Cel mai bun VPN pentru AT&T

Dacă există o companie care este veterană în domeniul telecomunicațiilor și este, de asemenea, sinonimă cu Alexander Graham Bell, este AT&T. Fondată în 1875, Compania Americană de Telefon și Telegraf a venit în prim-plan ca companie-mamă a Graham’s Bell System, care la acea vreme era singura companie care oferea cel mai bun serviciu de telefonie din lume. În urma unui acord între AT&T și Departamentul de Justiție al SUA, sistemul a fost defalcat în 8 companii mai mici, care ulterior s-au contopit cu una dintre filialele sale pentru a forma ceea ce știm acum ca AT&T Inc.


Cel mai bun VPN pentru AT&T

Cel mai bun VPN pentru AT&T

AT&T Limitați accesul la internet?

De-a lungul lunii sale istorii în calitate de furnizor de telecomunicații numărul unu din America, AT&T a ajuns la culmi pe care nu multe alte companii au fost capabile. La un moment dat în anii ’50, AT&Aveam aproximativ un milion de angajați și făcea venituri anuale de aproximativ 3 miliarde de dolari. Competiția în creștere din industria telecomunicațiilor din America a înregistrat cel mai lung furnizor pe locul doi în numărul de abonați din 2016, dar își păstrează încă poziția numărul unu ca fiind cea mai admirată companie a Fortune 500. În ciuda listei sale de recunoștințe de lungă durată, există o problemă, în special că cititorii acestui ghid de recenzie ar putea fi profund îngrijorați și aceasta este politica de utilizare a internetului.

LA&T nu a fost străin la noutățile cu privire la cenzură onorabilă și on-line, iar acest lucru a fost dovedit atunci când a blocat 4chan, un forum de imagine popular și un site de forumuri de internet din 2009. Până atunci, clienții săi suferiseră deja sub decizia sa de a bloca Skype de la „07 până la ’09 pur și simplu pentru că aplicația le-a oferit utilizatorilor o altă alternativă în afară de AT&Rețeaua vocală. Mulți examinatori tehnici cred cu sinceritate că compania nu-i pasă prea mult de majoritatea politicilor care privesc neutralitatea netă și au continuat să își exprime nemulțumirea completă, încurajând utilizatorii să ia oferte de la alternative mai bune. Ca utilizator mult timp, acesta nu poate fi un traseu pe care ai fi dispus să îl parcurgi, deoarece ar trebui să faci o mulțime de schimbări în modul în care comunici sau pur și simplu nu ar putea exista un alt furnizor care să ofere un pachet care se încadrează la fel de bine în stilul tău de viață, precum și în AT&T.

Dacă vi se pare situația în care vă aflați, atunci poate să vă înscrieți la un serviciu care vă va ajuta să vă protejați de toate aspectele negative pe care le are telecomul dvs. ar trebui să fie ceva de luat în considerare.

Utilizarea unui VPN cu AT&T

Abonarea la un furnizor de rețea privată virtuală este o modalitate uimitoare de a lucra în jurul tuturor formelor de accelerare, cenzură de servicii web sau chiar blocuri de conținut la care ar putea fi în prezent subiect de AT&Abonament T. Acest lucru se datorează faptului că, folosind un VPN, pune puterea de utilizare a internetului fără restricții în mâinile tale, deoarece vei avea traficul online complet ascuns chiar și de furnizorul tău ISP. Dacă ISP-ul dvs. nu are nici o idee despre ce ați făcut, veți putea accesa orice servicii online, canale sau site-uri doriți, fără a vă face griji pentru ca accesul dvs. să fie restricționat.

Odată ce treci peste condițiile stabilite de AT&Prin utilizarea unui VPN, veți putea, de asemenea, să accesați site-uri cu restricții geografice din întreaga lume. Acest lucru va fi posibil, deoarece veți stabili o conexiune între dvs. și un server de la distanță bazat în țara în care este găzduit site-ul pe care îl accesați. Pe lângă toate acestea, un VPN vă asigură, de asemenea, că rămâneți anonim online, deoarece acțiunile dvs. nu pot fi identificate decât pe adresa IP a VPN-ului dvs. și nu pe cea reală. 

Cel mai bun VPN pentru AT&T

Acestea sunt toate avantajele care, cu siguranță, vă vor crește securitatea online, dacă sunteți deloc convinși că sunteți gata să vă ocupați de prezența online, atunci poate doriți să aruncați o privire la câteva dintre serviciile credibile pe care să le utilizați cu AT&Am descris mai jos.

1. ExpressVPN

Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, ExpressVPN este bine cunoscut pentru furnizarea de servicii de încredere pentru clienți și oferă, de asemenea, cea mai bună formă de securitate online disponibilă pentru abonații săi. Serviciul are aproximativ 2000 de servere sub rețeaua sa și oferă OpenVPN, PPTP, L2TP, atât cu IKEv1 cât și cu IKEv2. ExpressVPN are, de asemenea, capacitatea de a suporta 3 conexiuni simultane, iar în lista sa de servere, poate sprijini utilizatorii care doresc să se torrenteze. ExpressVPN are, de asemenea, servere sigure menite să ascundă traficul ascuns în timp ce răsfoiți conținutul din țările în care utilizarea VPN este interzisă.

Serviciul este, de asemenea, unul dintre puținele care oferă un serviciu de tunel divizat, care vă permite să decideți ce părți ale traficului dvs. sunt protejate prin criptare. ExpressVPN oferă, de asemenea, cele mai bune din punct de vedere al securității, prin criptarea AES de 256 biți. Serviciul are, de asemenea, o ofertă de loialitate pentru abonații săi, unde își răsplătesc abonații actuali și cei referiți cu o valoare gratuită de o lună. Pentru a afla ce ExpressVPN are de oferit utilizatorilor săi, aruncați o privire asupra revizuirii noastre bine organizate ExpressVPN.

2. BulletVPN

Bazat în Estonia, BulletVPN a fost în industria VPN de ceva vreme și acest lucru i-a permis să integreze anumite funcții în serviciul său, ceea ce îl face o alegere potrivită pentru utilizatorii care doresc să aibă prezența lor online ascunsă de publicul larg. . Serviciul are servere localizate în întreaga lume, toate permițând atât trecerea nelimitată a serverului, cât și limitele zero pe lățimea de bandă..

Abonații BulletVPN au șansa de a avea până la încă 3 dispozitive conectate simultan la serviciu și suport pentru protocoalele OpenVPN, L2TP, PPTP și IKEv1. Serviciul promite să nu păstreze niciun jurnal al navigării prin politica sa de logare zero și include, de asemenea, o politică inteligentă DNS pentru a vă garanta accesul la site-urile web cu restricții geo. Serviciul are, de asemenea, un client VPN care are aplicații compatibile cu Windows, iOS, PC sau Android. Există o mulțime de lucruri pe care BulletVPN trebuie să le ofere abonaților săi și puteți găsi totul despre acest lucru prin recenzia noastră BulletVPN.

3. NordVPN

NordVPN este un furnizor bogat în funcții, bazat în Panama, cunoscut pentru lista sa mare de servere și angajamentul său de a păstra datele utilizatorului în siguranță de amenințările online și de viteza de navigare rapidă. Cu aproximativ 4000 de servere, va fi dificil să găsiți unul care este împiedicat de traficul de la alți utilizatori, adică cu un astfel de serviciu, veți fi sigur de o conexiune fiabilă. NordVPN are, de asemenea, suport pentru utilizatorii care ar dori să utilizeze Tor pentru un anonimat crescut și oferă în continuare extensii de browser atât pentru utilizatorii Chrome cât și pentru Firefox.

Pentru a-și maximiza securitatea de criptare AES de 256 biți, NordVPN oferă opțiunea de dirijare a traficului utilizatorilor prin două servere în loc de unul și, de asemenea, capacitatea de a avea până la 6 alte dispozitive conectate la serviciu. NordVPN permite, de asemenea, utilizatorilor să aleagă la ce servere să se conecteze în funcție de ceea ce ar dori să facă, iar cu o echipă de servicii pentru clienți care poate fi contactată 24/7 prin chat sau email live, abonații au întotdeauna pe cineva la îndemână pentru a ajuta la rezolvarea lor problemele lor. Pentru un raport mai detaliat despre ce să vă așteptați de la acest furnizor, aruncați o privire la revizuirea noastră NordVPN.

Concluzie pentru Cel mai bun VPN pentru AT&T

Este de înțeles că îndepărtarea de un furnizor cu care ai fost și te-ai obișnuit o perioadă lungă de timp este destul de dificilă. Utilizarea unei VPN este o alternativă care vă va împiedica să luați această decizie dificilă. Puteți ajunge să rămâneți cu AT&În calitate de furnizor de rețea ales, totuși utilizați VPN pentru a rezolva restricțiile pe care le-ar fi putut împiedica să vă bucure de libertatea online.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map