Cel mai bun VPN pentru Australia – Ghid de revizuire 2020

VPN este cel mai bun pentru Australia? Australienii, probabil mai mult decât alte țări, știu corect ce este VPN-ul, cum funcționează și de ce este atât de important. Mulți ani, Aussies a apelat la VPN-uri pentru a debloca canalele de streaming care sunt geo-blocate în Australia. Aceste servicii de streaming includ American Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, HBO GO, CW TV, Sky Go, BBC iPlayer și ITV. Cu ISP-urile australiene au început recent să blocați site-urile torrentului, nevoia de VPN în Australia este și mai mare acum.


Chiar și expatriații australieni care locuiesc în Noua Zeelandă, SUA, Marea Britanie, Canada sau în alte părți de peste mări au o mare nevoie de VPN. O rețea privată virtuală poate fi utilizată pentru a obține o adresă IP australiană în străinătate. La rândul său, acest lucru le permite austriecilor să urmărească canale australiene precum TenPlay, 9Now, Channel 7 și SBS din orice parte a lumii. Voi aprinde lumina servicii VPN recomandate de top ar trebui să vă întoarceți în timp ce în jos.

Cel mai bun VPN pentru Australia 2017

Cel mai bun VPN pentru Australia 2020

Ce este o rețea privată virtuală

Menționezi faptul că nu poți accesa prietenii tăi un anumit site web. Răspunsul lor instantaneu este „Utilizați doar VPN”. Mulți dintre noi am fost în această situație. Pentru a nu suna stânjenit, pur și simplu dai din cap, întrebându-te ce este VPN și cum funcționează de fapt.

Ei bine, VPN a fost inițial concepută ca un mijloc de a protejați confidențialitatea online și adăugarea securitate suplimentară în timp ce navigați pe Internet. Tot traficul dvs. pe Internet este criptat odată ce te conectezi la un server VPN. Faptul că puteți utiliza o rețea privată virtuală pentru accesați site-urile dvs. ISP interzis este un bonus suplimentar.

Funcția VPN nu se termină doar acolo. Utilizarea VPN vă permite, de asemenea, să navigați pe web în mod anonim. Puteți chiar deblocați canalele de streaming geo-restricționate ca SUA Netflix, Hulu, HBO GO, BBC iPlayer, sau chiar Sky Go.

Cu toate acestea, nu este de mirare că atât de mulți oameni apelează la VPN. Dar, cu atât de mulți furnizori VPN acolo, care ar trebui să alegeți?

VPN gratuit ce spui?

Când utilizați o VPN, trebuie să rețineți că aveți încredere furnizorului dvs. VPN cu datele dvs. private. La urma urmei, tot traficul dvs. de Internet va trece prin serverele lor. Acesta este motivul pentru care este important să citiți-le politica de confidențialitate și Termenii serviciului înainte de înscriere.

De fapt, există servicii VPN care nu vă taxează niciun ban acolo. Cu toate acestea, cele mai multe dintre acestea Serviciile VPN „gratuite” vin la un preț ascuns.

 • Pentru unul, pot potențial vindeți datele dvs. private către terți.
 • Având în vedere că sunt anunțate ca fiind gratuite, serverele lor VPN vor fi supraîncărcate în mod constant. Ta viteze de navigare, streaming și descărcare vor suferi cu toții.
 • ei nu oferiți asistență adecvată 24/7; o caracteristică esențială pe care nu o apreciați cu adevărat până când nu vă confruntați cu anumite probleme tehnice.
 • Este posibil să nu vă cripteze corect traficul. ISP-ul dvs. și alții vă vor putea urmări în continuare activitatea de navigare.
 • VPN-urile gratuite nu sunt cea mai bună alegere dacă căutați o modalitate de a face ocoliți geo-restricțiile. Nu vor putea debloca American Netflix, Amazon Prime, sau asemănător canale blocate geo.

Caracteristici ale unui VPN australian de top

Cu VPN-urile gratuite, este timpul să ne uităm la furnizorii VPN potriviți. Întreținerea, asistența și aplicațiile serverului VPN costă bani. Acesta este motivul pentru care toate serviciile VPN de încredere percep o taxă cuprinsă între 6 $ și 10 $ pe lună. La fel ca în orice alt lucru, cu cât este mai scump de obicei furnizorul dumneavoastră VPN, cu atât veți obține mai multe beneficii. Iată o serie de prezintă furnizori VPN de top trebuie să ofere.

 • Servere VPN globale: Cu serverele VPN din întreaga lume, puteți obține acces la orice canal geo-blocat pe care îl doriți.
 • Viteză: Cu cât sunt mai multe servere VPN pe care le aveți un furnizor VPN, cu atât va fi mai mică sarcină pe orice server anume. Astfel, viteza dvs. de Internet nu va scădea.
 • Aplicații VPN: Aplicații pentru PC, Mac, iPhone, iPad, Linux, și Android sunt indispensabile dacă doriți să configurați conexiunea VPN în câteva minute.
 • Suport 24/7: Dacă plătiți pentru serviciul VPN, puteți obține la fel de bine suport non-stop. Fie că aveți nevoie de ajutor pentru depanare, configurarea conexiunii VPN sau deblocarea unui anumit site web.
 • Fără politică de jurnal: Unele servicii VPN păstrează jurnalele site-ului pe care îl vizitați în timp ce sunteți conectat la serverul lor VPN. Asigurați-vă că furnizorul dvs. VPN păstrează zero jurnalele.
 • Protocoale VPN: Există patru protocoale VPN principale: OpenVPN, L2TP, IPSec și PPTP. Furnizorii VPN adecvați îi sprijină pe toți.
 • Politica de rambursare: S-ar putea să descoperiți că serviciul VPN cu care v-ați înscris nu răspunde în mare măsură nevoilor dvs. În acest caz, ați dori să vă recuperați banii. Un serviciu corect VPN oferă un lucru clar Politica de rambursare garantată cu 30 de zile înapoi.

Cel mai bun VPN pentru Australia

Găsirea unui VPN corespunzător pentru Australia poate fi uneori destul de descurajantă. Totuși, ți-am făcut treaba mult mai ușoară, trecând în revistă cele de top pentru a le folosi în Australia. Aici sunt ei:

ExpressVPN

ExpressVPN oferă toate caracteristicile enumerate mai sus. Acesta este motivul pentru care se clasează pe lista noastră cel mai bun VPN pentru Australia în 2020. Am enumerat alte servicii VPN pe care le-am revizuit mai jos.

Nici o îndoială ExpressVPN sunt un nume de uz casnic în industria VPN. Există servere VPN răspândite pe tot globul. Trebuie să vă conectați la servere VPN din Germania, Franța, Statele Unite, Regatul Unit, Canada și, evident, Australia.

De asemenea, puteți utiliza ExpressVPN pentru a accesa servicii de streaming blocate regional, precum HBO GO, Netflix și BBC iPlayer. ExpressVPN se conformează unei stricte „Politica fără jurnaluri”. Există asistență pentru chat-ul live, oricând este posibil să aveți nevoie de el.

Pentru aceia dintre voi care au probleme de încredere cu furnizorii de servicii VPN, puteți încerca Expressvpn o lună întreagă. Dacă nu vă place produsul, cereți-i o rambursare și veți primi toți banii înapoi.

De asemenea, nu există limitări ale lățimii de bandă. Așadar, puteți transmite și descărca tot conținutul dvs. preferat, fără a fi nevoie să vă faceți griji pentru a rămâne fără o anumită cotă.

În total, ExpressVPN s-a dovedit a fi unul dintre cei mai buni furnizori de servicii VPN pe care le-am testat. În plus, pentru a securiza clienții VPN pentru aproape orice dispozitiv la care vă puteți gândi, trebuie să utilizați și proxy-uri Smart DNS ca parte a abonamentului dvs..

PROS

 • O politică de rambursare de 30 de zile.
 • Clienți VPN pentru Amazon Fire Stick, iOS, Android, PC și Mac.
 • Suport excelent pentru clienți
 • Locații VPN acoperind întreaga lume.
 • Fără politică de logare
 • Funcție proxy inteligentă DNS.

CONS

 • Mai scump decât alte servicii VPN.

BulletVPN

Tot mai mulți australieni apelează la BulletVPN. Noul furnizor de servicii VPN a devenit destul de popular Down Under și din motive întemeiate. Am putut urmări diverse canale australiene, inclusiv Canalul 9, Canalul 10 și Canalul 7 folosind serverele Aussie VPN ale BulletVPN. Ghidurile lor de instalare și instalare sunt foarte ușor de urmărit. Reducerile de viteză pe internet pe care le-am experimentat au fost minore, indiferent de serverele VPN la care ne-am conectat. Poate că ar putea adăuga o varietate mai mare de locații VPN în aplicația lor VPN.

PROS

 • Politica de rambursare de o lună
 • Windows, Mac, Android, Fire Stick și iOS au aplicații dedicate.
 • Suport în jurul ceasului.
 • Zero înregistrare trafic trafic.

CONS

 • Nu multe locații VPN din care să aleagă.

NordVPN

NordVPN au devenit extrem de cunoscuți după încheierea unui parteneriat cu echipa de fotbal engleză Liverpool. Sunt cu siguranță unul dintre cele mai fiabile servicii VPN la care vă puteți abona. Echipajul lor de asistență este foarte profesionist și se ocupă de orice probleme pe care le puteți întâmpina eficient. Așa cum este cazul VPN-urilor noastre adecvate, puteți solicita, de asemenea, o rambursare în termen de 30 de zile de la data inițială a abonamentului.

PROS

 • Aplicație VPN bine proiectată
 • Rețea extinsă de VPN.
 • Protecție dublă VPN.

IPVanish

IPVanish s-ar fi clasat mai sus pe lista noastră de VPN-uri de top pentru austrieci dacă nu ar fi fost pentru faptul că au sediul în SUA. Acest lucru ne face un pic precauți din cauza legilor stricte de păstrare a datelor din America. Totuși, IPVanish susține că respectă o politică fără logging, ceea ce înseamnă că există zero înregistrări ale ceea ce faci când ești conectat la serverele lor VPN.

Cu toate acestea, nu sunt la fel de fiabile ca alte VPN-uri atunci când am încercat să folosim serverele VPN pentru a debloca serviciile VOD precum HBO GO, BBC iPlayer sau American Netflix.

Pe partea de plus, trebuie să utilizați un singur cont IPVanish pe 10 dispozitive diferite în același timp. Totuși, suportul pentru chat-ul live poate fi cam lent, uneori.

În cele din urmă, nu aveți mult timp pentru a solicita o rambursare, întrucât IPVanish are doar o garanție de returnare a banilor de 7 zile.

PROS

 • Viteze de server VPN foarte rapide.
 • Descărcarea torentelor este permisă.
 • 10 conexiuni VPN concomitente.

CONS

 • Perioada de rambursare de 7 zile.
 • Nu deblochează canalele de streaming majore.

Cel mai bun VPN pentru Australia din 2020

După ce a fost considerat un lux, VPN încet devine o necesitate pentru utilizatorii de internet de zi cu zi din Australia. Indiferent dacă intenționați asigurați-vă confidențialitatea online, accesați site-urile interzise, sau deblocați canalele blocate geo, VPN este o necesitate. Sper, asta cel mai bun ghid de revizuire VPN v-a oferit o idee mai bună despre ce trebuie să evitați și ce să căutați atunci când vă înscrieți cu un furnizor VPN. Folosești un VPN în Australia? A schimbat modul în care navigați pe internet? Puteți împărtăși întotdeauna experiența dvs. pur și simplu lăsând un comentariu mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map