Cel mai bun VPN pentru BFI Player +

BFI Player + permite clienților să transmită filme britanice din colecția lor de clasici curat cu experiență. Cu toate acestea, canalul este disponibil numai în Marea Britanie. Aceasta prezintă o problemă uriașă pentru abonații care ajung să călătorească în afara țării, deoarece serviciul nu poate fi accesat din străinătate. Expații britanici au renunțat la reticență la abonamentele BFI Player +. Știau puțin că un VPN le permite să deblocheze BFI Player + din afara Regatului Unit. Dacă intenționați să difuzați serviciul în timp ce călătoriți, atunci VPN este cu siguranță ceva despre care ar trebui să aflați mai multe despre.


Cel mai bun VPN pentru BFI Player +

Cel mai bun VPN pentru BFI Player+

Ce este Playerul BFI+?

BFI Player + oferă până la 300 de filme din care pot alege, cu aproximativ 5 kilograme pe lună. Tipurile de filme pe care să le aștepți de la acest tip de abonament sunt preferate cu adevărat vechi de care ar trebui să fii fan pentru a te bucura. De asemenea, genul nu se rezumă doar la conținut britanic, deoarece abonații vor putea, de asemenea, să găsească titluri horror, indie, documentare, premiate și chiar japoneze, odată ce vor examina cu adevărat ceea ce este disponibil. Abonații vor avea, de asemenea, ocazia să se uite prin colecții grupate sub etichete sau evenimente speciale, cum ar fi BFI London Film Festivals, care este o modalitate excelentă de a ține pasul cu toate marile producții lansate la un moment dat..

Cum se deblochează BFI Player + în afara Regatului Unit cu un VPN

Tot ce trebuie să faceți pentru a debloca BFI Player + peste hotare este să vă ascundeți locația reală. O rețea privată virtuală vă ajută să faceți acest lucru schimbând IP-ul dvs., adică adresa dvs. de protocol de internet. Este cel pe care îl folosește jucătorul BFI pentru a stabili dacă acordă sau nu acces. Dacă sunteți în afara Regatului Unit, ceea ce trebuie să faceți este să vă abonați la un serviciu VPN credibil. Acesta vă va permite să vă conectați la un server din Marea Britanie, oferind acces la BFI Player +. Iată ce trebuie să faci:

 1. Înscrieți-vă la un VPN. ExpressVPN este foarte recomandat.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe Android, PC, Mac sau iOS.
 3. Conectați-vă cu contul VPN.
 4. Conectați-vă la un server britanic.
 5. Lansați și bucurați-vă de BFI Player + oriunde v-ați afla.

ExpressVPN este un software robust care este capabil să eludeze geo-restricțiile fără un obstacol. Nu numai asta, dar vă aduce și securitatea la un nivel cu totul nou. Acum, puteți naviga pe internet în anonimat și siguranță deplină. Consultați această listă pentru a putea avea o ușoară idee despre ce urmează să vină.

Cele mai bune VPN-uri pentru BFI Player+

Posibilitatea de a „schimba” locația dvs. geografică este de asemenea excelentă pentru accesarea site-urilor locale și a conținutului pe care nu l-ați putea face cu o conexiune la Internet normală. În afară de toate, un VPN criptează, de asemenea, toate datele tale, astfel încât nimeni să nu își dea seama niciodată despre ce sunteți online. Aceasta înseamnă să vă păstrați ascunse activitățile chiar și de ISP-ul dvs., care poate avea tendința de a restricționa viteza de navigare, mai ales după ce află că utilizați prea multă lățime de bandă pentru streaming. Acest lucru ar putea fi foarte rău pentru dvs., deoarece nu veți folosi întregul spectru al pachetului dvs. de internet.

Sentimentul de securitate pe care îl oferă un furnizor VPN de încredere vă permite să faceți cumpărături online fără să vă faceți griji cu privire la faptul că informațiile despre cardurile dvs. de credit sunt furate și să vă conectați la un sistem WiFI public, fără a fi vulnerabili la atacuri. Totuși, toate acestea sunt posibile numai dacă aveți un furnizor VPN de încredere. Pentru a vă asigura că faceți acest lucru, am încercat să restrângem câteva selecții de vârf, astfel încât să petreceți mai puțin timp îngrijorat de tipul de serviciu pe care îl așteptați de la un nou serviciu. Consultați lista noastră cu cele mai bune VPN-uri la care să vă abonați pentru difuzarea de la BFI Player + în afara Regatului Unit.

1. ExpressVPN

ExpressVPN într-adevăr depășește concurența în termeni de nivel de serviciu și standard de calitate oferit. Furnizorul are sediul în Insulele Virgine Britanice și are până la 2000 de servere care sunt ușor disponibile pentru conectarea utilizatorilor. Securitatea este întotdeauna garantată datorită criptării militare AES de 256 biți, iar anonimatul este întotdeauna asigurat prin amabilitatea principiului lor de înregistrare zero. Serviciul permite, de asemenea, până la 3 conexiuni simultane și acceptă OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2, PPTP și SSTP ca protocoale VPN pe care utilizatorii se pot baza.

ExpressVPN are, de asemenea, o echipă de servicii de încredere pentru clienți, care poate fi contactată prin intermediul rețelelor de socializare, live chat sau e-mail, precum și o colecție de servere oftate pentru utilizatorii din regiuni cu un nivel ridicat de cenzură. Furnizorul oferă, de asemenea, Tor peste suport VPN pentru anonimat complet, precum și un serviciu Internet Kill Switch pentru a vă menține conexiunea în siguranță. ExpressVPN oferă, de asemenea, un serviciu Smart DNS pentru utilizatorii care ar dori să ascundă doar locația lor și un site Web Tor, în cazul în care nu doriți faptul că v-ați conectat la un site VPN înregistrat nicăieri. Pentru a afla ce altceva mai are ExpressVPN, acordați-vă puțin timp pentru a parcurge revizuirea ExpressVPN.

2. IPVanish

IPVanish este un alt serviciu pe care îl puteți verifica dacă doriți să vă ascundeți locația complet de site-urile pe care le vizitați. Furnizorul promite că va face dispariția IP-ului propriu-zis. Oferă peste 40.000 de IP-uri pentru a alege dintre amabilitatea grupului său de aproape 1500 de servere. IPVanish este, de asemenea, foarte cunoscut pentru echilibrul perfect pe care îl oferă atât în ​​ceea ce privește viteza, cât și securitatea, întrucât se întâmplă să fie furnizorul de alegere pentru jucătorii online și utilizatorii care doresc să transmită fluxuri în HD fără buffer. Serviciul este, de asemenea, excelent pentru utilizatorii care doresc să se torreze, deoarece le permite să transfere o gamă nelimitată de fișiere și să facă acest lucru în mod anonim.

De asemenea, IPVanish garantează atât comutarea nelimitată a serverului, cât și viteza browserului, așa că nu ar trebui să vă așteptați să vă respectați anumite limite de viteză. IPVanish permite, de asemenea, până la 10 dispozitive multiple să se bazeze simultan pe clientul său VPN și toate se găsesc sub un singur cont. De asemenea, serviciul oferă o serie de opțiuni pentru utilizatori care ar prefera să nu-și descarce clientul VPN. Are extensii de browser care sunt disponibile atât pentru Chrome cât și pentru Firefox, precum și alternativa sa de proxy web SOCKS5, la care va trebui să accesați numai după ce sunteți online. Toate acestea sunt metode eficiente de deblocare a BFI Player + în afara Regatului Unit, dar dacă doriți să știți ce mai există în magazin, aruncați o privire la revizuirea noastră mai elaborată IPVanish.

3. NordVPN

NordVPN este un alt furnizor considerabil care să se orienteze către faptul că are cu siguranță un avantaj frumos în fața concurenței. Cu peste 4000 de servere, NordVPN are multe de oferit în ceea ce privește locațiile la care să vă conectați. Furnizorul are sediul propriu cu sediul în Panama. Aceasta înseamnă că este un refugiu sigur, deoarece nu răspund la nicio autoritate de reglementare a datelor. Aceasta înseamnă că își pot menține cu ușurință politica de logare zero. NordVPN folosește, de asemenea, standardul industriei de criptare AES de 256 biți. Acesta este completat de unele dintre caracteristicile lor unice care includ dubla criptare VPN.

Protocolul lor dublu de criptare înseamnă că datele utilizatorilor trec prin două servere în loc de unul, astfel crescând nivelul de securitate. NordVPN are, de asemenea, un set de servere sigure pe care le pot alege utilizatorii din zone extrem de cenzurate. Nu mai vorbim de un software precum CyberSec și SmartPlay, pentru ca abonații să se bucure. NordVPN oferă, de asemenea, IP-uri dedicate, unde utilizatorii pot alege să aibă un IP specific care le este atribuit direct. Aceasta scade șansele ca IP-ul virtual să fie descoperit. Acestea sunt doar câteva dintre funcțiile concepute pentru a vă asigura securitatea de navigare mai sigură. Accesați revizuirea noastră mai detaliată NordVPN pentru a înțelege în continuare ceea ce vă puteți aștepta.

Rezumat despre Cele mai bune VPN-uri pentru streaming de la BFI Player+

Transmiterea în afara Regatului Unit nu ar trebui să fie o problemă odată ce știi ce poate face un VPN pentru tine. Cele trei pe care le-am analizat mai sus sunt mai mult decât capabile să vă deghizeze locația. Acum, vă puteți bucura de conținut din cât mai multe servicii geore restricționate.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map