Cel mai bun VPN pentru BitCoin

Există o șansă foarte mare ca, deși s-ar putea să nu fiți foarte familiarizați cu cea mai nouă monedă digitală de pe piață, s-ar putea să fi auzit despre discutarea ei pe un panou de știri sau să citiți scurt despre aceasta în secțiunea de știri tehnice a dvs. ziar. În ceea ce privește anonimatul online, atât VPN cât și BitCoin vă permit să vă ascundeți identitatea atunci când navigați pe web, deși în moduri diferite. Acum că vorbim despre BitCoins și VPN în același suflu, am putea, de asemenea, demitifica care este exact această nouă formă de „monedă digitală” și să aflăm mai multe despre motivul pentru care este adoptat de comercianți ca formă de plată acceptată. În această recenzie, aruncăm o privire la cel mai bun VPN pentru BitCoin.


Cel mai bun comentariu VPN BitCoin

Cel mai bun VPN pentru BitCoin

VPN și BitCoin – O potrivire perfectă

Cel mai mare avantaj pe care BitCoin îl oferă ca formă de plată este că cumpărătorul poate opta să rămână anonim, întrucât achizițiile prin această monedă nu au cu adevărat nicio urmă de hârtie. După ce ați ales VPN ca mijloc de a vă menține confidențialitatea online, nu are decât sens să vă asigurați că totul rămâne confidențial din punctul în care plătiți pentru serviciul dvs. de rețea privată. Acesta este motivul pentru care un număr mare de furnizori de servicii VPN acceptă acum plata prin sistemul BitCoin. Este o modalitate de a vă asigura că nici ISP-ul dvs., nici agențiile de monitorizare guvernamentale nu vă pot urmări activitatea online, chiar și din tranzacțiile de plată pe care le efectuați furnizorului dvs. VPN..

Acest nivel de confidențialitate nu se extinde doar la abonamentul dvs. VPN. De asemenea, BitCoins vă permite să efectuați plăți confidențiale ori de câte ori cumpărați alte bunuri și servicii online; dar desigur de la comercianții care acceptă BitCoin ca metodă de plată. Nivelul de securitate garantat prin utilizarea atât a tehnologiei VPN, cât și a monedei digitale online este de neegalat, deoarece, folosind aceste două, nu puteți evita riscul ca numele de utilizator, parolele și informațiile cardului dvs. de credit să fie furate de hackerii rău intenționat și de spameri online. Adoptarea acestor două forme de securitate vă poate economisi multă frustrare, mai ales dacă genul de muncă pe care îl desfășurați online este extrem de sensibil.

Cu toate cele spuse, putem acum să aruncăm o privire la unele dintre serviciile VPN de pe piață care permit plata prin BitCoins, cele mai bune VPN-uri pentru BitCoin.

VPN-uri de top pentru plăți BitCoin – cele mai bune alegeri

Iată care sunt cele mai bune opțiuni pentru analizarea de astăzi. Verificați-le individual și alegeți unul în funcție de ceea ce vi se potrivește cel mai bine.

ExpressVPN

Ușor unul dintre cei mai importanți lideri de piață atunci când vine vorba de servicii VPN de calitate, ExpressVPN nu este unul care să fie lăsat în urmă cu probleme în ceea ce privește confidențialitatea și securitatea online. Furnizorul acceptă BitCoins ca formă de plată și, printr-o conexiune puternică, bine distribuită în 78 de țări diferite, puteți să vă abonați la ele, oriunde în lume puteți fi.

Nivelul de expertiză arătat de echipa lor de reprezentanți ai clienților este dificil de rivalizat, deoarece toți membrii echipei sunt întotdeauna disponibili, bine pregătiți și suficient de pregătiți pentru a face față oricăror probleme pe care le-ați putea aduce în prim-plan. Pentru această calitate înaltă a serviciilor, aproape că are sens că prețul lor este puțin diferit de restul.

IPVanish

Un alt concurent care câștigă încet tracțiune printre cei mai buni dintre cei mai buni de pe piața VPN se întâmplă să fie IPVanish. Bine ați venit la plățile prin BitCoins, nivelul lor de expansiune continuă să crească încet, ajungând acum la peste 60 de țări. Sunt suficient de generoși pentru a permite 5 conexiuni simultane pe fiecare cont de utilizator și doar pentru a vă asigura că ajungeți la o decizie în cunoștință de cauză, primiți 7 zile în care puteți testa serviciul lor și puteți cere o rambursare dacă nu impresionat. La 6,49 USD pe lună, puteți obține toate dispozitivele protejate și confidențialitatea garantată; o afacere corectă dacă mă întrebi.

NordVPN

NordVPN Pe primul loc pe lista noastră de top 5, nu se datorează faptului că serviciul lor nu are nimic de redat, ci pentru că punctul lor de preț comparativ cu oricare dintre ceilalți furnizori de pe lista noastră este practic de neegalat. La 4,00 USD pe lună și opțiunea de a efectua acea tranzacție cu bitcoins, obțineți până la 6 conexiuni simultane pentru contul dvs. unic și 30 de zile întregi pentru a lua timp cu serviciul lor și a vedea dacă este prea bine să fie adevărat. Singura problemă la care încă mai lucrează sunt cele 27 de servere VPN ale acestora, un număr pe care depun eforturi puternice pentru creștere.

BulletVPN

Al patrulea pe lista noastră este BulletVPN, unul dintre puținii operatori cu peste 500+ servere împrăștiate în 140 de țări. Acești tipi fac în permanență efortul de a oferi cel mai bun serviciu clienților lor și asta poate fi văzut prin alegerea lor de a include BitCoins ca monedă de plată acceptată. Garanția lor de returnare a banilor pentru 30 de zile vă permite să vă probați serviciul eficient și să decideți dacă cererea lor de 7,50 USD pe lună este suficient de bună pentru a face toată lumea fericită.

PureVPN

Al patrulea pe lista noastră este PureVPN, unul dintre puținii operatori cu peste 500+ servere împrăștiate în 140 de țări. Acești tipi fac în permanență efortul de a oferi cel mai bun serviciu clienților lor și asta poate fi văzut prin alegerea lor de a include BitCoins ca monedă de plată acceptată. Garanția lor de returnare a banilor de 7 zile vă permite să vă probați serviciul eficient și să decideți dacă cererea lor de 4,16 USD pe lună este suficient de bună pentru a-i menține pe toți fericiți.

Ce este BitCoin?

După cum am menționat mai sus, BitCoin este o formă de monedă digitală. Oamenii se referă, de asemenea, la BitCoin drept „criptocurrency”. Aceasta înseamnă că este intangibil; nu o poți vedea cu adevărat. Acesta a fost dezvoltat de către un Satoshi Nakamoto în 2008, și destul de curând, a fost recunoscut ca o formă de monedă a cărei valoare este determinată de forțele care operează pe piața financiară. Este aproape similar cu modul în care determinăm valoarea aurului. De fapt, la fel ca omologul său mineral, ar trebui să „minați” să întâlniți un BitCoin, a cărui valoare estimată de acum este de aproximativ 2321 USD. (Mai 2017)

Exploatarea BitCoins se face prin rezolvarea problemelor complexe de matematică care necesită o cantitate enormă de timp. Acesta este motivul pentru care minerii solicită ajutorul unor supercomputere puternice pentru a ajuta la reducerea timpului. Se estimează că numărul de BitCoins disponibile este de aproximativ 21 de milioane, ceea ce este considerat a fi mai mult decât suficient pentru a menține toată lumea „săpând” până în 2140.

Concluzie cu privire la cele mai bune alegeri VPN pentru BitCoin

Confidențialitatea și securitatea internetului nu sunt într-adevăr mai bune decât ceea ce obțineți folosind atât VPN cât și BitCoins ca formă de plată. Anonimatul online devine lent o problemă importantă, în special pentru cei din cariera care necesită o muncă sensibilă pe internet. Faceți pasul și asigurați-vă de confidențialitatea dvs. pe Internet; știind că informațiile dvs. private sunt numai pentru ochii dvs., este sigur că vă va oferi un sentiment de confort și încredere cu activitățile dvs. online.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map