Cel mai bun VPN pentru blocarea anunțurilor

Navigarea online are propria sa parte de amenințări. Rata infracțiunilor informatice continuă să crească în întreaga lume, ceea ce înseamnă că tot mai mulți infractori se îndreaptă acum pe Internet pentru a-și desfășura activitatea dubioasă. Cu o majoritate din ce în ce mai mare de utilizatori care se bazează pe Internet pentru divertisment, știri, cumpărături și, de asemenea, pentru cariera lor, nu se spune ce se va întâmpla dacă vor continua să se bazeze pe acesta fără nicio formă de protecție. Acesta este motivul pentru care, aici, la thevpn.guru insistăm asupra faptului că toată lumea online trebuie să pună la dispoziție măsuri care să-și păstreze traficul în siguranță ori de câte ori este conectat la Internet. Ce am recomanda? Abonarea la un serviciu VPN de top.


Cel mai bun VPN pentru blocarea anunțurilor

Cel mai bun VPN pentru blocarea anunțurilor

Cum funcționează publicitatea online

Pentru companiile și organizațiile care oferă atât bunuri, cât și servicii publicului larg, este necesar să scoată cuvântul că există de fapt, iar acest lucru se face prin publicitate. Acest lucru se poate face prin intermediul unor mijloace precum radio, TV sau tipărire, dar un canal particular care a fost folosit greșit și care s-a bazat pentru a viza victimele nespectatoare este publicitatea online. De asemenea, reclamele online vin în mai multe categorii și un avantaj pe care îl poate avea față de alte forme este capacitatea de a fi făcut într-o manieră foarte direcționată.

Firmele experimentate se bazează acum pe informațiile pe care le obțin de la baza lor de clienți pentru a decide pe cine vor cheltui cea mai mare bucată de bani pentru a încerca în mod repetat să convingă să își cumpere produsul sau serviciul. Aceasta este ceea ce este cunoscut sub denumirea de publicitate vizată și multe dintre acestea se întâmplă pe rețelele de socializare. Facebook câștigă chiar din acest lucru, deoarece vă permite să utilizați datele generate de utilizator pentru a viza care dintre utilizatorii săi ar fi cei mai interesați să cumpere produsul dvs. pe baza like-urilor și comportamentelor lor de pe site-ul social media.

Cu toate că acest lucru este totul bun și dandy, există o altă latură urâtă a monedei la care se raportează probabil cei mai mulți utilizatori de internet de mult timp. Dacă ai tendința să faci cumpărături online foarte mult, s-ar putea să te dai cu o reclamă legată de orice ai căuta și ai decis să dai clic pe ea doar pentru a fi redirecționat către o pagină suspectă care ar putea găzdui un virus. Unul dintre cazurile mai grave este când vedeți un anunț software și continuați să faceți clic pe descărcare, creând că veți obține ceea ce a fost anunțat, doar pentru a-l lansa și a observa că fișierele dvs. încep să lipsească sau aparatul dvs. începe să devină lent..

Astfel de reclame rău intenționate pot fi chiar o poartă prin care hackerii stabilesc de la distanță controlul asupra computerului dvs. și accesează sau fură informații foarte sensibile. Aceasta este o situație în care suntem siguri că nu ți-ar plăcea să te afli și singura modalitate de a te asigura că rămâi în siguranță de acestea este abonarea la un furnizor VPN.

Cel mai bun VPN pentru blocarea anunțurilor

Furnizorii de rețele private virtuale au o mulțime de măsuri pentru a cripta conexiunea dvs. și pentru a vă proteja de a fi ascultat de ISP-ul dvs., dar nu mulți dintre ei au capacitatea de a bloca toate acele reclame inutile pe care le-ați putea vedea. Există anumite VPN-uri care au această caracteristică, iar din fericire pentru dvs., am făcut deja lucrările de bază pentru a afla care sunt acestea, astfel încât nu trebuie. Găsiți mai jos, lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru blocarea anunțurilor. Rețineți că acești furnizori de servicii VPN de top sunt toate VPN-uri premium. Serviciile VPN gratuite tind să vândă datele utilizatorilor lor către terți. Prin urmare, nu putem recomanda utilizarea niciunui VPN gratuit când vine vorba de blocarea anunțurilor.

1. ExpressVPN

ExpressVPN se clasează pe lista noastră ca fiind cea mai bună pentru blocarea anunțurilor, deoarece prin criptarea AES de 256 biți și prin dependența de OpenVPN, serviciul este construit cu ușurință pentru a descuraja orice tip de pop-up-uri rău intenționate care vă pot întrerupe navigarea. Criptarea oferită de furnizor înseamnă că conexiunea dvs. este anonimă și, prin urmare, site-ul pe care îl vizitați nu va putea urmări sau colecta informații despre istoricul de navigare pentru a ști ce fel de reclame să vă împingă.

Serviciul permite, de asemenea, conexiuni simultane pentru până la 3 dispozitive, iar amplasarea sa în Insulele Virgine Britanice înseamnă că nici o autoritate de reglementare a datelor nu este chiar suficient de aproape pentru a aplica orice politici care le-ar obliga să înregistreze, să stocheze sau să prezinte datele utilizatorului. Din cauza acestei locații convenabile, compania are o politică de jurnal zero de renume. În gama de 2000 de servere ExpressVPN, există cele care acceptă și sunt potrivite pentru utilizatorii care doresc să torrente, precum și un grup de servere stealth care pot fi utilizate de către cei care doresc să utilizeze VPN fără detectare. ExpressVPN este, de asemenea, printre furnizorii care au cele mai bune echipe de îngrijire a clienților, ceea ce înseamnă că ar trebui să vă puteți baza pe ei chiar și ca utilizator VPN pentru prima dată. Ar trebui să aflați multe altele despre ExpressVPN și puteți face asta parcurgând recenzia noastră ExpressVPN.

2. BulletVPN

De asemenea, BulletVPN îl face pe această listă, cu amabilitatea abilității sale de a vă duce la site-urile cu restricții geo-restricționate, care vă ajută apoi să vă răspândiți locația reală și să îngreunați afișarea oricăror anunțuri axate pe locație. Serviciul se bazează în afara Estoniei, plasându-l la kilometri distanță de oricare dintre autoritățile care încearcă să pună mâna pe datele utilizatorului. Acest lucru îi permite, de asemenea, să ofere o politică fiabilă de jurnaluri zero și să asigure că toate datele transmise de un utilizator care ar dori să se conecteze până la 3 dispozitive simultane să rămână nelogate.

BulletVPN protejează activitățile online ale abonaților săi prin criptarea AES de 256 biți și oferă, de asemenea, opțiuni de protocol VPN, cum ar fi OpenVPN, PPTP, IPSec, IKEv2 și L2TP / IPSec pentru a le alege. În ceea ce privește asistența pentru clienți, BulletVPN susține că utilizatorii pot solicita ajutor prin intermediul rețelelor de socializare sau al e-mailului, dar acest lucru ar fi cel mai bun după verificarea prin secțiunea Întrebări frecvente a site-ului web pentru a vedea dacă problema dvs. a fost soluționată. De asemenea, BulletVPN se asigură că utilizatorii săi pot accesa serviciul indiferent de platforma pe care se află pe măsură ce aplicațiile lor vin în versiuni care acceptă iOS, Android, Windows și Mac OS. Serviciul mai are multe de oferit pe care nu le-am listat în această scurtă prezentare generală, dar aflați totul despre asta parcurgând revista noastră BulletVPN.

3. NordVPN

Nu am face justiție cu această listă dacă nu am menționa NordVPN și funcția sa CyberSec, care este concepută exclusiv pentru a bloca orice reclame pop-up, anunțuri auto-play și site-uri dăunătoare, astfel încât să vă puteți bucura de o navigare lină experienţă. Serviciul vă protejează împotriva malware-urilor, vă împiedică să faceți parte din atacurile DDoS și vă ajută să vă păstrați consumul de date. Acest lucru indică efortul concertat al NordVPN de a vă concentra pe ceea ce faceți online și de a preveni orice amenințări dăunătoare care vă pot dezactiva de ceea ce faceți.

Serviciul are, de asemenea, un accent foarte important pe securitatea dvs. online, oferind servicii precum DoubleVPN, unde traficul dvs. este dirijat prin mai mult de un server și integrându-vă cu Tor pentru a vă face complet anonim online. Pachetul de servicii este dotat, de asemenea, cu un comutator de ucidere pe Internet, posibilitatea de a alege cu ce server să vă conectați, pe baza a ceea ce faceți și asistență completă pentru utilizatorii care doresc să torceze. NordVPN a luat, de asemenea, măsuri suplimentare pentru a se asigura că clientul său VPN poate rula pe diverse platforme precum iOS, Windows, Mac OS și Android; nu lasă pe nimeni în urmă în căutarea lor pentru securitate online. Pentru mai multe despre ce este capabil NordVPN, aruncați o privire la revizuirea noastră NordVPN.

Cele mai bune VPN-uri pentru blocarea anunțurilor – Word final

În această recenzie, am analizat serviciile care au funcții orientate către blocarea anunțurilor și cele care sunt construite suficient de bine pentru a bloca anunțurile în mod implicit. Dacă încă nu sunteți mulțumit de nivelul de protecție oferit, atunci doriți să luați în considerare să căutați un serviciu de blocare a anunțurilor premier. Dacă acesta este cazul, atunci vă recomandăm să începeți aici. În caz contrar, întâmpinăm întrebările sau comentariile dvs. în secțiunea de mai jos, la care vom fi bucuroși să vă răspundem.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map