Cel mai bun VPN pentru Brazilia – Revizuirea 2020

Utilizatorii de internet din Brazilia (República Federativa do Brasil) doresc să fie responsabili de activitatea lor online. De asemenea, sunt curioși să învețe cum să deblocheze site-urile geo-restrictive și conținutul din alte țări.


Determinarea lor de a naviga pe web în Brazilia atât în ​​mod liber, cât și în siguranță i-a dus la un furnizor de servicii VPN. Acest instrument le permite să retine identitatea si acces la servicii și site-uri din orice parte a lumii. Dar, ce VPN va fi? Știu că este o alegere grea, dar sper să fie lista furnizorilor VPN de top te poate ajuta să îți dai seama de lucruri. 

Cel mai bun VPN pentru Brazilia - Recenzie 2017

Cel mai bun VPN pentru Brazilia – Revizuirea 2020

De ce o VPN în Brazilia?

Primele două motive pentru care oamenii preferă un serviciu VPN ar fi:

 • Un serviciu VPN vă protejează dvs. și informațiile dvs. private din orice atacuri răuvoitoare.
 • Ajungi la stai in siguranta de fiecare dată când utilizați o rețea publică de internet
 • primesti acces la site-uri blocate geo.

Nevoia de VPN în Brazilia

Cu o rată de penetrare a internetului de 66,4%, Brazilia are puțin peste 200 de milioane de utilizatori online. Această rată mare se poate datora faptului că autoritățile braziliene nu au fost prea stricte în ceea ce privește cenzura. Cu toate acestea, utilizatorii brazilieni se bazează pe furnizori VPN de calitate din Brazilia protejați-le libertatea și vorbirea online. VPN-ul brazilian le permite restricții de ocolire setate pe site-uri și conținut blocat, precum și ridicarea celor impuse pe site-urile de socializare, cum ar fi Facebook, Instagram și Twitter. Pentru a utiliza VPN în Brazilia, trebuie să urmați acești pași:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor de servicii VPN care oferă utilizatorilor o rețea globală de servere VPN.
 2. Descărcați aplicația VPN pe dispozitivul dvs..
 3. Lansați aplicația, conectați-vă și conectați-vă la un server VPN la alegere.
 4. Bucurați-vă de streaming web fără supraveghere guvernamentală sau geo-restricții.

În ceea ce privește cele mai bune VPN-uri de utilizat în Brazilia, ExpressVPN iese deasupra. Compania oferă servicii excelente pentru clienți, au o politică de rambursare de 30 de zile și suportă toate dispozitivele.

Cenzura de către guvernul brazilian

O privire asupra istoriei Braziliei a politicilor de reglementare a internetului relevă faptul că a existat o anumită ingerință guvernamentală. De exemplu, guvernul a solicitat Google să transmită date personale legat de cetățenii săi sau elimină conținutul online de pe serverele sale.

Un alt exemplu clar a fost atunci când Twitter și-a publicat politica controversată de cenzură. Brazilia a fost prima care a adoptat-o ​​și a folosit-o pentru a calma voci dissentante. De asemenea, o serie de jurnaliști și bloggeri brazilieni au fost agresați după ce au publicat informații despre care guvernul nu ar fi preferat să fie public.

Deblocați site-urile internaționale

Majoritatea companiilor VPN consacrate au servere bazate pe practic în orice alt colț al lumii. Unele dintre locațiile serverului includ Singapore, Japonia, Canada, Marea Britanie, Germania, Letonia, Australia, SUA și multe altele.

Aceste locații vor permite utilizatorilor noștri care se abonează la VPN-urile noastre din Brazilia să deblocheze site-uri și canale geo-sensibile, indiferent de locația lor. Tipul de site-uri blocate geo vor putea debloca Hulu, BBC iPlayer și Netflix SUA. Transmiterea jocurilor live, a concertelor muzicale și a evenimentelor de știri va fi, de asemenea, posibilă odată ce cineva se va înscrie cu un VPN credibil din Brazilia.

Stream Brazil TV de oriunde

Este imperativ să fii la curent cu lucrurile care se întâmplă în orașul tău natal, chiar și atunci când lucrezi în străinătate. Un expat ar vrea ține pasul cu canalele braziliene precum SBT, Rede Globo, Rede Record, jocurile Confederação Brasileira de Futebol, precum și jocurile olimpice de la Rio. Un VPN brazilian vă poate permite obțineți o adresă IP braziliană. Asta va vă ajută să accesați site-uri și canale disponibile doar în țara dvs. de origine. 

Cea mai bună recenzie VPN din Brazilia

Aici sunt cele mai bune servicii VPN la care puteți apela în timp ce în Brazilia:

1. ExpressVPN

ExpressVPN este un VPN ideal să folosească în Brazilia. Viteze mari și protocoale de criptare puternice sunt ingredientele pentru un VPN de nivel superior. Aplicațiile ExpressVPN au fost dezvoltate cu satisfacția utilizatorului in minte. Printre 2000+ servere pe care le gestionează ExpressVPN, există servere situate în São Paulo și Rio de Janeiro.

Aplicația este interfață ușor de utilizat permite utilizatorilor să facă conexiuni cu ușurință. Dacă nu experimentați viteze rapide ale serverului și transmitere lină – ceea ce veți putea cere o rambursare. ExpressVPN oferă un Politica de garantare de 30 de zile înapoi care le oferă utilizatorilor timp să decidă.

2. BulletVPN

Pentru a vă asigura că datele dvs. sunt protejate și în siguranță de la terți, trebuie să luați în considerare super-securizat; BulletVPN. Acest furnizor VPN are un interfață frumoasă, de care un utilizator poate folosi confortabil. Cu o garanție de returnare de 30 de zile, v-ați abonat un VPN fără riscuri.

Deși BulletVPN nu operează multe locații VPN în America Latină, vă puteți conecta la un server VPN brazilian. Ce este grozav la clientul BulletVPN este că este compatibil cu mai multe dispozitive cum ar fi computerul dvs., Mac, Android, iPhone, iPad sau FireStick. Și în cazul în care doriți să deblocați conținutul pe dispozitivele care nu acceptă o VPN, puteți folosi BulletVPN Proxy inteligent DNS gratuit.

3. NordVPN

Probabil caracteristica unică din NordVPNPosesia este criptare dublă VPN. Nici o VPN nu poate susține abordările de securitate ale NordVPN. Furnizorul va criptați traficul online și păstrați-vă datele private de la hackeri sau cybercriminali.

Dacă sunteți după o VPN, asta asigură protecția datelor– este foarte necesar în Brazilia – atunci NordVPN ar fi alegerea corectă. Cu aplicația NordVPN, abonații pot conectați-vă la zece servere VPN braziliene și par a fi în Brazilia spre deosebire de locul unde se află în lume.

4. IPVanish

IPVanish va fi, de asemenea, un bun VPN să folosească în Brazilia. Ofera conexiuni de mare viteză, o politică strictă de confidențialitate, și acoperire globală decentă a serverului, pentru un preț acceptabil. Veți putea să vă schimbați locația virtuală printr-o apăsare a unui buton. 

În momentul în care vă conectați la un server IPVanish, dvs. întregul trafic online devine inaccesibil la cybercriminali, hackeri, ISP-uri și guverne. În sapte zile, trebuie să știți sigur dacă IPVanish este cel mai rapid server din lume. Nu există nicio politică de rambursare de 30 de zile, dar cel puțin trebuie să o încercați înainte de a vă angaja.

5. CyberGhost

Și există CyberGhost. Numele său este un apucător de atenție. Cuvântul fantomă trebuie să însemne invizibilitate, în acest caz, anonimatul online. Acest furnizor de fantome vă va permite accesați conținut din întreaga lume în timp ce sunteți în Brazilia. Imaginează-ți nivel de securitate vi se oferă punerea în aplicare a unui Tehnologia de biți 256-AES.

Aceasta înseamnă că dumneavoastră datele vor fi neschimbate. CyberGhost se va asigura că un site web este sigur pentru utilizarea dvs. înainte de a accesa chiar acesta. Acest lucru se realizează prin efectuarea unei verificări amănunțite a URL-ului respectiv într-o bază de date dedicată. Pe scurt, CyberGhost ar funcționa perfect în Brazilia.

Cel mai bun VPN pentru Brazilia Recenzie – Concluzie

Nivelul de cenzură pe Internet din Brazilia nu este la fel de ridicat în comparație cu alte țări. Utilizarea numărul unu a unui serviciu VPN este protejați identitatea online a unuia. Aceasta înseamnă că ori de câte ori sunteți accesarea unui site geo-blocat, detaliile despre locația dvs. și online sunt modificate, iar informațiile dvs. personale sunt ascunse.

Pariez că aveți un VPN minunat și aș dori să aud totul despre asta în comentariile de mai jos. 

\

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map