Cel mai bun VPN pentru browserul Google Chrome

Cel mai popular browser al utilizatorilor de internet ar putea avea foarte mult nevoie de un VPN pentru a îmbunătăți experiența online a utilizatorilor. Când vine vorba de versatilitate, Chrome oferă multe. Cu toate acestea, nu controlează restricțiile impuse pe site-ul web pe care încearcă să îl acceseze sau nivelul de securitate online. Acesta este motivul pentru care Chrome trebuie utilizat împreună cu un VPN. Fiind cel mai favorabil browser din lume, Chrome trebuie să asigure siguranța online și libertatea Internetului. Navigați pe web-ul cu Chrome folosind unul dintre cele mai bune VPN-uri de pe piață. Printre gama largă de suplimente potențiale pentru Chrome se numără extensiile furnizorilor VPN, aici sunt cele mai bune pentru Chrome.


Cel mai bun VPN pentru Chrome-Summit UP

Iată o listă cu cele mai bune VPN-uri care vor fi utilizate cu Google Chrome:

 1. ExpressVPN 
 2. NordVPN 
 3. Acces la internet privat 
 4. SaferVPN 

De ce ai nevoie de un VPN pentru Google Chrome

Confidențialitatea și securitatea sunt, de obicei, ceea ce utilizatorii de internet optează atunci când sunt online și ceea ce le preocupă cel mai mult. Cu toate acestea, cu un VPN implicat, securitatea și confidențialitatea devin cele mai puține griji. Folosind un VPN pentru Chrome, puteți naviga pe web în mod anonim și sigur. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la niciun furnizor de servicii de internet sau terțe părți care se ocupă de activitățile dvs. În plus, nu trebuie să vă mai faceți griji pentru geo-restricții, deoarece o VPN este mai mult decât capabilă să le ocolească.

Cum să accesați Google Chrome folosind un VPN

Rețelele private virtuale câștigă tot mai mult popularitate. Acestea sunt software cu mai multe utilizări, inclusiv asigurarea protecției și menținerea securității. De la companii care doresc să mențină funcționalitatea cu angajații lor de la casă până la utilizatorii de internet care doresc să ocolească restricțiile de geo-blocare, un VPN vă poate ajuta să vă îmbunătățiți experiența online. Toate datele și traficul dvs. sunt criptate în tunelul respectiv și sunt redirecționate prin serverul selectat. Un VPN conectează dispozitivul la unul dintre serverele sale. Acționează ca un tunel, astfel încât să puteți schimba date în siguranță și anonim pe internet, ca și cum ați fi conectat direct la o rețea privată. Iată cum puteți utiliza o VPN cu browserul:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor VPN, cum ar fi ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe computer, Mac, Android, iPhone sau iPad. În mod alternativ, puteți utiliza extensia Chrome ExpressVPN în schimb.
 3. Lansați aplicația VPN și conectați-vă la un server VPN din interior.
 4. În cele din urmă, navigați pe web în mod liber și anonim.

Cel mai bun VPN pentru Google Chrome

Dacă sunteți pe piață în căutarea unei VPN sigure și sigure care să vă păstreze sesiunile Chrome în siguranță, lista pe care v-am făcut-o mai jos va avea cu siguranță răspunsul la ceea ce căutați. Iată câteva dintre cele mai bune VPN-uri pentru browser:

ExpressVPN

Unul dintre cei mai buni furnizori de servicii VPN premium de pe piață este ExpressVPN. Acest furnizor acceptă OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP, PPTP, include viteză și lățime de bandă nelimitate. ExpressVPN are servere în 94 de țări și permite până la trei conexiuni simultane. Se livrează constant pe partea frontală a software-ului, iar extensia Chrome nu face excepție. ExpressVPN este un furnizor cu caracteristici complete, care oferă prevenirea scurgerii DNS și un comutator de ucidere și aplicații prietenoase pentru utilizator. Rețineți că nu puteți utiliza extensia browser-ului ExpressVPN fără a avea instalată aplicația desktop ExpressVPN potrivită. Acest furnizor respectă o politică strictă de înregistrare și oferă o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile. Mai multe despre acest furnizor în acest sens Recenzie ExpressVPN.

NordVPN

NordVPN este cel mai sigur VPN-uri disponibile. Acest furnizor are o dublă caracteristică VPN, ceea ce înseamnă că criptează datele utilizatorilor de două ori. NordVPN nu oferă o extensie Chrome gratuită, așa că va trebui să configurați un cont cu furnizorul. Unele dintre avantajele de aici includ funcția CyberSec a firmei, care este concepută pentru a bloca reclame și pentru a vă împiedica să accesați site-uri încărcate de malware, ceea ce face ca navigarea dvs. să fie puțin mai sigură. În plus, extensia este, de asemenea, ușoară și ușor de utilizat. NordVPN are peste 4.850 de servere pe tot globul. La fel ca ExpressVPN, aceasta respectă o politică de confidențialitate „fără jurnal”. Furnizorul de servicii oferă o probă gratuită de trei zile, dar este ascuns pe site-ul web și oferă o garanție de returnare a sumelor de 30 de zile. Citiți integral recenzie pe NordVPN aici.

PIA

PIA și-a făcut un nume pentru sine pe piață ca unul dintre cele mai de încredere VPN-uri. Extensia sa Chrome nu face excepție. Deși extensia sa este mai mult un proxy, accentul său este pus pe confidențialitate completă pentru browserul dvs. Nici nu aveți nevoie de clientul PIA care funcționează. De asemenea, extensia este perfect capabilă să funcționeze separat. PIA este unul dintre cele mai accesibile VPN-uri de acolo. Are peste 3.200 de servere și respectă o adevărată politică de înregistrare zero. Cu toate acestea, acesta nu este cel mai bun furnizor atunci când vine vorba de deblocarea conținutului. Cu PIA, veți primi o garanție de returnare de 7 zile. Pentru mai multe informații despre accesul la internet privat, asigurați-vă că verificați acest lucru revizuire.

Cel mai bun VPN pentru Chrome

Pentru a vă proteja confidențialitatea în timp ce navigați pe web și pentru a evita cenzura sau geo-restricțiile, veți avea nevoie de un VPN. Criptarea puternică este necesară pentru menținerea securității în timpul navigării prin Chrome. Nivelurile de performanță sunt cruciale, mai ales dacă utilizați Chrome pentru a accesa servicii de streaming geo-restricționate. Din aceste motive evidente, este nevoie de un VPN pentru Chrome și vă oferim cele mai bune. Care credeți că ar funcționa cel mai bine cu acest browser? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

>

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map