Cel mai bun VPN pentru canalul 4

Întrebați majoritatea telespectatorilor britanici ce canale le place să se uite și probabil veți descoperi că Channel 4 prezintă destul de multe în primele 5 opțiuni. Canalul oferă o gamă variată de canale care acoperă o gamă largă de programare, de la divertisment la sport, știri, filme și documentare. Având în vedere că serviciul a lansat recent o aplicație de streaming, telespectatorii vor putea acum să decidă ce ar dori să urmărească și când ar dori acest lucru. Noul serviciu de streaming este supranumit Toate 4 și va permite telespectatorilor să afle tot ce le-ar fi putut lipsi pe baza programului de lucru, la comoditatea lor.


Cel mai bun VPN pentru canalul 4

Cel mai bun VPN pentru toți 4

Canalul 4 este disponibil în afara Regatului Unit?

Dacă transmiteți canalul din Regatul Unit, veți fi întotdeauna sigur de acces la serviciu. Singura problemă care apare este atunci când încercați să difuzați canalul în timp ce ați călătorit în străinătate. Aceasta poate fi o provocare, deoarece platforma de streaming are măsuri de configurare care restricționează accesul din afara țării. De ce se face asta? Probabil să încercați să rămâneți în conformitate cu reglementările de distribuție care reglementează conținutul afișat pe site-urile lor. Când încercați să transmiteți conținutul din serviciu în afara țării, ceea ce veți obține este un mesaj de eroare care vă informează despre incapacitatea dvs. de a accesa serviciul în funcție de locația dvs..

Platforma de streaming este de fapt capabilă să vă stabilească locația prin adresa dvs. IP. IP-ul dvs. permite site-urilor și aplicațiilor să afle câteva detalii despre dvs. Aceste detalii variază de la lucruri precum locația dvs. reală, identitatea și sistemul dvs. de operare. Toate cele 4 se întâmplă a fi un canal geo-restrictiv. Nu ar trebui să puteți accesa conținutul lor dacă vă bazați în afara unui anumit teritoriu. Indiferent, orice speranță nu este încă pierdută pentru utilizatorii aflați în străinătate, care ar dori să curgă din serviciu.

Utilizarea unui VPN pentru deblocarea canalului 4 în străinătate

Conectarea la o rețea privată virtuală permite utilizatorilor să-și ascundă sau să își modifice adresa IP, prelucrând astfel oricare dintre restricțiile pe care un site web le-ar putea avea pentru a refuza accesul utilizatorilor. Abonarea la o VPN credibilă vă permite să transmiteți toate cele 4 conținuturi chiar și atunci când sunteți bazați în afara Regatului Unit. Acest lucru oferă o salvare excelentă pentru spectatorii din Marea Britanie, care ar putea fi în afara țării ca expatriați sau chiar ca turiști.

Tot ce trebuie să facă odată abonat este să se conecteze la un server cu sediul în Marea Britanie și la platforma de streaming, par că ar avea sediul în Marea Britanie. Acest lucru nu se aplică numai tuturor celor 4, deoarece utilizatorii ajung să acceseze și alte site-uri geore restricționate găzduite în altă parte a lumii, dacă se conectează la un server din orice țară pe care site-ul la care doresc să aibă acces..

Utilizarea unui VPN oferă, de asemenea, o serie de alte avantaje, cum ar fi traficul online criptat și identitatea dvs. ascunsă de orice site-uri alegeți să vizitați. De asemenea, un VPN vă permite să vă ascundeți activitatea de ISP. Aceasta ocolește orice formă de accelerare pe care ar putea-o aplica. Utilizarea unui VPN vă permite, de asemenea, să vă păstrați datele în siguranță și de hackeri și escroci.

Cele mai bune VPN-uri pentru Channel 4

Pentru a vă putea bucura pe deplin de toate aceste beneficii, va trebui să vă abonați la un serviciu VPN credibil. Am identificat deja câțiva care suntem siguri că vor furniza un serviciu excelent. Aruncați o privire la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru toate 4.

1. ExpressVPN

ExpressVPN este cu siguranță un furnizor care are o mulțime de influențe în industria VPN, în funcție de numărul de premii primite, precum și de numărul abonaților care dețin un cont cu furnizorul. Serviciul are sediul în Insulele Virgine Britanice. ExpressVPN are aproximativ 2000 de servere împrăștiate în toată lumea. Cu suficient de multe bazate în Marea Britanie, nu ar trebui să aveți nicio problemă să găsiți un anume care să se conecteze și să difuzeze de la All 4. După lansarea în 2009, serviciul a parcurs un drum lung în optimizarea serviciului pentru abonații săi. Acesta este motivul pentru care se clasează pe lista noastră ca fiind primul serviciu de difuzare a canalului 4 în afara Regatului Unit.

Furnizorul poate suporta până la 3 dispozitive simultane. Cu criptarea AES de 256 biți, securitatea dvs. este bine furnizată pe toate dispozitivele. ExpressVPN susține, de asemenea, o politică strictă de înregistrare zero și oferă OpenVPN, UDP, SSTP. L2TP / IPSec și PPTP ca protocoale din care puteți alege. Serviciul are, de asemenea, un serviciu DNS cu cunoștințe zero care vă asigură că toate conexiunile dvs. sunt mai rapide și mai sigure. Pentru a afla ce mai puteți obține de la furnizor, aruncați o privire la revizuirea noastră mult mai detaliată ExpressVPN.

2. BulletVPN

BulletVPN este un alt furnizor care nu dezamăgește. Așa cum probabil vă puteți da seama, accentul este aici de a oferi cele mai bune viteze de navigare posibile fără a vă compromite atât identitatea, cât și securitatea. Aceasta este o ofertă excelentă, deoarece furnizorul este capabil să contracareze într-o anumită măsură cât de lentă poate fi conexiunea dvs. datorată criptării. BulletVPN permite, de asemenea, utilizatorilor să conecteze 3 dispozitive simultan la serverele lor VPN.

BulletVPN are o prezență în aproximativ 20 de țări, Marea Britanie fiind inclusă. Serviciul este unul dintre cele mai de încredere, mai ales dacă doriți să vă bucurați de o transmisie continuă fără a fi necesar să protejați videoclipurile. BulletVPN are de asemenea un serviciu de încredere SmartDNS. Este util dacă doriți să accesați site-urile geore-restricționate fără VPN. În ceea ce privește securitatea, serviciul asigură că navigarea dvs. rămâne nedetectată prin criptarea AES de 256 biți. Folosirea BulletVPN vă asigură, de asemenea, o conexiune perfectă, iar cu opțiuni precum OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 și PPTP, veți avea o gamă largă de opțiuni din care să alegeți. Pentru a vedea ce poate face mai mult BulletVPN pentru tine, aruncă o privire la Revizuirea noastră BulletVPN.

3. NordVPN

O altă alternativă de încredere este NordVPN. Fondată în 2008, NordVPN este unul dintre acei furnizori care au atât de multe funcții adaptate pentru a vă asigura că securitatea este bine menținută, așa că nu ar trebui să vă faceți griji atunci când sunteți conectat la ei. Serviciul oferă până la 4000 de servere bazate în mai mult de 60 de țări și garantează protecție prin standardul lor de criptare AES de 256 biți.

Serviciul are o gamă largă de funcții în magazin, cu unele despre care probabil că nu veți găsi că este oferit de niciun alt furnizor. O astfel de caracteristică este dubla sa VPN. Vă orientează traficul prin două servere în loc de unul, dublându-vă astfel securitatea. Serviciul permite, de asemenea, până la 6 conexiuni simultane și are o rețea de servere din care puteți alege cele pe care doriți să le conectați în funcție de ceea ce doriți să faceți. Există servere optimizate pentru streaming, jocuri, torrenting sau chiar descărcări mari. Deci, aveți o mare varietate de opțiuni din care să alegeți. Pentru mai multe detalii despre ce să vă așteptați, aruncați o privire la revizuirea noastră NordVPN.

Concluzie privind cel mai bun VPN pentru toți 4

Ca un canal de streaming bine cunoscut, All 4 are o bază de vizionare destul de expansivă. Unii dintre spectatorii săi călătoresc probabil foarte mult în afara Regatului Unit, astfel încât utilizarea unui VPN ar veni foarte la îndemână. Cele trei servicii descrise mai sus sunt mai mult decât capabile să aibă grijă de nevoile dvs. de securitate. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map