Cel mai bun VPN pentru Clash of Clans

Ce este cel mai bun VPN de utilizat cu Clash of Clans și Clash Royale? Clash of clans este un joc captivant. Concentrat în apărarea propriei baze și atacarea pe inamicul tău, Clash of Clans a crescut pentru a înregistra recorduri pe care creatorii săi nu le-au crezut niciodată. Jocul la un moment dat a revendicat titlul aplicației cu cea mai mare sumă 1 din magazinul Apple și s-a spus că face până la 5,15 milioane de dolari pe zi prin amabilitatea numeroaselor upgrade-uri pe care trebuie să le faceți pentru a vă fortifica baza. Jocul este, de asemenea, conceput astfel încât, ori de câte ori sunteți offline, vă lăsați baza vulnerabilă pentru atac, iar acest lucru obligă fanii să moară greu pentru a se asigura că stau online cât mai mult timp pentru a preveni acest lucru.


Cel mai bun VPN pentru Clash of Clans

Cel mai bun VPN pentru Clash of Clans

Cel mai bun VPN Clash Royale rezumat

În cazul în care căutați un VPN pentru a vă îmbunătăți experiența de jocuri online, puteți să vă înscrieți cu câteva opțiuni de top. Iată o listă cu cei mai buni furnizori de servicii VPN Clash of Clans:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. VyprVPN
 4. BulletVPN
 5. NordVPN
 6. CyberGhost
 7. VPN HideMyAss
 8. Acces la internet privat
 9. PureVPN
 10. PrivateVPN

Clash of Clans și Nevoia unei conexiuni la Internet

Fiind un joc online, nu trebuie să spuneți că veți avea nevoie de o conexiune la Internet pentru a juca. Este unul dintre jocurile care nu îți permit cu adevărat să faci nimic offline, așa că, în afară de a obține o conexiune la Internet, vei avea nevoie și de unul rapid. O conexiune rapidă împiedică orice întârziere, întrucât câteva secunde de întârziere sunt mai mult decât suficiente pentru a vă pierde războiul și a vă face învins.

Văzând că acesta este unul dintre jocurile pe care poate fi necesar să le verificați din când în când, probabil că veți dori să profitați la maxim de conexiunea la internet pe care o găsiți oriunde v-ați afla. Acest lucru poate însemna conectarea când lucrați sau la școală sau chiar în locuri publice unde puteți găsi o conexiune, cum ar fi un aeroport sau un restaurant. Problema este că, în mod normal, aceste locuri au restricții setate în rețeaua lor pentru a reglementa utilizarea și, deoarece jocurile precum Clash of Clans ocupă multă lățime de bandă, este posibil ca astfel de rețele să aibă firewall-uri care să împiedice utilizatorii să joace astfel de jocuri. Aceasta poate fi o astfel de dezamăgire, mai ales dacă tot ce vrei să faci este să verifici doar starea clanului tău, nici măcar să joci. Pentru a evita aceste restricții, aveți nevoie de o soluție capabilă să ocolească orice firewall sau blocuri de rețea care pot fi configurate, indiferent de tipul de rețea la care sunteți conectat. O astfel de soluție este VPN.

De ce ai nevoie de un VPN pentru Clash of Clans

Utilizarea unui VPN vă asigură că puteți reda Clash of Clans chiar și atunci când sunteți conectat la rețele restrictive, dar cum se întâmplă acest lucru? Pentru început, VPN înseamnă o rețea privată virtuală. Acesta este practic un grup de servere la care utilizatorii se conectează astfel încât activitatea lor să fie criptată, astfel încât orice utilizator să fie ascuns online. După ce se face o conexiune la servere, un utilizator este apoi capabil să-și ascundă activitățile online de la oricine s-ar putea gândi să-și asculte, inclusiv ISP-urile incluse.

De asemenea, o VPN le permite abonaților să lucreze în jurul tuturor firewall-urilor sau blocurilor care ar fi putut fi puse în funcțiune de rețeaua lor, ceea ce înseamnă că jucătorii Clash of Clans nu ar trebui să aibă probleme pentru a juca jocul, chiar dacă sunt conectați la școala lor sau la rețeaua de lucru. Puteți accesa chiar jocurile preferate online în țările în care aceste jocuri sunt interzise sau blocate. Acesta nu este singurul avantaj pe care un VPN le oferă utilizatorilor săi. Un serviciu VPN fiabil permite utilizatorilor să acceseze site-uri web și canale cu restricții geo, deoarece după conectarea la serverele la distanță, adresele lor IP se schimbă pentru a reflecta locația serverelor la distanță. Pentru a accesa un site geo-restricționat, va trebui să localizați un server în țara de origine a site-ului și, odată ce vă conectați la acesta, vi se va părea că accesați site-ul de pe teritoriul său de origine..

Cele mai bune VPN-uri pentru Clash of Clans

Acum, că știți câteva lucruri despre ceea ce poate face un VPN pentru dvs., următorul cel mai bun pas ar fi să căutați care ar fi cel mai bun serviciu pentru a vă înscrie. Un serviciu VPN fiabil ar trebui să poată oferi securitate, anonimat și capacitatea de a lucra în jurul blocurilor de rețea. Avem o serie de sugestii pe care suntem siguri că le putem face exact mai jos:

1. ExpressVPN

Jucarea unui joc intens precum Clash of Clans înseamnă că ar trebui să te poți conecta la un serviciu VPN ori de câte ori vrei și ExpressVPN cu lista lor de 2000 de servere permite exact acest lucru. Serviciul este bazat în Insulele Virgine Britanice, care nu face parte din nicio jurisdicție de păstrare a datelor. ExpressVPN este, de asemenea, un furnizor bine premiat, iar acest lucru se datorează echipei lor de îngrijire cu experiență a clienților. Echipa lor este potrivită pentru a gestiona orice reclamații ale clienților în orice moment al zilei, prin telefon, e-mail sau mesagerie directă. Serviciul oferă clienților posibilitatea de a avea 3 conexiuni simultane și promite, de asemenea, să nu păstreze jurnalele activității lor online.

Utilizatorii sunt, de asemenea, liberi să se bazeze pe serverele Stealth ExpressVPN, care sunt un grup de servere pe care se poate baza pentru a naviga pe site-uri bazate chiar și în cele mai restrictive dintre teritorii. Serviciul este, de asemenea, plin de har pentru abonații care trimit serviciul către colegii lor, deoarece, dacă ajung să se înscrie, atât noul cât și actualul abonat primesc o lună de serviciu gratuit ca recompensă. Orice utilizator care nu dorește cu adevărat să utilizeze VPN se poate adresa serviciului Smart DNS, unde doar locația lor este ascunsă. Pentru o analiză incisivă despre ce este vorba despre acest furnizor, vă sugerăm să treceți în revistă ExpressVPN.

2. IPVanish

IPVanish este unul dintre acei furnizori pe care vă puteți baza pentru a furniza un serviciu de excepție, fără nicio greșeală. Acest lucru se datorează faptului că serviciul este axat pe furnizarea de securitate online și, într-adevăr, nu are atât de multe laterale deghizate în funcții adăugate. Serviciul are aproximativ 1500+ serverele sale bine distribuite în întreaga lume și, spre deosebire de majoritatea altor furnizori, IPVanish se întâmplă să dețină complet întreaga rețea. O astfel de proprietate înseamnă că nu se ocupă cu aplicații terțe și, prin urmare, livrare mai rapidă a serviciului.

IPVanish are, de asemenea, servere care sunt special optimizate pentru jocuri, iar aceasta ar trebui să fie o veste excelentă pentru jucătorii Clash of Clans, deoarece aceste servere sunt proiectate să nu rămână. Cu alte cuvinte, acestea sunt servere super rapide care oferă o conexiune foarte eficientă. IPVanish este, de asemenea, printre puținii furnizori care reduc și încurajează torrenting-ul, deoarece serverele lor le pot gestiona cu ușurință. Capacitatea conexiunilor suplimentare pe care le poate suporta IPVanish este printre cele mai ridicate de pe piață, permițând până la 10 conexiuni simultane sub același cont. IPVanish este de asemenea excelent pentru asocierea media cu servicii precum Kodi, deoarece integrarea între software este fără probleme și nu s-a dovedit că a avut probleme. Dacă vă gândiți să vă înscrieți la IPVanish, trebuie să știți multe despre furnizor și puteți face acest lucru prin intermediul recenziei noastre detaliate despre IPVanish..

3. VyprVPN

Un alt furnizor care pare să obțină multă atenție bine meritată este VyprVPN. Acest furnizor capabil se află în afara Elveției și este unul dintre puținii furnizori care permit până la 5 conexiuni simultane sub un singur cont. Serviciul are aproximativ 700 de servere listate în rețeaua sa, dintre care se întâmplă să dețină complet. Serviciul este, de asemenea, foarte deschis cu privire la jurnalul utilizatorului său, menționând durata pe care o ține. Jurnalele afișează doar timpul de conectare și cât timp ați fost online; nimic despre ce site-uri ai fost sau ce ai făcut.

Serviciul acceptă, de asemenea, protocoale OpenVPN, IPSec / L2TP, IPSec / IKEv2 și PPTP, oferind clienților săi o gamă largă de opțiuni din care să aleagă. În ceea ce privește securitatea, serviciul oferă criptarea AES de 256 biți și are, de asemenea, funcții adăugate, cum ar fi Chameleon, care scamblează datele trimise prin protocolul OpenVPN și îl face nedetectabil prin Deep Packet Inspection. VyprVPN are, de asemenea, o soluție DNS care vă permite să criptați solicitările DNS de la terțe părți. Serviciul are, de asemenea, o aplicație VPN, care este ușor compatibilă cu o gamă largă de sisteme de operare care includ Windows, Mac OS, Android și Linux. Faceți timp pentru a parcurge revizuirea noastră VyprVPN aici și veți ști tot ce va trebui să știți despre acest furnizor de încredere.

Concluzie cu privire la cel mai bun VPN pentru Clash of Clans

Dacă nu ați avut încă șansa de a juca Clash of Clans, nu aveți idee despre toată acțiunea pe care o pierdeți. Pentru a vă asigura că puteți accesa jocul, în ciuda oricărui site pe care ați putea fi, abonați-vă la un abonat de încredere, cum ar fi ExpressVPN, IPVanish sau VyprVPN, și veți fi în măsură să atingă cele mai mari înălțimi ale acestui joc uimitor, indiferent de rețeaua online ești conectat la.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map