Cel mai bun VPN pentru călătorii – Ghid de revizuire 2020

Care este cel mai bun VPN pentru călătorii în 2020? Călătoria este un fantastic buster stress și un mijloc de relaxare pentru milioane de oameni din întreaga lume. Pentru o secțiune de oameni, este o parte din meseria lor! Indiferent care este motivul călătoriei la tine – vei avea acces la anumite facilități și dispoziții atunci când călătorești. Nu toată lumea dorește să-l dezgroape!


În timpul călătoriei, va trebui să accesați și să utilizați web-ul pentru diferite scopuri. De la păstrarea legăturii cu cei de acasă până la verificarea e-mailurilor de la birou, va trebui să obțineți online în timpul călătoriei. Cu toate acestea, accesarea web în mișcare poate fi dificilă și uneori nesigură. Pentru a vă asigura că nu compromiteți siguranța datelor în timp ce utilizați web-ul în mișcare, utilizarea unui serviciu sau a unei aplicații VPN este prudentă.

Cel mai bun VPN pentru călătorii în 2020 - Ghid de revizuire finală

Cel mai bun VPN pentru călătorii în 2020 – Ghid de revizuire finală

Cel mai bun VPN pentru călătorie – sumar rapid

Cele mai bune servicii VPN pe care le puteți utiliza în timpul călătoriei sunt:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Cel mai bun VPN pentru călătorii în 2020 – analiză detaliată

Înainte de a alege un VPN pentru a fi utilizat în străinătate, trebuie să vă asigurați că serviciul pe care doriți să îl înregistrați deblochează efectiv canalele de streaming sau site-urile web pe care doriți să le utilizați. Un alt lucru de luat în considerare este dacă VPN protejează de fapt confidențialitatea online. În cele din urmă, asigurați-vă că furnizorul VPN oferă o garanție de rambursare de 30 de zile. În acest fel, vă puteți întoarce întotdeauna banii doar în cazul în care lucrurile nu funcționează destul de bine. Iată lista noastră cu cei mai buni furnizori VPN pe care îi puteți folosi peste mări.

Cea mai bună VPN pentru lista noastră de călătorii nu include VPN-uri gratuite. Aceste servicii sunt notoriu lent și nu funcționează așa cum se prevede în cele mai multe cazuri. Reducerea a aproximativ 10 dolari pentru un serviciu VPN premium merită foarte bine atunci când luați în considerare toate avantajele pe care le scoateți. Nu mai vorbim de faptul că VPN-urile corespunzătoare vă permit să vă protejați confidențialitatea online și să accesați toate site-urile care sunt disponibile numai acasă.

1. ExpressVPN

Examinare ExpressVPN

ExpressVPN are sediul în Insulele Virgine Britanice și oferă până la 2000 de servere în toată lumea. Este destul de esențial pentru oricine caută să deblocheze conținut restricționat geo. În ceea ce privește securitatea, ExpressVPN folosește criptarea AES de 256 biți de grad militar și acceptă OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2, PPTP și SSTP ca protocoale VPN. Deci, cu alte cuvinte, puteți garanta că sunteți întotdeauna în siguranță atunci când navigați pe web.

Acest VPN adoptă, de asemenea, un principiu strict de logare zero, care ajută utilizatorii să navigheze pe internet cu un anonimat complet. Nici măcar ISP-ul sau guvernul dvs. nu poate încuraja ce faceți online după ce vă conectați la serverele private ale ExpressVPN.

Furnizorul dispune, de asemenea, de un serviciu Internet Kill Switch pentru a vă menține conexiunea în siguranță. Nu numai că, ci odată ce vă abonați la serviciul lor, veți putea beneficia de o conexiune VPN pe trei dispozitive simultan. Pentru a afla ce altceva ExpressVPN are de oferit, luați-vă puțin timp pentru a trece prin intermediul nostru Examinare ExpressVPN.

2. NordVPN

Recenzie NordVPN

NordVPN este unul dintre cei mai buni furnizori VPN de acolo, când vine vorba de distribuirea serverului. Are peste 4000 de servere în peste 60 de țări. NordVPN are sediul în Panama, ceea ce înseamnă că este cu siguranță sigur, întrucât nu răspunde niciunei autorități de reglementare a datelor. Nu este necesar, întrucât dețin o politică de înregistrare zero pe 100% garantată.

Acest furnizor folosește, de asemenea, criptarea AES de 256 biți. Este completat de unele dintre caracteristicile sale unice, care includ criptarea dublă VPN. Acest serviciu îți orientează traficul pe internet prin două servere în loc de unul, adică îți dublează nivelul de securitate.

NordVPN oferă software numit CyberSec. Această caracteristică specială protejează dispozitivul dvs. de a fi infectat de viruși, malware sau orice software rău intenționat. Smart Play, pe de altă parte, este serviciul Smart DNS al acestui furnizor VPN. Puteți accesa conținut restricționat geo fără a pierde viteza de internet sau accesul la canale locale. Cu toate acestea, nu veți cripta datele dvs. în acest proces. Dacă doriți să aflați mai multe despre acest furnizor, verificați acest lucru Recenzie NordVPN.

3. BulletVPN

BulletVPN - Recenzie

Deși este nou, BulletVPN este considerat a fi un furnizor VPN credibil cu care orice abonat ar trebui să aștepte cu nerăbdare să opereze. Acesta oferă un nivel ridicat de securitate online și o mulțime de alte privilegii inteligente.

În primul rând, să începem cu unul dintre cele mai importante lucruri pe care un VPN ar trebui să le ofere clienților, adrese IP diferite din diferite țări. Ei bine, BulletVPN dispune de o gamă largă de servere la care să accesați pentru a obține IP-uri diferite. Aceste servere sunt împrăștiate în întreaga lume, inclusiv în țări precum Germania, Australia, SUA, Brazilia și Canada.

Pe de altă parte, aplicația lor este destul de simplă și ușor de utilizat. Nu trebuie să fii priceput pentru a naviga prin funcțiile sale. Puteți găsi clienți BulletVPN pe PC, Mac, iOS și dispozitivele Android, nimeni nu este lăsat neprotejat.

VPN oferă, de asemenea, o politică de rambursare de 30 de zile, care este destul de rară în rândul furnizorilor de VPN. Acesta este motivul pentru care acest lucru pune BulletVPN printre alți giganți precum ExpressVPN sau Nord. Puteți, de asemenea, să deblocați cu ușurință amabilitatea Netflix americană a serverelor rapide în flăcări din Statele Unite. Nu este totul apropo. Alături de o conexiune simultană Kill Switch și 3 dispozitive, puteți afla mai multe despre acest VPN în acest mod complet Recenzie BulletVPN.

4. SurfShark

SurfShark VPN Review

Știm cu toții că dimensiunea nu este totul. Ei bine, acest lucru este destul de adevărat când vine vorba de un furnizor, cum ar fi SurfShark. Dacă o comparați cu celelalte din lista noastră, veți vedea că acest nou venit nu are nicio șansă. Țin să te contrazic. Deși există 9 milioane de diferențe de descărcare între SurfShark și ExpressVPN, permiteți-mi să vă spun de ce acesta merită să aibă un loc printre uriași.

În primul rând, SurfShark oferă o rețea de server excepțională de peste 500 de servere din 50 de țări. De asemenea, oferă aplicații native și extensii de browser foarte ușor și intuitiv de utilizat. Acestea au o interfață curată și minimă pe care oricine le poate naviga.

Acum, vei plăcea asta. Deși este nou, are unul peste celelalte. Acest VPN vă oferă posibilitatea de a conecta dispozitive nelimitate pe cont. Asta înseamnă că îți poți partaja contul cu toți oamenii pe care îi cunoști, pentru a putea beneficia de o conexiune VPN sigură.

Alte caracteristici ale SurfShark includ un comutator automat de ucidere, suport pentru chat 24/7, plată Bitcoin, Politica de logare zero și multe altele. Întrebările dvs. nu sunt încă răspuns? Uita-te la asta Recenzie SurfShark și aflați mai multe.

Alegerea VPN-ului potrivit pentru utilizare în călătorii

Serviciile VPN sunt utilizate de utilizatorii web generali și corporativi din motive precum anonimatul online și siguranța datelor. Aceste servicii pot fi de folos fabulos atunci când doriți să accesați web-ul în timp ce călătoriți, într-un mod sigur. Cu toate acestea, nu toate VPN-urile sunt ideale pentru utilizare atunci când călătoriți. Analizați următoarele aspecte pentru a afla ce VPN este potrivit pentru nevoile dvs. în timpul călătoriei.

Siguranță în timpul utilizării hotspoturilor publice WiFi

Acesta este de fapt principalul motiv pentru care ar trebui să utilizați un serviciu VPN în timp ce călătoriți și accesați internetul! Poți fi tentat să folosești zone Wi-Fi gratuite în aeroporturi, stații de cale ferată și astfel de locuri în timp ce călătorești. Acest lucru vă scutește de cheltuieli pe pachetele de date în timp ce sunteți în roaming. Dar, nu uitați că aceste hotspot-uri Wi-Fi nu sunt întotdeauna în siguranță. Un laptop conectat la astfel de rețele poate fi ușor direcționat de hackeri și de alți utilizatori răuvoitori. Cu toate acestea, atunci când utilizați aceste rețele printr-o VPN, datele trimise și primite de pe web sunt criptate. Apăsați butonul pentru un serviciu VPN care oferă un nivel decent de criptare a datelor. Aceste servicii care oferă criptare AES pe 128 biți sunt decente și orice este mai mare decât un pariu mai bun.

Accesarea conținutului restricționat al regiunii

Cu un VPN, puteți accesa cu ușurință conținutul web care este de obicei limitat la anumite teritorii. De exemplu, nu puteți viziona conținutul de la mai mulți furnizori de servicii de streaming, cum ar fi Hulu în afara Japoniei și SUA. Cu toate acestea, cu un VPN, adresa IP reală a computerului dvs. este ascunsă și vi se atribuie un ID virtual. Acest lucru face ușor accesul la conținut video și audio indiferent de locul în care mergeți. Acest lucru poate fi util atunci când aștepți un zbor și îți dorești niște divertisment. Această capacitate este o adevărată binefacere atunci când călătoriți într-o țară în care anumite site-uri de socializare sunt blocate. Dupa cum poate suna, chiar si Google este interzis in anumite tari. Utilizarea unui VPN vă va permite să ocoliți aceste restricții și firewall-uri și să accesați informații din mers.

Locații server

Acesta este un factor determinant atunci când alegeți un VPN, pentru următoarea dvs. călătorie în străinătate. Nu toate serviciile VPN oferă același număr de servere. Unele servicii VPN gratuite au doar câteva servere localizate în anumite țări. Aceasta poate însemna că veți avea accesibilitate limitată, chiar dacă utilizați VPN. Pe de altă parte, majoritatea serviciilor VPN plătite oferă zeci de servere. Acest lucru poate fi util atunci când doriți să accesați conținutul disponibil numai în țările selectate. VPN-urile cu mai mult număr de servere tind, de asemenea, să fie mai rapide în comparație cu altele.

Funcționează în cât mai multe țări

Unele programe VPN sunt ușor de blocat, în timp ce altele sunt pur și simplu prea greu de fisurat. Dacă călătoriți mult, vă veți descurca bine în alegerea unui VPN care funcționează în cât mai multe țări. Căutați o VPN care să aibă capacitatea de a lucra în țări precum China, care lucrează neobosit la blocarea VPN-urilor. Dacă VPN-ul pe care îl alegeți funcționează în China, va funcționa și în orice altă parte!

Anonimatul online în mișcare

S-ar putea să fii implicat într-o profesie care necesită să călătorești mult și să rămâi online invizibil. Acesta este un mandat pentru cei implicați în jurnalism și activități radicale legate de activism. Și, chiar dacă nu sunteți jurnalist și doriți totuși să mențineți anonimatul, un VPN vă va masca activitățile fără a vă limita accesul la informații. Asigurați-vă că alegeți un VPN care nu păstrează jurnalele utilizatorului, în special în timpul călătoriei. Acest lucru vă va ajuta să mențineți anonimatul online și vă va permite să lucrați din mers.

Ușor de instalat și utilizat

Chiar și cel mai bun software nu are niciun folos dacă este pur și simplu prea greu de instalat și utilizat. Același lucru este valabil și cu VPN-urile. Alegeți un VPN ușor de utilizat atât pe Mac cât și pe Windows. Există mai multe VPN-uri pe care trebuie doar să le descărcați, să le rulați și să le utilizați. Unii vă pot solicita să vă creați un cont.

Asistență pentru chat live 24/7

Aceasta este o caracteristică de multe ori trecute cu vederea atunci când oamenii aleg un serviciu VPN pe care îl vor utiliza în timp ce lucrează în străinătate. Practic, doriți să vă înscrieți cu un VPN care oferă o mână de ajutor în orice moment al zilei. Fie că aveți probleme cu configurarea, deblocați un anumit site sau aveți pur și simplu nevoie de o opinie de specialitate cu privire la orice este legat de rețelele private virtuale, asistența profesională a clienților este necesară.

Alte lucruri de verificat

Există câteva lucruri de analizat atunci când vine vorba de alegerea unui serviciu VPN pentru călătorii. Nu toată lumea are aceleași nevoi de utilizare a web-ului. În timp ce unii pot utiliza Internetul doar pentru a verifica e-mailul, alții pot transmite filme, muzică sau chiar să joace jocuri pe net. Dacă utilizați servicii P2P pentru partajarea fișierelor și descărcări grele, verificați dacă VPN-ul pe care l-ați ales acceptă acest lucru. Nu toate VPN-urile sunt compatibile cu aplicațiile P2P și torrent. De asemenea, trebuie să verificați aspecte precum limitările de lățime de bandă în acest sens.

Cel mai bun VPN pentru călătorii în 2020 – Sfaturi și trucuri finale

Este recomandat să configurați conexiunea VPN sau aplicația VPN pe PC, Mac, iOS sau Android înainte de a călători. Astfel poți testa că totul funcționează așa cum trebuie înainte de a părăsi patria.

Configurarea aplicațiilor VPN mobile poate fi dificilă uneori. Instalați versiuni de încercare, citiți recenzii și asigurați-vă că serviciul pe care îl alegeți nu este doar ușor de utilizat, ci și de călătorie.

Sperăm că acest cel mai bun VPN pentru ghidul de recenzie a călătoriei v-a oferit o idee mai bună despre ce serviciu VPN trebuie să vă înscrieți și cu care ar trebui să evitați cu siguranță.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map