Cel mai bun VPN pentru Comcast Xfinity în 2020

Toată lumea știe că Internetul bazat pe cablu este de departe mult mai fiabil decât forma wireless, iar acesta este unul dintre principalele motive pentru care o companie precum Xfinity continuă să se bucure de afaceri în plină expansiune. Fiind cel mai mare furnizor de servicii de internet din SUA, Xfinity este cunoscut pentru viteze rapide în flăcări, care sunt un pas imens înaintea concurenței. La rândul său, acest lucru permite transmiterea continuă și interviuri neîntrerupte pentru cei care se abonează la acest serviciu. Singura problemă cu care utilizatorii Comcast Xfinity ar putea avea o problemă este viteza redusă cu care cei mai mulți dintre ei se confruntă de fiecare dată când se derulează de pe anumite canale sau se descarcă de pe mai multe site-uri. În plus, accesul la conținut geo-restricționat este oarecum restrâns, ceea ce înseamnă că s-ar putea să vă frustrați de fiecare dată când încercați să vă conectați la site-uri care au serverele lor principale bazate în țări îndepărtate. Aceste probleme ar putea fi un pic util pentru a face față, mai ales dacă sunteți un utilizator care depinde de Internet pentru afaceri sau o altă formă de utilizare pe scară largă..


Cel mai bun VPN pentru Comcast Xfinity în 2020

Cel mai bun VPN pentru Comcast Xfinity în 2020

Ce este VPN?

Din fericire, există o soluție care, dacă este pusă în aplicare, vă va asigura că veți putea să rezolvați toate aceste probleme și să navigați pe Internet fără niciun fel de restricții. Această soluție constă în utilizarea unui serviciu VPN. O rețea privată virtuală este formată dintr-un grup de servere împrăștiate într-o serie de țări prin care traficul dvs. este criptat și îngreunând ISP-ul dvs. să-și dea seama exact ce faceți online. Fără să știe ce faceți online, acest lucru le este dificil să impună blocuri pe site-urile pe care alegeți să le vizitați, oferindu-vă, așadar, libertatea de a accesa orice site-uri web pe care doriți să le.

Există o serie de beneficii pe care le obțineți pentru a vă abona la un serviciu VPN credibil. Unele dintre ele includ:

 • Navigarea pe internet cu un anonimat complet: Aceasta înseamnă că site-urile pe care le vizitați nu vor avea posibilitatea de a-ți identifica locația exactă. Adresa IP la care vor fi văzuți va urmări doar furnizorul VPN la care v-ați abonat, ascunzând astfel detalii personale, cum ar fi țara în care vă aflați, precum și numele și identitatea dvs..
 • Având o conexiune securizată: Abonarea la un serviciu VPN se traduce prin protejarea accesului la Internet prin criptare. Odată abonat, traficul dvs. trece prin canale sigure care împiedică orice formă de hacking, ceea ce înseamnă că un utilizator este garantat că nimeni nu va putea să se infiltreze pe conexiunea dvs. sau pe fundal în activitățile dvs..
 • De lucru în jurul geo-restricții: Cu amabilitatea de a utiliza IP-ul virtual, majoritatea site-urilor geo-restrictive pe care încercați să le accesați presupun că sunteți deja bazat în țara de origine a site-ului web, ceea ce înseamnă că nu va trebui să vă frustrați cu blocurile geografice pe care le destinate utilizatorilor care accesează din străinătate.
 • Navigarea pe internet cu viteze normale: După ce v-ați abonat la o VPN, veți fi criptat traficul dvs., ceea ce înseamnă că ISP-ul dvs. nu va putea ghici ce faceți online. Drept urmare, ei nu vor putea cu adevărat să vă accelereze viteza de navigare.

Cel mai bun VPN Comcast Xfinity

Găsirea celui mai bun serviciu VPN la care vă puteți abona poate fi uneori mult mai dificilă decât vă puteți crede inițial. Majoritatea oamenilor trebuie să treacă la o mulțime de servicii disponibile doar pentru a afla care furnizor este potrivit, iar piața este inundată cu atât de multe oferte simultan, necesită o mulțime de lucrări la sol..

Pentru a încerca să vă ajut cu acest exercițiu, ne-am redus la câteva servicii VPN pe care le-am putut examina cu atenție, în speranța de a vă îndruma în direcția corectă. Uită-te:

1. ExpressVPN

ExpressVPN transmite cel mai bine apreciat serviciu VPN din industrie, datorită atât echipei cu experiență a personalului de îngrijire a clienților, care este întotdeauna gata să răspundă preocupărilor dvs., cât și calității serviciilor de cel mai înalt nivel. Cu serverele împrăștiate în mai mult de 94 de țări, rămân doar câteva locuri în lume, unde va trebui să vă faceți griji în legătură cu blocurile geo-restrictive. Fiind un serviciu de nivel superior, securitatea nu este cu nimic mai mică decât gradul militar datorită criptarea AES pe 256 biți, precum și opțiunea de a alege dintre 4 protocoale VPN fiabile. ExpressVPN este cunoscut și pentru programul său de trimitere, în cazul în care, în calitate de client, primiți unul dintre prietenii dvs. să se înscrie, amândoi beneficiați gratuit de o lună de timp pentru program. Serviciul oferă, de asemenea, o garanție de returnare de 30 de zile; o ofertă pe care vă încurajăm să o preluați pentru a vedea cât de bine vă place serviciul.

2. NordVPN

Succesul NordVPN ca furnizor VPN popular poate fi în mare măsură atribuit gamei largi de caracteristici oferite de serviciu. A avea sediul în Panama servește, de asemenea, ca un avantaj uriaș, întrucât nu există într-adevăr legi de păstrare a datelor care să le afecteze sau abonații lor. Una dintre caracteristicile lor foarte populare este protocolul lor dublu de criptare VPN, în care traficul unui utilizator este trimis prin două servere, ceea ce face de două ori mai greu pentru orice hacker să aibă acces. Vorbind despre servere, NordVPN are peste 3000 dintre ele bine distribuite în întreaga lume, ceea ce înseamnă că abonații săi se vor bucura de conexiuni mai rapide și mai fiabile. Serviciul permite, de asemenea, comutarea nelimitată a serverului și nu furnizează capacități de date pe lățimea de bandă pe care clienții săi o utilizează. 

3. IPVanish

Fondată în 1999, IPVanish continuă să ofere un serviciu solid, compatibil cu dispozitivele care rulează Mac OS, Windows, iOS și Android. Aplicația VPN este, de asemenea, bine proiectată și este, de asemenea, suficient de ușoară pentru ca noii utilizatori să poată naviga fără să se confrunte cu probleme. Pentru a asigura confidențialitate completă pentru clienții săi, serviciul are o politică de jurnal de zero în care nu se păstrează nicio înregistrare de navigare a abonaților săi. În ceea ce privește securitatea, IPVanish are o politică puternică de criptare în vigoare, fiind aplicată o criptare AES-256 biți de grad militar pentru a vă asigura că totul este funcțional fără probleme. Serviciul este, de asemenea, popular pentru sprijinul său în ceea ce privește torrenting, iar acesta este un plus important pentru utilizatorii care tind să descarce descărcări de volum mare. Abonații vor putea, de asemenea, să se conecteze simultan până la cinci dispozitive, iar acest lucru contribuie la reducerea costurilor totale care ar fi suportat dacă ar fi fost înscris un alt serviciu VPN. În general, IPVanish este un serviciu excelent de luat în considerare și, dacă doriți să vedeți acest lucru pentru dvs., continuați și încercați oferta lor de încercare garantată cu bani înapoi..

Cuvântul final despre Cel mai bun VPN pentru Comcast Xfinity în 2020

Dacă sperați să vă asigurați că accesul dvs. la Internet nu este afectat, nu există nicio altă soluție care vă poate ajuta să faceți asta în afară de un abonament VPN. Cele trei servicii pe care le-am enumerat mai sus sunt mai mult decât capabile să vă ofere o conexiune fiabilă, precum și câteva alte beneficii suplimentare pe care nu le puteți obține de la alte servicii VPN. Aveți întrebări sau comentarii cu privire la vreunul dintre furnizorii enumerați? Distribuie-le cu noi în secțiunea de mai jos și vom fi siguri că vom răspunde.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map