Cel mai bun VPN pentru Coreea de Sud

Coreea de Sud se situează printre puținele țări cu cea mai rapidă conexiune la internet și, prin urmare, foarte puțini dintre cetățenii săi nu au capacitatea de a se conecta ori de câte ori ar dori. Singura problemă se întâmplă să fie guvernul lor și măsurile pe care le-a pus în aplicare pentru a limita accesul la internet, în special de către străini. Același lucru este valabil și pentru oricine speră să obțină conținut de pe blogurile anti-guvernamentale, site-urile de știri nepărtinitoare, precum și cele care prezintă conținut pentru adulți..  


Cel mai bun VPN pentru Coreea

Cel mai bun VPN pentru Coreea

Este foarte interesant de menționat că, pentru o țară care are un nivel atât de ridicat de penetrare pe Internet (97% în 2012), guvernul își exercită în continuare autoritatea de a controla ceea ce poate sau nu poate fi accesat de cetățenii săi. Astfel de măsuri adverse ar putea fi explicate prin adoptarea de către țară a unor practici înfășurate în confucianism și creștinism, că ambele sunt împotriva pornografiei sau preferința guvernului de a restricționa orice acces la conținut care nu este la fel de favorabil puterilor care pot fi.

De ce ai nevoie de un VPN în Coreea

Utilizarea Internetului în Coreea poate reprezenta o problemă foarte mare datorită numărului de site-uri web al căror acces este restricționat, ceea ce înseamnă că nu veți putea accesa conținut de la atâtea site-uri web obișnuite. Există, de asemenea, o probabilitate ridicată de faptul că puținele site-uri la care veți putea accesa de fapt și orice veți avea până când veți fi pe aceste site-uri, vor fi atent monitorizate de către guvern. Aceasta se traduce printr-un nivel foarte profund de invazie a vieții private. Există o serie de moduri eficiente de a evita cenzura și supravegherea guvernului, iar una dintre ele este să folosească utilizarea unui serviciu VPN.

Prin utilizarea unei rețele virtuale private, utilizatorii sunt capabili să lucreze la orice blocuri restrictive și mecanisme de supraveghere, astfel încât să se asigure că vor fi lăsate să acceseze orice site sau canal online doresc. Furnizorul VPN este responsabil de criptarea datelor dvs. și de blocarea adresei dvs. IP, ceea ce face aproape imposibil ca cineva să știe cine sunteți sau de unde accesați Internetul de la.

Cel mai bun VPN pentru Republica Coreea

Pentru a vă asigura că sunteți capabil să lucrați la oricare dintre mecanismele de blocare care ar putea fi aplicate de ISP-urile coreene, trebuie să obțineți un furnizor care să rămână la curent cu toate actualizările de securitate și să se adapteze rapid la lumea în schimbare a online Securitate. În această recenzie, vom arunca o privire asupra a 3 furnizori care suntem siguri că sunt de încredere și au fost cunoscuți pentru a oferi cele mai bune servicii de criptare online.

1. ExpressVPN – Recomandarea noastră de top

Pentru a începe lista noastră, avem unul dintre cei mai renumiți furnizori de VPN din industrie, iar popularitatea lor provine din serviciul lor de încredere pentru clienți, precum și din rețeaua înaltă criptată.. ExpressVPN oferă clienților lor trei protocoale VPN diferite din care să aleagă, precum și criptarea AES de 256 biți care vă asigură conexiunea, astfel încât nimeni altcineva să nu poată hack.

Serviciul lor are, de asemenea, un software ușor de utilizat, care este compatibil cu dispozitivele care rulează pe Windows, iOS, Linux sau altele. Serviciul lor pentru clienți este, de asemenea, cu ușurință unul dintre cele mai de încredere, clienții putând să vă ajute la ajutor în orice moment al zilei. Oricine se simte sceptic în legătură cu serviciul său este deschis să încerce garanția de returnare a banilor de 30 de zile, unde veți avea experiența cât de fiabilă este serviciul lor. Dacă vă impresionați și alegeți să vă înscrieți, ar fi o idee grozavă să vă adresați prietenului dvs. la serviciu, deoarece, dacă decide să se înscrie, amândoi beneficiați gratuit de o lună.

2. IPVanish

IPVanish oferă un caz puternic ca furnizor de încredere, cu un nivel ridicat de accesibilitate și cu un personal de asistență extrem de eficient. Acești tipi promit un serviciu fiabil și oferă până la 10.000 de IP-uri pentru abonații lor din care să aleagă. În ceea ce privește serviciul pentru clienți, aceștia oferă asistență 24/7, dar va trebui să aveți destul de răbdare pentru răspunsuri dacă alegeți să le contactați prin e-mail. Serviciul oferă o lățime de bandă nelimitată, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la capacele de date când transmiteți în HD.

AES de 256 biți este de asemenea inclus ca standard, precum și toate cele trei protocoale VPN standard. IPVanish permite, de asemenea, clienților să se conecteze până la 5 conexiuni simultane, ceea ce înseamnă că veți putea economisi bani prin faptul că nu trebuie să vă abonați la un alt serviciu pentru a vă proteja dispozitivele suplimentare.

3. NordVPN

NordVPN continuă să crească imens în popularitate datorită în parte celor 2000+ servere prezente în peste 60 de țări și capacității sale de a suporta până la 5 dispozitive conectate simultan. Faptul că oferă dublă criptare clienților înseamnă că oferă un nivel de securitate care nu este ușor furnizat de majoritatea celorlalte servicii VPN. Serviciul de criptare dublă înseamnă că traficul pentru un singur utilizator trece prin două servere separate, ceea ce face aproape imposibilă accesarea de către străini.

Serviciul include, de asemenea, un comutator automat de ucidere la internet, unde conexiunea dvs. la Internet este oprită dacă serviciul dvs. VPN este întrerupt cumva. Asistența pentru clienți este de asemenea disponibilă 24/7, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problemele pe care nu le puteți rezolva. NordVPN este, de asemenea, unul dintre puținele servicii care oferă un serviciu gratuit de 3 zile în care, după ce faceți o solicitare către serviciul lor de clienți, veți putea vedea cât de bine vă poate servi serviciul fără costuri suplimentare. Dacă aveți nevoie de mai mult de trei zile pentru a lua o decizie, atunci puteți încerca garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Cel mai bun VPN din Coreea – concluzie

Dacă veți călători în Coreea pentru o perioadă îndelungată de timp, nu are rost să vă adaptați la restricțiile lor rigide de navigare și să vă schimbați obiceiurile de navigare pentru a vă conforma cu singurele lucruri pe care le puteți face acolo. Obțineți un VPN și asigurați-vă că puteți accesa orice site-uri web doriți fără ca vreo autoritate guvernamentală să vă respire gâtul.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map