Cel mai bun VPN pentru Cox ISP

La aproximativ 21,8 milioane de abonați, Cox Communications are o bucată destul de mare de abonați care depind de ei pentru conexiunea lor la Internet. Filiala Cox Enterprises există deja de aproximativ 56 de ani. Faptul că a lucrat de mult timp i-a permis să-și regleze bine serviciile în beneficiul listei lor din ce în ce mai mare de abonați. Furnizorul ocupă locul 4 ca marime furnizor de internet prin cablu din SUA, iar unul dintre lucrurile care ar fi putut contribui la acestea sunt diferitele niveluri în care este oferit serviciul lor. Spre deosebire de majoritatea ISP-urilor, Cox are până la 5 pachete la care abonații pot alege să se aboneze. Aceasta oferă o opțiune pentru fiecare segment de piață care este capabil să răspundă nevoilor lor și nu este prea dificil la bugetul lor.


Cel mai bun VPN pentru Cox ISP

Cel mai bun VPN pentru Cox ISP

Cox Internet este bun?

Ca și în cazul majorității furnizorilor de servicii, diferitele niveluri vin cu toate propriile limite. Odată depășită, Cox își taxează clienții în funcție de utilizare. Pentru a vă face o idee despre locul în care se află limitele, abonații celei mai mari oferte au până la 2 TB pe lună. Utilizatorii care speră să își ruleze site-urile de acasă, deși ar putea fi nevoiți să caute un furnizor alternativ, deoarece Cox nu permite într-adevăr traficul de intrare pentru clienții lor rezidențiali, ceea ce face destul de greu să ruleze servere web.

Cox a creat o agitație în 2014, când au anunțat despre planurile lor de a oferi viteze de 1 GBits / s pentru serviciul lor de internet, iar acesta ar fi sub denumirea „G1GABLAST”. Cu acest tip de viteză, veți putea descărca un film HD de 2 ore în aproximativ 8 secunde sau 100 de melodii în 3. Etichetat „Internet cu viteză viitoare”, serviciul este în curs de extindere, deoarece este disponibil doar în anumite părți din SUA. O astfel de conexiune rapidă la internet ar fi foarte bună, dar, atunci când FCC raportează că majoritatea furnizorilor de bandă largă furnizează cu până la 12% mai puțin decât vitezele publicitate, cum poți fi cu adevărat sigur că viteza obținută este exact ceea ce plătesc?

De ce ai nevoie de un VPN pentru Cox

Raportul menționat este o dovadă a cât de multă operație este realizată de furnizori către clienți care nici măcar nu știu că se întâmplă. Utilizarea unei rețele virtuale virtuale vă permite să evitați restricțiile care ar fi putut fi puse în aplicare de furnizorul dvs. de ISP, deoarece veți putea ascunde tot ceea ce aveți de la ei..

Un VPN vă permite să faceți acest lucru odată ce vă conectați la serverele din rețeaua sa. Aceste servere criptează conexiunea dvs. și, în acest sens, ascunde-ți traficul de oricine ar putea fi interesat de activitățile de navigare. Acest lucru împiedică ISP-ul dvs. să blocheze site-urile pe care doriți să le vizitați sau să impună restricții de date pe lățimea de bandă. Utilizarea unui VPN îți ascunde de asemenea locația. La rândul său, acest lucru ajută la acordarea de acces la site-urile web cu restricții geo-pe care în mod normal nu le puteți putea face. Aceasta înseamnă că nu vă limitați doar la conținutul din regiunea dvs. și că utilizați o gamă largă de eșantioane video din care să alegeți.

Având în vedere că principalul serviciu al unui serviciu VPN este acela de a oferi securitate, puteți fi sigur că informațiile dvs. personale vor rămâne în siguranță, în special atunci când vă aflați la activități, cum ar fi cumpărături online sau servicii bancare. Veți putea preveni furtul informațiilor dvs. private sau ca dispozitivul dvs. să fie piratat. Acest lucru este foarte important, deoarece veți avea un strat de protecție împotriva numeroaselor atacuri cibernetice care sunt lansate continuu în lumea online azi.

Cele mai bune VPN-uri pentru Cox – Alegerea unui VPN

Alegerea unui VPN adecvat pentru serviciul dvs. Cox Internet nu ar trebui să dureze atât de mult, mai ales dacă știți ce să căutați. Furnizorul ales ar trebui să aibă suport pentru streaming, o rețea de servere de anvergură și măsuri de securitate fiabile pentru cel mai bun serviciu. Am creat o listă scurtă de furnizori, cu siguranță că avem garanția că vor oferi cel mai bun serviciu și vă economisim mult timp în căutarea furnizorului ales..

1. ExpressVPN

ExpressVPN are sediul în Insulele Virgine Britanice și are o activitate de aproximativ 9 ani, serviciul a adunat o mulțime de informații despre ceea ce ar putea căuta clienți ca tine. Serviciul are aproximativ 2000 de servere în rețeaua sa și o prezență în peste 90 de țări. ExpressVPN este binecunoscut pentru echipa de asistență pentru clienți, disponibilă mereu, că poți oricând să te adresezi 24/7 prin e-mail sau chat live. Serviciul are, de asemenea, o aplicație VPN foarte prietenoasă, compatibilă cu o gamă largă de dispozitive bazate pe Android, Linux, iOS sau Windows.

ExpressVPN are, de asemenea, o serie de funcții care îl diferențiază de alți furnizori, cum ar fi funcția de tunel divizat, care vă permite să alegeți părțile din trafic pe care doriți să le asigurați. Există, de asemenea, gama sa de servere sigure care vă permit să vă conectați la serviciu, mai ales dacă țara în care vă aflați este puternic cenzurată pe Internet. Există servere care acceptă torrenting și vă permit să faceți acest lucru în mod anonim. Pentru a citi mai multe despre ce vă puteți aștepta de la ExpressVPN, aruncați o privire la recenzia noastră ExpressVPN.

2. BulletVPN

Cu sediul central în Estonia, BulletVPN este un alt furnizor care a obținut încet aclamă critică. Serviciul promite o experiență de streaming fără probleme, cu amabilitatea serverelor sale super rapide. BulletVPN oferă, de asemenea, OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 și PPTP ca protocoale VPN din care să aleagă, lăsându-și clienții să selecteze în funcție de preferințe. Serviciul vă poate asigura conexiunea prin criptarea AES de 256 biți, iar acest lucru funcționează cel mai bine atunci când este asociat cu protocolul OpenVPN.

BulletVPN permite până la 3 conexiuni simultane sub un singur cont, ceea ce înseamnă că nu va trebui să plătiți la fel de mult pentru protecție suplimentară. Un abonament BulletVPN vă oferă, de asemenea, lățime de bandă nelimitată pe conexiunea dvs. și vă permite să comutați servere de câte ori doriți. De asemenea, BulletVPN garantează un anonimat complet, întrucât baza sa din Estonia este departe de orice țară cu „14 ochi”. Pentru mai multe informații despre ce are de oferit BulletVPN, aruncați o privire la Revizuirea noastră BulletVPN mai detaliată.

3. NordVPN

NordVPN este un alt furnizor premium care este capabil să îți ascundă conexiunea de orice forma de accelerare pe care ISP-ul o poate impune conexiunii tale. Serviciul are sediul în Panama și are o rețea de până la 4000 și o prezență în peste 60 de țări. Serviciul oferă, de asemenea, securitate online adecvată prin criptarea AES de 256 biți și varietatea sa de protocoale VPN variind de la OpenVPN, L2TP / IPSec și PPTP. Serviciul este de asemenea capabil să administreze până la încă 6 conexiuni simultane și are o politică de înregistrare zero corectă.

NordVPN este destul de popular pentru lista de caracteristici pe care le oferă, variind de la dubla criptare pentru confidențialitate crescută la Tor peste suport VPN pentru un anonimat suplimentar. Numărul mare de servere operate de furnizor permite ca acesta să aibă unele specializate pentru funcții specifice. Există servere optimizate pentru streaming HD, jocuri online, torrenting și simultan descărcări mari de fișiere. Pentru a afla dacă acesta este sau nu serviciul potrivit pentru dvs., poate doriți să parcurgeți revista noastră NordVPN. Există o mulțime de detalii acolo despre tipul de funcții de care veți beneficia după ce vă abonați.

Sumați-vă pe cele mai bune VPN-uri pentru Cox

Cele trei servicii pe care le-am menționat aici sunt capabile să soluționeze restricțiile pe care ISP-ul dvs. le-ar putea configura, dar totuși insistăm să efectuați testele gratuite sau garanțiile de înapoiere pentru a afla care este cel mai potrivit dvs. Continuați și citiți recenziile pentru a afla care dintre cele două puteți lua în legătură cu furnizorul dvs..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map