Cel mai bun VPN pentru CW TV

Rețeaua CW a devenit foarte populară, mai ales datorită conținutului de top apreciat de utilizatori pentru a se bucura de amabilitatea canalului. Este acasă la emisiuni TV de renume mondial, cum ar fi Jurnalele Vampirilor, The 100, Jane The Virgin, Supernatural și Următorul model de top al Americii. Acestea sunt toate spectacolele care au reușit să obțină un succes global masiv și, prin urmare, arată că doriți să fiți la curent chiar și atunci când călătoriți în străinătate. Din păcate, există un mic lucru care te poate împiedica să fii la curent cu emisiunile tale favorite când călătorești în afara SUA, iar acesta este faptul că CW TV este de fapt geo-blocat.


Cel mai bun VPN pentru CW TV

Cel mai bun VPN pentru CW TV

CW TV este disponibil în afara SUA?

A fi geo-blocat înseamnă că accesul este restricționat doar la o bază de utilizatori care se află într-o anumită regiune. Oricine altcineva care ar putea încerca să acceseze un site sau un canal din afara regiunii specificate ar fi primit probabil un mesaj de eroare. În cazul CW TV, aceasta poate fi de a descuraja utilizatorii din afara SUA să acopere lățimea de bandă a site-ului sau să păstreze doar emisiile în SUA în acord cu acordurile de distribuție semnate între ei și creatorii de conținut..

Apoi se pune întrebarea: „Un utilizator trebuie să fie în mod explicit în SUA pentru a transmite conținut de la CW TV?”. Ei bine, nu chiar. Atât aplicația CW TV, cât și site-ul web CW folosesc adresa dvs. IP pentru a distinge dacă vă aflați sau nu în regiunea acceptată. Adresa dvs. IP este ceea ce utilizează site-urile pentru a afla mai multe despre dvs., vizitatorul lor. Ei folosesc acest lucru pentru a vă stabili identitatea și locația și astfel determinați dacă veți accesa sau nu site-ul lor. Pentru a putea accesa CW TV, în ciuda faptului că vă aflați în afara țării, va trebui să aveți adresa IP reală ascunsă și să adoptați una virtuală conectându-vă la un server american. Singura modalitate de a face acest lucru ar fi printr-un serviciu VPN.

Utilizarea unui VPN Pentru deblocarea televizorului CW

Abonarea la o companie care administrează o rețea privată virtuală vă permite să vă conectați la serverele lor la distanță, iar acest lucru, la rândul său, acces la conținut restricționat geo. Prin urmare, conectarea la serverele americane de la distanță te face să pară ca și cum ai fi bazat în SUA, permițându-ți astfel să transmiți de la CW TV fără probleme. Utilizarea unui serviciu VPN este de asemenea excelent pentru securitatea online, deoarece serviciul criptează traficul în așa fel încât ISP-ul dvs. să rămână și în întuneric în ceea ce privește. Acest lucru împiedică orice formă de reglementare care poate fi impusă de ISP-ul dvs. pentru a controla modul în care utilizați internetul, cum ar fi capacele de viteză sau accelerația de lățime de bandă.

Un abonament VPN înseamnă, de asemenea, că conexiunea dvs. este suficient de sigură pentru a facilita activități precum activități bancare online și cumpărături, deoarece vă ajută să vă protejați de riscul de a fi furate date sensibile, cum ar fi parolele dvs. furate sau dispozitivul dvs. să fie hackat cu totul. Cu aceste măsuri aplicate pentru a vă proteja navigarea, veți putea să vă bucurați de o transmisie continuă și de încrederea că datele dvs. rămân sigure ori de câte ori sunteți online.

După ce ați ajuns la concluzia că utilizarea unui VPN este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru a vă proteja online, următorul curs de acțiune ar fi să alegeți ce serviciu vă puteți abona..

Cele mai bune VPN-uri pentru CW TV

Există multe servicii publicitate pe Internet care pretind că au capacitatea de a vă păstra în siguranță online, dar majoritatea doresc doar să vă abonați, astfel încât să vă poată vinde istoricul de navigare. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei liberi, și este și motivul pentru care ar trebui să stai departe de ei. Pentru a vă oferi o serie de servicii credibile pe care le-ați putea lua în considerare, aruncați o privire la unele dintre sugestiile noastre de mai jos. Sunt siguri că oferă o securitate online optimă și vă permit, de asemenea, să vizionați CWTV în afara SUA.

1. ExpressVPN

Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, ExpressVPN a reușit să preia industria VPN prin furtună. Acest lucru este demonstrat de câștigul său de-a lungul mai multor premii, care îl plasează în mod egal în topul competiției. Serviciul are aproximativ 2000 de servere în cadrul rețelei sale, precum și o capacitate de a avea cel puțin 3 dispozitive suplimentare securizate sub o singură conexiune. ExpressVPN este, de asemenea, printre puținele servicii care se bazează pe OpenVPN pentru a furniza criptarea AES de 256 biți și oferă în continuare protocoale PPTP, L2TP și IKEv2 ca protocoale VPN alternative..

Printre cele 2000+ servere ale sale, ExpressVPN are cele care permit torrenting, precum și cele care vă permit să utilizați serviciul dacă se întâmplă să vă bazați în țări restrictive VPN, cum ar fi China și Orientul Mijlociu. Serviciul are, de asemenea, un program de fidelizare în care clienții actuali care reușesc să obțină noi recomandări pentru înscriere primesc o lună de utilizare gratuită atât pentru ei & înscrierile lor. ExpressVPN este, de asemenea, cel mai bun serviciu pentru a lucra dacă tocmai începeți cu VPN, deoarece clientul lor VPN este destul de ușor de utilizat și chiar alege cele mai bune setări cu care să lucrați. Pentru o analiză mai detaliată a ceea ce este capabil acest furnizor cunoscut, aruncați o privire la revizuirea noastră cuprinzătoare ExpressVPN.

2. BulletVPN

Acest furnizor bazat pe Estonia intră ca o secundă puternică pe lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru CW TV. BulletVPN are o rețea de servere care se întinde pe mai mult de 22 de țări, oferă utilizatorilor lățime de bandă nelimitată pe conexiunile lor și le permite utilizatorilor să schimbe serverele de câte ori doresc. Furnizorul de nivel superior permite până la 3 conexiuni simultane și are un serviciu de logare zero bine implementat, care vă păstrează istoricul de navigare din mâinile oricui.

Aplicația Bullet VPN are, de asemenea, o interfață de utilizator foarte atrăgătoare, care este suficient de ușoară pentru a naviga chiar și pentru utilizatori care nu sunt la fel de informatici. Aplicația vine de asemenea în versiuni care pot fi rulate pe dispozitivele Mac OS, Windows, Android sau iOS și oferă funcții suplimentare, cum ar fi VPN dublu, compatibilitate Tor și un comutator de ucidere pe Internet. După ce v-ați abonat, veți putea alege dintre IPSec, L2TP / IPSec, PPTP, OpenVPN și IKEv2 ca protocol VPN și, de asemenea, va avea o asistență de chat în direct pentru utilizatori să contacteze asistența clienților în caz de dificultăți în timpul utilizării serviciului . Dacă toate acestea nu vă sunt suficiente, atunci sunteți bineveniți să parcurgeți Revizuirea noastră BulletVPN pentru a vedea tot ce puteți obține odată ce vă abonați la serviciul furnizorului..

3. NordVPN

NordVPN este un alt serviciu care este sigur că va avea spatele ori de câte ori sunteți online, datorită listei sale puternice de peste 4000 de servere și a kitului său util de funcții avansate. Serviciul are sediul în Panama, ceea ce este suficient de mare pentru ca orice autoritate de reglementare a datelor să se deranjeze să ajungă, iar acest lucru adaugă multă credibilitate la politica sa de logare zero. NordVPN este, de asemenea, potrivit pentru utilizatorii care dețin o serie de gadgeturi capabile de internet, deoarece permite conectarea simultană a până la 6 dispozitive.

NordVPN vă permite, de asemenea, să alegeți ce server să vă conectați, pe baza tipului de muncă pe care îl efectuați online. Furnizorul dispune de o serie de servere potrivite pentru jocuri online, streaming, torrenting și chiar descărcare de volum mare. NordVPN este bine cunoscut și pentru caracteristica sa DoubleVPN, în care utilizatorii ajung să își transmită traficul & criptat pe două servere în locații diferite simultan. Acest lucru ajută la creșterea criptării AES deja etanșă de 256 biți oferită de serviciu. Pachetul NordVPN include, de asemenea, un comutator de ucidere pe internet, Tor peste suport VPN și software-ul CyberSec pentru a vă proteja de malware și reclame perturbatoare. Învățați toată scala de servicii oferită de acest furnizor parcurgând revizuirea noastră NordVPN.

Concluzie cu privire la cel mai bun VPN pentru CW TV

Dacă urmați o mulțime de emisiuni de televiziune larg difuzate prin CW, atunci există șanse mari să fiți un observator cu chef. Există, de asemenea, mari șanse să doriți să continuați să vizionați emisiunile preferate CW TV premiate chiar și atunci când sunteți în afara SUA, iar singura modalitate sigură de a face acest lucru este printr-un abonament VPN credibil. Obțineți un VPN și bucurați-vă de cele mai bune emisiuni pe care CW TV trebuie să le ofere indiferent de oriunde în lume.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map