Cel mai bun VPN pentru DirecTV Now

Doriți să accesați DirecTV Now în afara SUA? Apoi, aveți nevoie de un VPN. „Care este cel mai bun”, ați putea întreba. Citiți mai departe pentru a afla.


Cel mai bun VPN pentru DirecTV Now

Cel mai bun VPN pentru DirecTV Now

Cel mai bun VPN pentru DirecTV Now – Prezentare generală

În cazul în care știți deja ce este VPN și cum funcționează, probabil nu trebuie să citiți analiza aprofundată de mai jos. Pentru a vă economisi timpul, am rezumat cei mai buni furnizori de servicii VPN DirecTV Now aici:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish 
 3. BulletVPN
 4. NordVPN
 5. VyprVPN 

DirecTV Acum în afara erorii de geolocalizare a SUA

Dacă încercați să vă conectați la DirecTV din afara SUA, tot ce veți primi este

„DirecTV Now nu este disponibil în afara Statelor Unite. Așteptăm cu nerăbdare să vă distrăm când vă întoarceți. ”

Aceasta înseamnă că, ori de câte ori vă conectați la internet dintr-o țară care nu este SUA, vi se va refuza accesul la serviciul de streaming. Cu excepția cazului în care obțineți un VPN și vă dați dovada locației, nu veți folosi DirecTV în străinătate în curând.

Cel mai bun VPN pentru DirecTV Now

Doar oamenii aflați în Statele Unite pot accesa DirecTV Now. Din fericire, o VPN oferă oamenilor din afara S.U.A. o cale în acest sens. Indiferent de locul în care vă aflați, utilizați pur și simplu unul dintre aceste VPN-uri enumerate mai jos și folosiți DirecTV în orice țară din lume.

ExpressVPN

ExpressVPN este printre cele mai bune VPN-uri pentru DirecTV Now. Are sute de servere super-rapide în 29 de locații din Statele Unite. ExpressVPN garantează uptime de 99,9%, asigurându-vă că aveți acces la întregul conținut pe care îl doriți neîntrerupt. Personalul de asistență este disponibil prin chat live 24/7 pentru a vă ajuta dacă întâmpinați probleme. Mai multe despre ExpressVPN în această recenzie.

IPVanish

IPVanish are o urmărire fidelă datorită vitezei mari a serverului și a serviciilor excepționale. Rețeaua sa de servere este destul de impresionantă, cu peste 850 dintre acestea localizate în peste 60 de țări. IPVanish promite că niciunul din istoriile de navigare nu este stocat de către serviciu. Furnizorul oferă doar 7 zile gratuite de utilizare pentru potențialii clienți pentru a decide dacă acesta este sau nu serviciul cu care trebuie să meargă. Citiți mai multe IPVanish în această recenzie.

BulletVPN

Acesta este un alt furnizor de servicii VPN de top pe care îl puteți folosi pentru a urmări DirecTV Now în afara SUA. BulletVPN este cunoscut pentru a oferi una dintre cele mai rapide conexiuni VPN din industrie. Puteți instala aplicația BulletVPN pe computer, Mac, Android, iPhone, iPad sau FireStick. O caracteristică proxy inteligentă DNS este de asemenea disponibilă în cazul în care doriți să transmiteți conținut geo-blocat pe dispozitivele care nu suportă VPN-ul. De asemenea, oferă utilizatorilor o garanție de returnare de 30 de zile. Iată unde puteți afla mai multe despre BulletVPN.

NordVPN

Faptul că NordVPN are sediul central în Panama înseamnă că nu există legi legale privind păstrarea datelor. Caracteristicile sale de securitate sunt cele ale furnizorului VPN de nivel superior, iar cele mai multe dintre ele sunt unice doar NordVPN. NordVPN are o dublă funcție VPN în care traficul este dirijat prin două servere în loc de unul. Acest lucru crește nivelul de securitate & îngreunează oricine să țină evidența activităților tale online. Mai multe detalii NordVPN în această recenzie.

Cum să vizionați acum DirecTV folosind un VPN

DirecTV Acum cuprinde o varietate de canale, de la sport la science-fiction, filme, divertisment pentru copii, muzică, gătit și chiar posturi de radio. Cu toate acestea, spectatorii care nu se află în SUA nu vor putea folosi serviciile DirecTV. Acest lucru se datorează faptului că DirecTV Now nu este autorizat legal în alte țări decât SUA. Din fericire, această situație poate fi rezolvată cu o rețea privată virtuală.

Un VPN creează un tunel digital prin care dispozitivul dvs. accesează Internetul, precum și redirecționarea conexiunii printr-un server desemnat din țara dorită. Drept urmare, obțineți adresa IP a acelei țări și astfel veți putea accesa întregul conținut al țării respective. Iată cum puteți viziona DirecTV Now în afara SUA folosind un VPN:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor VPN (de preferință ExpressVPN).
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul pe care doriți să îl transmiteți pe DirecTV Now.
 3. Lansați aplicația.
 4. Conectați-vă la un server american pentru a obține un Adresa IP americană.
 5. Bucurați-vă de transmiterea canalelor dvs. pe DirecTV Now, din orice parte a lumii.

Cel mai bun VPN pentru DirecTV Now – Gânduri finale

Cu VPN-ul potrivit, puteți accesa DirecTV Now în orice parte a lumii fără efort. Servicii precum DirecTV Now preiau puterea de la rețelele tradiționale și pun la dispoziție conținutul oricui are o conexiune la internet. Fii unul dintre spectatorii DirecTV Now prin abonarea la un VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map