Cel mai bun VPN pentru Du

Du este o rețea de telefonie mobilă bazată în Emiratele Arabe Unite care este responsabilă pentru conectarea a până la 9 milioane de clienți prin infrastructura rețelei complexe. Compania are o forță de muncă importantă de aproximativ 2000 de angajați și se ocupă de venituri care variază în jurul valorii de trei miliarde de dolari. O companie cu aceste tipuri de cifre înseamnă că poate face multe din ceea ce dorește să reglementeze piața, iar aceasta include plasarea restricțiilor la ceea ce clienții săi pot sau nu pot vedea online.


Cel mai bun VPN pentru Du

Cel mai bun VPN pentru Du

Cenzura pe Internet în Emiratele Unite

Emiratele Arabe Unite sunt cunoscute pentru o gamă largă de blocuri de site-uri pe care le plasează pe site-uri și canale, astfel încât să „protejeze” cetățenii lor de orice consideră că sunt dăunătoare. Chiar și cu astfel de motive pure, guvernul nu respectă cu adevărat dreptul de a naviga pe internet în mod liber și alege să impună aceste restricții prin intermediul unor telco-uri precum Du și Etisalat care controlează deja o cotă de piață mare. S-ar putea ca acest lucru să nu stea foarte bine cu dvs. ca turist petrecut timp în Emiratele Arabe Unite, deoarece cu restricțiile lor, este posibil să nu puteți transmite conținut de pe canalele la care sunteți abonat sau citit la știri, bloguri sau recenzii de la unele dintre dvs. site-uri web preferate.

Dacă sunteți abonat la oricare dintre acești furnizori, atunci puteți fi tentat să căutați alte alternative. Începerea cu un alt furnizor poate ajunge să fie un alt proces îndelungat și, de asemenea, este un lucru la care suntem siguri că nu veți aștepta cu adevărat. O soluție pe care credem că ar putea merita să o luăm în considerare este înregistrarea cu un serviciu VPN fiabil.

Cel mai bun VPN pentru Du – Cum poate ajuta VPN-ul

Scopul principal al unui serviciu VPN este să vă criptați conexiunea astfel încât să puteți accesa online fără a fi detectat sau fără ca cineva să își dea seama chiar despre ce faceți parte online. Toate acestea trebuie să se realizeze este o conexiune activă la un server de la distanță. Această conexiune este stabilită după ce alegeți ce server doriți să vă conectați în funcție de țară, precum și site-ul web pe care doriți să îl accesați. După ce se face acest lucru, traficul dvs. va fi criptat, iar aspecte precum datele și informațiile dvs. personale sunt acum ascunse departe de accesul criminalilor online care ar fi putut căuta să vă intercepteze conexiunea..

Imediat după ce vă conectați la un server de la distanță, adresa dvs. IP se schimbă și ea. Adresa IP originală este predată pentru una virtuală care nu va mai reflecta de unde navighezi exact și va arăta în schimb locația serverului de la distanță. Acest lucru vă ridică nivelul de anonimat online și este de fapt ceea ce vă permite să vă conectați la canale de streaming geo-blocate.

Un serviciu VPN credibil ar trebui să vă permită să rezolvați oricare dintre restricțiile care ar fi putut fi puse de Du la conexiunea dvs., permițându-vă să navigați liber pe net fără nicio formă de limitare. În acest fel, permite expatriaților, turiștilor sau oricărei alte persoane care zboară în Emiratele Arabe Unite să continue să folosească internetul la fel cum obișnuiau să se întoarcă acasă.

Alegerea celui mai bun VPN pentru Du

După ce ai decis că ai nevoie de un serviciu VPN, următorul pas de făcut ar fi căutarea unui furnizor credibil cu care să te înscrii. Dacă alegeți să parcurgeți acest lucru singur, este posibil să vă luați un timp semnificativ pentru a alege un furnizor de calitate. Pentru a vă ajuta să rezolvați acest lucru, am creat o listă de servicii fiabile pe care suntem siguri că le veți găsi destul de utile.

1. ExpressVPN

ExpressVPN este unul dintre puținii furnizori care este aproape o poveste de succes. Serviciul a fost cunoscut pentru a oferi ajutor excelent pentru clienți, precum și pentru o protecție constantă de încredere. Securitatea oferită depinde de criptarea AES de 256 biți, care se bazează pe un protocol OpenVPN pentru a oferi cel mai eficient serviciu. Totuși, asta nu înseamnă că celelalte protocoale PPTP, L2TP sau IPSec nu sunt acceptate. ExpressVPN are sediul în Insulele Virgine Britanice, iar această locație înseamnă că sunt departe de orice influență a politicilor de păstrare a datelor care ar putea afecta utilizarea clientului. Acest lucru le permite să promită înregistrarea zero a datelor clienților lor. Printre gama de 2000 de servere ale furnizorului, există un grup special cunoscut sub numele de Stealth Servers, care face posibilă abonaților să lucreze în jurul tuturor firewall-urilor care ar fi putut fi create de regiuni puternic restrictive, precum China și Arabia Saudită. Acest grup special de servere permite abonaților să utilizeze serverele nedetectate prin tehnologia care le primește prin orice formă de Deep Packet Inspection. ExpressVPN are capacitatea de a suporta doar 3 conexiuni simultane, ceea ce înseamnă că puteți atașa doar 3 alte dispozitive sub un singur nume de utilizator. ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile, deci ar fi mai înțelept să o încercați înainte de a cumpăra un abonament. Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN pentru mai multe informații.

2. NordVPN

4000 de servere. Adică câte servere NordVPN are controlul său, iar acesta este un avantaj uriaș față de mulți dintre ceilalți furnizori care au rețele mult mai mici. O acoperire atât de vastă garantează faptul că există probabil servere NordVPN oriunde este bazat site-ul dvs. Furnizorul folosește, de asemenea, oportunități prin care abonații săi își pot exploata rețeaua, deoarece le permite să aleagă ce servere să folosească pe baza a ceea ce doresc să facă online. Serviciul permite până la 6 conexiuni în desfășurare și permite, de asemenea, trecerea nelimitată a serverului și nici o lățime de bandă la limite. Furnizorul are sediul în Panama, ceea ce înseamnă că abonații nu au de ce să-și facă griji în ceea ce privește istoricul de navigare. Acest lucru se datorează faptului că locația lor convenabilă îi îndepărtează de oriunde se aplică politicile care ghidează păstrarea datelor. Poate unul dintre cele mai unice servicii oferite de NordVPN este capacitatea lor de a cripta dublu conexiunile abonaților lor. Aceasta este, de asemenea, amabilitatea rețelei lor mari, bine răspândite. Este gratuit, deci nu ai nimic de pierdut. Aruncați o privire la toate caracteristicile NordVPN.

3. IPVanish

IPVanish este binecunoscut pentru abordarea lor simplă față de securitate. Majoritatea clienților îi aleg pentru că nu au o mare parte din clopotele și fluierele oferite de majoritatea altor furnizori de pe piață. IPVanish are sediul în Florida și, în ciuda acestui fapt, au în continuare o politică fiabilă de jurnal de zero în care istoricul de navigare al abonaților lor nu este înregistrat. Opțiunea de a avea până la 10 conexiuni simultane sub un abonament a fost anterior necunoscută și este oferită în prezent doar de IPVanish. Cele peste 1500 de servere ale acestora sunt, de asemenea, destul de rapide și sunt bazate pe mii de jucători online din întreaga lume pentru eficiența lor. IPVanish este, de asemenea, cel mai bun furnizor de integrat cu Kodi, deoarece software-ul lor este extrem de compatibil cu platforma Kodi. Serviciul are, de asemenea, o versiune VPN cu temă verde, care poate funcționa bine cu dispozitive care rulează pe Android, iOS, Linux, Windows, precum și Mac OS. Aplicația VPN este destul de ușor de utilizat și proiectată într-un mod care să găzduiască utilizatorii VPN pentru prima dată. Serviciul permite oricui se gândește să se aboneze la serviciul său pentru a-l încerca mai întâi 7 zile înainte de a lua decizia finală. Am publicat și o analiză aprofundată a IPVanish.

Rezumatul celor mai bune VPN pentru Du

Cel mai bine dovedit mod de a evita orice restricții setate de Du este să obțineți un serviciu VPN. Acest lucru vă asigură protecția împotriva oricărui element dăunător la care puteți fi expus online și, de asemenea, oferă un nivel de anonimat pe care îl puteți utiliza pentru a vizita practic orice site geore restricționat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map