Cel mai bun VPN pentru eBay

Te-ai gândit vreodată să vinzi ceva de care ești gata să scapi de online? Poate te-ai gândit să îl pui pe eBay. eBay este una dintre cele mai fiabile platforme de pe Internet pe care le puteți folosi pentru a găsi un cumpărător pentru produsele dvs. sau chiar pentru a căuta ceva care sunteți sigur că supermarketul sau magazinul dvs. local nu ar avea în stoc. Cu toate acestea, înainte de a începe să cumpărați sau să vindeți, va trebui să vă asigurați mai întâi că aveți un cont bine configurat. Este destul de ușor de făcut și nici nu ar necesita nicio formă de plată.


Cel mai bun VPN pentru eBay

Cel mai bun VPN pentru eBay

Nevoia de VPN pe eBay

Când vă configurați contul, probabil că va trebui să introduceți detalii sensibile, cum ar fi informațiile cardului dvs. de credit sau alte date bancare. eBay are măsurile de securitate standard menite să vă protejeze atât tranzacția, cât și datele, dar, din păcate, nu este suficient. Există o mulțime de utilizatori răufăcători din întreaga lume care petrec ore în șir în căutarea de a-ți fura informațiile personale și au existat unele care au furat fonduri de la victimele nerespectate după hackingul prin mecanismele de securitate ale unui astfel de site web.

Este ceva ce nu veți dori cu siguranță să vi se întâmple, deoarece veți risca să vă furați informațiile financiare și să deveniți victima furtului de identitate. Pentru a preveni toate acestea, cea mai bună formă de apărare pe care o puteți pune este să vă protejați printr-un serviciu VPN. Utilizarea unui VPN vă permite să criptați conexiunea la Internet, astfel încât chiar și ISP-ul dvs. nu va putea urmări activitățile pe Internet. De asemenea, faptul că adresa dvs. IP este vizibilă în rețeaua eBay nu este o idee atât de grozavă. Acest lucru se datorează faptului că eBay este cunoscut că interzice utilizatorilor să folosească serviciile sale, uneori fără cauză. Aceasta este cu siguranță ceva ce nu ați dori să se întâmple mai ales dacă depindeți de eBay ca sursă de venit. Pentru a evita acest lucru, un VPN vă permite, de asemenea, să vă schimbați locația, mascând adresa dvs. IP. După ce vă conectați la un server la distanță, veți putea „păcăli” serviciul pentru a crede că vă bazați în altă parte, adăugând astfel un anumit nivel de protecție asupra identității dvs..

În cele din urmă, din cauza geo-restricțiilor, este posibil ca eBay să nu fie disponibil în țara dvs. de reședință. Aceasta înseamnă că nu veți mai putea accesa site-ul sau aplicația eBay deloc. Utilizarea VPN vă permite să ocoliți aceste limitări artificiale și să deblocați like-urile eBay, Amazon sau Target de oriunde în lume. Prețurile pe site-urile de comerț electronic pot varia, de asemenea, în funcție de locația dvs. Puteți verifica, de asemenea, care regiune oferă cele mai mici prețuri pentru un anumit produs, cu ajutorul VPN, economisind o mulțime de bani câștigați cu greu în acest proces

Alegeți cel mai bun VPN pentru eBay

Există o serie de lucruri pe care va trebui să le iei în considerare pe măsură ce alegi cel mai bun VPN pentru eBay. Unul dintre aceste aspecte este numărul de server al furnizorului ales. Cu cât este mai mare rețeaua de server a unui anumit furnizor, cu atât este mai mare grupul de adrese IP la care ai acces. De asemenea, veți dori să vă asigurați că furnizorul dvs. are și protecție WiFi. Acest lucru este important, deoarece majoritatea hotspoturilor publice publice pe care le găsești probabil în aeroporturi, hoteluri sau restaurante au probabil pe cineva din rețea să caute cu seriozitate acea victimă care nu are setările de securitate corespunzătoare activate sau nu au protecție VPN.

Există un număr destul de mare de servicii VPN care oferă să vă protejeze conexiunea, dar unele dintre ele au într-adevăr intenții greșite. Acest lucru este valabil mai ales în ceea ce privește serviciile gratuite, deoarece sunt cunoscute pentru a înregistra, stoca și partaja informațiile dvs. de navigare cu companii terțe de publicitate. Acesta este opusul complet al așteptării după ce v-ați înscris cu o companie care este destinată să ofere protecție online, dar este într-adevăr ceea ce obțineți dacă aveți de-a face cu cele „gratuite”.. 

Cele mai bune VPN-uri pentru eBay

Pentru a vă ajuta să evitați această frustrare, am creat o listă de servicii VPN testate pentru eBay care au protecția online, securitatea și anonimatul drept prioritatea lor unu.

1. ExpressVPN

ExpressVPN este un furnizor care face ceea ce face de aproape un deceniu, fiind stabilit în Insulele Virgine Britanice în 2009. Serviciul este unul dintre puținii cu care va trebui să vă familiarizați dacă căutați pentru protecție premium. Securitatea ExpressVPN este bine gândită, oferind clienților criptarea AES de 256 biți, care depinde de protocolul OpenVPN. Asta nu înseamnă că celelalte protocoale nu sunt oferite, deoarece serviciul oferă, de asemenea, L2TP, PPTP și IPSec pentru a alege dintre clienți.

ExpressVPN le permite utilizatorilor săi să aibă până la 3 dispozitive simultane protejate sub un singur cont de utilizator, iar toate aceste dispozitive se bucură de comutarea nelimitată a serverului și fără limite la utilizarea lor. Serviciul oferă, de asemenea, o caracteristică foarte unică, cunoscută sub numele de tuneluri împărțite, unde utilizatorii pot decide ce dispozitive particulare au traficul protejat prin VPN. În plus, abonații care doresc să se conecteze la regiuni în care este interzisă utilizarea VPN, pot face acest lucru în condiții de siguranță prin colectarea serverelor sigure ExpressVPN. Am făcut o defalcare completă a tipului de serviciu pe care îl puteți aștepta de la acest furnizor, pe care îl puteți parcurge citind recenzia noastră ExpressVPN.

2. BulletVPN

Întrucât singurul serviciu credibil pe care îl cunoaștem este bazat în afara Estoniei, BulletVPN face o lucrare splendidă în furnizarea clienților săi cu o securitate amplă online. Serviciul are, de asemenea, toate protocoalele VPN standard: OpenVPN, IPSec, IKEv2 și PPTP și permite până la 3 utilizatori să își protejeze dispozitivele prin VPN. De asemenea, aceasta vine cu o lățime de bandă nelimitată, precum și fără limite la comutarea serverului.

BulletVPN are un client VPN care are versiuni care pot rula pe Windows, iOS, Android și Mac și, de asemenea, permite utilizatorilor care ar putea dori să aibă Roku, Apple TV, Smart TV, PS4, PS3, Xbox One sau Xbox 360 protejat de crearea unui router virtual Dacă sunteți pasionat de accesul numai la site-urile cu restricții geografice, serviciul Smart DNS BulletVPN vă va accesa orice site blocat doriți. Securitatea furnizorului este, de asemenea, de prim rang, deoarece utilizatorii beneficiază de criptarea AES de 256 biți. Dacă este posibil ca acest furnizor să vă fi atins interesul, atunci sunteți bineveniți să aflați mai multe despre serviciile lor, parcurgând revizuirea BulletVPN..

3. NordVPN

Cu o rețea de până la 4000 de servere, NordVPN este printre foarte puținii furnizori care oferă clienților lor opțiunea de a transmite traficul lor prin două servere în loc de unul, printr-o caracteristică pe care o numesc dublu criptare. Acest furnizor cu sediul în Panama face posibilă dublarea puterii criptării AES de 256 biți și asigură în continuare utilizatorilor că utilizarea lor rămâne anonimă datorită politicii lor de înregistrare zero. NordVPN salută, de asemenea, ideea utilizatorilor care își protejează toate dispozitivele, deoarece serviciul permite până la 6 conexiuni multiple sub un singur nume de utilizator.

NordVPN permite, de asemenea, utilizatorilor să integreze Tor cu serviciul, crescând astfel nivelul lor de anonimat. Furnizorul are, de asemenea, un instrument software numit CyberSec, care vă ține navigarea departe de orice formă de anunțuri dăunătoare și site-uri web periculoase. Serviciul vă permite, de asemenea, să specificați ce doriți să faceți online, astfel încât să puteți avea cele mai bune servere la care să vă conectați, dacă doriți să jucați jocuri online, să transmiteți un flux HD, să torrent sau să descărcați fișiere mari în mod eficient. Toate aceste informații și multe altele sunt disponibile prin intermediul reviziei noastre NordVPN.

Concluzie cu privire la cel mai bun VPN pentru eBay

Odată cu cumpărăturile online în creștere, sunteți obligat să vă aflați pe eBay sau pe un alt site de comerț electronic care caută cele mai bune oferte pe care le puteți găsi. Dacă veți trimite bani online, este bine să o faceți sub cea mai bună formă de protecție disponibilă, iar acest lucru este oferit de oricare dintre cei trei furnizori VPN pe care i-am analizat pe scurt în această recenzie. Asigurați-vă că parcurgeți recenziile individuale pentru fiecare dintre ele, astfel încât să aflați care este VPN-ul dvs. cel mai bine preferat pentru eBay.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map