Cel mai bun VPN pentru Ecuador

Știați că Ecuador a fost numit așa pentru că Ecuatorul trece de-a lungul țării sud-americane? A fi localizat de-a lungul ecuatorului înseamnă, de asemenea, că țara se confruntă cu vreme bună pe tot parcursul anului și este, prin urmare, un loc minunat pentru a vizita ori de câte ori preferați o climă temperată caldă. Țara are, de asemenea, atât de multe caracteristici naturale pe care le puteți vedea, deoarece este acasă pentru plaje și munți, precum și o capitală al cărei centru istoric este recunoscut ca unul dintre patrimoniul cultural mondial. Dacă provineți din Statele Unite, nu va trebui să vă convertiți banii, deoarece dolarul american este utilizat ca monedă preferată.


Cel mai bun VPN pentru Ecuador

Cel mai bun VPN pentru Ecuador

Internet în Ecuador

Ecuador a fost, de asemenea, listat anterior ca una dintre cele mai prietenoase națiuni din lume, din cauza unor factori precum calitatea bună a vieții și costul de viață gestionabil. Astfel de motive fac ca oportunitatea de a vă muta acolo să merite luate în considerare. Singura problemă pe care o puteți confrunta fie ca nou imigrant este aceea că nu veți avea la fel de multă libertate pentru a vă exprima opiniile politice, în special prin internet. Restricțiile impuse de guvernul lor la utilizarea Internetului au calificat-o drept „parțial liberă” de către Freedom House, în principal datorită ostilității cu care se confruntă jurnaliștii care publică rapoarte care critică administrarea sa.

Acești jurnaliști au fost nevoiți să opereze în conformitate cu liniile directoare stipulate de controversata Lege Organică a Comunicărilor, unde mijloacele de informare în masă se confruntă cu consecințe dacă publică conținut care pare să contravin politicilor guvernamentale. Reglementarea utilizării internetului în Ecuador a avut, de asemenea, un efect asupra cetățenilor săi normali, unde acum au fost obligați să rămână foarte atenți la sentimentele pe care le postează pe social media, în special atunci când își împărtășesc opiniile despre guvern. Un astfel de caz care arată amploarea a ceea ce guvernul este dispus să facă pentru a stârni frica în cele mai dure critici ale sale este cel al unui utilizator de Twitter a cărui casă a fost vandalizată după ce a făcut comentarii nefavorabile despre președintele lor.

Acestea nu sunt cu siguranță tipul de condiții în care ați dori să vă încadrați dacă sperați să vă împachetați bagajele pentru țară, fie ca expat sau turist. Pentru a menține utilizarea Internetului departe de spionajele guvernamentale, cel mai bun pariu este să vă înscrieți la un serviciu care vă poate cripta conexiunea. Un astfel de serviciu este o rețea privată virtuală.

Utilizarea unei VPN în Ecuador

Utilizarea unui VPN în Ecuador vă permite să vă asumați de prezența dvs. online, oferind posibilitatea de a vă ascunde identitatea și de a rămâne anonim pe măsură ce utilizați internetul. Veți avea tot traficul ascuns de terțe părți, iar acesta include și ISP-ul dvs. Ca un avantaj suplimentar, utilizarea unui VPN vă permite, de asemenea, să lucrați în jurul oricărui bloc geo-restrictiv care ar fi putut fi plasat pe un site, oferindu-vă astfel acces la o gamă mai largă de conținut din întreaga lume..

Cele mai bune VPN-uri pentru Ecuador

Pentru a alege cel mai bun VPN pentru Ecuador, trebuie să știi exact ce să cauți un furnizor. Doriți să lucrați cu un serviciu care are securitate fiabilă, servere rapide, asistență disponibilă pentru clienți și prezență la nivel mondial. Pentru a economisi timp în căutarea dvs., iată câteva sugestii pe care le avem deja care se potrivesc deja facturii:

1. ExpressVPN – Recomandarea noastră de top

ExpressVPN debutează pe primul loc pe lista noastră ca un singur furnizor pe care te poți baza pentru a-ți asigura conexiunea și pentru a acorda acces la site-uri cu restricții geo-restricționate. Furnizorul are o prezență sănătoasă de aproximativ 2000 de servere și acest lucru oferă clienților săi o gamă largă de țări ale căror site-uri se pot conecta. Furnizorul are sediul în Insulele Virgine Britanice și acest lucru este departe de influența oricărei politici de reglementare a datelor. Serviciul garantează, de asemenea, o politică de înregistrare zero și permite utilizatorilor săi să aibă până la 3 dispozitive simultane atașate la serviciul său.

ExpressVPN asigură securitatea clienților săi prin criptarea AES de 256 biți, iar aceasta este considerată în mod normal protecție de grad militar. Utilizatorii pot, de asemenea, să se bazeze pe colecția sa de servere Stealth, care permite utilizatorilor să rămână nedetectați chiar și în timp ce utilizează serviciul în regiuni puternic restrictive. ExpressVPN are, de asemenea, destul de multă recompensă pentru clienții săi fideli, deoarece aceștia ajung să se bucure de o lună de serviciu gratuit ori de câte ori trimit un coleg care ajunge să cumpere unul dintre abonamentele lor. Serviciul are multe mai multe de oferit și puteți afla ce aveți de câștigat odată ce vă abonați prin intermediul revizuirii noastre ExpressVPN.

2. NordVPN

De asemenea, un alt pretendent puternic, NordVPN are atât infrastructura de rețea, cât și expertiza profesională pentru a se asigura că orice utilizator care se înscrie la serviciul său rămâne atât sigur, cât și anonim. Furnizorul are o rețea destul de puternică, cu aproximativ 4000 de servere la numele său și o prezență în peste 60 de țări. NordVPN are sediul în Panama și acest lucru permite serviciului să mențină o politică strictă de înregistrare zero.

Abonații sunt capabili să aibă până la 6 dispozitive conectate simultan la serviciu și permite totuși atât comutarea nelimitată a serverului, cât și limite zero la utilizarea datelor. Serverele de anvergură NordVPN permit utilizatorilor să beneficieze de funcții pe care nu le găsesc în mod normal cu alți furnizori, cum ar fi criptarea DoubleVPN și posibilitatea de a alege ce servere să se conecteze în funcție de ceea ce doresc să facă online. De asemenea, este inclusă o serie de caracteristici, cum ar fi un comutator automat de ucidere pe Internet, protecția împotriva scurgerii DNS, Onion over VPN, precum și suport pentru torrenting. Cunoașteți tot ce poate face NordVPN pentru dvs. parcurgând revizuirea noastră completă NordVPN.

3. CyberGhostVPN

CyberGhost VPN este o alternativă excelentă pentru cei care doresc să economisească suma cheltuită pentru securitatea lor online. Serviciul oferă criptarea AES standard de 256 biți a industriei și are serviciul său bazat pe furnizarea de securitate prin protocolul OpenVPN preferat pe scară largă. Cu amabilitatea de a avea sediul în România, serviciul este situat în afara oricăreia dintre cele 14 țări, ceea ce înseamnă că compania nu este supusă niciunui acord de partajare a datelor. Serviciul are, de asemenea, un impresionant 1300 de servere în rețeaua sa și permite, de asemenea, să fie înregistrate până la 5 dispozitive sub o singură conexiune.

Serviciul are, de asemenea, o politică de înregistrare zero, astfel încât chiar ei vor rămâne fără cunoștință de ceea ce faceți online. Furnizorul are, de asemenea, capacitatea de a lucra în rețeaua Tor și este, de asemenea, sigur pentru torrenting, fără probleme. Serviciul este, de asemenea, excelent pentru accesarea serviciilor de streaming, cum ar fi Netflix, iar serverele lor sunt, de asemenea, suficient de rapide pentru a se asigura că utilizatorii pot transmite streaming în HD, fără a fi nevoie să aștepte buffering. Avem o explicație mai detaliată despre ce poate face VPN-ul CyberGhost pentru dvs. în revizuirea VPN-ului nostru CyberGhost și vă recomandăm cu siguranță să treceți prin ea dacă vă gândiți să vă înscrieți cu serviciul.

Sumați-vă pe cel mai bun VPN pentru Ecuador

Utilizarea Internetului în Ecuador poate fi fără stres dacă știți cu ce furnizor VPN să vă înscrieți. Serviciile pe care le-am menționat sunt excelente pentru navigarea în mod anonim și pentru conectarea dvs. criptată în permanență.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map