Cel mai bun VPN pentru Egipt

În urmă cu zece ani, Internetul în Egipt era oarecum accesibil și sub stăpânirea lui Hosni Mubarak, ONG House Freedom House a considerat Egiptul ca fiind „parțial gratuit”. În urma revoluției din 2011, penetrarea Internetului a scăzut odată cu creșterea cenzurii pe Internet. Obiectivul guvernului era să împiedice oamenii să contacteze lumea exterioară și să converseze în probleme politice. 400 de site-uri web care includ drepturi ale omului, afilieri cu Qatar și știri taxate politic au fost blocate. Deși nu este clar ce este considerat ca fiind în afara limitelor, parlamentarii egipteni au aprobat recent o lege anti-criminalitate care să codifice practicile de cenzură pe Internet în dreptul național. Utilizatorii de Internet egipteni nu s-au conformat cu interdicția opresivă a guvernului, deoarece au început să caute modalități de a combate cenzura. Unul dintre aceste moduri a fost o rețea privată virtuală. Cu toate acestea, utilizarea unui VPN în Egipt nu mai este o plimbare în parc. Guvernul își consolidează deja strânsitatea asupra utilizării online a utilizatorilor, ceea ce face aproape imposibil pentru egipteni să folosească VPN-urile. Deci, cum pot egiptenii să acceseze în continuare web cu VPN-uri pe un computer, Mac, iOS, Android, iPhone și iPad? Să aflăm.


Cel mai bun VPN pentru Egipt

Cel mai bun VPN pentru Egipt

Cel mai bun VPN pentru Egipt – Rezumat rapid

Folosirea VPN este vitală dacă doriți să evitați cenzura pe Internet. În cazul în care sunteți deja conștient de modul în care funcționează VPN, citirea recenziei de mai jos ar putea să nu fie la fel de critică. Iată o listă cu cele mai bune VPN-uri pentru Egipt:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Ce este un VPN?

Odată cu creșterea cenzurii pe Internet în multe țări, precum Egiptul, VPN-urile cresc în popularitate. O VPN sau rețea privată virtuală vă permite să creați o conexiune sigură la o altă rețea de pe Internet. Oamenii o folosesc astfel încât să își poată ascunde locația – schimbându-și adresele IP – pentru a naviga online anonim și sigur. Adăugați la aceasta, posibilitatea de a ocoli restricțiile geografice pe site-urile și canalele blocate în țara în care se află. Cu toate avantajele mari pe care le oferă VPN-urile, se pare că sunt aproape prea bune ca să fie adevărate. Ei bine, guvernul egiptean și-a trezit oamenii din acea cale de vis gratuit de acces la Internet prea curând blocând site-urile furnizorilor VPN.

VPN-uri blocate în Egipt

Este destul de rău că guvernul egiptean a restricționat aproape toate site-urile web la care te-ai putea gândi, acum instrumentul prin care egiptenii obișnuiau să le ocolească se află și pe lista blocurilor? Vorbesc despre opresiune. Când guvernul egiptean și-a dat seama pentru ce erau VPN-urile, a fost rapid să se interzică utilizarea lor. TigerVPN, ZenVPN și HSSElite sunt unii dintre furnizorii de servicii VPN care sunt blocați în Egipt, un curs de acțiune care i-a deranjat pe fondatorii acestor VPN-uri al căror obiectiv este de a oferi acces la internet deschis pentru oricine, oriunde. Există o căptușeală de argint la fiecare tragedie, iar cazul VPN-urilor blocate poate fi rezolvat. Vânzătorii VPN sunt încântați să se conformeze clienților care solicită serviciile lor prin e-mail care include un link către software-ul lor VPN. Este atât de ușor. Acum, că restricția nu este pe cale, trebuie să vă restrângeți opțiunile în ceea ce privește furnizorul de servicii VPN la care doriți să vă abonați. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare înainte de a face o achiziție.

 1. Ar trebui să utilizeze cele mai puternice metode de criptare, astfel încât utilizatorii să nu-și încalce datele sau să aibă probleme cu guvernul egiptean.
 2. Utilizatorii VPN aleg să aibă servere peste tot în lume, astfel încât să se poată conecta la serverul oricărei țări din Egipt.
 3. Nu trebuie să existe nicio limitare a lățimii de bandă sau a vitezei.
 4. Serviciul de asistență 24/7 trebuie să fie disponibil pentru utilizatori pentru a le oferi asistență ori de câte ori au nevoie.  
 5. A avea o politică de rambursare este important pentru a crea loialitatea clienților.
 6. O alegere bună pentru un VPN ar fi una compatibilă cu toate dispozitivele.

Cel mai bun VPN pentru Egipt

Multe servicii VPN sunt blocate în Egipt, cu toate acestea, suntem aici pentru a vă prezenta cele care nu sunt. Iată care sunt cele mai bune VPN-uri pe care oamenii le pot utiliza în Egipt.

1- ExpressVPN

Acest furnizor de servicii VPN reprezintă toate caracteristicile de mai sus ale unui VPN bun. Bine nici măcar nu face această justiție VPN. Cu peste 450 de servere distribuite în 56 de țări, restricțiile geografice nu reprezintă o problemă. Puteți transmite sau descărca ceva din Egipt fără să vă faceți griji pentru lățimea de bandă sau viteză. Nu sunt păstrate jurnalele activităților online ale utilizatorilor, ceea ce înseamnă că confidențialitatea acestora este complet menținută. Cu ExpressVPN, vă puteți conecta la orice WiFi public sigur că datele și banii dvs. nu vor fi pierduți.

2- BulletVPN

Acesta este unul dintre cele mai fiabile servicii VPN oferite pe piață. Egiptenii pot accesa site-urile sau canalele pe care le plac, fără a-și face griji pentru restricțiile geografice. Experiența lor va fi plăcută datorită serverelor rapide de streaming și de înaltă calitate BulletVPN. De asemenea, asigură o securitate optimă pentru utilizatorii săi.

3- NordVPN

Securitatea este primul lucru pe care îl caută egiptenii atunci când aleg un VPN și, din acest motiv, NordVPN reprezintă cea mai bună alegere. Nu are una, ci o dublă criptare care permite utilizatorilor săi să navigheze liber pe internet fără a fi supuși atacurilor rău intenționate sau furtului de date. În plus, având servere în 62 de țări înseamnă că NordVPN oferă rate de viteză mari pentru streamingul de materiale geore restricționate. De asemenea, vă garantează securitatea și anonimatul atunci când vă conectați la rețelele publice.

4- CyberGhost

Acesta este un VPN care are tot ce ai nevoie în timp ce te afli în Egipt. Cea mai bună caracteristică pe care o are de oferit este garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile pentru primii timeri sceptici care doresc să încerce VPN-ul înainte de orice achiziție. Vă puteți conecta la oricare dintre cele 1250 de servere de pe tot globul, la viteze mari. Identitatea și activitățile dvs. sunt păstrate private atunci când utilizați CyberGhost la un preț rezonabil.  

5- PureVPN

Nu numai că puteți accesa peste 750 de servere în peste 140 de țări, dar, de asemenea, puteți conecta simultan până la 5 dispozitive diferite. Planul de doi ani al PureVPN este destul de accesibil și convenabil pentru utilizatorii egipteni. Securizarea activităților online și protejarea datelor utilizatorilor în Egipt se realizează datorită criptarea de 256 biți.

VPN-urile sunt obligatorii în Egipt

Dacă nu ar fi fost în grija vânzătorilor VPN pentru accesul dvs. la internet și libertatea online, ați locui într-o peșteră și ar fi fără probleme. Este într-adevăr o situație câștig-câștig care îi face pe toți, dar guvernele care emit interdicții să fie nefericite Există încă mulți furnizori de servicii VPN acolo care vă pot ajuta oriunde v-ați afla în lume să accesați canalul dvs. preferat, să vizionați serialele TV preferate sau chiar să vă exersați cel mai fundamental drept, care este citit știrea. Spuneți-ne ce VPN v-a acordat acces tuturor celor din Egipt, lăsând un comentariu mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map