Cel mai bun VPN pentru eMule

Oricine este familiarizat cu transferurile de fișiere Peer to Peer și le face deseori a auzit probabil despre eMule. Lansat în 2002, acest client de partajare a fișierelor bazat pe Windows este unul dintre cele mai populare din jur și a fost anunțat ca urmare a predecesorului său, eDonkey, care a încetat să fie operațional în 2005. Ca unul dintre cele mai mari din lume cei mai de încredere clienți de partajare a fișierelor P2P, eMule este utilizat în principal de către clienții care furnizează cel mai dificil tip de conținut. De asemenea, este diferit de o mare varietate de alți clienți torrent, în sensul că se bazează pe protocolul eD2k, în timp ce clienți cunoscuți, cum ar fi uTorrent, BitTorrent și Vuze, iau protocolul BitTorrent..


Cel mai bun VPN pentru eMule

Cel mai bun VPN pentru eMule

Ce este eMule?

eMule este creditat pentru facilitarea schimbului de până la 4 miliarde de fișiere între utilizatori, iar această rată ridicată de transferuri își consolidează poziția ca unul dintre cei mai fiabili clienți torrenți pe care îi puteți utiliza. Pentru cei care s-ar putea să nu fie conștienți, unul dintre motivele pentru care majoritatea oamenilor apelează la clienții torrenti este faptul că oferă acces la conținut care altfel ar fi destul de dificil de localizat pe site-urile de descărcare. Totuși, acest avantaj vine cu propriul său set de riscuri. O bună majoritate a fișierelor care pot fi salvate prin procesare tind să contravină politicilor de încălcare a drepturilor de autor. Aceasta înseamnă că, dacă ați găsit încărcarea sau descărcarea unui astfel de material, există probabilitatea să ajungeți la închisoare. Dacă acesta este un risc pe care îl considerați că ar trebui să vă asumați, atunci ar fi probabil deșteptat să setați măsuri care să reducă cel puțin șansa de a fi prins..

De ce ar trebui să utilizați un VPN cu eMule

Care ar fi cea mai bună soluție pentru a lucra pentru tine în acest caz? Utilizarea unui VPN. Cunoscută drept rețea privată virtuală în întregime, o VPN vă ajută să vă păstrați conexiunea sigură și ascunsă, ascunzând astfel orice activitate online pe care ați putea-o face prin conexiunea dvs. Utilizarea unui VPN vă asigură că ISP-ul dvs. rămâne în întuneric cu privire la tot ceea ce faceți online, iar acest lucru vă împiedică să fiți afectat de orice formă de accelerație care poate fi aplicată împotriva navigării. ISP-urile sunt cunoscute pentru că încearcă să limiteze modul în care utilizați internetul încetinind conexiunea dvs. sau chiar blocând accesul la anumite site-uri sau surse de torrent. În consecință, veți evita orice scrisori de încălcare a drepturilor de autor trimise prin ISP, deoarece nu vor putea stabili ceea ce sunteți până la online.

Când vă înregistrați cu un furnizor VPN credibil, nivelul de securitate pe care îl obțineți vă permite să redați fișiere chiar și din zone care nu ar tolera utilizatorii care provin din locația dvs. actuală. Există site-uri și servere care găzduiesc conținut care poate fi accesat doar de utilizatorii locali, dar o VPN vă ajută să preveniți orice restricții pe care ar putea să le aibă pentru a preveni orice formă de acces străin. De asemenea, un VPN vă asigură că conexiunea dvs. este sigură, în special atunci când v-ați conectat la o rețea Wifi publică într-un restaurant sau hotel. Aceste tipuri de rețele publice sunt considerate terenuri de reproducție, în special pentru utilizatorii care nu au pus în practică nicio măsură de securitate.

Cu toate că suntem conștienți că utilizarea unei VPN are multe avantaje de oferit, trebuie să știm, de asemenea, ce ar trebui să privim atunci când alegeți serviciul la care vă veți abona..

Cel mai bun VPN pentru eMule – Alegerea unui VPN

Trebuie să fiți foarte atenți să nu alegeți un furnizor care nu este clar dacă suportă sau nu torrenting, deoarece acest lucru ar putea să nu corespundă utilizării propuse. Pentru a vă asigura că nu faceți această greșeală și pentru a vă restrânge domeniul de aplicare, am identificat trei furnizori de încredere pe care îi puteți utiliza pentru a descărca în mod anonim torrenturile dvs. prin eMule.

1. ExpressVPN

ExpressVPN este în joc acum de aproximativ 9 ani și, se pare, acesta este tot ce este necesar pentru a urca pentru a merge în vârful industriei VPN ca unul dintre cele mai apreciate servicii la care vă puteți abona. Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, ExpressVPN și-a construit o reputație puternică ca serviciu pentru a se adresa chiar dacă abia începeți cu VPN. Serviciul are aproximativ 2000 de servere în rețeaua sa și este bazat pe OpenVPN pentru criptarea AES de 256 biți.

În cazul în care vă bazați într-o țară care nu promovează utilizarea VPN, ExpressVPN oferă o serie de servere sigure pentru a ascunde faptul că utilizați serviciul. De asemenea, utilizatorii se bucură de funcția de tunel împărțit ExpressVPN care le permite să decidă ce parte a traficului lor a fost criptat. Serviciul permite doar 3 conexiuni simultane, deși aceasta poate fi extinsă dacă ați decis să instalați clientul VPN direct pe router. Serviciul oferă aplicații VPN pentru utilizatorii ale căror dispozitive rulează Windows, iOS, Linux sau chiar software Android. Îngrijirea clienților este întotdeauna disponibilă 24/7 prin e-mail, apeluri sau chiar pe social media. Pentru a afla mai multe despre ce are de oferit ExpressVPN, aruncați o privire la Examinarea noastră ExpressVPN.

2. IPVanish

Al doilea pe lista noastră este un furnizor american care are aproximativ 1500 de servere în rețeaua sa. IPVanish se întâmplă să dețină în totalitate rețeaua sa, ceea ce înseamnă că utilizatorii au garanția că nu vor fi implicați de terți în gestionarea securității lor online. Există, de asemenea, o politică bine înregistrată de înregistrare zero care asigură utilizatorilor că niciunul dintre traficul lor nu va fi împărtășit sau stocat, iar furnizorul este capabil să susțină până la 10 conexiuni simultane, utilizatorii au suficientă ocazie pentru a-și asigura toate dispozitivele..

IPVanish este capabil să sprijine utilizatorii care doresc să torenteze, iar acest lucru este chiar încurajat pe site-ul lor web. IPVanish are, de asemenea, o caracteristică de proxy web SOCKS5 care oferă o alternativă în cazul în care nu doriți să descărcați clientul VPN și oferă, de asemenea, IKEv2, L2TP, / IPSec, SSTP, PPTP și OpenVPN ca protocoale VPN pentru a alege. IPVanish este destul de popular în rândul utilizatorilor pentru rapiditatea serverelor sale, precum și oferind atât lățime de bandă nelimitată, cât și trecerea serverului nelimitat către cei care se abonează la serviciu. Pentru a vedea ce poate face mai mult acest serviciu pentru dvs., aruncați o privire la revizuirea noastră IPVanish, foarte detaliată.

3. NordVPN

A treia și ultima noastră sugestie este NordVPN. Acesta este un furnizor care a investit foarte mult în infrastructura sa, până la punctul de a avea peste 4000 de serverele sale bine distribuite în întreaga lume. Serviciul este unul dintre cele mai fiabile și centrate pe caracteristici, deoarece gama de instrumente vă va ajuta să vă asigurați că nimeni nu este capabil să pună stăpânire pe datele dvs. Securitatea este asigurată prin criptarea AES de 256 biți, iar serviciul are, de asemenea, o politică de înregistrare zero care ar trebui să vă asigure că datele dvs. vor rămâne neînregistrate și complet sigure.

NordVPN oferă utilizatorilor posibilitatea de a comuta între OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP și IKEv2 atunci când aleg protocolul VPN preferat și menține, de asemenea, o politică strictă de logare pentru confidențialitatea informațiilor de navigare ale utilizatorilor lor. Serviciul permite, de asemenea, fluxul prin funcția SmartPlay și are servere care acceptă traficul de transfer de fișiere P2P. NordVPN oferă, de asemenea, extensii de browser pentru Firefox și Chrome, precum și un Tor peste suport VPN și un comutator automat de omor. Pentru a explora cu adevărat ce poate face acest furnizor pentru dumneavoastră, vă sugerăm să parcurgeți revista noastră NordVPN.

Concluzie cu privire la Cel mai bun VPN pentru eMule

Un cuvânt de sfaturi înainte de a vă înscrie cu fiecare dintre acești furnizori ar fi să le încercați mai întâi și să vedeți care dintre ele funcționează cel mai bine pe baza preferințelor dvs. Toate au fie o garanție de returnare a banilor, fie o perioadă de încercare gratuită de care puteți profita în timp ce le testați de mână. Aveți întrebări cu privire la furnizorii pe care i-am enumerat în recenzie? Lasă-ți întrebările în secțiunea de comentarii de mai jos și vom fi bucuroși să te întorc la tine.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map