Cel mai bun VPN pentru Expats

Care este cel mai bun VPN pentru expați? După ce ai decis că te vei muta în altă țară, unul dintre lucrurile de care trebuie să iei notă este cât de multă cenzură a fost impusă pe felul de conținut care poate fi vizualizat acolo. De ce? Pentru că s-ar putea să mergi acolo și să-ți afli preferatul canalele locale și site-urile web au fost blocate, deci nu veți putea să vă acordați în străinătate.


Cel mai bun VPN pentru Expats

Cel mai bun VPN pentru Expats

Pentru a rezolva acest lucru, va trebui să începeți să priviți cele mai bune servicii VPN pentru expați acea deblocați canalele geore-restricționate. Acestea vă vor permite să deblocați conținutul de oriunde și să vă păstrați identitatea online ascunsă de public. În recenzia de mai jos, vom arunca o privire asupra celor mai bune VPN-uri expat pentru a le utiliza în SUA, Australia, Canada, Marea Britanie, Germania, Franța, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită și China.

Cel mai bun VPN pentru Expats – rezumat

Uitați-vă la cele mai bune VPN-uri expat din 2018:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Un număr bun de oameni care migrează în altă țară, în mod normal, nu se gândesc la felul de restricții pe Internet aplicate acolo. Acestea tind să fie șocați în momentul în care nu își dau site-urile sau canalele preferate.

Un serviciu VPN permite utilizatorilor să mențină un profil sigur în timp ce navighează pe internet și, pentru a face acest lucru, datele tale personale (de exemplu, numele tău, locația) sunt păstrate ascunse. Acest lucru vă permite să transmite evenimente sportive live online și, de asemenea, deblochează o gamă bună de site-uri și servicii. Iată care sunt principalele servicii VPN la care vă puteți adresa în timp ce sunteți în străinătate.

De ce fiecare expat are nevoie de un serviciu VPN

Există o mulțime de motive pentru care oricine pleacă din țară ar putea avea nevoie de un VPN. Doriți ajutor pentru a vă reîmprospăta memoria? Parcurgeți un pic mai departe spre sud.

Rămâi anonim online cu un VPN Expat

Internetul a devenit un loc înfricoșător în zilele noastre. Orice faci online pot fi compromise și recoltate de orice cybercriminal umbla aiurea. Dacă sunteți un expat, sunteți obligat să conectați-vă la Wi-Fi public indiferent dacă este la hotel, cafenele sau la aeroport. Orice hacker conectat la aceeași rețea poate atingeți datele voastre.

Cu un VPN, indiferent de munca sensibilă pe care o efectuați pe internet, detaliile dvs. personale vor rămâne în continuare învelite. Nimeni nu va putea indica numele dvs., adresa de domiciliu sau chiar datele dvs. bancare.

Trebuie să criptați datele și să vă ascundeți adresa IP, mai ales dacă se întâmplă să ajungeți în țări extrem de cenzurate, cum ar fi Coreea de Nord, China, Thailanda, Rusia sau Arabia Saudită. Acesta este tipul de serviciu pe care îl primiți după ce v-ați abonat la un furnizor VPN bun.

Rămâneți în legătură cu cei dragi, utilizând un VPN

Este destul de rău că ești departe de țara și familia ta. Ce crezi dacă îți spun că în lume există câteva țări în care restricțiile de internet sunt atât de stricte utilizarea de social media este, de asemenea, refuzată. Țări ca China, Cuba sau Emiratele Arabe Unite sunt foarte dornici să își monitorizeze comunicarea.

Nu puteți intra în contact cu familia cu excepția cazului în care plătiți pentru serviciile furnizate chiar de țară. Este destul de frustrant să pierzi accesul la WhatsApp apelând, de exemplu, doar pentru că călătorești într-o țară extrem de cenzurată.

În cazul în care vă găsiți în astfel de țări, atunci nu aveți la dispoziție atât de multe alternative. Puteți alege să opriți discuțiile în mod regulat pe rețelele de socializare cu prietenii și familia sau să vă înscrieți Expat VPN service. Dacă faceți acest lucru vă va permite schimbați adresa IP, și vă permite să recâștigați acces la servicii precum Facebook, Twitter, Skype și o serie de alte platforme sociale.

Prin intermediul unui serviciu VPN, dumneavoastră ascunde-ți identitatea conectându-te la un server care este mai aproape de gazonul de acasă. În acest fel, adresa dvs. IP reflectă faptul că accesați un anumit site din țara de origine, astfel încât orice restricții care vă refuzau accesul anterior sunt ridicate.

Utilizați VPN-urile Expat pentru a obține zboruri ieftine

Fapt amuzant: o mulțime de companii de transport și companii aeriene folosiți adresa IP pentru a afla unde vă aflați, și setează-le prețuri diferite în funcție de asta. Un turist care speră să călătorească din SUA va vedea prețuri mai mari în comparație cu unul care speră să zboare din Singapore. Un bun serviciu VPN o va face vă permite să vă sunați din locație, în funcție de locul unde se află serverele lor, și vei fi atunci capabil să obțineți cele mai bune prețuri la hoteluri și zboruri.

Deblocați site-uri geo-sensibile prin VPN-ul Expat

Toate acele site-uri și canale cu restricții geo vor deveni ușor accesibile imediat ce vă înscrieți într-un furnizor de servicii VPN de încredere ExpressVPN. Veți putea fiți la curent cu cele mai recente știri locale de oriunde ai fi.

Veți avea, de asemenea, libertatea de a efectua tranzacții anonime și de a vă abona la canale care oferă cele mai recente noutăți din filme, emisiuni TV și evenimente sportive direct în camera de zi. Nu aveți rost să vă confruntați cu ISP-ul dvs. străin, din cauza accesării site-urilor cu care v-ați obișnuit.

Pur și simplu, lăsați VPN să aibă grijă de asta.

Cum funcționează un VPN pentru Expats

Chiar după ce a ales un furnizor credibil și a achiziționat un abonament, un utilizator trebuie să se conecteze pe site-ul VPN pentru a descărca versiunea relevantă a software-ului pentru dispozitivul său. Majoritatea furnizorilor acceptă o serie de dispozitive precum sistemele de operare Windows, Linux și Mac. Expatiații sunt, de asemenea, liberi să descarce software-ul pe o gamă de dispozitive dacă abonamentul ales este compatibil cu mai multe conexiuni simultane.

S-ar putea ca un expat care tocmai s-a mutat în China, poate să nu-i placă mesajul de eroare pe care îl va primi atunci când încearcă să transmită un stream de spectacole de pe Netflix. Țara se află printre cei cu cel mai înalt nivel de cenzură din lume. Dacă alege să se conecteze la un server VPN bazat în SUA, va rezolva această mică problemă.

Deci, cel mai bun VPN pentru expat este …

Cu cât numărul de servere are o companie VPN, cu atât mai bine. În mod ideal, aceste servere ar trebui, de asemenea, să fie distribuite în mod corect în întreaga lume pentru a oferi utilizatorilor lor o varietate bună de opțiuni. Acest lucru ar face și conexiunea destul de rapidă.

Cel mai preferat VPN pentru un expat depinde de locul în care este domiciliul său, precum și de locația în care s-a mutat. Un serviciu adecvat ar avea mai multe servere în ambele locații. Majoritatea oamenilor se bazează ExpressVPN sau NordVPN pentru a accesa site-urile cu restricții geografice în străinătate. Prețurile și caracteristicile oferite merită privite. IPVanish și BulletVPN sunt de asemenea pariuri sigure pentru expați care caută furnizori de servicii VPN în străinătate.

Să vorbim despre fiecare în parte în detalii. Stai, stai, mă pot descurca mai bine. Iar VPN-urile de top pentru expați sunt …

ExpressVPN

ExpressVPN este înconjurător de ceva vreme. Acest furnizor VPN a fost cel care a completat topurile atunci când vine vorba de servicii de calitate. În primul rând, acest furnizor se mândrește cu o rețea imensă de servere de peste 2000 de servere în 94 de țări. În afară de capacitatea de a ocoli tot felul de restricții geo-restricționale, ExpressVPN funcționează destul de bine cu Netflix eludând VPN.

Încercați-l, ei oferă un Garanție de returnare de 30 de zile în cazul în care nu sunteți mulțumit de ceea ce au de oferit, ceea ce este rareori în cazul acestui instrument robust.

Pe de altă parte, eludarea geo-restricțiilor nu este singurul lucru pe care ExpressVPN este capabil. Sunteți cel mai sigur când vă conectați la un server VPN furnizat de ExpressVPN. Pentru a da drumul, veți fi protejat cu cele mai recente criptări de grad militar. Acest lucru ar evita cu siguranță orice roaming cibernetic pentru a vă recolta datele.

Mai mult, ExpressVPN oferă sute de mii de adrese IP pentru a vă păstra propriul dvs., ceea ce este destul de important dacă căutați să navigați pe internet fără a fi detectat.

Pro-uri

 • 2000+ servere.
 • 5 dispozitive simultane.
 • MediaStreamer Smart DNS.
 • Lățime de bandă nelimitată.
 • Garanție de returnare de 30 de zile.
 • Comutare server nelimitată.

Contra

 • Putin cam scump.

NordVPN

Acum, vine VPN-ul cu cea mai mare rețea de servere cunoscută vreodată de industrie. ExpressVPN acoperă 94 de țări. Cu toate acestea, NordVPN acoperă 62 cu peste 5000 de servere in jurul lumii. Puteți beneficia de această caracteristică, deoarece NordVPN permite comutare server nelimitat. Dacă locuiți în țări cu cenzură ridicată, acest VPN este exact ceea ce căutați. Conform site-ului lor oficial:

„NordVPN oferă mii de servere la nivel mondial, inclusiv servere ofuscate care permit VPN-ului să funcționeze în regiuni cu restricții on-line grele.“

Când vorbim despre VPN-uri, nu putem ignora faptul că sunt instrumente de securitate. Da, NordVPN are legătură cu securitatea Funcția CyberSec și Double VPN. Luați VPN dublu, de exemplu, imaginați-vă datele sunt transmise prin două servere VPN în loc de unul. Acest lucru vă va oferi de două ori criptarea, rezultând cea mai bună protecție posibilă. S-ar putea să scadă și mai mult viteza de conectare, dar dacă căutați securitatea în cel mai bun nivel, vă sugerez să sacrificați o anumită viteză în acest proces.

Pro-uri

 • 5000+ servere.
 • 6 dispozitive simultane.
 • CyberSec
 • SmartPlay Smart DNS.
 • VPN dublu.
 • Garanție de 30 de zile înapoi.

Contra

 • Unele dintre servere sunt lente.

IPVanish

IPVanish este unul dintre puținele VPN-uri care permit mai mult de 5 conexiuni simultane. Like-urile ExpressVPN și NordVPN vă oferă posibilitatea de a conecta 3 și 6 dispozitive sub un singur cont. Totuși, IPVanish, permite până la 10 conexiuni simultane o dată. din pacate, IPVanish nu este unul dintre acele VPN-uri norocoase care au extras Netflix. Încă nu a găsit o modalitate de a ocoli blocurile VPN și de a-i accesa conținutul. Dacă doriți să verificați mai multe despre ce caracteristici are acest VPN, iată un cuplu menționat pe site-ul lor web:

Pro-uri

 • 1000+ servere.
 • Fără politică de jurnal.
 • Acceptă protocoalele VPN IKEv2, OpenVPN și L2TP / IPsec.
 • Criptare AES de 256 biți.
 • Lățime de bandă nelimitată.
 • Kill Switch.

Contra

 • Nu deblochează Netflix.
 • Viteze nu foarte bune.

BulletVPN

BulletVPN nu a mai existat de mult timp, deci nu îl puteți judeca pe baza rețelei sale de server. Deși numai are servere împrăștiate în 30 de țări, aceste regiuni sunt selectate strategic pentru cei care încearcă să deblocheze conținutul restricționat în regiune în străinătate.

Pe de altă parte, BulletVPN acceptă protocoalele PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 și IKEv2. Acestea sunt principalele aspecte pentru securitatea dvs. atunci când accesați online.

Pro-uri

 • Nu păstrează jurnalele.
 • Disponibil DNS inteligent.
 • Un Switch Switch.
 • Lățime de bandă nelimitată.
 • 5 dispozitive simultane.

Contra

 • Rețea de servere mici.

Concluzie cu privire la cel mai bun VPN pentru expat

Dacă există un tip de software pe care un expat ar trebui să-l cunoască pentru a primi divertisment neîntrerupt, indiferent de locul în care lucrează, atunci este un serviciu VPN. Le va permite treci de orice geo-restricție oriunde nivelul de cenzură este mai mare decât ceea ce vă așteptați în mod normal. Expații vor putea deblochează site-uri web precum BBC iPlayer, Hulu și Netflix pentru a transmite live evenimente sportive precum Liga Campionilor și Campionatul F1 doar pentru a menționa câteva. De asemenea, vor putea descărca filme și emisiuni TV prin intermediul torrenturilor, fără a fi nevoiți să vă preocupați de orice notificări privind încălcarea drepturilor de autor în poștă sau de orice avertisment ISP.. ExpressVPN, NordVPN, și IPVanish sunt unii furnizori care orice expat sperând să asigure un serviciu bun ar trebui să se uite în.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map