Cel mai bun VPN pentru Fedora OS

Ai auzit de Windows, ai auzit de iOS … ai auzit de Fedora OS? Acesta este un sistem de operare bazat pe Linux care funcționează pe desktopuri sau servere. Este incredibil de popular în rândul dezvoltatorilor, deoarece oferă o mulțime de funcții configurabile. Văzând că este deschis, trebuie să folosiți un VPN cu acesta. Citiți mai departe pentru a afla de ce și pentru a afla despre VPN-urile în care ar trebui să investiți.


Cel mai bun VPN pentru Fedora OS

Cel mai bun VPN pentru Fedora OS

Cel mai bun VPN pentru Fedora OS – Prezentare generală rapidă

În cazul în care știi deja ce este un VPN și cum te poate ajuta, iată o prezentare rapidă a principalelor VPN-uri ale noastre Fedora OS:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. NordVPN
 4. BulletVPN

De ce ai nevoie de un VPN pentru Fedora OS

Fedora OS este un sistem de operare bazat pe Linux. În caz că nu știați, software-ul bazat pe Linux este aproape întotdeauna deschis. Acum, comunitatea în curs de dezvoltare care lucrează cu Linus este de obicei excepțională în privința securității. Cu toate acestea, codul open-source este riscant de principiu, deoarece multe persoane lucrează la el. Vulnerabilitățile ar putea apărea fără cunoștința dezvoltatorilor. Acest lucru nu trebuie să fie rău intenționat, dar este o realitate.

Pentru a vă proteja datele și confidențialitatea, indiferent de vulnerabilități, trebuie să utilizați un VPN.

Scurt pentru rețeaua privată virtuală, un VPN este un instrument de securitate cibernetică care criptează toate datele dvs. și redirecționează traficul prin propriile servere sigure. Cu alte cuvinte, un VPN se asigură că conexiunea dvs. la internet este sigură și că nimeni nu poate ajunge la datele dvs. sau la traficul dvs..

Când aveți de-a face cu o vulnerabilitate necunoscută, conectarea conexiunii dvs. este o modalitate rapidă și ușoară de a adăuga un strat de protecție.

Cel mai bun VPN pentru Fedora OS

Acum că știi de ce ai nevoie de un VPN pe Fedora OS, hai să vorbim despre ce VPN-uri ar trebui să investești.

Înainte de a ajunge la asta, există câteva puncte pe care trebuie să le înțelegeți despre VPN-uri în general:

 • Gratuit nu înseamnă siguranță: VPN-urile gratuite își câștigă banii prin vânzarea datelor. Acesta este exact opusul față de un VPN. Stai cât mai departe de VPN-urile gratuite (și de software-ul gratuit în general).
 • Internetul tău va încetini: Deoarece o VPN îți reorientează traficul, acesta va încetini internetul. Cu toate acestea, unele VPN-uri și-au optimizat serverele până la momentul în care nici nu ați observat. Uneori, s-ar putea chiar să vă faceți conexiunea mai rapidă. Lipiți-vă VPN-urile de top, astfel încât să nu suferiți de o conexiune dureroasă lent.
 • Citiți întotdeauna politica de confidențialitate și TOS: Știu că acest lucru necesită mult timp și este foarte plictisitor, dar este important. Dezvoltatorii de software ascund o mulțime de contingențe în aceste documente. Un VPN bun va fi transparent cu privire la datele pe care le păstrează și la modul în care le folosește.

Acum că s-a stabilit, să trecem la alegerile noastre de top!

ExpressVPN

Alege numărul 1 merge la ExpressVPN.

Acest furnizor acoperă toate bazele unui VPN perfect. Acesta oferă toate caracteristicile de care aveți nevoie, plus câteva completări interesante (cum ar fi un Smart DNS gratuit), oferind clienților săi un serviciu de 5 stele. De asemenea, au cea mai bună echipă de asistență pentru clienți din industrie, care este destul de util atunci când vine vorba de VPN-uri.

Puteți citi despre toate caracteristicile oferite de ExpressVPN aici. Vă sugerez să testați acest furnizor. Oferă o garanție de restituire banală de 30 de zile, fără întrebări, așa că poți încerca o lună întreagă înainte de a te angaja.

IPVanish

Pick # 2 merge la IPVanish.

Iată un alt furnizor VPN foarte popular, în special în comunitatea Torrenting. IPVanish are servere optimizate pentru viteza și pentru partajarea de fișiere P2P, ceea ce îl face un excelent streaming și torrenting VPN. Acesta este, de asemenea, un furnizor de servicii excelent dacă aveți o mulțime de dispozitive pe care doriți să le acoperi, deoarece permite până la 10 conexiuni simultane pe cont.

Verificați toate funcțiile oferite de IPVanish în recenzia noastră aprofundată pentru a vedea dacă aceasta este VPN-ul pentru dvs..

NordVPN

Alege numărul 3 merge la NordVPN.

Acesta este VPN-ul pentru a obține dacă sunteți cu adevărat îngrijorat de securitatea dumneavoastră. Este considerat un VPN cu caracteristici puternice, deoarece oferă mult mai multe opțiuni decât furnizorul mediu. În ceea ce privește securitatea sa, o criptare SSL de 1048 de biți cuplată cu VPN dublu și tunelare divizată vă oferă cea mai bună securitate în afaceri.

Nu-mi lua cuvântul pentru asta, consultă revizuirea noastră completă NordVPN și decide singur!

BulletVPN

Alege numărul 4 merge la BulletVPN.

Acesta este cel mai tânăr furnizor de pe lista noastră, dar asta nu înseamnă că BulletVPN nu deține propriul său. Acesta și-a făcut reputația repede ca VPN rapid aprins, care oferă un serviciu minunat pentru tăieturile de cabluri și Torrenters peste tot. Este posibil să aibă un număr mai mic de server decât celelalte din listă, dar compensează mai mult decât toate funcțiile pe care le oferă.

Cel mai bun VPN pentru Fedora OS – Gânduri finale

Acolo îl aveți, primele 4 opțiuni pentru cele mai bune VPN-uri ale sistemului de operare Fedora. Nu uitați să activați întotdeauna VPN-ul imediat după ce vă conectați la internet pentru a beneficia de acoperirea de securitate ASAP.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map