Cel mai bun VPN pentru Filipine

Situată la granița cu Vietnamul, Taiwanul, Palau și Malaezia, Filipine este o țară care și-a câștigat independența față de SUA cu mult timp în urmă, încă din 1946. Acesta este poate unul dintre motivele pentru care este considerată una dintre cele mai occidentale națiuni din Asia de Sud-Est. Câștigând auto-guvernarea, există o serie de domenii pe care guvernul le-a îndeplinit destul de bine, iar altele în care juriul este încă afară. Luăm, de exemplu, politica lor de restricționare a internetului. Filipine deține un clasament ridicat în rândul națiunilor lumii care nu sunt la fel de restrictive atunci când se ocupă de libertatea online, deși situația de pe teren pare să fie ușor diferită de ceea ce ați aștepta.


Cel mai bun VPN pentru Filipine

Cel mai bun VPN pentru Filipine

Cenzura online în Filipine

Filipine a avut încă câteva incidente în care guvernul părea să-și afirme autoritatea cu privire la modul în care cetățenii săi ar trebui să folosească internetul. Unul care îmi vine în minte este atunci când Ashley Madison, site-ul de întâlniri, a fost interzis în 2014, urmată de decizia de a restricționa accesul la o serie de site-uri porno, cum ar fi Xtube și Pornhub, încă din 2017. De acum, blocurile sunt încă activ, iar guvernul nu arată semne de recidivă. În ciuda acestor blocuri, trebuie să acordăm credit națiunii pentru a permite accesul la aproape toate aplicațiile și serviciile de chat populare bazate pe internet, spre deosebire de majoritatea țărilor vecine.

Un alt obstacol pe care utilizatorii de Internet cu sediul în Filipine ar trebui să-l depășească este faptul că se știe că o gamă largă de site-uri de jocuri și servicii de streaming le refuză accesul la ele. Acest lucru se datorează probabil faptului că nu preferă să aibă trafic din astfel de regiuni. Acesta poate fi un astfel de dezavantaj pentru jucătorii cu sediul acolo, deoarece nu vor putea juca jocurile lor preferate doar din cauza locației lor. Într-o anumită măsură, acest lucru ar putea fi văzut ca un tratament nedrept, dar, din fericire, există o modalitate care poate facilita conectarea la serverele restricționate.

Nevoia de VPN în Filipine

Cea mai bună metodă de a evita georestricțiile impuse oricărui serviciu online la care doriți să aveți acces este printr-un serviciu VPN. O VPN funcționează ascunzându-vă identitatea și având serverele la care doriți să accesați, credeți că se întâmplă să vă bazați într-o zonă în care serviciile lor sunt în mod legitim accesibile. Lucrul din spatele acestei forme de tehnologie nu este atât de dificil cum ar presupune majoritatea oamenilor. După ce un utilizator cu sediul în Filipine se abonează la un serviciu VPN credibil și lansează o conexiune la un server care este bazat în Marea Britanie, de exemplu, adresa sa IP se schimbă de la unul care reflectă că este în Filipine, la unul care îl plasează în Regatul Unit . După acest lucru, utilizatorul este asigurat de acces la orice site-uri la care nu s-a putut autentifica anterior, deoarece se pare că ar avea sediul în Marea Britanie..

În afară de ascunderea locației efective a unui utilizator, o VPN acordă și securitate online completă, dar aceasta depinde de calitatea furnizorului cu care vă înscrieți. Serviciul ar trebui să poată cripta conexiunea dvs. și să facă imposibilă hackingul pe orice dispozitiv pe care îl utilizați pentru a naviga pe Internet. Această formă de acces protejat la Internet vă asigură că nimeni nu este capabil să vă spioneze activitățile online, iar acesta include furnizorul dumneavoastră de furnizor de servicii Internet. Cu un serviciu VPN credibil, ar trebui să poți să te ocupi de munca online fără să-ți faci griji și să accesezi toate serviciile geo-blocate fără să-ți faci griji.

Cel mai bun VPN pentru Filipine

Acum, găsirea celui mai bun serviciu VPN la care să vă abonați poate fi un pic de coșmar, mai ales dacă faceți acest lucru pentru prima dată. Acesta este motivul pentru care am mers mai departe pentru a recomanda o listă de furnizori de încredere, cu care suntem siguri că nu veți avea probleme cu abordarea:

1. ExpressVPN

ExpressVPN nu oferă nimic de performanță de clasă mondială prin calitatea sa superbă de servicii. Furnizorul are o rețea stabilită de aproximativ 1500 de servere, împrăștiate în peste 94 de țări, ceea ce înseamnă că ar trebui să vă puteți conecta cu un server localizat în aproape orice parte a lumii. Serverele ExpressVPN sunt super rapide și de încredere și sunt capabile să permită utilizatorilor să transmită transmisie în format HD. Serviciul oferă, de asemenea, o protecție completă pentru utilizatorii cunoscuți pentru conectarea la rețele WiFi publice din când în când. O caracteristică unică care diferențiază ExpressVPN de majoritatea este serviciul de trimitere pe care îl oferă abonaților săi. Odată ce un nou abonat se înscrie, atât sesizarea, cât și arbitrul primesc luni de zile gratuit. În plus, furnizorul oferă și un comutator de oprire, care închide Internetul dvs. ori de câte ori serviciul VPN este compromis și o colecție de servere Stealth care sunt excelente pentru utilizatorii din regiuni extrem de restrictive, cum ar fi China. Toate acestea pot fi prelevate prin garanția lor de returnare a banilor de 30 de zile.

2. VyprVPN

VyprVPN este un alt serviciu extrem de fiabil, cu sediul în Elveția. Serviciul oferă peste 70 de locații de server, unde se bazează rețeaua sa de aproximativ 700 de servere. În plus, utilizatorii săi beneficiază de tehnologia sa proprietară Chameleon, ceea ce face aproape imposibil de detectat utilizarea unei VPN, mai ales dacă vă bazați într-o regiune la fel de restrictivă precum China. Serviciul permite, de asemenea, până la 5 conexiuni simultane și are suport 24 de ore în direct pentru chat pentru oricine speră să le contacteze pentru ajutor. De asemenea, vă veți putea conecta la orice tip de protocol VPN pe care doriți, dar serviciul vă recomandă să vă bazați pe OpenVPN. De asemenea, securitatea este de primă clasă, cu criptare AES de 256 biți. Funcțiile suplimentare includ comutatorul de ucidere pe internet, precum și o aplicație compatibilă pe diverse platforme, inclusiv Mac, Windows, iOS, Linux și Android. Serviciul are o formă de înregistrare, deși nu se înregistrează nimic despre site-urile pe care le vizitați. Îl poți încerca singur prin testarea lor de 3 zile și vei vedea cât de bine te vei bucura de acest serviciu.

3. IPVanish

IPVanish este renumit pentru cele peste 1000 de servere super-rapide, ceea ce ar trebui să fie o veste excelentă în special pentru jucătorii cu sediul în Filipine. De asemenea, se întâmplă să dețină rețeaua de peste 1000 de servere, așa că ar trebui să poată trata rapid orice problemă de server rapid. Cu ei în calitate de furnizor ales, veți fi sigur că nu va rămâne nu numai atunci când jucați online, ci și atunci când transmiteți videoclipuri în format HD. Serviciul permite 5 conexiuni simultane și are, de asemenea, un comutator de ucidere pe internet (Windows) & Mac OS X) pentru a preveni orice reconectare la Internet fără ca legătura VPN să fie online. Aplicația VPN este, de asemenea, bine concepută pentru a face o utilizare cât mai ușoară pentru noii utilizatori. Are o interfață de utilizator cu temă verde și poate lucra pe o varietate de platforme, inclusiv iOS, Windows, Mac OS X, Linux și Android. Gama de setări pe care le puteți configura prin aplicație este destul de largă, astfel încât veți avea un control complet asupra nivelului de securitate. Serviciul este de asemenea sigur că blochează orice formă de scurgeri DNS și WebRTC. Perioada de încercare durează aproximativ 30 de zile, ceea ce înseamnă destul timp pentru a decide dacă serviciul funcționează sau nu pentru dumneavoastră.

4. NordVPN

Nu în ultimul rând avem NordVPN, venind cu cea mai mare colecție de servere la aproximativ 4000, împrăștiați uniform în întreaga lume. Serviciul are sediul în Panama, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la confidențialitate, deoarece regiunea se află într-o zonă în care majoritatea legilor privind păstrarea datelor globale nu se aplică. Serviciul lor asigură că datele dvs. sunt criptate de două ori mai mult decât în ​​mod normal, prin serviciul lor DoubleVPN unde datele sunt transmise prin două servere în loc de unul. Funcția lor CyberSec asigură blocarea utilizatorilor de orice formă de anunțuri sau malware în timp ce navighează. Aveți opțiunea de a avea până la 6 dispozitive simultane sub o singură conexiune și, de asemenea, configurați serverele la care sunteți conectat în funcție de activitatea pe care o efectuați online. NordVPN acceptă partajarea de fișiere P2P și are, de asemenea, o echipă de asistență pentru clienți care este disponibilă 24/7 pentru a răspunde la orice îngrijorare pe care o puteți avea cu privire la serviciul lor. Utilizatorii din Filipine nu ar trebui să aibă probleme la conectarea la oricare dintre serverele NordVPN și să rămână în siguranță. Serviciul oferă, de asemenea, o perioadă de încercare gratuită de 3 zile și o garanție de înapoiere de 30 de zile pentru utilizatorii care doresc să testeze mai multe caracteristici ale sale în timpul propriu.

Concluzie cu privire la cel mai bun VPN pentru Filipine

Atunci când căutați cel mai bun VPN pe care să îl utilizați în Filipine, este crucial să ajungeți la experiența tipului de serviciu pe care vă așteptați să-l primiți înainte de a vă angaja la un abonament plătit. Acest lucru vă ajută să evitați abonarea la un serviciu despre care veți afla că nu va atinge așteptările mult mai târziu. Încercați garanțiile de returnare a banilor și perioadele de încercare gratuite oferite de furnizorul pe care îl prelevați înainte de înscriere.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map