Cel mai bun VPN pentru Fox Sports Go

Nu mulți fani pot participa la evenimente sportive majore, cu atât mai puțin să-i urmărim, iar locația geografică are ceva de-a face. Un număr mare de oameni nu au acces la canalele de streaming sport precum Fox Sports Go din cauza locului în care se află. Fox Sports Go este limitat la americanii care trăiesc în Statele Unite. Expații americani din țări precum Canada, Germania, Australia, Marea Britanie, Mexic sau Franța nu pot urmări Fox Sports Go decât dacă folosesc o rețea privată virtuală. Nu ratați niciodată Major League Baseball sau Super Bowl sau niciunul dintre evenimentele majore ale MLB, NHL, NBA, UFC atunci când VPN-urile pot face ceva în acest sens..


Cel mai bun VPN pentru Fox Sports Go

Cel mai bun VPN pentru Fox Sports Go

Cel mai bun VPN pentru Fox Sports Go – Rezumat

Înainte de a intra în detalii despre ceea ce face ca unele VPN-uri să fie mai bune decât altele atunci când vine vorba de deblocarea canalelor sportive, aruncați o privire la cele mai bune VPN-uri ale noastre pentru Fox Sports GO:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. CyberGhost

Fox Sports Go Geoblocked în afara SUA

„Bine ați venit la FOX Sports GO International Access!” este primul lucru pe care îl vezi când încerci să accesezi Fox Sports Go în afara SUA. Dar dacă nu doriți să fiți tratat ca utilizator internațional? Ce se întâmplă dacă doriți privilegiile unui localnic și cetățean american? Ce se întâmplă dacă doriți să urmăriți evenimente live și programe la cerere, fără a fi necesar să vă conformați cu cele puse la dispoziția utilizatorilor internaționali? Apoi nu vă rezolvați, mergeți după o gamă mai largă de programe după ce ați configurat VPN-ul. Deci, VPN-ul pe care îl selectați schimbă adresa dvs. IP într-una americană. A avea o adresă IP americană înseamnă că vă aflați în SUA și am menționat anterior că Fox Sports Go este disponibil numai pentru cetățenii americani. Ia-l acum? Acum mai aveți nevoie de un abonament de cablu american pentru a vă conecta la Fox Sports Go. Un VPN vă ajută doar să accesați canalul, plata facturilor este pe deplin.

Cum deblochează Fox Sports Go cu un VPN?

VPN criptează traficul dvs. pe Internet, ceea ce înseamnă că nimeni nu va ști ce faceți. Nimeni nu va putea vedea ce faceți online. Nu veți fi pus sub acuzare sau urmărire penală sau ceva de genul acesta, utilizarea unei VPN este absolut sigură. Cu acesta, puteți accesa, de asemenea, toate canalele numai din SUA, cum ar fi NBC Sports, ESPN, Hulu, HBO Go și Netflix american. Urmați acești pași pentru a afla cum să utilizați un VPN:

 1. Alegeți un VPN (mergeți cu ExpressVPN).
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN de la furnizorul dvs. VPN pe dispozitivul PC, Mac, iPhone, iPad sau Android.
 3. Conectați-vă la un server american pentru a accesa Fox Sports Go.
 4. Acum poți urmări jocuri live, Cupa Mondială, de exemplu, oriunde ai fi.

Cel mai bun VPN pentru Fox Sports

Cu numeroși furnizori de servicii VPN disponibile pe piață, vă oferim o listă cu cele mai bune VPN-uri. Asigurați-vă că le verificați în tabelul de mai jos.

ExpressVPN

ExpressVPN oferă servicii fantastice, care includ o gamă largă de funcții, care cu siguranță nu vor dezamăgi niciun websurfer. Este un pic scump, dar rețineți că plătiți pentru oferte de top. Cu peste 450 de servere distribuite în 56 de țări, restricțiile geografice nu reprezintă o problemă. Puteți transmite în flux orice este pe Fox Sports Go fără să vă faceți griji pentru lățimea de bandă sau viteză. 

BulletVPN

BulletVPN oferă o rețea de servere în toate părțile globului și se străduiește să ofere utilizatorilor săi cel mai bun suport posibil. Acest VPN se referă la securitate și viteză. În plus, te câștigă acces la toate canalele și rețelele preferate, indiferent unde te afli în lume. 

NordVPN

NordVPN este cu siguranță cel mai popular furnizor VPN. Reprezintă o combinație de securitate finală, atenție la confidențialitate și asistență 24/7. De asemenea, recomandă servere specializate care se potrivesc nevoilor utilizatorilor. În plus, având servere în 62 de țări înseamnă că NordVPN oferă rate de viteză mari pentru streamingul de materiale geore restricționate.

CyberGhost

CyberGhost oferă pachete excelente la prețuri accesibile. Pentru cei care sunt preocupați de securitate, CyberGhost folosește criptarea AES-256 biți, care garantează că datele nu pot fi încălcate sau furate. Nu mai există conținut cenzurat sau geore restricționat, deoarece conectarea la unul dintre serverele sigure ale CyberGhost vă permite să accesați conținut din toată lumea.

Cum deblochează Fox Sports folosind Smart DNS?

Două metode de deblocare sunt mai bune decât una. În cazul în care unul eșuează, puteți întotdeauna să apelați la celălalt. Puteți utiliza un Smart DNS pentru a accesa canale blocate geo cum ar fi Fox Sports Go din orice loc din lume. Înainte de a continua, ar fi fericit să știți că Smart TV, PS4, PS3, Xbox, Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, Chromecast, PC, Mac, iPhone, iPad și Android sunt toate compatibile cu Smart DNS. Dacă alegeți să urmați această metodă, trebuie să țineți cont de următoarele:

 1. Trebuie să configurați manual Smart DNS pe dispozitivul dvs. de streaming.
 2. Tipul de serviciu proxy inteligent DNS pe care îl utilizați determină dacă acceptă de fapt deblocarea unui anumit canal de pe un anumit dispozitiv de streaming.
 3. Spre deosebire de VPN, adresa dvs. IP nu se schimbă atunci când utilizați Smart DNS.
 4. DNS-urile inteligente sunt victime ale deturnării DNS și reprezentanților transparenti.
 5. Unlocator este un serviciu proxy inteligent DNS care acceptă deblocarea Fox Sports Go.
 6. Vă puteți înscrie pentru o încercare Smart DNS gratuită, apoi urmați instrucțiunile pentru a configura DNS Unlocator pe dispozitivele sau routerul dvs..

Unlocator oferă un serviciu proxy inteligent DNS care vă permite să ocoliți orice restricții și limitări ale conținutului mondial la care doriți să accesați. În timp ce Unlocator nu oferă alte protocoale precum VPN-urile noastre de top (ExpressVPN și NordVPN), acestea deblochează cu succes aproape orice conținut.

Proxy-uri VPN și Smart DNS

Fox Sports Go și multe alte canale americane sunt doar o configurare VPN sau o configurație proxy inteligentă DNS. Adu toată emoția, fiorul și distracția de la SUA la confortul propriei tale case oriunde ar fi asta! Evitați restricțiile geografice, urmăriți orice dorință doriți în minutul în care vă înscrieți la un VPN.  

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map