Cel mai bun VPN pentru Frontier ISP

Accesul la Internet devenind rapid o necesitate de care persoana obișnuită nu mai poate face față, multe companii au apărut pentru a răspunde acestei cereri imense. Frontier Communications este unul dintre ele, dar au o latură puțin diferită de poveste. Înființată în 1935, a început mai întâi ca un serviciu de cablu telefonic, care apoi a crescut constant pentru a deveni cel de-al patrulea furnizor DSL din SUA. Această creștere apoi a deschis calea pentru ca compania să se aventureze în furnizarea de internet în bandă largă. De la această mutare, compania se află acum printre cei mai populari furnizori de luat în considerare atunci când caută o conexiune de internet fiabilă.


Cel mai bun VPN pentru Frontier ISP

Cel mai bun VPN pentru Frontier ISP

Este Frontier ISP Orice Bun?

Timpul său în spațiul în bandă largă a fost, de asemenea, întâmpinat cu o cantitate corectă de critici. Opiniile dure exprimate de mulți abonați ISP provin în principal de la nivelul de satisfacție cu conexiunea la Internet. Trist de spus, Frontier ca ISP nu a fost economisit. De la achiziționarea Verizon în 2015, compania s-a confruntat cu o greutate puternică pe umeri; suma datoriei pe care a suportat-o ​​pentru achiziționarea activelor Verizon. Aceasta ar putea fi de fapt una dintre problemele care afectează nivelul prestării serviciilor sale.

O altă problemă care a afectat compania și a provocat multă revoltă în rândul abonaților este aglomerația. În ciuda faptului că este o practică comună cu majoritatea furnizorilor de servicii Internet, abonații Frontier sunt în continuare în brațe peste nivelul de reducere a vitezei la care sunt supuși. De cealaltă parte, compania susține că accelerarea este făcută pentru a reduce congestia din rețeaua lor și, prin urmare, pentru a asigura o experiență egală pentru toți clienții lor. Deși argumentul lor ar putea avea un element de adevăr, rămâne totuși un pic de făcut pentru a vă asigura că, în ciuda eforturilor lor, veți avea experiență atunci când sunteți online. Cum poți realiza acest lucru? Pur și simplu prin utilizarea unui serviciu VPN.

De ce să utilizați un VPN cu Frontier?

Conectarea la o rețea virtuală virtuală vă permite să vă ascundeți traficul, iar acest lucru se realizează prin criptare. După ce v-ați înscris cu un furnizor VPN, aveți ocazia să alegeți un server la distanță la care să vă conectați. Cu acest lucru, toate datele pe care le accesați pe internet sunt codificate și acest lucru face dificil pentru ISP-ul dvs. să vă dați seama ce faceți online. Cu ISP-ul tău în întuneric, nu vor ști ce site-uri pot bloca. Acest lucru vă va ajuta să vă păstrați fără restricții în ceea ce privește conținutul la care doriți să accesați.

Utilizarea unui VPN vă ajută, de asemenea, să rămâneți anonim pe Internet. Cu un VPN în mână, site-urile web pe care le accesați nu vor avea nicio capacitate de a-ți da seama de detaliile dvs., cum ar fi locația sau identitatea dvs. Aceasta înseamnă că veți putea să lucrați în jurul oricărui blocuri pe care site-urile restricționate le-ar putea crea. Serverele pe care le conectați pentru a face posibilă manipularea adresei dvs. IP și a face să pară de parcă v-ați baza în țara al cărei site încercați să accesați.

Cele mai bune VPN-uri pentru Frontier ISP

Căutarea furnizorului perfect poate fi o durere de cap mai ales dacă nu aveți idee despre ce să căutați la început. Pentru a vă ajuta, am creat o listă de servicii care și-au dezvoltat o reputație atât pentru fiabilitatea cât și pentru calitatea serviciilor lor. Mergeți mai departe și aruncați o privire pe lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Frontier ISP.

1. ExpressVPN

Începând de la noi este ExpressVPN, un furnizor de top, care a fost în afaceri de aproape un deceniu, lista lor cu peste 2000 de servere fiind administrate de la baza lor din Insulele Virgine Britanice. Acest furnizor de renume mondial se mândrește cu oferirea de servicii premium și aplică criptarea AES de 256 biți pentru a se asigura că utilizatorii săi rămân securizați online. Echipa sa de asistență cu experiență este întotdeauna la îndemână pentru a rezolva orice probleme și le puteți contacta întotdeauna prin e-mail sau prin social media. Serviciul oferă, de asemenea, până la 3 conexiuni simultane și suport pentru protocoale VPN, cum ar fi OpenVPN, SSTP, L2TP / IPSec & PPTP.

ExpressVPN are, de asemenea, o caracteristică de tunel split pe care o puteți utiliza pentru a decide ce părți ale traficului dvs. sunt criptate și o garanție de până la 99,99%. Colecția sa de servere stealth este accesibilă și de utilizatorii cu sediul într-o țară în care utilizarea VPN este interzisă. ExpressVPN găzduiește, de asemenea, în mod privat propriile servere DNS, astfel încât serviciul său DNS de cunoștințe zero este la egalitate. ExpressVPN vă poate ajuta să evitați o mulțime de agitații de la Frontier ca ISP. Pentru a afla tipul de caracteristici care îi permit acest lucru, aruncați o privire la recenzia noastră ExpressVPN.

2. IPVanish

Îndrăgit de streameri și de jucătorii online deopotrivă, IPVanish este un furnizor de luat în considerare în special pentru cei care doresc să își accelereze conexiunea. Serviciul își are baza în SUA și are peste 1500 de servere pe numele său. Acestea îi permit să ofere până la 40.000 de adrese IP utilizatorilor săi, oferind o gamă largă de opțiuni pentru cei care doresc să-și ascundă locația. De asemenea, serviciul este deasupra listei atunci când vorbim despre conexiuni simultane, deoarece permite până la 10 dispozitive să se bucure de protecție toate sub un singur cont.

IPVanish asigură utilizatorilor viteze fiabile în principal, deoarece dețin rețeaua lor de servere. Prin urmare, știu unde să aplice modificări pentru o conexiune mai rapidă. Serviciul promite, de asemenea, o lățime de bandă nelimitată și o schimbare nelimitată a serverului, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la navigarea pe internet în anumite condiții. IPVanish are, de asemenea, un instrument pe care nu multe alte servicii îl oferă și acesta este proxy-ul web HTTPS SOCKS5. Prin intermediul acestuia, veți putea să vă ascundeți locația, iar pentru cei care caută doar anonimat, vă salvează dificultatea de a descărca clientul complet. Aruncați o privire la revizuirea noastră IPVanish pentru o privire mai atentă asupra modului în care acest furnizor vă poate amortiza de la ISP throttling.

3. NordVPN

Elaborarea listei noastre este NordVPN; un furnizor care va avea toate punctele dvs. acoperite în ceea ce privește securitatea online. Cu sediul în Panama, furnizorul are o vastă rețea de peste 4000 de servere, iar acest lucru este destul de mult decât ceea ce veți găsi cu orice alt serviciu. Prin urmare, se bucură de economii de scară și este capabil să ofere servicii precum criptarea DoubleVPN, care determină cu adevărat efectul criptare AES standard de 256 biți. Serviciul permite, de asemenea, pentru alte 6 dispozitive să primească protecție sub un singur cont, toate fără nicio adăugare la cost.

Serviciul are câteva oferte unice, cum ar fi software-ul Cybersec. Acest lucru vă ajută să vă păstrați navigarea departe de orice formă de reclame și malware. Există, de asemenea, funcția sa Smart Play, care este un serviciu DNS care îți ascunde locația și permite accesul la conținut geo-restricționat. NordVPN este foarte interesat și de performanțe, astfel încât oferă servere optimizate pentru funcții online specifice. Există servere modificate pentru jocuri, streaming, descărcări în vrac și chiar torrenting, iar toate acestea sunt pentru a promova o experiență online lină. Nivelul său de criptare este sigur că vă va ține departe de orice formă de accelerație de către ISP-ul dvs., așa că mergeți mai departe și citiți recenzia noastră NordVPN pentru a vedea de ce ar trebui să vă abonați la furnizor..

Rezumatul celor mai bune VPN-uri pentru ISP Frontier

Un ISP care are și continuă să încetinească conexiunea dvs. este unul dintre cele mai mari motive pentru care majoritatea oamenilor apelează la un VPN. Dacă sunteți unul dintre oamenii care se confruntă la fel, atunci nu există niciun motiv să nu căutați această soluție. Un lucru pe care l-ați putea face pentru a vă asigura că veți alege cel mai bun serviciu este să încercați fie versiunea de încercare gratuită, fie să luați garanția de înapoiere oferită de orice furnizor rezonabil. În acest fel, veți putea ști exact ce obțineți înainte de a cheltui banii câștigați cu greu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map