Cel mai bun VPN pentru FrostWire

Chiar și cu numeroasele conversații care se desfășoară cu privire la legalitatea partajării fișierelor și a politicilor de copyright pe care le încalcă, milioane de oameni din întreaga lume continuă să-și torneze filmele, serialele TV și documentarele preferate din miile de fișiere care sunt încărcate în fiecare zi. Aceasta pare a fi printre cele mai simple modalități de a pune mâna pe conținutul pe care și-l doresc, iar cea mai mare parte a acestora este gratuită, este foarte greu de văzut de ce nu ar fi.


Cel mai bun VPN pentru FrostWire

Cel mai bun VPN pentru FrostWire

Ce este FrostWire?

Pentru cei care nu sunt destul de familiarizați cu partajarea de fișiere sau torrenting, să începem cu elementele de bază. Un torrent poate fi descris ca un link special care indică software-ul torrent către sursa în care este partajat un anumit fișier sau un grup de fișiere, astfel încât să poți descărca. Gândiți-vă la aceasta ca la o modalitate de a iniția comunicarea între computer și sursă, care este urmată apoi de transferul fișierelor pe care doriți să le obțineți.

FrostWire este unul dintre numeroșii clienți BitTorrent care se bazează atât pe rețeaua BitTorrent, cât și pe sursele de cloud pentru a căuta & descărcați fișierele pe dispozitiv. Când efectuați o căutare în FrostWire, aplicația vorbește cu o serie întreagă de site-uri și motoare diferite pentru a vă oferi surse care sunt cele mai relevante pentru tipul de informații pe care le-ați putea căuta. După ce găsiți orice ați putea căuta, acesta este descărcat pe dispozitivul dvs. de la diverși utilizatori care au exact fișierul pe care îl căutați. Acest lucru se face în bucăți mici, cu sursele dvs. fie etichetate drept „colegi” sau „semănători”. Colegii sunt utilizatori care au doar o parte din fișier și semănătorii care au întregul fișier. Cu cât numărul de utilizatori sunteți conectat, cu atât descărcarea se va face mai rapid.

De ce ai nevoie de un VPN cu FrostWire

Așa cum am menționat anterior, torrenting oferă acces la o gamă atât de largă de conținut, iar în unele cazuri, o parte din aceasta ar putea fi distribuită ilegal. Acest lucru reprezintă o provocare pentru majoritatea utilizatorilor, deoarece marea majoritate a oamenilor nici măcar nu sunt conștienți de legile pe care le încalcă atunci când torrentează fișiere cu copyright. În unele țări, torentarea este chiar interzisă și ar putea duce la o cauză reală în instanța de judecată pentru oricine a fost găsit înfuzând restricția. Dacă călătorești într-o astfel de țară și ești deja obișnuit să torrezi conținut ori de câte ori ai nevoie de ceva, s-ar putea să te regăsești într-o problemă. Puteți opta pentru a nu torrent sau pentru a căuta o soluție care să împiedice ISP-urile lor să vă urmărească și să vă blocheze activitățile.

Dacă vă uitați în jur, probabil că veți afla că nu multe servicii sunt la fel de capabile să vă asigure conexiunea și să vă ascundeți traficul așa cum este VPN. Abreviat pentru rețeaua virtuală virtuală, un serviciu VPN vă ajută să vă asigurați că nu puteți naviga pe internet fără să vă faceți griji cu privire la faptul că cineva ar putea spiona activitatea dvs. Conexiunea dvs. este criptată și adresa dvs. IP este ascunsă, făcând astfel greu pentru oricine să stabilească de unde puteți naviga exact. Cu astfel de măsuri în vigoare, ar trebui să fii capabil să te torci fără obstacole în calea ta sau orice bariere care afectează ceea ce poți sau nu poți torenta.

Cele mai bune VPN-uri pentru FrostWire

De asemenea, pe măsură ce alegeți ce furnizor VPN să acționeze, trebuie să vă asigurați că serviciul ales are asistență completă pentru torrenting, deoarece există o serie de numeroși furnizori care nu pot lucra cu adevărat cu acest serviciu. Pentru a vă asigura că comparația dvs. se face între furnizorii care oferă de fapt sprijin complet pentru serviciu, iată lista noastră de servicii VPN pe care le-am recomanda ca fiind cele mai bune VPN-uri pentru FrostWire.

1. ExpressVPN

ExpressVPN începe lista noastră ca unul dintre puținii furnizori suficient de credibili pentru a vă proteja navigarea și, de asemenea, vă asigură că rămâneți anonimi în timp ce vi se pare. Serviciul are sediul în Insulele Virgine Britanice și are în jur de 2000 de servere. Criptarea AES de 256 biți de grad militar este suficientă pentru a vă asigura că traficul dvs. rămâne complet de neatins chiar și de ISP-ul dvs., iar acest lucru vă ajută să evitați orice formă de accelerare care poate fi aplicată împotriva conexiunii dvs..

ExpressVPN oferă utilizatorilor săi alegerea de a avea până la 3 conexiuni simultane și insistă ca utilizatorii lor să se bazeze pe OpenVPN ca protocol de alegere. Dacă sunteți mai familiarizați cu ceea ce doriți de la conexiunea dvs., atunci trebuie să alegeți PPTP, SSTP și L2TP / IPSec. ExpressVPN are, de asemenea, o gamă largă de servere sigure la care vă puteți conecta dacă țara în care vă aflați nu acceptă utilizarea VPN, precum și suport pentru tuneluri despărțite, unde veți putea alege exact ce să criptați și ce să nu . Un abonament ExpressVPN vă oferă, de asemenea, acces la serverele lor DNS criptate cu cunoștințe zero, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la păstrarea locației dvs. ascunse. Dacă toate acestea sună interesante, puteți afla multe mai multe despre acest serviciu parcurgând recenzia noastră ExpressVPN.

2. IPVanish

Ca furnizor care se află în industrie din 1999, IPVanish a creat cu siguranță o listă puternică de funcții care o fac printre cele mai bune opțiuni de luat în considerare atunci când căutați protecție online. Serviciul sprijină în totalitate torrentingul, iar acest lucru este clar pe site-ul lor web. IPVanish se întâmplă, de asemenea, să fie printre puținele servicii care dețin serverele pe deplin, iar acest lucru le plasează într-un control complet asupra a ceea ce se întâmplă în rețeaua lor.

Serviciul permite până la 10 conexiuni simultane, iar acest lucru îi plasează ferm pe ceilalți concurenți. Serviciul oferă un serviciu complet sigur și etanș, datorită criptarea standard a industriei AES de 256 biți și oferă, de asemenea, o opțiune proxy web SOCKS5 pentru utilizatorii care doresc protecție, dar nu doresc să descarce clientul VPN. IPVanish este, de asemenea, destul de cunoscut pentru viteza serverelor lor, iar aceasta este o veste excelentă, în special pentru oricine intenționează să joace jocuri online sau să transmită foarte multe videoclipuri. Pentru mai multe informații despre IPVanish, aruncați o privire la revizuirea noastră IPVanish.

3. NordVPN

NordVPN este un favorit printre cei care caută o varietate de instrumente pentru a cripta conexiunea lor. Serviciul oferă clienților o gamă largă de conținut și asigură protejarea conexiunii acestora prin criptarea AES de 256 biți. Serviciul are sediul în Panama și, în consecință, aceștia pot oferi o politică fiabilă de înregistrare zero. Utilizatorii au posibilitatea de a conecta până la 6 dispozitive simultan și de a alege dintre OpenVPN, PPTP, SSTP și L2TP / IPSec ca potențiale protocoale VPN.

Cu până la 4000 de servere în rețeaua sa, un abonat NordVPN este sigur de acces la o gamă largă de site-uri din diferite țări din întreaga lume, indiferent de oriunde ar putea fi bazate. NordVPN acceptă și Onion prin VPN, iar acest lucru îi ajută pe utilizatori să rămână complet anonimi de fiecare dată când sunt online. Abonații vor primi, de asemenea, să se bucure de software-ul lor Cybersec care păstrează de la ele orice reclame sau malware. Există, de asemenea, o caracteristică SmartPlay care vă ajută să vă asigurați că utilizatorii își pot ascunde adresa IP pentru a răspunde geo-restricțiilor. Pentru a vedea cum altfel NordVPN vă poate avantaja, faceți timp să parcurgeți revista noastră NordVPN.

Concluzie cu privire la cel mai bun VPN pentru FrostWire

Dacă doriți să descărcați torentele prin FrostWire, atunci VPN Express, IPVanish și NordVPN sunt printre cele mai bune pariuri pentru un serviciu VPN care acceptă torrenting și vă este garantat să vă mențin protejat și anonim..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map