Cel mai bun VPN pentru Germania

Pentru cei care ar putea avea ocazia de a trăi, de a munci sau chiar de vacanță în Germania pentru o perioadă lungă de timp, este într-adevăr destul de ușor să obțineți aprecierea legilor germane privind protecția datelor care există pentru a vă asigura confidențialitatea online. Republica Germană are, de asemenea, un nivel scăzut de cenzură pe internet. Cu toate acestea, există diferite mecanisme unice numai pentru Germania, care constituie motive foarte convingătoare pentru care vă puteți înscrie cu un furnizor de servicii VPN de top.. 


Cel mai bun VPN pentru Germania

Cel mai bun VPN pentru Germania

Nevoia germană de VPN

Pentru germanii care locuiesc în străinătate, un VPN le permite să obțină o adresă IP germană. Acest lucru vă ajută să deblocați și vizionați orice canale TV germane, indiferent de locul în care locuiți în prezent. În ceea ce privește germanii care locuiesc de fapt în Germania, un VPN le permite să acceseze orice site-uri web cu regiune care nu pot fi disponibile în țara lor de origine. Puteți utiliza, de asemenea, un VPN pentru a naviga pe anonim pe web, fără a fi nevoie să vă faceți griji că ISP-ul dvs. sau o agenție guvernamentală vă spionează. Având în vedere toate acestea, voi discuta mai jos unele dintre cele mai bune VPN-uri pentru Germania:

Cel mai bun VPN pentru Germania – Rezumat

În cazul în care știți deja ce este VPN și cum funcționează, probabil că nu veți dori să pierdeți prea mult timp citind lucruri de care sunteți deja conștienți. Având în vedere acest lucru, aici sunt furnizorii de servicii VPN de top pe care vă puteți înscrie în timp ce în Germania.

Cel mai bun VPN pentru Germania

Toate aceste probleme pot fi abordate prin utilizarea unui serviciu VPN. Singura problemă care poate apărea este cum să alegi unul, deoarece există o mulțime de furnizori pe piață. Pentru a vă ajuta, vom analiza 5 furnizori de top care suntem siguri că sunt de încredere și au mijloacele pentru a vă oferi o calitate înaltă a serviciilor. Iată o serie de beneficii pe care le vom căuta:

 • Conexiuni rapide la internet.
 • Taxa de abonament la prețuri accesibile.
 • Criptare puternică & politici de confidențialitate.
 • O gamă largă de servere din Germania și nu numai.
 • Reputația ca un furnizor de servicii de încredere, cu un record dovedit.

1. ExpressVPN

ExpressVPN este una dintre puținele companii VPN care a reușit să-și construiască și să-și mențină o reputație bună pe o perioadă foarte lungă de timp. Ei asigură clienților lor o conexiune securizată SSL, împreună cu o criptare de 256 biți pentru o securitate maximă. Fiind bazat în Insulele Virgine Britanice înseamnă că nu există legi care să le oblige să păstreze datele utilizatorilor lor, deci nu sunt păstrate înregistrări de navigare.

Cu mai mult de 1500 de servere care au tendința către clienții lor, ExpressVPN menține o conexiune super rapidă, indiferent de ce server stabiliți o conexiune. Serverele sunt prezente în peste 145 de locații și au sediul în peste 90 de țări.

2. NordVPN

La un punct de preț de 3,29 USD, NordVPN este cu ușurință printre cei mai accesibili furnizori de servicii de pe piață. Își asigură clienții de niveluri de criptare de top cu o criptare de 256 biți pe măsura de securitate OpenVPN.

La fel ca ExpressVPN, aceștia își au sediul într-o țară care nu le solicită să păstreze date despre clienți, astfel încât utilizatorii lor nu trebuie să se îngrijoreze dacă istoricul lor de navigare este păstrat. Rețeaua lor de servere este de asemenea impresionantă, cu peste 1000 de servere localizate în 59 de țări din întreaga lume. În Germania, sunt aproximativ 74, ceea ce este mai mult decât suficient pentru a se asigura că niciun server anume nu se bazează excesiv.

Ca funcții adăugate, clienții vor putea adăuga pe o altă conexiune VPN sub același cont, vor avea VPN peste Tor și, de asemenea, opțiunea de a înscrie VPN-uri anti-DDOS specifice. Mulți ar fi de acord că una dintre caracteristicile lor cele mai apreciate ar fi tehnologia lor SmartPlay oferită pe toate conexiunile. Serviciul permite clienților să ocolească toate restricțiile, chiar și din surse de conținut care pretind că blochează VPN-uri precum Netflix; o caracteristică Sunt sigur că majoritatea utilizatorilor VPN le-ar plăcea.

3. IPVanish

Venind pe locul al treilea este un alt serviciu de renume, binecunoscut pentru nivelul de calitate al serviciilor. IPVanish oferă criptare la nivel înalt cu protocoale precum L2TP și OpenVPN, care se bazează pe criptarea de 256 biți.

ExpressVPN și NordVPN au un avantaj asupra IPVanish în ceea ce privește politicile de păstrare a datelor. Ei își au baza în SUA, ceea ce înseamnă că nu au prea multă libertate împotriva legilor privind păstrarea datelor. În ciuda acestui fapt, serviciul promite viteze super-rapide. Rețeaua lor de server de peste 850 de distribuitori din 60 de țări asigură conectarea tuturor.

4. StrongVPN

Deși nu este la fel de popular ca ceilalți concurenți din această listă, StrongVPN face un argument puternic ca unul dintre cei mai fiabili furnizori de VPN la care se poate adresa poporul german. De asemenea, dețin toate serverele lor. Acest lucru elimină orice oportunitate pentru operatorii terți de a se încurca cu conexiunile lor.

La fel ca IPVanish, StrongVPN are, de asemenea, sediul în SUA, dar acestea susțin în continuare o politică fără jurnal. De asemenea, nu s-au înregistrat încă cazuri în care istoricul de navigare al unui client a fost accesat și utilizat împotriva acestuia. Rețeaua lor de servere este semnificativ mai mică decât altele, 475 de servere disponibile în 24 de țări. Totuși, acest lucru nu reduce calitatea serviciilor.

5. VyprVPN

Încheierea listei pe care o avem VyprVPN, un alt furnizor care dorește să se asigure că clienții lor obțin cele mai bune din punct de vedere al serviciilor. Singura problemă pe care o pot avea clienții potențiali este că VyprVPN păstrează jurnalele activității utilizatorului. Serviciul păstrează pornirea conexiunilor & ora de oprire, adresa IP de acasă a utilizatorului și adresa IP VyprVPN.

Numai că această problemă va ține la distanță un număr de utilizatori VPN. În ceea ce privește cele care încă aleg să se aboneze la serviciu, conexiunile sunt relativ rapide, astfel încât acestea nu ar trebui să aștepte întârzieri sau interferențe. Cu o rețea de server în creștere de peste 700+, prețul de 5 dolari de pe pachetul lor de bază sună mult mai echitabil decât ceea ce alții furnizori VPN mai consacrați pentru un abonament.

Legile germane privind protecția datelor

În Germania, o organizație cunoscută sub numele de Serviciul Federal de Informații (Bundesnachrichtendienst) lucrează în strânsă colaborare cu NSA din SUA, iar GCHQ din Marea Britanie pentru a strânge date despre utilizatori de pretutindeni în lume, în încercarea de a împărtăși informații care ar putea ajuta la inversarea dezastrelor globale. sau prinderea criminalilor periculoși. Nu doriți ca guvernul să spioneze activitățile online.

În afară de asta, există un proiect de lege recent de păstrare a datelor, care a fost semnat în lege în 2015, în care guvernul german a impus obligativitatea păstrării datelor de către ISP-uri timp de până la 10 săptămâni. Deși acest lucru este departe de cele 12 luni de care țări precum Marea Britanie sunt obligate să se conformeze, rămâne totuși o preocupare majoră pentru securitate, deoarece dacă aceste date ajung în mâinile greșite, s-ar putea întâmpla o mulțime de lucruri rele.

Există, de asemenea, o aplicare strictă a legilor privind aplicarea drepturilor de autor în Germania. Acest lucru reprezintă o problemă importantă pentru un număr mare de utilizatori de internet. Cei dintre aceștia care transmit sau descarcă conținut online care contravine unor astfel de legi se confruntă cu riscul de reținere prin lege.

În cele din urmă, din cauza geo-restricțiilor care se aplică atât în ​​Germania, cât și în alte țări, accesul la conținut devine foarte dificil. Locuitorii germani nu pot accesa filme în limba engleză care sunt populare în Germania. Acest lucru se datorează în principal geo-restricțiilor aplicate de țări precum SUA și Marea Britanie. În mod similar, germanii care locuiesc în străinătate nu își pot accesa conținutul autohton, întrucât nu este disponibil online în afara țării.

Cel mai bun VPN pentru Germania – Concluzie

Acum aveți o idee bună despre tipul de furnizori la care doriți să apelați dacă sunteți pe piață în căutarea unei conexiuni VPN fiabile. Dacă totuși preferați să vă asigurați cu atenție de serviciile pe care le oferă fiecare dintre aceste companii, atunci vă recomandăm să vă înscrieți fie pentru programele lor de încercare gratuită, fie să le încercați sub garanția de returnare a banilor de 30 de zile. Vă salutăm, de asemenea, comentariile dvs. despre cum a fost experiența dvs. cu oricare dintre acești furnizori, dacă se întâmplă să le încercați. Vom fi bucuroși să răspundem la orice întrebări pe care le-ați putea avea.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map