Cel mai bun VPN pentru Hisense Smart TV

Când sunteți pe piață pentru o televiziune nouă, este foarte probabil să întâlniți mărci despre care nu ați mai auzit. Hisense este unul dintre acele mărci. Compania chineză este de stat și a asistat la creșterea majoră a afacerilor în ultimii ani cu frigiderele, mașinile de spălat și electronica. Hisense Smart TV a fost unul dintre produsele care au intrat pe piață într-un mod mare. Practic, panourile utilizate în televizoarele lor sunt decente. Acestea oferă imagini ascuțite frumos, niveluri decente de negru și echilibru de culoare. Cu toate că s-ar putea să nu fie centrul de atracție din jurul casei, cu banii economisiți, nu veți fi mulțumit de conținutul său 4K.


Cel mai bun VPN pentru Hisense Smart TV

Cel mai bun VPN pentru Hisense Smart TV

Televizoarele inteligente sunt noul trend

Televizoarele inteligente vă aduc tot divertismentul pe care îl puteți solicita într-un singur loc. Dacă nu îndeplinește funcția respectivă, regândește-ți inteligenta televizorului. Pentru divertisment, veți avea nevoie de toate serviciile de streaming de pe televizorul Hisense, care, la rândul său, va avea nevoie de un VPN pentru a debloca. Aceasta se întâmplă dacă vă aflați într-o țară în care aceste servicii de streaming sunt blocate. Întrebarea care stă este cum instalăm un VPN pe Hisense TV și care este cel mai bun? Ei bine, faptul că sistemul de operare VIDAA Hisense nu este compatibil cu VPN-urile, va trebui să luați în considerare soluțiile pe care vi le-am prezentat mai jos.

Telefoanele inteligente Hisense sunt compatibile cu VPN-urile?

Raspunsul este nu. Televizorul inteligent Hisense nu este compatibil cu VPN, ceea ce înseamnă că nu puteți instala unul direct pe acesta. Există însă o modalitate în acest sens și implică un proxy inteligent DNS. Un Smart DNS este un alt instrument pe care îl puteți folosi pentru a ocoli restricțiile regionale și pentru a debloca canalele de streaming din întreaga lume. Spre deosebire de VPN, un DNS inteligent nu vă criptează traficul și nu înlocuiește adresa dvs. IP. Fără a vă cripta datele vă poate asigura viteze mai rapide, dar reducerea securității. Dacă sunteți pe gardul la care furnizor ar trebui să vă abonați, vă recomandăm să alegeți un furnizor de servicii VPN care oferă o opțiune Smart DNS. Prin aceasta, veți obține cel mai bun din ambele lumi. Dacă v-a plăcut această opțiune, este posibil să doriți să consultați ExpressVPN. Puteți, de asemenea, să vă salvați ceva deranjat și să vă abonați la un furnizor de servicii proxy inteligent DNS, cum ar fi Unlocator.

Cum se instalează Smart DNS pe Hisense Smart TV – Alternative VPN

Iată cum puteți configura Smart DNS pe Hisense Smart TV.

 1. Mai întâi, faceți clic pe butonul „Setări” de pe telecomanda Hisense.
 2. Accesați „Rețeaua” și alegeți WiFi sau Ethernet în funcție de tipul de conexiune de rețea pe care îl utilizați în prezent.
 3. Apoi, selectați „Setări avansate” -> ‘Regla’.
 4. Acum alege „Setări IP”.
 5. Derulați în jos la „DNS” și introduceți adresa serverului DNS pe care v-a oferit-o VPN sau serviciul proxy inteligent DNS.
 6. În cele din urmă, faceți clic pe „OK.

Cum să schimbați regiunea sau țara TV inteligent Hisense?

Este important să schimbați regiunea TV Hisense pentru a putea instala toate tipurile de aplicații din întreaga lume. Rețineți că televizorul dvs. Hisense ar putea fi blocat în regiune. Asta înseamnă că puteți alege să comutați locația sa pe o listă selectată de țări. Iată cum puteți modifica regiunea Hisense Smart TV:

 1. În primul rând, selectați „Setări”.
 2. Întoarceți-vă la „Sistem”.
 3. Alegeți acum „Locația”.
 4. Alegeți țara în care doriți să treceți regiunea Hisense TV și ați terminat.

Cum să activați un VPN pe Hisense Smart TV via router

Deci, ai ales un VPN. Presupuneți că sunteți un utilizator de internet care să conștientizeze securitatea. Acest lucru ne aduce la prima soluție și implică un router. Un router VPN compatibil. Ce trebuie să faceți este să configurați conexiunea VPN pe routerul dvs. astfel încât toate dispozitivele care sunt conectate la acel router, inclusiv televizorul dvs. Hisense, să partajeze conexiunea VPN. Verificați acest ghid pentru a afla mai multe despre routere compatibile VPN. Rețineți că instalarea unui VPN pe un router necesită cunoștințe tehnice, ceea ce nu face cea mai simplă metodă pentru toată lumea. Beneficiile sunt însă numeroase!

Cum să activați un VPN pe televizorul inteligent Hisense prin distribuirea conexiunilor de rețea

Un alt mod în care poți obține un VPN instalat pe televizorul Hisense este prin configurarea unei conexiuni VPN pe PC-ul Windows / Mac și ulterior să împărtășești conexiunea la internet a computerului cu televizorul tău Smart Hisense. În acest fel, televizorul dvs. Hisense va primi o conexiune VPN de la PC sau Mac. Această metodă nu este nici o plimbare în parc, dar este ușor de gestionat și servește ca o soluție plauzibilă pentru oricine caută modalități de instalare a unui VPN pe televizorul Hisense..

Cel mai bun VPN pentru Hisense TV – 3 alegeri

Dacă sunteți în căutarea unui furnizor de servicii VPN pe care să îl utilizați cu televizorul Hisense, este mai bine dacă oferă o caracteristică Smart DNS. Un Smart DNS poate fi instalat direct pe Hisense Smart TV, fără a fi nevoie de complicații tehnice. Odată instalat, puteți accesa diverse servicii de streaming pe televizorul dvs. Hisense.

Singurele două VPN-uri care oferă o opțiune Smart DNS sunt ExpressVPN și BulletVPN. Ambii sunt furnizori de servicii de renume care oferă clienților lor o rambursare de 30 de zile înainte de a-și asuma angajamente. Acum, dacă erai mai puțin conștient de securitatea ta și ai răbdare zero pentru tehnicități, atunci mergi mai departe Unlocator. Acesta este un proxy inteligent DNS care oferă o politică de rambursare de 14 zile înapoi. Este un serviciu la care te poți înscrie fără card de credit.

Cel mai bun VPN pentru gândurile Hisense TV

Instalarea unui VPN pe televizorul dvs. inteligent Hisense este eficientă, dar nu imposibilă. Dacă doriți ieșirea ușoară, trebuie doar să mergeți cu opțiunea Smart DNS. Televizorul dvs. Hisense este un mod minunat în care puteți avea totul în câteva clicuri ale telecomenzii. Gândiți-vă la toate emisiunile și filmele pe care le puteți obține într-o singură locație, grație VPN-ului dvs. Cu o tehnologie de vârf a VPN, puteți naviga pe internet în mod privat și să transmiteți videoclipuri de pe Amazon Prime sau Hulu Plus.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map