Cel mai bun VPN pentru hoteluri

Care sunt cele mai bune VPN-uri pentru hoteluri? Să fim clar despre un lucru. Dacă te-ai gândit că doar pentru că stai la un hotel de cinci stele, WiFi-ul la care te conectezi este sigur, atunci ai crezut că prietenul meu este greșit. Acele mici hârtii la check-in cu parole de rețea scrise pe ele ar putea fi primul lucru pe care îl solicitați la momentul respectiv. Dar fii atent la ce îți dorești. Indiferent dacă WiFi-ul oferit este deschis sau securizat, acest lucru nu face ca acesta să fie mai puțin o țintă pentru hackeri.


Cel mai bun VPN pentru hoteluri

Cel mai bun VPN pentru hoteluri

WiFi-ul cu care doriți să vă conectați se poate dovedi a fi un punct de miere care va compromite foarte mult confidențialitatea și securitatea. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu poți folosi WiFi-ul hotelurilor, ci trebuie să te asiguri că dispozitivul este protejat înainte de asta. Dacă doriți să vă protejați datele și să vă mențineți hackerii în pericol, trebuie să utilizați un VPN eficient. Aflați care sunt primele cinci cele mai bune VPN-uri pentru WiFi hotel în acest articol.

Revizuit cel mai bun VPN pentru hoteluri

În cazul în care sunteți deja la curent cu toate avantajele pe care le obțineți folosind un VPN în timpul cazării la un hotel, nu este necesar să citiți recenzia completă de mai jos. Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru hoteluri:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. CyberGhost
 6. VyprVPN

De ce ai nevoie de VPN la un hotel

Înțelegem cât de important este să rămâi conectat în străinătate, însă acest lucru nu explică de ce ar trebui să părăsești garda. Nu v-ați lăsa pașaportul întins în cameră, așa cum nu ar trebui să vă permiteți ca datele dvs. să călătorească neprotejate pe Internet. Când un hotspot Wi-Fi nu este securizat, asta înseamnă că datele pe care le trimiteți sau primiți nu sunt protejate. Nu este atât de greu pentru un hacker să abuzeze de o rețea deschisă și nesigură.

Și aproape orice hacker cu know-how-ul poate hack hack-ul hotelului WiFi dacă nu utilizează metode puternice de criptare. În acest fel, oricine din aceeași rețea poate să vă spioneze și să își recupereze informațiile. Rețelele WiFi deschise – care nu necesită nicio parolă – nu poate fi folosit de nimeni. Aceste rețele nu folosesc nicio metodă de criptare, ceea ce înseamnă că nu sunt securizate. Datele trimise peste ele pot fi recuperate de orice hacker din apropiere, cu excepția cazului în care aveți o conexiune VPN.

Securitate la hoteluri

Adesea, mulți utilizatori nu acordă atenție securității lor online în timpul cazării la un hotel. Dar ceea ce nu știu este că aici este identitatea și datele lor sunt susceptibile la amenințări și atacuri rău intenționate. Snoopers beneficiază de privilegiile de spyware pe telefon sau computer prin conexiunea WiFi gratuită a hotelului. După ce v-ați conectat la propria rețea de acasă înapoi acasă, totul de pe dispozitiv devine accesibil.

Aceasta este o problemă foarte periculoasă, deoarece pot fura proprietatea intelectuală, vă pot încadra pentru unele infracțiuni pe care le comit și chiar pot afecta alte dispozitive. Aceștia trebuie să se conecteze la un VPN atunci când se utilizează internetul dintr-o rețea Wi-Fi a hotelului nesigură sau orice altă rețea Wi-Fi deschisă. VPN-urile funcționează ca tuneluri criptate. Tot traficul dvs. de Internet trece prin tunelul VPN în timp ce sunteți conectat. Deci, dacă vă conectați la un site web printr-un VPN, serverul VPN de la distanță se conectează la acesta pentru dvs. Website-ul comunică apoi cu serverul VPN.

Evitarea restricțiilor regionale

Mai des decât nota, hotelul la care vă cazați este de fapt într-o țară străină. În afară de diversele amenințări cibernetice legate de WiFi-ul hotelului pe care l-am explicat anterior, veți de asemenea să restricționați la nivel regional atunci când încercați să vă conectați la site-uri web disponibile doar acasă. De exemplu, nu veți putea viziona telenovela britanică preferată pe BBC iPlayer în cazul în care sunteți un expatriți din Marea Britanie care locuiesc în prezent într-un hotel de peste mări. Același lucru este valabil și pentru americanii care doresc să difuzeze conținut pe canale numai din SUA, cum ar fi ABC, CBS sau NBC.

Utilizarea unei rețele private virtuale nu numai că vă va ajuta să vă protejați confidențialitatea și securitatea online, dar vă va permite, de asemenea, să evitați orice restricții geografice care ar putea fi impuse site-urilor web de oriunde în lume.

Cel mai bun VPN pentru hoteluri

Chiar și cele mai bune hoteluri nu vă pot oferi securitatea pe care o solicitați. Conectându-vă la WiFi-ul dvs., vă puneți un risc major. Cu toate acestea, dacă utilizați o VPN, veți putea utiliza internetul în siguranță din orice rețea doriți. Fără VPN, alți utilizatori din rețea ar putea accesa datele care provin de pe dispozitiv. Așadar, pentru a preveni ca toate acestea să aibă loc, iată câțiva dintre cei mai buni furnizori de servicii VPN pe care îi puteți utiliza pentru a rămâne protejat în timp ce stați la un hotel:

ExpressVPN

Fără îndoială, acest furnizor de servicii are o mulțime de caracteristici grozave, iar securitatea este chiar acolo în vârful priorităților lor. ExpressVPN oferă o gamă largă de servere de locație din care puteți alege, precum și tutoriale utile și ghiduri de rezolvare a problemelor. Protejați-vă de hacking și supraveghere cu o criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor DNS / IPv6, comutator de omor și împărțire a tunelului la abonarea la serviciile ExpressVPN. Uitați-vă la recenzia noastră completă ExpressVPN pentru a vedea ce are de oferit acest VPN.

BulletVPN

BulletVPN se străduiește să ofere servicii sigure și sigure pentru a vă proteja traficul împotriva oricărei persoane și a hackerilor, indiferent unde vă aflați. Metodele lor de criptare de cea mai bună calitate îngreunează accesul oricărei terțe părți la traficul online și la datele dvs. Utilizatorii săi se așteaptă la un nivel ridicat de securitate online cu acest abonament VPN. În plus, aceștia respectă o politică strictă fără jurnaluri, ceea ce înseamnă că nu vă stochează nicio informație sau nu ține evidența activităților dvs..

NordVPN

NordVPN vă maschează adresa IP, astfel încât activitatea dvs. online să fie la îndemâna furnizorilor de servicii Internet și a hackerilor. Dubla lor criptare vă va transmite datele dvs. nu prin unul, ci prin două servere VPN ulterioare, înainte de a ajunge pe pagina web la care încercați să accesați. Astfel datele dvs. sunt criptate de două ori. Nu este la fel de rapid ca ceilalți furnizori de servicii, dar este sigur. Cu siguranță vă va proteja datele în timp ce utilizați WiFi-ul la hotel. Aflați mai multe despre această particulară VPN citind recenzia noastră NordVPN.

IPVanish

Cu IPVanish traficul dvs. de Internet se transformă în pachete de date lizibile. După conectarea la unul dintre serverele sale, aceste pachete de date sunt traduse într-un cod care nu poate fi citit. Acest lucru protejează informațiile dvs. personale împotriva ochilor indemne, hackerilor, ISP-urilor și criminalității informatice. IPVanish folosește o criptare AES de 256 biți, aceeași criptare folosită de guvernul SUA și recomandată de către avocații de confidențialitate. Am publicat și o analiză aprofundată a IPVanish.

CyberGhost

CyberGhost înlocuiește adresa dvs. IP originală cu una din rețeaua lor, ceea ce face imposibilă pentru terți să vă urmărească online. Cu VPN CyberGhost, nimeni nu va putea accesa conversațiile personale, tranzacțiile online sau istoricul navigării, chiar dacă este conectat la WiFi-ul hotelului. Traficul dvs. online este criptat cu tehnologia de biți 256-AES, ceea ce înseamnă că hackerii nu au nicio șansă. Puteți avea o idee mai bună despre ce obțineți din abonamentul dvs. „Ghostie” citind recenzia noastră CyberGhost.

Rămâi în siguranță la hoteluri cu cel mai bun VPN pentru hoteluri

Hackerii care intră în smartphone-uri și computere prin conexiunile WiFi ale hotelului se realizează atât de ușor doar pentru că oaspeții nu presupun niciodată că ar putea fi amenințați într-un loc la fel de sigur ca un hotel. Dispozitivul dvs. neprotejat conectat la WiFi-ul presupus sigur ar putea fi hackerii și ținta cybercriminali a zilei. Nu vă luați șansele cu o conexiune WiFI la hotel și nu obțineți un VPN. Dacă nu puteți supraviețui pentru a rămâne offline în timpul șederii dvs. la hotel, VPN pare o opțiune mai bună.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map