Cel mai bun VPN pentru hotspot-urile WiFi public

În zilele noastre, este relativ dificil să găsești un hotel sau un restaurant care să nu ofere clienților săi Wi-Fi gratuit. Acest lucru se datorează faptului că sunt conștienți de nevoia clientului lor de a rămâne conectat, fie pentru a-și conduce munca online, fie pentru a naviga pe internet doar pentru timp liber. Până la acest moment, hotelierii și administratorii restaurantelor și-au făcut partea, problema care apare atunci este nivelul de securitate implicat atunci când oferă un astfel de serviciu. Punctele Wi-Fi publice prezintă, în mod normal, o ocazie pentru persoanele neînțelese de a hack la dispozitivele altor persoane, deoarece conexiunea nu este bine securizată. Aeroporturile și saloanele de birou se confruntă, de asemenea, cu aceeași situație, în cazul în care serviciul Wi-Fi pe care le oferă clienților lor nu are nicio formă de securitate, lăsându-i vulnerabili la atacuri care pot fi lansate de hackeri.


Cel mai bun VPN pentru hotspot-urile WiFi public

Cel mai bun VPN pentru hotspot-urile WiFi public

Utilizați VPN pentru a rămâne în siguranță în timp ce utilizați WiFi public

Ca utilizator individual, ar trebui să fie prioritatea de a vă proteja de oricare dintre aceste atacuri în cazul în care se întâmplă, iar o modalitate excelentă de a face acest lucru ar fi să vă abonați la un serviciu VPN credibil. VPN reprezintă rețeaua virtuală virtuală și acesta este ca un canal securizat care permite trimiterii dispozitivului & primiți informații de pe internet în mod anonim. Utilizarea unui VPN în timp ce vă conectați la un hotspot public Wi-Fi vă asigură că datele dvs. rămân sigure și reduce șansele ca interconectarea dvs. să fie interceptată..

Cel mai bun VPN pentru hotspot-urile WiFi public

Suntem conștienți de faptul că, cu numeroasele servicii VPN disponibile pe piață, ar putea fi un pic dificil de zero pentru un anumit furnizor. Acesta este motivul pentru care am mers mai departe și am făcut un pic de cercetare în numele dvs., asupra celor mai bune VPN-uri pentru hotspot-uri publice din 2018. Aruncați o privire:

1. ExpressVPN

Datorită faptului că ExpressVPN oferă clienților săi cea mai bună formă de criptare prin serviciul său OpenVPN, clienții se pot bucura de acces nerestricționat la o gamă largă de site-uri web, fără a fi nevoiți să se îngrijoreze de nimeni care-și piratează conexiunea. De asemenea, printre lista sa de caracteristici de securitate există o protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator automat de omor în care conexiunea dvs. se oprește automat în cazul în care serviciul dvs. VPN încetează să funcționeze dintr-un motiv sau altul. Viteza pe care o obțineți nu este de asemenea descurajantă, iar acest lucru este rezultatul numeroaselor servere pe care le are serviciul care se află în peste 85 de țări. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la stocarea istoricului de navigare undeva, deoarece ExpressVPN nu păstrează nicio înregistrare a navigării utilizatorului lor. Echipa de îngrijire a clienților este, de asemenea, întotdeauna la îndemână în cazul în care întâmpinați o problemă pe care nu vă puteți rezolva. Singurul dezavantaj cu care va trebui să te confrunți este faptul că prețul lor este puțin mai mare în comparație cu majoritatea altor furnizori.

2. NordVPN

NordVPN este un alt pretendent puternic pe piața VPN cu servere împrăștiate în până la 45 de țări. Serviciul lor este destul de popular pentru a permite conectarea a până la 6 dispozitive simultane sub un singur cont, ceea ce înseamnă că ar trebui să poți folosi serviciul și să protejezi laptopul, smartwatch-ul, tableta și telefonul mobil ori de câte ori folosești un hotspot public. Criptarea dublă este aplicată pentru a menține o securitate strânsă și alte instrumente inteligente, cum ar fi protecția împotriva scurgerii DNS, un comutator de ucidere pe Internet & VPN în Tor face ca serviciul să merite să fie luat în considerare.

3. VyprVPN

VyprVPN se menține în linie cu cel mai recomandat protocol VPN (OpenVPN) și oferă, de asemenea, un comutator de îmbunătățire a internetului îmbunătățit, unde va exista o încercare automată a furnizorului dvs. VPN de a restabili o conexiune, întrucât serviciul dvs. se oprește neașteptat. De asemenea, serviciul se întâmplă să dețină toate serverele din rețeaua lor, ceea ce înseamnă că au un avantaj clar față de majoritatea celorlalți furnizori despre care se știe că le închiriază de la alte companii. Cu acest serviciu, nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la difuzarea conținutului dvs. în HD, indiferent dacă sunteți la aeroport sau la restaurantul dvs. preferat, cu condiția ca punctul lor de pornire să fie deja în mare viteză. Perioada de încercare gratuită durează doar trei zile, așa că ar trebui să fii capabil să te gândești destul de repede.

4. IPVanish

De asemenea, printre furnizorii cărora le-am recomanda să încercați dacă veți petrece mult timp online în restaurante și hoteluri. IPVanish. Aceasta este o opțiune excelentă, în special pentru oricine nu dorește să intre prea adânc în buzunare. Spunem, astfel, pentru că cei care se înscriu timp de doi ani de serviciu vor fi plătite de 3,33 USD pe lună. Utilizatorii vor putea, de asemenea, să adauge până la încă 4 dispozitive simultane, toate sub același cont. Printr-o criptare OpenVPN, IPVanish permite utilizatorilor săi să rămână anonimi atunci când este online, ceea ce înseamnă că oricine intenționează să atace pe tine nu va putea chiar să te atragă pe radarul lor. Protecția automată de interceptare a internetului și protecția împotriva scurgerilor DNS sunt standard pentru oricine speră să se înscrie cu serviciul.

Concluzie – Top 5 VPN-uri pentru hotspoturi publice în 2018

Pe lângă faptul că serviciul dvs. VPN lucrează în mod activ pentru a vă proteja de fiecare dată când sunteți online, mai avem câteva sfaturi pe care suntem siguri că vor merge mult până la păstrarea conexiunii dvs. securizate:

 • Porniți firewall-ul: Un firewall este o modalitate excelentă de a vă proteja de orice alt utilizator din rețeaua locală care se gândește să vă infiltreze conexiunea și să vă pună în stăpânire pe datele dvs. Veți găsi setarea necesară pentru activarea firewallului în cadrul sistemului și setările de securitate / confidențialitate de pe sistemul dvs. de operare.
 • Utilizați site-uri web HTTPS & SSL Când poți: Aceste două sunt forme de securitate pe care ar trebui să te bazezi ca indicatori că conexiunea ta este sigură. Aveți grijă la site-urile web pe care le vizitați, acestea trebuie să conțină la început un mâner HTTPS. De asemenea, dacă se întâmplă să utilizați clienți de e-mail, cum ar fi Apple Mail sau Outlook, asigurați-vă că parcurgeți setările avansate și setați-l la SSL.
 • Dezactivați opțiunile de partajare rețea : Altceva puteți face este să împiedicați interceptarea computerului dvs. este să opriți opțiunile de partajare a rețelei. Utilizatorii Windows trebuie în mod special să oprească descoperirea rețelei, partajarea folderului public și chiar partajarea fișierelor și imprimantelor.

Tratarea confidențialității și securității online a devenit la fel de importantă ca protejarea în siguranță a obiectelor fizice în timp ce sunteți în mișcare. Nu vă asumați riscurile necesare și asigurați-vă că adăugați un strat suplimentar de protecție atunci când utilizați un hotspot WiFi public pentru a naviga pe web.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map