Cel mai bun VPN pentru Hotstar – 2020 Review

Care este cel mai bun VPN pentru Hotstar în 2020? Indienii care doresc să se bucure de cele mai bune distracții Bollywood în filme și emisiuni TV ar putea dori să ia în considerare utilizarea Hotstar, un popular serviciu indian de cerere video care este pe piață de ceva vreme acum. În ciuda popularității sale, singurul dezavantaj pe care îl are canalul este că este geo-blocat în afara Indiei. Acesta este motivul pentru care expatriații indieni care locuiesc în Australia, SUA, Arabia Saudită, Canada, Emiratele Unite, sau Regatul Unit deseori ies din calea lor în timp ce căutați o soluție pentru deblocarea Hotstar în afara Indiei. În această recenzie, vom căuta cel mai bun VPN pentru a debloca Hotstar în afara Indiei, pentru a oferi o soluție tuturor fanilor Hotstar care locuiesc în străinătate.


Cea mai bună recenzie Hotstar VPN 2017Cea mai bună recenzie Hotstar VPN 2020

Cel mai bun VPN pentru Hotstar – Rezumat

Iată o listă cu cei mai buni furnizori de servicii VPN pentru a urmări Hotstar în afara Indiei.

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Hotstar din afara Geo Locație eroare

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu eroarea de localizare Hotstar, citește așa ceva:

„Videoclipurile de pe www.hotstar.com nu sunt disponibile în regiunea dvs.”Eroare la hotstar

Poate fi destul de dezamăgitor dacă un astfel de mesaj apare pe ecran, mai ales atunci când ai fost cu toții pentru filmul sau emisiunea TV preferată. Este posibil să apară mesajul de eroare deoarece:

 • Ați putea încerca să accesați Hotstar în afara Indiei fără VPN
 • Ați putea utiliza un VPN care nu mai funcționează cu Hotstar

Dacă unul dintre acestea este cazul tău, respiră lent, pentru că ne vom uita la cel mai bun furnizor VPN pe care îl poți folosi pentru a viziona Hotstar în străinătate și pentru a scăpa de această eroare de localizare. Iată o listă cu principalele VPN pe care le vom menționa în recenzia noastră de astăzi. Verificați-l și aveți o idee rapidă despre ce va urma.

Cel mai bun hotstar VPN 2020

Nu faceți greșeala de a avea încredere în numeroșii furnizori VPN care își fac publicitate în mod gratuit. Bucuria pe care o ai la început se va transforma cel mai probabil în frustrare și regret, deoarece vei face față atât de multe probleme în timp ce folosești serviciul. Cea mai bună opțiune de luat în considerare ar fi să vă bazați pe un furnizor VPN credibil deblochează Hotstar în afara Indiei. Un exemplu în acest sens ar fi ExpressVPN. Acum, să aruncăm o privire asupra celor mai buni furnizori VPN pe care să-i folosească pentru a accesa unul dintre cele mai bune canale din India în străinătate:

ExpressVPN

Lansăm analiza noastră cu unul dintre cei mai importanți furnizori VPN din industrie. ExpressVPN a fost deja de ceva vreme și a făcut impactul pe care toți îl așteptau să îl facă. Acum, se consideră că este în topul lanțului alimentar, pe baza serviciilor oferite. Puteți face un pas înapoi după ce vedeți că este mai scump decât alte VPN-uri de pe piață. Cu toate acestea, așa cum ne place să spunem, obțineți ceea ce plătiți.

Dacă nu știți de ce este capabil ExpressVPN, permiteți-mi să arunc o lumină asupra acestei chestiuni. Acest VPN are o rețea de servere de peste 2000 de servere în 94 de țări. Acest lucru nu este totul, din cauza faptului că nu are nicio politică de jurnal, navigați pe web, vizitați orice pagină doriți și accesați site-urile blocate fără a fi nevoie să vă preocupați de aflarea guvernului. Chiar și în China, puteți parcurge internetul liber. Iată mai multe:

 • Cu ExpressVPN aveți un software ușor de utilizat pentru dvs. Android, Windows, Mac, iOS sau Linux. Veți putea să vă configurați conexiunea în câteva minute.
 • Va veți bucura de Netflix-ul american cu ExpressVPN.
 • Există întotdeauna asistență disponibilă pentru clienți.
 • Puteți beneficia de până la 5 conexiuni VPN simultane cu ExpressVPN.

Dacă la sfârșitul tuturor, nu sunteți sigur cât de mult vă place serviciul, ExpressVPN ofera a Politica de rambursare garantată cu 30 de zile înapoi unde sunteți asigurat de rambursarea dvs. dacă o revendicați în termen de o lună de la utilizarea serviciului. În cazul în care faceți acest lucru, am o listă cu alți furnizori VPN de top pe care vă puteți abona pentru a viziona Hotstar în afara Indiei:

NordVPN

Cu NordVPN, accesarea Hotstar nu va fi mai ușoară. Furnizorul VPN oferă servere în India și în alte 61 de țări. În total, veți putea să accesați peste 5000 de servere din întreaga lume, ceea ce este uriaș în comparație cu alte servicii VPN.

Pe de altă parte, trebuie să vorbim despre principalul motiv pentru care există VPN-uri, securitatea și confidențialitatea. Este ceva ce NordVPN excelează prin caracteristicile pe care le are de oferit consumatorilor.

Să vorbim despre dublu VPN. Acesta este un serviciu în care datele dvs. sunt recanelate de două ori prin două servere diferite. Da, atunci când vă conectați, traficul dvs. este criptat, în timp ce cu VPN dublu, criptarea se întâmplă de două ori. Este destul de bine dacă căutați siguranță finală.

O altă caracteristică principală a acestui VPN este că permite până la 6 conexiuni simultane. Acest lucru este foarte benefic, având în vedere faptul că aplicația sa este acceptată de o multitudine de sisteme de operare, inclusiv iOS, Mac, PC și Android.

BulletVPN

În ceea ce privește a treia intrare, avem BulletVPN, un serviciu foarte credibil, care are o rețea de server decentă care acoperă 30 de țări diferite. Lucrul bun despre acesta este că aveți două opțiuni care vă permit să deblocați Hotstar în afara Indiei. În primul rând, primiți serviciul VPN care vă criptează datele. Cu toate acestea, s-ar putea ajunge să scade viteza de conectare.

Pe de altă parte, avem serviciul său Smart DNS. Acesta este strict disponibil pentru a evita restricțiile regionale. Din păcate, nu adaugă un strat suplimentar de protecție activităților dvs. de navigare, așa că trebuie să vă bazați pe securitatea platformei dvs. Ambele metode vor conduce la aceleași rezultate, dar cu o abordare diferită. Trebuie doar să îl alegeți pe cel potrivit în funcție de ceea ce căutați.

În ceea ce privește platformele și conexiunile simultane, BulletVPN acceptă mai multe dispozitive, inclusiv iOS, Mac, Android și PC. Aveți voie să utilizați cinci dispozitive simultan pentru fiecare cont, ceea ce este o afacere destul de bună dacă mai multe persoane ar dori să difuzeze Hotstar. În cele din urmă, puteți contacta echipa de asistență dacă aveți probleme cu configurarea VPN sau Smart DNS.

SurfShark

Și acum încheiem lista cu nimeni altul decât VPN-ul care a luat industria prin furt în momentul în care a debutat. Primul lucru care mi-a atras atenția și mi-a cerut să eliberez un loc pe această listă pentru SurfShark este faptul că acestea oferă conexiuni simultane nelimitate. Nu știu cum avantajează acest furnizor, dar un consumator, pe de altă parte, este ca raiul VPN.

Vă imaginați folosind același cont pe toate dispozitivele de acasă? Asta e destul de bine. Ați putea spune că serviciul său nu ar fi de încredere dacă este cazul. Ei bine, cer să difer. SurfShark are o rețea de server mai mult decât decentă, care constă din peste 800 de servere din 50 de țări. Acesta este de fapt destul de clar pentru o VPN care nu a fost atât de mult.

Nu numai asta, dar această VPN adoptă și politica fără jurnal, având în vedere faptul că are sediul în Insulele Virgine Britanice. Un neajuns este însă că am observat că aplicația lor este destul de plictisitoare. Adică, este foarte simplu și simplu. Dacă pun mai multă muncă și lucrează un pic mai mult pe serverele lor, acest VPN va rivaliza cu uriașii în cel mai scurt timp.

Dispozitive compatibile Hotstar

 • PC
 • Mac
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Apple TV
 • Chromecast

Ce să vizionezi pe Hotstar?

În adevăr, nu există lipsă de conținut live și la cerere pe Hotstar. Indiferent dacă doriți să transmiteți stream-uri de la Bollywood sau emisiuni TV, cricket în direct, EPL sau cele mai noi filme și seriale TV americane precum Game of Thrones. Nu este de mirare că există atât de mulți oameni care urmăresc Hostar în străinătate.

Concluzie cu privire la cel mai bun Ghid VPN Hotstar pentru 2020

Cea mai bună asigurare că banii dvs. nu vor fi cheltuiți prost atunci când căutați un furnizor VPN ar fi o politică de rambursare clară și bine stipulată. ExpressVPN au o politică atât de clară și sunt sigur că acesta este unul dintre motivele care încurajează majoritatea clienților noi să se înscrie cu ei. Încercați și spuneți-ne ce credeți, lăsând un comentariu în secțiunea de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map