Cel mai bun VPN pentru India în 2020 a fost dezvăluit

Care este cel mai bun VPN pentru India în 2020? Fiind un expat care trăiește și lucrează în India, veți fi cu siguranță tentat să căutați o modalitate de a lua pas cu spectacolele locale cu care v-ați obișnuit din țara de origine. La aceasta se adaugă faptul că guvernul indian blochează constant site-uri web legitime. 


Cel mai bun VPN pentru India

Cel mai bun VPN pentru India

Pentru a evita aceste restricții, aveți nevoie de un furnizor de rețea virtuală virtuală care are un număr bun de servere în țara dvs. de origine. De asemenea, veți beneficia de protejarea identității dvs. și deblocarea site-urilor dvs. preferate geo-restricționate atunci când utilizați VPN. În mod similar, expații indieni din Australia, Noua Zeelandă, Regatul Unit, Canada sau SUA se confruntă cu multe dificultăți atunci când încearcă să difuzeze emisiunile și canalele TV preferate din străinătate. Un VPN vă poate ajuta să evitați toate aceste restricții geografice. Cu toate cele spuse, iată câteva dintre VPN-uri de top pentru India pe care ai putea să-l iei în considerare.

Cel mai bun VPN pentru India – rezumat

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. SurfShark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Restricțiile din India, deși nu sunt la fel de stricte, nu vă vor permite să vizualizați canale din străinătate, cum ar fi BBC iPlayer, versiunea Netflix US sau Hulu. Aceste canale oferă o mulțime de divertisment excelent prin intermediul unor emisiuni TV și filme foarte populare. Nu există niciun motiv să pierdeți aceste lucruri dacă ați auzit despre VPN-uri. Folosirea lor înseamnă că îți vei schimba ușor adresa IP, făcând identitatea de internet privată și, prin urmare, mai sigură.

Cel mai bun VPN pentru India în 2020

Aveți întotdeauna grijă să citiți recenziile și opiniile clienților, astfel încât să știți la ce să vă așteptați înainte de a vă abona efectiv la orice tip de serviciu VPN. Acest lucru vă va ajuta să formați un rezumat al tipului de caracteristici oferite de fiecare serviciu.

Lista serviciilor VPN din care să alegeți este destul de lungă, așa că alegerea celui la care doriți să vă abonați ar putea fi puțin dificilă. Acesta este motivul pentru care vă vom oferi o listă cu tipul de VPN-uri pe care le-ați putea merita.

ExpressVPN

Poate că unul dintre cei mai buni furnizori din jur, ExpressVPN are servere în peste 100 de țări, inclusiv India. Acestea oferă un standard ridicat de criptare a datelor și oferă tuturor clienților lor anonimitatea online. Majoritatea oamenilor îl folosesc pe mai multe dispozitive; telefoanele, computerele, tabletele și televizoarele inteligente.

NordVPN

Când vine vorba de o rețea de servere imensă, NordVPN ar trebui să vină în partea de sus a listei. Acest VPN oferă peste 5000 de servere pentru clienți, ceea ce înseamnă că vor debloca canale restricționate cu ușurință, inclusiv American Netflix. În plus, se remarcă datorită unor caracteristici de securitate exclusive, cum ar fi Double VPN și CyberSec. 

Primul va recanala datele dvs. prin două servere în loc de unul. Are ascensiunile și coborâșurile, deoarece îți dublează criptarea (securitate dublă), dar scade și mai mult viteza internetului în schimbul siguranței pe internet. Cealaltă ar fi CyberSec. O tehnologie robustă care vă protejează dispozitivul de viruși, malware și orice software rău intenționat care vă poate viza dispozitivul în timp ce sunteți online. În general, NordVPN este un VPN credibil de utilizat. Verifică-i. Vă puteți abona la proba gratuită a NordVPN oricând dacă doriți să le testați serviciile.

BulletVPN

Fiind un jucător relativ nou pe piață, BulletVPN continuă să adauge noi servere din când în când pe lista sa actuală de 30 de țări, și sunt pe cale să ofere companiilor consacrate o alergare pentru banii lor. Nu numai asta, dar acest furnizor VPN este întotdeauna considerat a fi unul dintre cele mai importante atunci când vine vorba de securitate.

Acest furnizor poate debloca servicii de streaming geo-blocate din întreaga lume. Vei găsi o mulțime de VPN-uri capabile de acest lucru, dar unele dintre ele îți vor oferi greutăți cu Netflix. Gigantul de streaming a găsit o modalitate de a bloca VPN-urile în timp ce încearcă să acceseze biblioteca sa. Cu toate acestea, BulletVPN printre câțiva alții este încă capabil să lucreze în jurul acestor blocuri cu ușurință.

SurfShark

Surfshark oferă criptare high-end și date nelimitate. Puteți transmite în flux orice conținut doriți, fără a fi nevoie să vă faceți griji pentru lățimea de bandă. Este o nouă VPN pe piață, care poate avertiza puțin unii utilizatori. Cu toate acestea, a făcut un nume pentru sine și poate merge cu capul în față cu uriașii cu ușurință pentru ceea ce are de oferit.

Alături de protocoalele sale de securitate: OpenVPN și IKEv2, această VPN oferă conexiuni simultane nelimitate. Aceasta poate fi o caracteristică excelentă dacă doriți să partajați o conexiune VPN cu întreaga familie. Mai mult decât atât, la fel ca și celelalte VPN-uri de pe lista noastră, Surfshark oferă asistență pentru clienți 24 de ore din 24 și 7, dacă aveți probleme.

VyprVPN

Cu peste 700 de servere, VyprVPN le garantează utilizatorilor săi o conexiune rapidă fulger care să permită o utilizare sigură și anonimă a internetului. Serverele sunt bine distribuite în SUA, Hong Kong, Marea Britanie și India.

IPVanish

Cele 400+ servere sunt acolo pentru a vă asigura că aveți întotdeauna cea mai rapidă conexiune în raport cu oriunde v-ați afla și tipul de conținut pe care doriți să îl urmăriți. Odată abonat la IPVanish, nu ezitați să testați conținut din SUA, Marea Britanie, Canada, Franța și chiar Australia.

StrongVPN

În ciuda faptului că nu există servere în India, 44 StrongVPN vă va permite să mențineți întotdeauna o conexiune fiabilă, rapidă și sigură. De asemenea, va trebui să alegeți dintr-o listă sănătoasă de protocoale VPN, cum ar fi PPTP, L2TP / IPSec și OpenVPN.

SaferVPN

Acest furnizor oferă clienților un client VPN ușor de utilizat, iar 150+ serverele sale oferă o gamă largă de conținut și canale pentru site-uri din care să alegeți. De asemenea, SaferVPN nu ține jurnalele și acceptă tipul de protocoale de care trebuie să fiți sigur și să rămâneți anonim.

HideMyAss

Acesta este unul dintre liderii pieței din industria VPN. Unele dintre cele mai apreciate funcții ale HMA sunt echipa de servicii pentru clienți pe care o au. Foarte profesionist, bine instruit și mereu la îndemână pentru a vă ajuta cu orice nu sunteți sigur și pentru a vă răspunde la toate întrebările.

Acces la internet privat

Băieții de la PIA se laudă cu aproximativ 4000 de servere împrăștiate în 24 de țări și o asigurare că navigarea dvs. pe Internet va fi privată și sigură, nimeni nu vă ascunde. Serverele sunt împrăștiate în SUA, Marea Britanie, China, Rusia și o serie de alte țări. Un singur cont cu acești tipi vă va permite să conectați până la 5 dispozitive cu serviciul lor, ceea ce înseamnă că vă puteți conecta telefonul, tableta, Smart TV sau chiar consola de jocuri.

Canale pe care le puteți debloca folosind VPN în India

Când vă aflați în India, puteți utiliza un VPN pentru a accesa conținut geore restricționat în SUA, Marea Britanie, Canada, Australia și în alte părți din străinătate. Iată care sunt alegerile noastre de top.

 • Netflix american
 • Primul Amazon american
 • Sky GO
 • BBC iPlayer
 • ITV
 • HBO GO
 • Hulu

Canale indiene pe care le puteți debloca cu VPN

Expații indieni care trăiesc în afara țării lor de origine se pot accesa cu ușurință în canalele lor locale. Puteți debloca literalmente următoarele cu o simplă apăsare a unui buton:

 • HotStar
 • Sporturi de stele
 • Voot
 • Jio TV
 • Ditto TV
 • Yupp TV
 • Ozee
 • SonyLiv

Restricțiile Indiei privind utilizarea internetului

Autoritățile din India nu au ieșit cu adevărat la monitorizarea activă a utilizării Internetului. Cu toate acestea, au capacitatea de a bloca orice utilizare a TIC care ar fi considerată ofensatoare pentru guvern. Acest lucru se poate realiza prin închiderea rețelei, de exemplu. Un caz în care acest lucru s-a întâmplat de fapt a fost în septembrie 2014, unde musulmanii și hindușii au fost implicați într-o ciocnire gravă, care a văzut că poliția trebuia să intervină. Pentru a-l pune în repaus, poliția a ordonat o interdicție pentru toate serviciile 2G, 3G SMS și MMS pentru o perioadă.

Restricții de conținut

Guvernul are autoritatea legală (reguli privind tehnologia informației / reguli de blocare) să direcționeze faptul că o agenție blochează orice acces la informații online, dacă aceasta afectează cumva:

 • Securitatea statului
 • Suveranitate & Integritatea Indiei
 • Sisteme de apărare indiene
 • Relații diplomatice

Instanțele indiene li se permite, de asemenea, să blocheze conținutul internetului fără a solicita permisiunea guvernului.

Exemple de perioade în care guvernul indian a blocat unele site-uri web a fost între iunie 2014 și mai 2015, în care Google și Vimeo au fost subiectul de interes. Cel mai recent, un blocaj legat de piraterie a dus la 2.650 de site-uri, inclusiv Archive.org și Weebly, fiind blocate în India.

Concluzie cu privire la cel mai bun VPN pentru India

Guvernul indian este, mai mult sau mai puțin imprevizibil, când vine vorba de cenzura pe Internet. S-ar putea să vă treziți și să găsiți o interdicție impusă pe un site care nu credeți că ar merita acest lucru și nu puteți face nimic din ceea ce puteți face în calitate de consumator al conținutului site-ului respectiv. Pentru a rămâne în siguranță, obțineți un furnizor VPN de încredere și preia controlul asupra a ceea ce poți sau nu poți face în timp ce pe Internet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map