Cel mai bun VPN pentru Indonezia

Ce este „Cel mai bun VPN pentru Indonezia”? Indonezia se întâmplă să fie una dintre cele mai călătorite destinații din lume și este renumită pentru destinații precum Jakarta & Bali, precum și numeroasele lor insule exotice. Dacă se întâmplă să fii un turist care zboară acolo pentru vacanță sau să fii un expatriat american, britanic sau australian care lucrează acolo pentru o perioadă lungă de timp, probabil că vei dori să poți fi la curent cu orice se întâmplă înapoi acasă. S-ar putea să vă fie dificil de făcut, deoarece există o serie de site-uri și canale care restricționează accesul persoanelor care se întâmplă să se afle în afara țării lor. Adăugați la acest nivel ridicat de cenzură guvernamentală impusă pe diverse site-uri și aplicații online online și veți simți cu siguranță că experiența dvs. de navigare este sever restricționată. 


Cel mai bun VPN pentru Indonezia

Cel mai bun VPN pentru Indonezia

Utilizați VPN pentru a debloca site-urile geoblocate din Indonezia

Pentru a obține acces înapoi la site-urile și canalele preferate, aveți nevoie de o soluție care să vă poată ascunde locația curentă și nu este una mai bună decât o VPN. Un serviciu VPN vă maschează conexiunea conectându-vă la un server la distanță și, de asemenea, o protejează prin criptare. În acest fel, puteți accesa conținutul dvs. preferat nu numai din Indonezia, dar din orice altă parte a lumii în care ați putea fi. De asemenea, un VPN vă va permite ocoliți orice blocaje ISP-uri indoneziene precum Biznet, IndiHome, MNC Play Media, și MyRepublic au pus în aplicare pentru a vă împiedica să accesați anumite site-uri web.

Cele mai bune VPN-uri pentru Indonezia

În această recenzie, vom analiza care sunt cele mai bune VPN-uri pentru Indonezia, astfel încât să fiți în măsură să rezolvați diferitele restricții pe care guvernul lor le-a pus în aplicare..

1. ExpressVPN – Cel mai bun VPN pentru Indonezia

Pro-uri

 • Conexiunea este securizată prin criptarea de 256 biți.
 • Diverse metode de plată + plată anonimă.
 • 30 de zile garanție înapoi.
 • Aplicații bine construite, ușor de utilizat.
 • Comutare server nelimitată.
 • Lățime de bandă nelimitată

Contra

 • Putin cam scump.
 • Fără suport telefonic.

Nu multe alte servicii VPN se apropie chiar de calitatea serviciilor pe care le veți obține de la un serviciu la fel de stelar ExpressVPN. Sunt foarte cunoscuți pentru echipa lor calificată de îngrijire a clienților ai cărei membri sunt întotdeauna gata să vă ajute în orice moment al zilei, în situația în care vă confruntați cu o problemă pe care nu o puteți rezolva singur. Securitatea lor este, de asemenea, de prim rang și va trebui să aveți nevoie de acest lucru dacă intenționați să vă desfășurați foarte mult munca folosind conexiuni publice Wi-Fi de la hoteluri, restaurante și cafenele. Cu serverele prezente în Malaezia, Singapore și Filipine, sunteți sigur de o conexiune fiabilă până la capăt. Rețeaua lor de servere este prezentă în peste 90 de țări, astfel încât vă puteți conecta prin site-uri restrânse nu numai din țara dvs. de origine, ci din multe alte regiuni din lume. Software-ul lor este, de asemenea, bine construit, cu suport pentru dispozitive care rulează pe platforme precum Windows, Android, Mac, PC și iOS. Singurul lucru despre care credem că ar putea face uz de utilizatori este prețul pe care va trebui să îl plătiți pentru abonament. Deși ceva mai scump decât majoritatea, am încuraja utilizatorii să încerce mai întâi în baza garanției de returnare a banilor de 30 de zile înainte de abonare.

2. IPVanish

Pro-uri

 • 60000+ adrese IP.
 • 750+ servere în mai mult de 60 de țări.
 • 7 zile garanție înapoi.
 • 5 conexiuni simultane.

Contra

 • Fără chat live.
 • Fără suport pentru Netflix american.
 • Fără suport pentru TOR.

IPVanish aveți urmări loiale în principal datorită vitezei lor ridicate de server, iar acest lucru este esențial mai ales dacă intenționați să transmiteți fluxuri de știri, transmisii live sau evenimente sportive de pe canalul sau site-ul dvs. preferat. Vitezele ridicate ale serverului fac, de asemenea, descărcările să se facă mai repede și nu uitați că acest lucru este în ciuda nivelurilor ridicate de securitate instituite de serviciu. Software-ul de care se bucură utilizatorii este de primă clasă, deoarece conține suport pentru toate cele mai utilizate platforme, inclusiv Windows, Mac, iOS, Android și Linux. Rețeaua lor de servere este, de asemenea, destul de impresionantă, cu peste 850 dintre acestea localizate în peste 60 de țări. Utilizatorii IPVanish li se promite, de asemenea, că niciunul din istoricul de navigare nu va fi stocat de către serviciu, iar acest lucru este exemplificat prin politica lor fără jurnaluri. În ceea ce privește securitatea, IPVanish oferă PPTP, L2TP și OpenVPN ca protocoale alese, toate susținute de o criptare AES de 256 biți. Un aspect care îi diferențiază de alți furnizori este faptul că aceștia oferă doar 7 zile gratuite de utilizare pentru clienții potențiali pentru a decide dacă acesta este sau nu serviciul cu care trebuie.

3. StrongVPN

Pro-uri

 • Politica zero-jurnal.
 • 660 servere în 24 de țări.
 • Criptare AES de 256 biți.
 • Serviciu clienți responsabili.
 • Suport torrenting.

Contra

 • Interfață grafică învechită.
 • Cu sediul în SUA.

Efectuarea listei noastre este un furnizor care câștigă încet în mod important în lumea VPN, cu serverele împrăștiate în 24 de țări și care numără. StrongVPN sunt cunoscuți pentru criptarea lor pe 2048 de biți, care îi ține pe cei mai mulți dintre utilizatorii lor departe de oricine speră să-și pirateze dispozitivele și să le fure informațiile. Sunt incluse toate protocoalele VPN majore pe care te-ai aștepta să le găsești de la un serviciu performant, iar viteza lor permite vizualizarea HD neîntreruptă. O echipă dedicată de asistență pentru clienți le permite, de asemenea, să răspundă rapid la întrebările utilizatorilor și să ofere soluții solide la rezolvarea problemelor. Metodele de plată ale acestora sunt, de asemenea, variate și acceptă plățile efectuate prin Bitcoins pentru utilizatorii care ar dori să își păstreze confidențialitatea. Aplicațiile lor & software-ul are un suport puternic pentru dispozitivele care rulează pe diverse platforme, așa că oricine utilizează Windows, iOS, Mac, PC, Linux sau Android ar trebui să poată rula software-ul fără probleme. Puteți să vă formați o opinie mai bună despre acest serviciu dacă vă luați garanția înapoi înapoi de 5 zile și utilizați singur serviciul pentru o perioadă.

Concluzie cu privire la cel mai bun VPN pentru Indonezia

Utilizatorii care încep probabil cu VPN-urile ar putea fi dificil să aleagă un anumit serviciu la prima încercare, așa că sperăm că aceștia sunt genul de utilizatori care pot citi acest ghid și să ia o decizie în cunoștință de cauză. Știm, de asemenea, că o mulțime de oameni au fost cunoscuți să se aboneze la un furnizor și să-și găsească banii chiar înainte de a-și face timp pentru a vedea cât de bine funcționează primul serviciu, fie prin serviciul de încercare gratuită, fie prin garanția de returnare a banilor. Este o abordare greșită, deoarece s-ar putea să pierdeți bani după ce descoperiți că nici nu vă place serviciul. Caută întotdeauna oportunități pentru a-ți testa furnizorul înainte de a plăti abonamentul.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map