Cel mai bun VPN pentru Instagram

Vrei să accesezi Instagram într-o regiune în care este blocat sau interzis? Sau poate că doriți să adăugați un strat suplimentar de securitate atunci când partajați acele selfie-uri pe contul dvs. de Instagram. În orice caz, un VPN este ceea ce aveți nevoie. Instagram este cu ușurință una dintre cele mai populare platforme de partajare a fotografiilor din lume, cu peste 800 de milioane de utilizatori activi care împărtășesc cu ușurință oricare dintre biți & bucăți din viața lor, sau folosind-o pentru a se marca mai bine sau produsele lor mai bine. 


Cel mai bun VPN pentru Instagram

Cel mai bun VPN pentru Instagram

În orice caz, nu există nici o îndoială că Instagram a făcut mult mai ușoară stabilirea conexiunilor între persoanele de interes sau pentru companii să comunice mai bine cu clienții lor. Să fii totuși un site de socializare, înseamnă că accesarea platformei este mai mult sau mai puțin dificilă, mai ales dacă se întâmplă să te afli într-o școală, colegiu sau chiar la locul de muncă. În cazuri mai extreme, chiar avem țări în care accesul la astfel de site-uri este interzis și interzis de guvern. Chiar și școlile blochează accesul la aplicația Instagram pe Android, iPhone și iPad în aceste zile!

VPN și Instagram

Dacă vi se întâmplă să fiți victima unor astfel de situații, atunci sunteți unul dintre numeroșii utilizatori care ar câștiga foarte multe prin faptul că s-au abonat la un serviciu VPN credibil. „VPN” reprezintă rețeaua virtuală privată și funcționează prin criptarea conexiunii tale astfel încât nimeni să nu poată urmări tot ceea ce ai accesat online. De asemenea, funcționează în jurul oricărui fel de restricții care pot fi configurate de către ISP-ul dvs. împotriva accesării site-urilor sau canalelor preferate. Utilizarea unei VPN înseamnă să ai o conexiune sigură ori de câte ori este online și să păstrezi toate datele private în siguranță de la oricine de pe Internet care are intenții rău intenționate. Am enumerat cele mai bune VPN-uri pe care le puteți utiliza cu Instagram de mai jos:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. IPVanish
 4. VyprVPN

Cel mai bun VPN pentru Instagram

Mulți oameni știu multe despre Instagram, în ciuda faptului că nu sunt utilizatori activi sau chiar au un cont. Cei mai mulți dintre ei știu serviciul ca pe o platformă în care ajungi să împarți doar câteva imagini din când în când. Utilizarea Instagram a evoluat totuși de la a permite utilizatorilor să partajeze doar imagini, până la un punct în care acum pot posta videoclipuri scurte, oferind o privire a ceea ce sunt, sau chiar să împărtășească un clip amuzant cu adepții lor. În funcție de orice îți place, există o mulțime de conturi pe care le poți urmări și să fii la curent cu noutățile sau actualizările din zona de interes. Postările din conturile pe care le urmați vor apărea apoi în fluxul dvs. de știri și veți putea să vă placă, să comentați sau chiar să contactați proprietarul contului dacă doriți să faceți acest lucru.

Abonarea la un serviciu VPN credibil nu numai că vă va permite să faceți cunoștință cu platforma de socializare, dar vă va facilita accesul la atât de multe site-uri și canale care ar fi în mod obișnuit. În această recenzie, vom analiza o serie de furnizori de servicii care suntem siguri că vor face o treabă bună pentru a vă păstra conexiunea sigură, astfel încât nu trebuie să petreceți atât de mult timp căutându-le singuri. . Iată alegerea noastră dintre cei mai buni cinci furnizori de VPN Instagram:

1. ExpressVPN

ExpressVPN începe în partea de sus a listei noastre, în principal datorită protocoalelor sale de criptare fiabile, a vitezei super-rapide a serverului și a serviciului exemplar pentru clienți. În cazul în care vă confruntați cu o problemă în timp ce configurați conexiunea dvs., luați legătura cu echipa lor de servicii pentru clienți este foarte ușor. Dacă aveți nevoie de ajutor imediat, există serviciul de mesagerie chat live care este disponibil pe site-ul lor web.

Prin criptarea AES pe 256 de biți, conexiunea dvs. este securizată până la un punct în care chiar și ISP-ul dvs. nu va ști exact ce aveți de gând, iar cu un comutator automat de ucidere pe internet, utilizatorii nu ar trebui să vă faceți griji despre orice amenințări la adresa securității lor. De asemenea, vor putea avea până la 5 conexiuni simultane sub același cont, iar cu aplicațiile create pentru Android, Mac, iOS și Windows, nimeni nu va fi părăsit. Gama de prețuri este singurul lucru pe care credem că l-ar putea descuraja pe unii utilizatori să se înscrie, deoarece este un pic mai mare. În afară de asta, serviciul lor este de primă clasă.

2. NordVPN

NordVPN permite clienților săi să economisească mulți bani, în special dacă doriți să aveți mai multe decât câteva dispozitive protejate prin VPN. Serviciul lor vă permite să conectați până la 6 dispozitive simultan, iar acestea vor avea acces la rețeaua sa mare de peste 1191 de servere. De asemenea, criptarea este îngrijită, serviciul oferind utilizatorilor protecție AES de 256 biți. Viteza și stabilitatea sunt, de asemenea, asigurate, iar asistența pentru utilizatorii care doresc să facă stream, torrent sau în principal descărcarea este oferită prin intermediul serverelor dedicate. NordVPN este cunoscut și pentru contractul său lung de 2 ani și, dacă doriți să probați calitatea serviciilor lor înainte de a vă înscrie, atunci există garanția de returnare a sumelor de 30 de zile pentru care vă puteți înscrie.

3. IPVanish

IPVanish este unul dintre puținii furnizori a căror politică fără jurnal este de fapt etanșă, deși are sediul în SUA. Rețeaua lor de servere este, de asemenea, impresionantă, cu 850 dintre ele bine distribuite în peste 60 de țări. Serviciul lor găzduiește, de asemenea, mai mulți utilizatori, cu capacitatea de a suporta până la 5 dispozitive care se conectează simultan. Acesta include, de asemenea, un comutator de ucidere, deoarece conexiunea dvs. se oprește în mod neașteptat, precum și asistență completă pentru utilizatorii iOS, Mac, Windows și Android. Perioada de încercare a acestora este însă mai mică decât cea pe care ne-am aștepta-o de la majoritatea furnizorilor de servicii, permițându-le clienților potențiali să testeze serviciul doar timp de 7 zile.

4. VyprVPN

VyprVPN poate fi considerat ca unul dintre puținele „unicorni” de pe piața VPN, în special datorită utilizării lor de tehnologie proprie. Serviciul a câștigat multă popularitate în rândul utilizatorilor prin amabilitatea tehnologiei lor „Chameleon”, care le permite utilizatorilor să treacă prin firewall-ul chinezesc foarte greu de pătruns. La 700 de servere, acestea au o rețea mai mare decât majoritatea altor furnizori, iar acest lucru înseamnă că a lor este un serviciu pe a cărui conexiune te poți baza. Tot traficul este securizat prin criptarea AES pe 256 biți și există o politică fără jurnaluri în vigoare, astfel încât nici măcar nu au o idee despre ce ați accesat online. Dacă acești tipi sună ca furnizorul preferat, atunci veți fi liber să mergeți mai departe & înscrieți-vă la proba lor de 3 zile pentru a afla sigur.

Ridicați-vă pe cel mai bun VPN Instagram

Aveți întrebări sau comentarii pentru noi? Vom fi siguri că vom răspunde dacă le veți lăsa în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map