Cel mai bun VPN pentru iOS în 2020 – iPhone / iPad

Cel mai bun VPN pentru iOS pentru iPhone / iPad


Cel mai bun VPN pentru iOS – iPhone / Pad

Cel mai bun VPN pentru iOS – Index de conținut

Majoritatea oamenilor aleg produsele Apple pentru că sunt un simbol al statutului, în timp ce alții le folosesc pentru că caracteristici și calitatea construirii este pur și simplu de neegalat de orice alt producător de pe piață. Dar ce ai spune dacă ți-aș spune că un VPN îți aduce securitatea iOS la un nivel cu totul nou? Citiți mai departe și aflați mai multe despre cele mai bune VPN-uri pentru iPhone și iPad.

 • De ce ai nevoie de un VPN pentru iOS
  • Criptarea datelor
  • Evitați cenzurarea și georerestrângerea
  • Utilizați WiFi public în siguranță
 • VPN-ul perfect pentru iOS
 • Cum se stabilește o conexiune VPN
 • Revizuirea de profunzime a VPN de top
  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. IPVanish
  4. BulletVPN
  5. VyprVPN
 • Cel mai bun VPN pentru iOS – The Wrap-Up

De ce ai nevoie de un VPN cu iOS

Ca utilizator Apple, s-ar putea să fiți suficient de confortabil cu nivelul de securitate oferit deja de producătorul dvs., dar această protecție de securitate nu este suficientă. Un serviciu VPN bun pentru iOS vă va asigura că ISP-ul dvs. nu vă poate monitoriza activitățile online. În plus, ANS și alte agenții guvernamentale nu vor putea prelua informațiile dvs. private de atunci acesta va fi criptat.

Aceasta este ceea ce obțineți atunci când operați cu un VPN în timp ce utilizați iOS:

Datele dvs. vor fi criptate

Așa cum am menționat anterior, numărul de spammeri și hackeri există în creștere. Ei devin din ce în ce mai deștepți cu privire la modul de a-ți fura informațiile private și de a le folosi în avantajul lor. Pentru a vă proteja împotriva hackerilor, precum și a agențiilor de aplicare a legii care doresc să pună mâna pe datele dvs. pentru monitorizare, cel mai bun pariu este în folosind un VPN.

Vei elimina Cenzurarea și Georestricțiile folosind iOS VPN:

Dacă se întâmplă să trăiești în țări precum Iran, Emiratele Arabe Unite, Rusia, Arabia Saudită, Turcia și China, atunci sunteți prea bine familiarizați cu nivelul de cenzură impus în aceste țări. Astfel de niveluri ridicate de cenzură limitează transmiterea de conținut de pe site-uri precum BBC iPlayer, Netflix și Hulu și, de asemenea, restricționa accesul la site-urile de socializare precum Twitter, Facebook și YouTube. Utilizarea unei VPN bune pentru iOS-ul dvs. ar trebui să vă permită să rezolvați o astfel de cenzură extinsă, indiferent de țara în care vă aflați.

Conectați-vă în siguranță la hotspot-urile WiFi publice

De câte ori ați folosit hotspot-uri WiFi publice gratuite în timp ce la un an aeroport, spital, școală sau cafenea? Ceea ce majoritatea oamenilor nu își dau seama este că aceste puncte de rețea WiFi publice sunt deosebit de vulnerabile la atacurile de la hackeri și cybercriminali. Conectarea la un server VPN în timp ce utilizați hotspoturi WiFi gratuite vă permite să protejați toate datele dvs. private.

VPN Perfect pentru iPhone sau iPad

Pe măsură ce cetățenii lumii continuă să petreacă mai mult timp și să se descurce mai mult pe internet, crește nevoia de a-și proteja datele & informațiile private de la persoane dăunătoare, cum ar fi hackerii și spammerii continuă să crească.

Acest tip de informații, atunci când sunt furate, pot fi folosite pentru a cauza multă durere și suferință unui utilizator. De exemplu, informațiile private ale unuia (nume de utilizator și parole) pot fi utilizate pentru a accesa conturile lor bancare și a sifona bani. O astfel de nevoie poate fi satisfăcută prin utilizarea unui VPN.

Puteți pur și simplu să vă ridicați orice VPN cu care veți găsi. Calitatea este întotdeauna ceea ce trebuie să căutați, este în confidențialitate în joc aici. Pentru a arunca mai multă lumină în această privință, acestea sunt câteva dintre caracteristicile pe care un VPN credibil ar trebui să le ofere utilizatorilor săi:

 • Protocoale de securitate de grad militar protejați-vă informațiile împotriva criminalității informatice.
 • Dispozitivele iOS sunt sigure. Cu toate acestea, oricine poate accesa datele dvs. dacă vă aflați într-o rețea publică. Asigurați-vă că VPN oferă o criptare bună.
 • Capacitatea de a deblocați aplicațiile iOS cu restricții geo-restricționate precum American Netflix, Hulu, Amazon Prime sau BBC iPlayer.
 • Servere dedicate pentru nevoi specifice. Cu cât sunt mai multe servere mai bune.

Cum se stabilește o conexiune VPN pe iPhone / iPad

Înainte de a ne îndrepta spre revizuirea completă, nu vrei să știi cum să folosești o VPN mai întâi? În regulă, iată cum vă conectați la un VPN pe dispozitivul dvs. iOS:

 1. Înainte de a începe, va trebui creați un cont VPN. Vezi cele mai bune opțiuni în viitoarea recenzie.
 2. Dupa aceea, descarca si instaleaza aplicația dedicată VPN-ului dvs. pe iPhone sau iPad.
 3. Acum, lansați clientul VPN și conectați-vă cu numele de utilizator și parola.
 4. Conectați-vă la un server la alegerea ta.
 5. Așteptați puțin și verificați dacă aveți o nouă adresă IP cu aceasta Verificator IP.Adresa IP americană
 6. Dacă sunteți modificat IP, aveți acum o conexiune VPN. Datele dvs. sunt sigure și private.

Căutați o privire uimitoare? Aruncați o privire mai jos, astfel încât să vă puteți face o idee ușoară despre ceea ce urmează în această recenzie.

Lista celor mai bune VPN pentru iOS – revizuire în profunzime

Una dintre cele mai mari priorități ale Apple când vine vorba de nevoile clienților lor este securitatea. Tim Cook, CEO-ul Apple, este chiar citat că a spus că confidențialitatea clienților lor este o problemă de „viață și moarte”. Acesta este motivul pentru care vor continua să vină cu și mai multe caracteristici de securitate care garantează siguranța informațiilor clienților lor.

În lumina acestui fapt, noi, ca utilizatori finali, nu trebuie să ne asumăm niciodată securitatea și confidențialitatea online. Acesta este motivul pentru care este recomandat să utilizați un VPN cu iPhone sau iPad, de fiecare dată când accesați online. Stratul adăugat de securitate este aproape de neprețuit.

Cu o introducere de genul acesta, s-ar putea să vă întrebați ce să alegeți. Ei bine, nu te mai mira. Acesta este recenzia completă a celor mai bune VPN-uri pentru iOS.

ExpressVPN

ExpressVPN - Cel mai bun VPN pentru 2017

ExpressVPN – Cel mai bun VPN pentru 2020

Să începem revizuirea noastră cu unul dintre cei mai solicitați furnizori VPN de pe piață, ExpressVPN. În primul rând, viteza este foarte importantă, mai ales atunci când sunteți conectat la o VPN, deoarece criptarea acesteia vă scade viteza. ExpressVPN are aprind servere rapide în peste 145 de locații, care este destul de util dacă doriți să ocoliți restricțiile regionale.

Deși este un pic scump, ați văzut caracteristicile de care beneficiați? Ai acces la gratuit Serviciu inteligent DNS împreună cu un cont partajat pe 3 dispozitive. Nu mai vorbim de factorul de confidențialitate final, o politică strictă fără jurnal. Cu alte cuvinte, veți obține exact ceea ce ați plătit și multe altele.

merite

 • Până la trei conexiuni simultane.
 • Torrenting / P2P permis.
 • SSL securizat.
 • Peste 136+ locații VPN.
 • Puteți solicita o rambursare în termen de 30 de zile de la service.
 • Aplicații optimizate pentru iPhone și iPad
 • Acceptă deblocarea Netflix-ului american

demerits

 • Prețuri foarte mari când vine vorba de planuri.

NordVPN

NordVPN - Top VPN în revizuirea anului 2017

NordVPN – Top 5 VPN în revizuirea anului 2020

NordVPN este un alt fan-favorit pentru dispozitivele iOS. După cum am menționat, iPhone-urile și iPad-urile sunt foarte sigure, dar acest lucru nu este suficient pentru a proteja aceste dispozitive de hackeri și malware. Din fericire, acolo este locul VPN dublu și CyberSec intra.

Când utilizați funcția Double VPN, veți accesa criptați-vă traficul de două ori prin două servere. Dacă cineva face imposibil să-ți recolteze datele, ce pot face doi? CyberSec acționează ca protejați-vă de malware și software-ul rău intenționat. Prin urmare, de fiecare dată când vizitați un site web, nu vă asigurați că nimic nu vă va infecta dispozitivul. O, includ, de asemenea, o politică strictă fără jurnal și a Perioada de înapoiere de 30 de zile.

Pro-uri

 • Acopera 62 de tari din intreaga lume.
 • Aplicații cu o interfață prietenoasă.
 • Traficul utilizatorilor nu este înregistrat.
 • Poate conecta 6 dispozitive simultan.
 • Sediul central din Panama.

Contra

 • Viteza serverelor poate fi mai bună.

IPVanish

IPVanish - Top VPN în 2017 Review

IPVanish – Top VPN în revizuirea anului 2020

Vom continua IPVanish? În primul rând, să trecem la punct cu ceea ce nu poate face furnizorul. Din păcate, IPVanish este unul dintre aceste VPN-uri nu pot accesa Netflix sau DAZN in orice fel. Încă nu a găsit o modalitate de a face așa cum a făcut ExpressVPN. Da, asta este.

În opinia mea, IPVanish are viteze decente. Am încercat-o când am redat un videoclip, la început s-a zbătut puțin, dar apoi am ridicat ritmul. Mai mult, IPVanish vă permite să accesați o conexiune VPN activată 10 platforme diferite, ceea ce este de fapt o ofertă excelentă, având în vedere că este compatibil cu mai multe platforme, inclusiv iPhone-uri și iPads.

Pozitive

 • 10 conexiuni permise.
 • Nu stochează jurnalele utilizatorului.
 • Caracteristici excelente de securitate.
 • Include mai mult de 1000 de servere.

Negativele

 • Sediul central în SUA.
 • Doar o poliță de rambursare de 7 zile.
 • Imposibil de accesat Netflix.

BulletVPN

BulletVPN - Cel mai bun MLB.TV VPN 2017

BulletVPN – Cel mai bun VPN 2020

Sincer, acest VPN este destul de rapid. Ți-am spus că nu voi fi părtinitoare atunci când revizuiesc acești furnizori VPN, dar acesta a fost foarte bun. Da, s-ar putea să întrebați despre captura la îndemână. Ei bine, este mica rețea de servere oferită.

BulletVPN capace 30 de țări doar, ceea ce este destul de mic în comparație cu celelalte de pe listă. Adică ExpressVPN are servere în 94 de țări. Cu toate acestea, BulletVPN oferă utilizatorilor iPS securitatea finală pe care o căutau cu mai multe protocoale din care să aleagă. Iti ofera posibilitatea de a alege intre PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 și IKEv2.

Pro-uri

 • Criptare la nivel înalt.
 • Rambursare în 30 de zile.
 • Vitezele excelente ale serverului.
 • Aplicații ușor de utilizat pe iOS.
 • Serviciu gratuit de DNS inteligent.

Contra

 • Servere doar în 30 de țări.

VyprVPN

În cele din urmă, avem VyprVPN, ceea ce ține de securitate. De ce este asta? Ai auzit despre Broasca de Aur? Compania are o istorie lungă apărarea confidențialității online.

Puteți alege dintre mai multe protocoale de securitate, inclusiv OpenVPN, L2TP / IPSec și PPTP. Dacă OpenVPN este alegerea dvs., care ar trebui să fie, puteți alege între Criptare 256 și 160 biți. Compania oferă pachete VyprVPN și VyperVPN Premium. Dacă alegeți planul premium, veți avea acces la 5 dispozitive simultane, VyprVPN Cloud și Protocolul de Chameleon.

Ce e bun

 • Viteze destul de decente.
 • Aplicație foarte ușor de operat.
 • Design uimitor.
 • Caracteristici excelente de securitate.
 • 700 de servere situate în peste 70 de țări

Ce e rău

 • Doar 3 conexiuni simultane
 • Numărul de servere poate fi mai bun.

Cel mai bun VPN pentru iOS – The Wrap Up

Oricare ar fi motivul dvs. pentru alegerea unui dispozitiv Apple, una dintre problemele care ar trebui să fie în vârful minții dvs. este cât de sigure sunt datele dumneavoastră. Am făcut tot posibilul și v-am oferit o listă de furnizori VPN care oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Orice ai alege, lovește-mă în secțiunea de comentarii mai jos cu feedback-ul dvs..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map