Cel mai bun VPN pentru Iran

Care este cel mai bun VPN pe care să îl folosești în Republica Islamică Iran (جمهوری اسلامی ایران)? Iranul este cunoscut ca o țară al cărei guvern este foarte strict în ceea ce privește natura conținutului pe care oamenii lui îl pot accesa și, în consecință, există o mulțime de site-uri web altfel populare la care cetățenii săi nu se pot conecta. Numărul de site-uri care nu pot fi accesate este destul de mare, situându-se la aproximativ 50% din primele 500 de site-uri cele mai populare, inclusiv Youtube și Facebook. De asemenea, va fi destul de dificil să vă informați prin surse de știri direct, deoarece guvernul dorește de asemenea să controleze tipul de informații care trebuie să se răspândească în țară. Nivelul de cenzură experimentat în țară este unul dintre cele mai ridicate din lume, așa că există o limită foarte mică la ceea ce poți accesa oricând te afli în țara respectivă. Unul în care te vei putea asigura că menții în continuare acces nerestricționat la Internet în Iran este să obții un abonament VPN.


Cel mai bun VPN pentru Iran

Cel mai bun VPN pentru Iran

De ce ai nevoie de un VPN în Iran

Având în vedere vigilența continuă a statului iranian, vă va fi foarte dificil să accesați toate sursele de știri, site-urile de divertisment și canalele de transmisie în direct, odată ce aterizați în țară, iar acest lucru poate fi într-adevăr în pas cu privire la ce se întâmplă în toată lumea. Continuarea și conectarea pe aceste site-uri s-ar putea dovedi a fi dezastruoase, în special dacă nu utilizați o conexiune securizată. Adresa dvs. IP ar putea fi listată neagră și, în cazuri mai grave, puteți fi chiar urmărit penal pentru încălcarea legii.

Cele mai bune VPN-uri pentru Iran – Primele noastre 3 alegeri

Toate aceste scenarii pot fi evitate, dar numai dacă alegeți să vă bazați pe un serviciu VPN credibil pentru a cripta conexiunea. În această orientare, vom analiza cele mai fiabile servicii VPN pe care să poată conta pentru o conexiune fiabilă, astfel încât să aveți o idee bună despre care sunt cele mai bune servicii VPN pentru Iran..

1. ExpressVPN – Cea mai bună recomandare a noastră

ExpressVPN vine pe primul loc pe lista noastră ca recomandare de top, în principal pentru că niciun alt furnizor VPN (pe care l-am întâlnit) nu a reușit să se potrivească calității serviciilor lor. Serviciul lor este de prim rang, iar echipa lor de îngrijire a clienților este întotdeauna la îndemână pentru a vă ajuta în cazul în care veți găsi ceva pe care nu vă puteți rezolva singur. O conexiune care este protejată de serviciul lor de criptare SSL de 256 biți vă va asigura că nimeni nu este capabil să ascultă ceea ce ați putea fi online, ceea ce înseamnă că orice ISP iranian caută să spioneze activitățile dvs. va rămâne foarte dezamăgit..   

Rețeaua de servere ExpressVPN este suficient de mare pentru a vă asigura că nu sunteți obligat să așteptați conectarea niciunui servere gratuite, întrucât veți putea întotdeauna să găsiți un slot gratuit. Serviciul oferă, de asemenea, potențialilor clienți posibilitatea de a le testa înainte de a se înscrie cu aceștia, iar acest lucru se realizează prin garanțiile de returnare a banilor de 30 de zile. Dacă vă înscrieți și chiar continuați să consultați un prieten care se întâmplă să se înscrie, atunci amândoi ajungeți cu o lună de utilizare gratuită.

2. IPVanish

IPVanish este un alt furnizor VPN de raft de top care face tot posibilul pentru a se asigura că clienții vor avea doar cel mai înalt nivel de securitate. Rețeaua sa de servere este destul de impresionantă, cu peste 850 de servere distribuite în peste 60 de țări din lume. Serviciul acceptă, de asemenea, partajarea fișierelor prin P2P, precum și suport pentru toate protocoalele VPN populare. Acest lucru înseamnă să puteți torcia cu ușurință toate fișierele dvs. mari & directoare prin rețeaua lor, fără inhibiții. Cu IPVanish, de asemenea, sunteți asigurat de înregistrarea zero, unde nu este înregistrată nicio informație despre utilizatori, în ciuda faptului că este bazată în SUA. IPVanish este deosebit de popular pentru serviciul său de asistență pentru clienți, unde utilizatorii au garanția de asistență indiferent de ora din zi sau de noapte la care ajung.

Cu o perioadă de garanție înapoi, care durează doar 7 zile, clienții potențiali vor fi obligați să profite la maxim de ofertă și să testeze toate elementele care sunt vitale pentru utilizarea lor. De asemenea, pentru a vă asigura de un anonimat complet, serviciul oferă până la 10.000 de IP-uri pentru clienți din care să aleagă și le permite, de asemenea, să le schimbe, deoarece oferă o comutare nelimitată de server..

3. NordVPN

Dacă nu sunteți prea sigur că alegeți ExpressVPN sau IPVanish, atunci vă recomandăm să luați în considerare NordVPN. Cu amabilitatea de a-și avea baza în Panama, toți clienții săi sunt siguri că nicio autoritate guvernamentală nu va veni să bată la ușile sale, solicitând înregistrările utilizatorilor, întrucât regiunea nu face parte din nicio jurisdicție de păstrare a datelor. Serviciul este, de asemenea, printre puținele care acceptă conexiunea a până la 5 dispozitive simultane, ceea ce înseamnă că veți ajunge să cheltuiți mai puțin pe serviciul dvs. de criptare în comparație cu suma cheltuită cu alte servicii. Rețeaua lor de server este, de asemenea, destul de impresionantă. Au mai mult de 3000 de servere localizate în mai mult de 60 de țări, ceea ce le face un serviciu care are unul dintre cele mai răspândite servere de pe piață. Pentru securitate optimizată, serviciul include, de asemenea, un comutator automat de omor, precum și protecție împotriva scurgerii DNS.

NordVPN are, de asemenea, un pachet de încercări foarte interesant, unde permit clienților potențiali să își probeze serviciul gratuit, dar numai pentru aproximativ 3 zile. După aceea, dacă decideți că mai doriți să continuați testarea serviciului, puteți opta pentru garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Cel mai bun VPN pentru Iran în 2018 – Concluzie

Am făcut partea noastră pentru a dezvălui tipul de serviciu pe care trebuie să-l aștepți de la trei servicii VPN de prim nivel, așa că acum ți-a rămas tot ce trebuie să decizi ce furnizor crezi că îți va satisface cel mai bine nevoile de securitate..

Nu are rost să vă riscați libertatea accesând site-uri și canale care au fost deja interzise de autoritățile iraniene. Cea mai bună abordare este să vă abonați la unul dintre cele trei cele mai bune servicii VPN din Iran pe care le-am menționat și veți beneficia de protecție completă ori de câte ori utilizați internetul în Iran.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map