Cel mai bun VPN pentru IRC

IRC reprezintă Internet Relay Chat; una dintre cele mai vechi forme de comunicare bazată pe text. Se întâmplă între un număr de computere dintr-o rețea. Tehnologia se bazează pe un model de rețea client / server și este în prezent folosită printre mai mulți entuziaști astăzi. Pentru a vă bucura de acest serviciu, va trebui să utilizați un client IRC de încredere. Acestea sunt programe pe care le puteți instala pe dispozitivul dvs. care comunică cu serverul de chat pentru a transmite mesaje. După ce ați configurat, puteți alege să începeți un grup de chat sau chiar să vă alăturați celui existent dacă știți numele canalului.


Cel mai bun VPN pentru IRC

Cel mai bun VPN pentru IRC

Vulnerabilități IRC

IRC fiind un instrument atât de vechi, există unele dezavantaje care îl folosesc în prezent. Pentru început, nu există suport pentru utilizarea videoclipurilor, iar interfața de utilizator la majoritatea clienților este foarte datată. Puțini clienți care permit utilizarea serviciului astăzi sunt departe și larg, cei mai mulți ajungând la o bază de utilizatori foarte mică. Restul grupurilor de utilizatori care se bazează pe serviciu includ angajatori și organizații care consideră că este eficient pentru comunicarea internă.

Folosirea IRC prezintă o mare vulnerabilitate la care majoritatea clienților nu par să facă prea multe lucruri. Aceasta este intimitatea ta. Când utilizați IRC, adresa dvs. IP este ușor vizibilă pentru alți membri ai grupului dvs. de chat. Acest lucru le face ușor să afle despre locația dvs. Cu acest lucru știut, puteți fi vizat de utilizatori rău intenționat și ar putea lansa atacuri DDoS asupra conexiunii dvs. Puteți ajunge să pierdeți datele personale sau să primiți un mesaj șantajat odată ce accesul este acordat. Aceasta este o situație în care, cu siguranță, nu ați dori să vă înscrieți, deoarece puteți ajunge să pierdeți accesul la banca dvs. sau să fiți victima furtului de identitate.

Cum vă ajută utilizarea unui VPN cu IRC

Cel mai bun mod de a rezolva această problemă ar fi să folosești un VPN. Aceasta se referă la o rețea privată virtuală. Un VPN se referă la un furnizor care are un grup mare de servere împrăștiate în întreaga lume. Dacă vă conectați la aceste servere, conexiunea dvs. este ascunsă, iar datele transmise sunt criptate. Cu conexiunea ascunsă, adresa dvs. IP se ascunde și lucruri precum locația sau identitatea dvs. rămân ascunse tuturor celorlalți decât a dvs..

Utilizarea unei VPN vă permite, de asemenea, să schimbați serverul la care sunteți conectat. Cu posibilitatea de a schimba serverele, puteți „schimba” locația dvs. în funcție de țara în care se află serverul. Aceasta are, de asemenea, cealaltă listă de avantaje, cum ar fi posibilitatea de a accesa site-uri și canale cu restricții geo-restricționate. Utilizarea unui VPN vă oferă, de asemenea, un nivel de securitate, ascunzând orice activitate faceți online.

Un astfel de serviciu împiedică chiar și ISP-ul dvs. să știe ce faceți. Cu acest lucru, veți putea soluționa toate măsurile pe care le-ar putea folosi pentru a micromania conexiunea. Aceste măsuri sunt cunoscute sub denumirea de accelerare și includ limitarea lățimii de bandă sau cenzurarea accesului la anumite site-uri și canale. Pentru a încheia alegerea VPN-ului potrivit, există o serie de lucruri pe care ar trebui să le analizezi. Acestea includ numărul de servere, nivelul de securitate și cantitatea de funcții. 

Cele mai bune VPN-uri pentru IRC

Am făcut temele pentru dumneavoastră și am oferit unele dintre cele mai bune servicii la care v-ați putea abona. Aruncați o privire mai jos.

1. ExpressVPN

Notele noastre de top se duc la ExpressVPN, unul dintre cele mai versatile servicii VPN din industrie. Acest serviciu premiat are aproape 2000 de servere din rețeaua sa, cu sediul în peste 90 de țări. Aceasta include, de asemenea, o serie de servere sigure pe care le puteți utiliza dacă VPN-urile sunt interzise oriunde v-ați afla. Serviciul oferă criptare AES de 256 biți de grad militar și oferă până la 3 conexiuni multiple pentru fiecare cont de utilizator. ExpressVPN oferă, de asemenea, un client VPN simplu, care este ușor de navigat și acceptă OpenVPN, SSTP, PPTP și L2TP / IPSec ca protocoale VPN.

ExpressVPN are sediul în Panama și aceasta este o regiune asupra căreia nici o autoritate de date nu are competență. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să trimită niciunul dintre datele utilizatorului lor către nimeni, iar acest lucru este prezentat prin politica lor de înregistrare zero. ExpressVPN are de asemenea un serviciu DNS cu cunoștințe zero care ascunde IP-ul dvs. pentru a vă ascunde locația. Acest lucru îl face să funcționeze excelent cu IRC, și permite, de asemenea, accesul la alte site-uri geo-restrictive. Echipa de servicii pentru clienți ExpressVPN este, de asemenea, întotdeauna la îndemână pentru a vă ajuta să rezolvați problemele dvs. Acestea pot fi accesate prin intermediul social media, prin e-mail sau chiar prin mesagerie live. Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile care îl fac pe ExpressVPN să ia în considerare. Pentru o perspectivă mai aprofundată a ceea ce există în magazin, aruncați o privire la Raportul nostru ExpressVPN.

2. IPVanish

IPVanish este un furnizor simplu, care aplică o abordare a oaselor goale privind confidențialitatea și securitatea online. Serviciul are sediul în SUA și are peste 1500 de servere sub umbrela sa. Aceste servere furnizează colectiv mai mult de 40.000 de IP-uri pentru utilizatorii lor. IPVanish este extrem de considerat în special de utilizatorii care iau viteza și securitatea drept preocupările lor primare. IPVanish oferă servere super-rapide capabile de streaming HD, descărcări rapide în vrac, precum și torrenting rapid.

Vorbind despre aceasta, torrenting-ul este o activitate la care IPVanish pare să fi acordat multă atenție. Permite atât transferuri nelimitate de fișiere P2P și, de asemenea, vă menține activitatea anonimă. Pe lângă toate acestea, serviciul permite, de asemenea, o lățime de bandă nelimitată și o schimbare nelimitată a serverului. Serviciul oferă până la 10 conexiuni simultane, iar acest număr poate fi totuși mărit dacă alegeți să descărcați serviciul pe router. Utilizarea IPVanish este, de asemenea, destul de convenabilă, deoarece nu trebuie neapărat să descărcați clientul VPN pe dispozitiv. Puteți opta pentru extensiile sale de browser sau proxy-ul web SOCKS5 pentru a vă ascunde conexiunea ori de câte ori sunteți online. Sunteți bineveniți să aflați mai multe detalii despre acest furnizor parcurgând revizuirea noastră IPVanish.

3. NordVPN

În rezumarea listei noastre este NordVPN, un furnizor de prim rang cu sediul în Panama, care este serviciul dvs. de asistență pentru protecție completă. NordVPN are până la 4400 de servere în peste 60 de țări, ceea ce face mai puțin probabil să apară probleme de congestionare în rețeaua dvs. Serviciul oferă criptarea AES standard de 256 biți din industrie și include VPN dublu în pachetul său pentru cei care doresc să adauge și mai multe straturi la securitatea lor. Criptarea DoubleVPN înseamnă că utilizatorii ajung să-și direcționeze traficul prin două servere, deci dublând nivelul de criptare.

Utilizatorii NordVPN ajung să aleagă și ce servere preferă să se conecteze. Acest lucru se datorează faptului că serviciul are servere optimizate pentru funcții specifice. Acestea includ jocuri, descărcări în vrac, streaming HD și chiar torrenting. Serviciul este excelent pentru IRC, deoarece serviciul său Smart Play vă permite să ascundeți adresa dvs. IP. În acest sens, veți putea accesa site-uri și canale geo-restrictive, deoarece veți avea locația dvs. reală ascunsă. NordVPN oferă, de asemenea, software CyberSec pentru a vă feri de reclame și malware, precum și de Tor peste VPN pentru un anonimat și mai mare. Descoperiți alte funcții parcurgând recenzia noastră NordVPN.

Cei mai buni clienți IRC pentru Android, iOS sau PC

Iată o listă cu cei mai populari clienți IRC în acest moment:

 • WeeChat
 • xchat
 • HexChat
 • limba engleză stricată
 • irssi
 • Quassel IRC
 • Koversation

Rezumatul celor mai bune VPN pentru IRC

În măsura în care utilizarea sa a scăzut, IRC este în continuare în folosul mai multor organizații care fac bine. Utilizarea unui VPN le permite să adauge un strat de securitate la utilizarea lor și să se asigure că nimeni nu este capabil să intercepteze comunicarea lor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map