Cel mai bun VPN pentru ISP CenturyLink

În calitate de al treilea mare furnizor de telecomunicații din SUA, Centurylink a parcurs cu siguranță un drum lung de la începuturile sale ca o afacere deținută de o familie. Furnizorul de comunicații s-a bucurat mult de creștere. O mare parte din aceasta provine din numeroasele achiziții realizate de-a lungul anilor. Astăzi, compania oferă conexiuni pe bază de fibre în până la 17 state americane, funcții ca în S&Indexul P 500 și funcționează, de asemenea, ca operator de schimb local.


Cel mai bun VPN pentru ISP CenturyLink

Cel mai bun VPN pentru ISP CenturyLink

CenturyLink este bun?

Concurează cu companii bine înființate, cum ar fi AS&T și Verizon nu înseamnă nicio minte. Înseamnă că standardul serviciilor furnizate nu este aproape de mediocru. Fiind un ISP care există de ani buni, mulți susțin că CenturyLink mai are un drum lung de parcurs. Motiv? Un viciu practicat pe larg cu care utilizatorii de Internet de mult timp sunt foarte familiarizați; ștrangulare.

Throttling se referă la orice măsuri pe care ISP-ul dvs. le poate aplica pentru a încerca și a controla modul de navigare pe Internet. Aceasta include restricționarea accesului la anumite site-uri web sau chiar încetinirea vitezei de navigare prin reducerea lățimii de bandă. În cazul în care se confruntă, majoritatea furnizorilor de servicii Internet neagă apariția oricărei astfel de practici, cei mai îngăduitori recunoscând acest lucru pentru a-și regulariza utilizarea rețelei. În total, accelerarea este o practică care te lasă ca utilizator dezavantajat. Nu trebuie să experimentați întreaga capacitate a conexiunii.

Cum să Eviți aglomerarea ISP CenturyLink

O soluție de accelerație înseamnă că veți putea să transmiteți mai rapid videoclipurile dvs., să descărcați mai multe fișiere de tip media și mai rapid, care sunt semnificativ mai mari într-o perioadă mai scurtă de timp. Cu astfel de perspective captivante, este foarte ușor să ne imaginăm de ce oamenii apelează la un VPN. Conectarea la o rețea virtuală virtuală permite utilizatorilor să ascundă detalii despre conexiunea lor care sunt transmise prin adresa lor IP. Acest lucru este posibil datorită criptării.

Criptarea este actul de codificare a traficului dvs. astfel încât nici ISP-ul dvs., nici alți terți nu pot decripta orice date sunt transmise prin dispozitivul dvs. Se întâmplă de fiecare dată când stabiliți un link către un server străin. Desigur, mai întâi trebuie să vă abonați la un serviciu VPN credibil. După ce faceți acest lucru, adresa dvs. IP va fi modificată. Puteți manipula detaliile, cum ar fi locul în care vă bazați, permițându-vă să rămâneți anonim.

De asemenea, un serviciu VPN ușurează mult accesul la site-urile cu restricții geo. Tot ce va trebui să faceți este să vă conectați la un server bazat de la distanță. Acest lucru va face site-urile să creadă că sunteți pe teritoriul acceptat. Ca bonus, veți putea accesa, de asemenea, diferite versiuni ale unui anumit site. Acest lucru este util mai ales dacă cumpărați online sau căutați să rezervați un zbor sau un hotel.

Cele mai bune VPN-uri pentru ISP CenturyLink

Alegerea furnizorului potrivit pentru a vă înscrie este o problemă pe care o au mulți utilizatori de internet. Probabilitatea de a termina cu un furnizor VPN suplimentar este doar prea mare. Acesta este motivul pentru care am făcut lucrările de bază și am oferit furnizori care vor oferi cea mai bună experiență posibilă.

1. ExpressVPN

Îndrăgit și apreciat de utilizatorii de Internet din întreaga lume, ExpressVPN servește drept standard la ceea ce trebuie să vă așteptați de la un furnizor VPN de nivel superior. Serviciul are sediul în Insulele Virgine Britanice. Acesta este unul dintre numeroasele locuri în care autoritățile de date nu au competență. Furnizorul premiat promite înregistrare zero și promite criptare AES de 256 biți pentru toți abonații săi. Rețeaua sa de servere este, de asemenea, destul de impresionantă, oferind aproximativ 2000 de servere bine distribuite în 90 de țări.

Serviciul este, de asemenea, unul dintre puținele care au o gamă de servere oftalmate pe care le puteți folosi dacă vă aflați într-o țară în care utilizarea VPN este interzisă. De asemenea, funcționează excelent cu Tor pentru anonimat crescut. Aplicațiile ExpressVPN sunt disponibile pe dispozitivele Android, Windows, iOS, FireStick și Linux. Utilizatorii ExpressVPN vor primi, de asemenea, suport pentru protocoalele VPN, cum ar fi OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec și SSTP. Toate acestea vor face posibilă securitatea permanentă și, cu asistența 24/7 din partea diviziei lor de îngrijire a clienților, utilizatorii nu ar trebui să ezite ori de câte ori se confruntă cu o problemă. Am făcut o revizuire ExpressVPN mai elaborată pentru acest furnizor, așa că, dacă vă gândiți să vă înscrieți, trecerea în revistă ar fi un loc minunat pentru a începe.

2. IPVanish

Al doilea furnizor de pe lista noastră este IPVanish. Acest furnizor din SUA este binecunoscut pentru viteza mare pe care o oferă utilizatorilor săi. Acest lucru a făcut un succes la fel cu jucătorii și streamerele de filme. Serviciul are peste 1500 de servere din întreaga lume și se întâmplă să le dețină pe toate. Serviciul este, de asemenea, unul dintre puținele afișări de asistență completă pentru utilizatorii care doresc să facă torent. Permite transferuri nelimitate de fișiere P2P, precum și torrenturi anonime, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la urmărirea acestora.

IPVanish permite, de asemenea, cel mai mare număr de conexiuni la mai multe dispozitive la 10. Odată conectate, toate datele dispozitivului sunt protejate prin criptarea AES de 256 biți. Ca abonat al serviciului lor, puteți alege, de asemenea, să nu descărcați clientul lor VPN și, în schimb, să mergeți pentru proxy-ul web SOCKS5. Acest lucru ar trebui să poată ascunde adresa dvs. IP și să vă păstrați locația ascunsă pentru accesul la servicii geo-restricționate. Pentru mai multe motive pentru care funcțiile IPVanish sunt una dintre cele mai bune VPN-uri pentru CenturyLink, aruncați o privire la revizuirea noastră IPVanish.

3. NordVPN

În cele din urmă, avem NordVPN; un furnizor care s-a aplecat să-și păstreze traficul în siguranță și să dispună de toate instrumentele și funcțiile necesare. Serviciul are sediul în Panama și are peste 4000 de servere prezente în peste 60 de țări. Cu doar numărul său mare de servere, NordVPN trece peste atâția furnizori. Numerele mari îi oferă, de asemenea, un mare avantaj. Serviciul permite utilizatorilor să aleagă cu ce servere să se conecteze în funcție de utilizarea prevăzută. Există servere destinate pentru jocuri online, streaming, navigare, torrenting sau descărcări în vrac.

NordVPN găzduiește, de asemenea, utilizatorii care au mai mult de un dispozitiv, permițând până la 6 dispozitive să mențină o conexiune simultană. Serviciul este, de asemenea, foarte apreciat de către serviciu, deoarece pe deasupra cifrării AES de 256 biți. Traficul utilizatorilor este deviat prin două servere în loc de unul prin ceea ce se numește dubla criptare. De asemenea, un abonament NordVPN vine cu un switch Internet kill și IP-uri dedicate pentru cei care ar dori propria lor adresă de specialitate. Pentru o privire mai aprofundată a ceea ce NordVPN are de oferit, economisiți timp și parcurgeți bine recenzia noastră NordVPN.

Concluzie cu privire la cel mai bun VPN pentru ISP CenturyLink

Utilizarea unui VPN pentru a rezolva orice formă de accelerație adusă de ISP-ul tău este unul dintre cele mai proactive lucruri pe care le poți face pentru a-ți returna libertatea online. Cele trei servicii pe care le-am enumerat sunt mai mult decât capabile să facă o treabă excelentă. Cu toate acestea, insistăm în continuare să parcurgeți recenziile individuale pentru a avea o idee mai bună despre ceea ce veți obține.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map