Cel mai bun VPN pentru ISP Suddenlink

Suddenlink se remarcă ca unul dintre puținii furnizori de servicii Internet care nu necesită nici măcar un contract cu care să se înscrie. Acest tip de abonament vă permite să treceți la un alt ISP dat dacă nu sunteți deloc mulțumit de serviciul pe care îl primiți. Față de alți furnizori, Suddenlink este cu adevărat înaintea jocului, deoarece nici nu trebuie să plătiți o taxă suplimentară pentru aranjamentul fără contract. Aceasta înseamnă că veți suporta ceva mai puțin în cazul în care alegeți să treceți la un alt furnizor.


Cel mai bun VPN pentru ISP Suddenlink

Cel mai bun VPN pentru ISP Suddenlink

Planuri de preț și planuri Sudlink

În ceea ce privește viteza, Suddenlink oferă planuri de până la 1 Gb, dar aceasta variază puternic în funcție de disponibilitate. Vitezele pe care le obțineți depind de cele ale celorlalți oameni cu care partajați conexiunea. Dacă este posibil ca majoritatea să transmită online unele emisiuni TV, înseamnă că există multă lățime de bandă în uz. Prin urmare, orice puteți face devine într-un fel limitat. Acest lucru poate fi foarte frustrant, mai ales dacă aveți nevoie de o conexiune rapidă pentru a vă duce la bun sfârșit munca.

Capacele de date

O altă problemă care este comună cu majoritatea furnizorilor de servicii Internet și este, de asemenea, un factor la Suddenlink sunt capacele de date pe care le plasează pe conexiunile lor. Majoritatea planurilor au o limită de până la 350 GB date pe lună. Acordat, acest lucru s-ar putea simți ca o alocație uriașă la început, dar dacă aveți mai multe dispozitive care se bazează pe conexiunea dvs., nu va dura cu adevărat atât de mult timp pentru a ajunge la această limită. Dacă atingeți constant acest nivel de utilizare a datelor, puteți observa chiar și eforturile furnizorului dvs. de a vă accelera conexiunea.

ISP Throttling

Accelerarea ISP este o întâmplare frecventă care implică furnizorul dvs. limitarea tipului de activitate în care vă puteți angaja online. Diferitele forme de accelerare care pot fi aplicate pe conexiunea dvs. includ setarea unei limite pe lățimea de bandă sau chiar blocarea accesului la anumite site-uri și canale. Dacă se întâmplă să fii un utilizator greu, acesta este un lucru care ți-ar plăcea să ți se întâmple. Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru a preveni acest lucru este înregistrarea la un furnizor VPN legitim.

De ce ar trebui să utilizați un VPN cu Suddenlink

Utilizarea unui VPN vă permite să vă ascundeți conexiunea de ISP; în acest fel le este dificil să afle exact ce faceți online. După acest lucru, ISP-ul dvs. va avea destul de greu să vă explice cum să vă accelerați conexiunea, având în vedere că nu vor fi în măsură să păstreze filele cu privire la ceea ce sunteți online. Dacă aveți conexiunea criptată prin intermediul rețelei virtuale private înseamnă să fiți protejat de orice formă de interferență externă și de asemenea să puteți utiliza rețeaua fără ca ISP-ul dvs. să dea peste cap activitatea dvs..

Erorile de localizare ocolitoare

Un serviciu VPN credibil înseamnă, de asemenea, posibilitatea de a lucra în jurul oricărui bloc geo-restrictiv pe care site-urile și canalele găzduite din alte părți ale lumii ar putea să le creeze. Acest lucru vă permite să obțineți acces la conținutul mondial. Tot ce va trebui să faceți este să vă conectați la un server care are sediul în țara în care este găzduit site-ul dvs. web și canalul dvs. și veți fi modificat adresa dvs. IP pentru a face să pară că sunteți bazați în țara respectivă..

Securitate suplimentară

Securitatea pe care o obțineți folosind un VPN este, de asemenea, pe deasupra. Abonarea la un serviciu credibil înseamnă că ajungeți la cumpărături online fără a fi nevoie să vă preocupați de modificarea detaliilor dvs. financiare. De asemenea, veți beneficia de o mulțime de reduceri, deoarece multe site-uri își bazează într-adevăr prețurile pe locația clientului lor. Un VPN vă permite să vă conectați la site-urile care au listări mai ieftine, permițându-vă să vă bucurați de tarife reduse la zborurile dvs., la rezervările la hoteluri sau chiar la produse generale..

Pentru a obține toate aceste beneficii, va trebui să vă înscrieți la un serviciu care are capacitatea de a vă păstra conexiunea protejată și de a preveni orice formă de supraveghere de la ISP.. 

Cele mai bune VPN-uri pentru ISP Suddenlink

Există mulți furnizori care promit întotdeauna să vă asigure și să vă protejați bine, dar puțini dintre ei oferă cu adevărat ceea ce promit. Pentru a vă asigura că beneficiați de un serviciu de cea mai bună calitate, am creat o listă scurtă de servicii pe care vă puteți baza. Aruncați o privire la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Suddenlink ISP.

1. ExpressVPN

ExpressVPN este unul dintre cele mai apreciate servicii VPN din industrie. Furnizorul are aproximativ 2000 de servere în rețeaua sa, iar cu baza în Insulele Virgine Britanice, aplică un serviciu strict de logare zero pentru abonații săi. ExpressVPN oferă, de asemenea, criptarea AES premium de 256 biți bazată pe un serviciu OpenVPN. Permite până la 3 dispozitive simultane să se conecteze la serviciu. Utilizarea ExpressVPN este, de asemenea, ideală pentru utilizatorii pentru prima dată, deoarece serviciul premiat oferă o experiență excelentă în îngrijirea clienților.

Echipa de ajutor este disponibilă 24/7 și poate fi accesată prin mesagerie live, ticketing prin e-mail sau chiar pe social media. Dacă nu sunteți prea confortabil cu clientul VPN, puteți alege, de asemenea, să descărcați software-ul direct pe router. Acest lucru mărește chiar numărul de dispozitive simultane pe care le puteți pune sub umbrela furnizorului. Una dintre cele mai mari avantaje ale utilizării ExpressVPN este că obțineți acces la servere stealth. Acestea sunt servere la care vă puteți conecta și ascunde utilizarea VPN, în special dacă doriți să accesați conținut într-o regiune puternic cenzurată. Acestea sunt doar câteva dintre avantajele pe care le obțineți odată ce vă abonați la serviciul ExpressVPN. Pentru a obține scorul complet, luați ceva timp pentru a parcurge recenzia noastră ExpressVPN.

2. IPVanish

IPVanish este un alt serviciu de renume la care vă puteți abona. Cu sediul în Florida, serviciul asigură până la 40.000 de IP-uri, prin rețeaua sa de peste 1500 de servere. Securitatea este de grad militar, datorită criptării AES de 256 biți. Serviciul este, de asemenea, dintre puținele care permit până la 10 conexiuni simultane, toate sub un singur cont. Utilizarea IPVanish înseamnă, de asemenea, să nu aveți limite în lățimea de bandă, precum și să nu existe limite în ceea ce privește numărul de ori în care puteți comuta servere.

Dacă ai tendința să-ți petreci mult timp în torenting, IPVanish este într-adevăr furnizorul potrivit pentru tine. Acest lucru se datorează faptului că serviciul permite transferuri de fișiere anonime și nelimitate. IPVanish acceptă de asemenea OpenVPN, PPTP, SSTP și IKEv2 ca protocoale VPN de utilizat, precum și un mod ușor de navigat prin clientul VPN. Clientul vine în versiuni care pot rula pe diferite platforme precum Android, Linux, iOS și Windows. Dacă un abonat nu așteaptă cu nerăbdare să descarce clientul pe dispozitivul său, există câteva opțiuni mai ușoare la care poate apela. Una dintre ele este extensiile browserului.

Există extensii de browser disponibile atât pentru browser-urile Chrome cât și pentru Firefox, dar dacă aceasta este o soluție ușoară, atunci utilizatorii pot apela la proxy-ul web SOCKS5 al IPVanish. Proxy-ul permite utilizatorilor să-și ascundă locația atunci când este online. Acestea sunt doar câteva dintre avantajele pe care IPVanish le are de oferit. Pentru a afla mai multe despre pachetul complet, aruncă o privire la revizuirea noastră aprofundată IPVanish.

3. NordVPN

Pe măsură ce ne terminăm, aruncăm o privire la un alt furnizor prolific din industrie; NordVPN. Înființată în 2009, NordVPN este unul dintre puținii furnizori care permit utilizatorilor să aibă până la 6 dispozitive simultane legate de serviciul său. Furnizorul este capabil să se ocupe de toate aceste conexiuni foarte bine datorită rețelei sale diverse de peste 4000 de servere. NordVPN garantează, de asemenea, securitate completă prin criptarea AES de 256 biți, care acceptă OpenVPN, PPTP, SSTP și IKEv2 ca protocoale OpenVPN.

Folosind NordVPN înseamnă că vă puteți asigura conexiunea și mai mult prin funcția lor de criptare dublă. Aceasta înseamnă că vă puteți orienta conexiunea prin mai mult de două servere, obținând dublul nivelului de securitate. 

Există servere potrivite pentru jocuri online, descărcări în vrac, torrenting, precum și streaming HD, și sunt destule din care să alegeți. Folosirea NordVPN înseamnă, de asemenea, să beneficiezi de software cum ar fi CyberSec, care ține departe orice malware și reclame nedorite. Aceasta este doar o imagine a ceea ce este posibil să obțineți odată ce vă abonați la acest furnizor. Pentru o analiză completă a ceea ce vă puteți aștepta, aruncați o privire la revizuirea noastră NordVPN.

Rezumat despre Cel mai bun VPN pentru ISP Suddenlink

Nu se spune ce poate face ISP-ul dvs. pentru a vă controla conexiunea, astfel încât să rămâneți pe partea sigură, cel mai bine este să vă înscrieți cu un serviciu VPN credibil. Cei trei pe care i-am menționat sunt suficient de buni pentru a garanta o protecție optimă și pentru a preveni orice formă de accelerare din partea ISP.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map