Cel mai bun VPN pentru LG Smart TV – Schimbă regiunea WebOS

Ce este cel mai bun VPN pentru televizoarele LG din 2019? În ceea ce privește producătorii de televizoare inteligente, LG este chiar în vârf împreună cu Samsung și Sony. Interfața de utilizator a LG, denumită WebOS, este deosebit de populară. Trebuie menționat că aplicațiile de streaming pe care le accesați pe televizorul dvs. inteligent depind de regiunea în care vă aflați în prezent. Un alt aspect pe care trebuie să-l țineți cont atunci când achiziționați un televizor inteligent este acela că majoritatea acestora pot fi ușor hackate. Un criminal informatic poate folosi măsurile slabe de securitate ale Smart TV pentru a vă compromite confidențialitatea și securitatea. Pentru a schimba regiunea WebOS și pentru a adăuga un strat suplimentar de securitate la LG Smart TV pe parcurs, trebuie să utilizați o rețea privată virtuală. Dar ce VPN este cel mai potrivit pentru LG Smart TV? Aceasta este ceea ce vom viza să analizăm în revizuirea de mai jos.


Cel mai bun VPN pentru LG Smart TV - Schimbă regiunea WebOS

Cel mai bun VPN pentru LG Smart TV – Schimbă regiunea WebOS

Cel mai bun LG Smart TV VPN rezumat

În cazul în care știți deja tot ce trebuie să știți despre VPN-uri și cum funcționează, citirea revizuirii complete de mai jos nu ar trebui să fie necesară. Uitați-vă la cele mai bune VPN-uri pe care le puteți utiliza pe televizoarele LG inteligente aici:

Telefoanele inteligente LG sunt compatibile cu VPN?

Din păcate, nu există nicio modalitate de a instala direct o aplicație VPN sau de a configura o conexiune VPN pe televizorul dvs. LG Smart. Aplicațiile VPN sunt concepute în principal pentru a funcționa pe dispozitivele bazate pe Windows, Mac OS, iOS și Android. Dacă doriți să accesați aplicații geo-blocate pe televizorul LG Smart, există două soluții de rezolvare pe care le puteți utiliza.

Fie configurați conexiunea VPN pe routerul dvs., fie utilizați un serviciu proxy Smart DNS. Pentru a instala un VPN pe routerul dvs., routerul trebuie să sprijine VPN. În cazul Smart DNS, va trebui să schimbați adresele serverului DNS de pe LG Smart TV la cele ale serviciului proxy Smart DNS la care sunteți abonat. Rețineți că, în timp ce utilizați Smart DNS vă permite să accesați conținut geore-restricționat, acesta nu criptează traficul dvs. sau nu vă ascunde complet adresa IP. În ceea ce privește securitatea și confidențialitatea, VPN este calea de urmat.

Dacă sunteți în căutarea unui furnizor de servicii VPN pe care să-l utilizați cu televizorul LG Smart, asigurați-vă că furnizorul pe care îl alegeți oferă pentru abonați proxy-uri Smart DNS care pot fi configurate direct prin setările de rețea ale televizorului.. ExpressVPN și BulletVPN sunt ambele exemple principale.

În cazul în care căutați un serviciu proxy inteligent DNS, vă puteți înscrie Unlocator. Acestea oferă noilor utilizatori o probă gratuită de 7 zile și sprijină deblocarea a aproximativ 200 de canale din întreaga lume. Vă puteți înscrie la un proces gratuit Unlocator, fără a fi nevoie de un card de credit.

Cum se instalează Smart DNS pe LG TV – VPN Alternative

Iată cum puteți configura Smart DNS pe LG Smart TV.

 1. Porniți Smart TV-ul și apăsați butonul HOME de pe telecomandă și selectați SETĂRI din partea dreaptă sus.
 2. Apoi, selectați Rețea ► Conexiune Wi-Fi.
 3. Alegeți Setări avansate.
 4. Apoi, selectați Editare.
 5. Introduceți adresele serverului DNS la care v-ați furnizat serviciul VPN sau Smart DNS cu care v-ați înscris.
 6. Apăsați Conectare.
 7. Așteptați finalizarea testului de conexiune la internet și reporniți Smart TV-ul.

Acum rețineți că mai trebuie să schimbați regiunea LG Smart TV pentru a instala aplicații de streaming din alte regiuni. Cu alte cuvinte, nu veți putea accesa aplicații din SUA precum HBO, Hulu sau Amazon Prime dacă nu schimbați regiunea televizorului în SUA pentru prima dată.

Cum se schimbă regiunea WebOS pe LG Smart TV?

Urmați pașii de mai jos pentru a comuta regiunea LG Smart TV.

 1. Pe telecomanda LG, faceți clic pe butonul „Setări”.
 2. De acolo, selectați „General”.
 3. Alegeți „Locația”.
 4. Selectați „Țara serviciilor LG”.
 5. Debifează „Setați automat” și alegeți țara în care doriți să treceți.
 6. Faceți clic pe „Da” și reporniți Smart TV.

Rețineți că țările din care treceți depind de regiunea de unde ați cumpărat televizorul LG Smart.

Cum să activați VPN pe LG Smart TV prin router

Dacă doriți să vă lipiți de un VPN datorită caracteristicilor sale superioare de securitate online, puteți configura conexiunea VPN pe router. În acest fel, toate dispozitivele pe care le conectați la acel router, inclusiv Smart TV, desigur, vor putea partaja conexiunea VPN. Cu toate acestea, trebuie să știți câteva puncte. În primul rând, nu toate routerele VPN sunt compatibile cu VPN. Pentru mai multe informații despre modul de configurare VPN pe router, consultați acest ghid. De asemenea, trebuie să știți că instalarea VPN pe un router necesită cunoștințe tehnice și, prin urmare, nu este pentru toată lumea. Beneficiile pe care le obțineți sunt totuși uriașe.

Cum să activați VPN pe LG Smart TV prin partajarea conexiunii la rețea

În mod alternativ, puteți configura conexiunea VPN pe PC-ul sau Mac-ul Windows și, ulterior, puteți partaja conexiunea la internet a computerului cu Smart TV. În acest fel, Samsung Smart TV va beneficia și de conexiunea VPN a PC-ului sau Mac-ului. Din nou, această metodă nu este simplă, dar este încă realizabilă și prezintă o soluție viabilă pentru oricine caută modalități de instalare a VPN pe Smart TV-ul lor.

Cel mai bun VPN pentru LG Smart TV – 3 alegeri

În cazul în care căutați un furnizor de servicii VPN pe care să îl utilizați cu Smart TV-ul dvs., asigurați-vă că oferă o caracteristică Smart DNS. Așa cum am explicat în detaliu mai sus, Smart DNS poate fi instalat direct pe televizoarele LG inteligente, fără a fi necesară jocul cu routerul sau computerul. După ce ați terminat, puteți debloca diverse servicii de streaming de pe televizorul dvs. LG Smart.

1. ExpressVPN

ExpressVPN - Cel mai bun VPN pentru 2019

Când vine vorba de un VPN credibil, ExpressVPN a fost întotdeauna considerat ca unul dintre cei mai buni concurenți ai tuturor timpurilor. Mai ales pentru că oferă servere în mai mult de 160 de locații și acordă mai multe protocoale de securitate pentru care utilizatorii să le aleagă. De asemenea, acceptă toate dispozitivele majore și oferă asistență pentru clienți în direct ceasornic. Așadar, în cazul în care vă întrebați dacă acest VPN are sarcina de a vă ridica experiența LG Smart TV, aruncați o privire la ce mai are de oferit:

Pro-uri

 • Serviciu VPN rapid și sigur
 • Fără jurnalele de utilizare
 • Oferă până la cinci conexiuni simultane
 • Lățime de bandă și viteză nelimitată
 • Asistență client extrem de profesională
 • Mai multe locații și protocoale de server
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Aplicație simplă VPN

Contra

 • Preturi mari

2. NordVPN

NordVPN - Top VPN în revizuirea anului 2019

NordVPN este un furnizor de servicii VPN cu sediul în Panama, care activează în activitatea VPN din 2012. Au o rețea de server solidă și, datorită serviciilor de încredere, baza lor de clienți este în continuă creștere. NordVPN are o politică strictă fără jurnaluri și unele caracteristici destul de atractive, cum ar fi criptarea dublă și serverele P2P. Continuați să citiți recenzia noastră NordVPN obiectivă pentru a afla mai multe despre acest renumit furnizor VPN.

aplicații pentru iPhone, iPad, Android, PC și Mac sunt posibil cele mai ușoare și prietenoase pe care le-am folosit. Setarea lor durează câteva minute. De acolo înainte, lansați pur și simplu aplicația și vă conectați la un server VPN la alegere. Este sigur să spunem că s-au depus multe eforturi în crearea acestor aplicații. La fel ca ExpressVPN, NordVPN oferă un Perioada de rambursare de 30 de zile, mai mult decât suficient timp pentru a-și testa complet serverul VPN.

Pro-uri

 • Nu sunt păstrate jurnalele
 • Serviciu VPN dublu
 • Protocoale de criptare puternice
 • Suport excelent
 • Până la 6 conexiuni simultane
 • Viteze ultra-rapide
 • Lățime de bandă nelimitată
 • DNS inteligent

Contra

 • Nu este cel mai ieftin furnizor VPN din jur

3. BulletVPN

BulletVPN

BulletVPN este un serviciu considerat nou pentru industrie, dar continuă să se dovedească pe parcurs. Continuă să câștige încet providența în rândul utilizatorilor din întreaga lume datorită caracteristicilor lor uimitoare de VPN. Au o echipă de asistență pentru clienți extrem de susținută, care este acolo pentru a vă răspunde la toate întrebările și pentru a vă ajuta cu problemele dvs. Acest VPN permite până la 5 conexiuni simultane și include un serviciu gratuit de DNS inteligent în pachetul lor pentru cei care ar prefera acest lucru. Pentru a afla mai multe despre acest VPN, parcurgeți caracteristicile de mai jos:

Pro-uri

 • Garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile.
 • Servere în 31 de țări.
 • Clienți compatibili cu Android, iOS, PC și Mac.
 • Suport pentru chat live 24/7.
 • Ofera DNS inteligente
 • Fără politică de jurnal

Contra

 • Scăzut pe servere.

4. SurfShark

SurfShark VPN Review

SurfShark este noul VPN din oraș. Cu toate acestea, acest tânăr oferă securitate, viteză și confidențialitate în cele mai bune condiții pentru utilizatorii săi. S-ar putea să fiți martor la simplitatea aplicației lor, dar nu vă lăsați să vă păcăliți să credeți că nu este bine. Simplitatea vizează utilizatorii de internet non-tehnologi care nu știu prea mult. Acesta oferă protocoale de tunel sigure, cum ar fi IKEv2 și OpenVPN, 500+ servere din 50 de țări și lățime de bandă nelimitată pentru torenting. Este suficient pentru a face din VPN rechinul real? Ei bine, verificați mai jos și aflați mai multe:

Pro-uri

 • 500+ servere
 • Viteze ultra-rapide
 • Pe ceas, suport pentru chat live
 • Acceptă protocoalele IKEv2 și OpenVPN
 • Politica zero-jurnal
 • Comutator ucider disponibil
 • Deblochează canalele restricționate la nivel mondial.
 • 30 de zile înapoi

Contra

 • Un pic scump pe planul lor lunar

Singurele două VPN-uri pe care le cunosc despre această ofertă sunt DNS inteligente ExpressVPN și BulletVPN. Ambii sunt mari furnizori de servicii VPN, care au, de asemenea, o garanție de returnare de 30 de zile. Deci nu există niciun risc pentru a le încerca.

Cum se instalează VPN pe LG Smart TV – Înveliți

Așa cum am menționat mai sus, nu există nicio modalitate de a instala direct VPN pe televizoarele LG inteligente. Cu toate acestea, cele două soluții de rezolvare pe care le-am sugerat mai sus ar trebui să fie suficiente în cazul în care căutați o modalitate de a obține acces la conținutul dvs. de streaming preferat, chiar dacă în prezent trăiești într-o regiune în care aceste aplicații de streaming sunt restricționate geo.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map