Cel mai bun VPN pentru Linux – Revizuirea 2020

Ce este cea mai bună VPN pentru Linux în 2020? Indiferent de platforma și sistemul de operare pe care îl utilizați pentru a accesa Web-ul, este interminabil să acceptați comutatorul pentru securitate suplimentară și măsuri pentru anonimatul online. Acest lucru este valabil și pentru cei care utilizează software open source și sistem de operare ca Linux. Linux este de obicei mult mai inerent mai sigur decât rivalii săi comerciali, inclusiv Windows. Totuși, asta nu înseamnă că, dacă sunteți utilizator Linux, nu aveți nevoie de nicio măsură de securitate. Utilizatorii Linux ar trebui să recurgă și la VPN pentru anonimat online, criptare de date și beneficii conexe. Deci, aici este a noastră cel mai bun review VPN Linux pentru Ubuntu, Fedora, OpenSUSE, și Mentă.


Cea mai bună revizuire Linux VPN 2020

Cea mai bună revizuire Linux VPN 2020

Selectarea VPN-ului potrivit pentru Linux

Selectarea serviciului VPN potrivit pentru Linux poate fi dificilă, deoarece există atât de multe opțiuni precum alegerea celui mai bun hamburger din America, cum este chiar posibil? Majoritatea serviciilor VPN orientate pe Linux rulează pe un faimos proiect de software open source numit OpenVPN. Este într-adevăr sigur și oferă o mulțime de caracteristici. Puteți găsi VPN-uri Linux care rulează pe distribuții precum Ubuntu și altele. Mai jos sunt enumerate câteva VPN-uri care sunt potrivite pentru Linux.

Cea mai bună recenzie VPN Linux

Iată recenzia completă a celor mai bune VPN-uri pentru Linux:

ExpressVPN

ExpressVPN - Cel mai bun VPN pentru 2020

ExpressVPN – Cel mai bun VPN pentru 2020

Este preferat de mii de utilizatori Linux datorită compatibilității și stabilității sale. Serverele acoperă mai mult de 100 de țări. Puteți, de asemenea, să comutați punctele finale ale VPN, mai puțin rău. În timp ce tutorialele sunt pentru Ubuntu, îl puteți instala cu ușurință pe mai multe sau mai puțin toate versiunile Linux populare. Dezavantajul este o interfață de linie de comandă în locul GUI pentru desktop. De asemenea, vine cu o lună lună de garanție înapoi. Este compatibil și cu distribuțiile Fedora, Debian. Acum, puteți utiliza 3 dispozitive în același timp cu acesta și a fost adăugat suport pentru Netflix, ceea ce îndulcește foarte mult afacerea.

NordVPN

NordVPN - Top VPN în revizuirea anului 2020

NordVPN – Top 5 VPN în revizuirea anului 2020

Este, de asemenea, o soluție plăcută pentru utilizatorii Linux care încearcă mâna la VPN. Serviciul este, de asemenea, bazat pe OpenVPN, iar tutorialele sunt superbe pentru începători. Serviciul este destul de ușor pe portofel dacă vă înscrieți la un abonament de un an, plătind 5,75 USD pe lună. Există și o garanție de returnare a banilor. Puteți conecta 6 dispozitive la serverele lor în același timp. Utilizează protocolul AES pe 256 biți pentru criptarea datelor. Acesta rulează și pe versiunile Linux și Debian și Fedora.

IPVanish

IPVanish - Top VPN în revizuirea anului 2020

IPVanish – Top VPN în revizuirea anului 2020

Este un alt demn VPN Linux utilizatori pot încerca. Ghidul de configurare este excelent cu capturi de ecran și procesul de configurare este simplu. Costul pachetului este un pic mai mare decât majoritatea rivalilor, la 6,49 USD pe lună. Cu toate acestea, calitatea serviciului justifică în cele din urmă costul mai mare.

VyprVPN

VyprVPN - Error de proxy Netflix Solution 2020
Garanție de returnare a banilor de 30 de zile

Acest lucru este ideal pentru utilizatorii VPN greși care folosesc Linux pe calculatoarele lor. Dacă trebuie să accesați frecvent conținut geore-restricționat și să descărcați mult conținut, aceasta este soluția potrivită pentru dvs. Acestea oferă 700 de servere în mai mult de 50 de țări, iar acest lucru este suficient de bun pentru majoritatea utilizatorilor VPN. VyprVPN este de asemenea renumit pentru viteză și stabilitate.

Cea mai bună VPN Linux – Alte alternative

Desigur, există câteva alte servicii VPN Linux pe care le puteți încerca. HideMyAss este un exemplu și se rulează pe versiunile Debian, OpenSUSE și Ubuntu ale Linux. Acesta se adresează mai mult utilizatorilor Linux geek. BulletVPN este un alt serviciu VPN Linux care vine cu o garanție de returnare a sumelor valabile timp de 30 de zile. Serverele sunt disponibile doar pentru 22 de țări, dar obțineți o viteză mai rapidă. Obțineți trei conexiuni simultane pe acesta și au un preț accesibil.

Utilizatorii de VPN Linux ar trebui să se sustragă

Oamenii folosesc Linux, mai ales pentru construirea și funcționarea securizată a acestuia. Așadar, nu are sens să alegeți o VPN mai puțin securizată pentru computerul care rulează Linux! Ascunsul său este un VPN gratuit care acceptă doar conexiune PPTP. În prezent, conexiunea PPTP este considerată mai puțin sigură. SecurityKISS este un alt serviciu de care nu folosiți, cel puțin versiunea gratuită, deoarece păstrează jurnalele utilizatorului.

Cel mai bun VPN Linux – Puncte cheie

Astfel, puteți găsi câteva VPN-uri Linux care oferă o valoare importantă pentru banii dvs. și, mai ales, un serviciu și o securitate bună. În mod ideal, utilizatorii VPN Linux se concentrează mai mult pe aspecte de securitate decât freebies. Ar trebui să selectați un serviciu care are asistență robustă pentru clienți, are o listă de caracteristici solide și este compatibil cu versiunea Linux pe care o utilizați. Majoritatea serviciilor VPN Linux vin cu o politică de rambursare a banilor pe care o puteți utiliza pentru a testa dacă produsul lor respectă așteptările dvs. sau nu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map