Cel mai bun VPN pentru Microsoft Edge

La lansarea sa, Microsoft Edge a fost bine primit de către pasionații de Windows și a fost văzut pe scară largă ca așteptatul upgrade la unul dintre cele mai longevive browsere web de pe piață, Internet Explorer. Browserul recent lansat a primit atât de multă dragoste din partea utilizatorilor săi, încât Microsoft a decis să dezvolte și să elibereze versiuni și pentru dispozitivele Android și iOS. Cu funcția sa de lansare rapidă și experiența de navigare integrată, Edge devine lent browserul de alegere pentru majoritatea utilizatorilor de Internet.


Cel mai bun VPN pentru Microsoft Edge

Cel mai bun VPN pentru Microsoft Edge

VPN pentru îmbunătățirea securității Microsoft Edge

Microsoft Edge are încorporate o mulțime de funcții și îmbunătățiri de securitate, dar dacă căutați o protecție completă împotriva tuturor amenințărilor existente online, cel mai bun pariu este să vă înscrieți la un furnizor VPN credibil. Utilizarea unui VPN alături de browserul dvs. Edge vă asigură să obțineți sigilarea tuturor lacurilor posibile prin care datele dvs. ar putea fi furate și să parcurgeți toate activitățile dvs. online, fără să vă faceți griji.

Cel mai bun VPN Microsoft Edge dezvăluit

Ori de câte ori navigați pe web, aveți nevoie de un furnizor de servicii VPN care poate furniza atât anonimatul cât și securitatea online. Iată VPN-urile de top recomandate pentru browserul Microsoft Edge:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. CyberGhost
 4. NordVPN
 5. BulletVPN

Alegerea unui serviciu VPN

Industria VPN este saturată și, în măsura în care VPN-urile recomandate pentru browsere, există o cantitate substanțială din care să alegeți. Există atât de mulți furnizori care pretind că oferă o varietate de servicii. Acest lucru face destul de dificil pentru un utilizator nou să decidă cu cine să se înscrie. Pentru a vă salva de toată această frustrare, am prezentat o serie de factori cheie pe care ar trebui să îi aveți în vedere atunci când căutați un furnizor credibil. Câteva dintre ele includ:

 • Numără server: O rețea VPN este la fel de bună ca numărul de servere pe care le are în rețeaua sa. Cu cât numărul de servere este mai mare, cu atât potențialul de rețea este mai mare.
 • Compatibilitate software: este esențială înregistrarea cu un serviciu VPN care oferă diferite versiuni ale software-ului său pentru sisteme diferite. Aceasta înseamnă că va putea să vă integreze bine și să vă protejeze toate dispozitivele.
 • Viteză: doriți să căutați serviciul care vă reduce viteza cu cea mai mică marjă. VPN-urile sunt cunoscute pentru consumul în lățimea de bandă, așa că căutați un serviciu care nu îl va reduce la fel de mult.
 • Politica înregistrărilor: Înregistrarea cu un serviciu VPN înseamnă că căutați protecție și nu pentru nimeni să țină un jurnal al tuturor site-urilor pe care le accesați. Accesați un furnizor care nu are o politică strictă de înregistrare și are sediul central într-un loc unde nu se aplică nicio formă de reguli de jurisdicție a datelor.
 • Conexiuni simultane: dacă aveți mai multe dispozitive pe care doriți să le păstrați protejate, căutați un serviciu care să permită multe, fără a dilua calitatea experienței dvs..
 • Protocoale VPN: este întotdeauna bine să vă mențineți opțiunile deschise, așa că încercați și mergeți la un furnizor care are toate protocoalele VPN furnizate.

Cele mai bune VPN-uri pentru Microsoft Edge

Indiferent dacă căutați un VPN pentru dvs. browser Microsoft Edge, Mozilla Firefox sau Google Chrome, există 4 VPN-uri de top pe care vă puteți baza întotdeauna pentru o navigare anonimă și sigură:

1. ExpressVPN

ExpressVPN este unul dintre serviciile VPN de primă clasă disponibile pe planetă. Este cel puțin ceea ce susțin pe site-ul lor și au faptele care să susțină această afirmație. Serviciul are o rețea de servere prezente în mai mult de 94 de țări și criptare AES de 256 biți pentru a vă proteja împotriva oricăror hackeri și spammeri. Politica lor de înregistrare zero este bine confirmată, iar serviciul are aplicații compatibile cu toate dispozitivele dvs. bazate pe iOS, Android, Mac sau Windows. De asemenea, aplicația software este ușor de navigat, ceea ce o face destul de potrivită pentru utilizatorii care fac prima dată. ExpressVPN permite până la 3 conexiuni în același timp și are o ofertă de loialitate în cazul în care tu și arbitrul dvs. obțineți amândoi o lună gratis imediat după înregistrare. Pentru a încerca serviciul, puteți prelua garanția de returnare a banilor de 30 de zile în cazul în care, dacă renunțați la expirarea celor 30 de zile, primiți o rambursare completă. Vedeți ce mai primiți dintr-un abonament ExpressVPN citind recenzia noastră ExpressVPN.

2. IPVanish

IPvanish are o rețea foarte fiabilă care este fortificată prin cele peste 950 de servere diferite împrăștiate în mai mult de 60 de țări diferite. Aceasta se traduce printr-o mare varietate de adrese IP din care să aleagă, împreună cu o viteză de conectare super rapidă. După ce vă abonați, veți beneficia, de asemenea, de comutarea nelimitată a serverului și de lățimea de bandă nelimitată. Aceasta este o veste excelentă, mai ales dacă intenționați să vă folosiți timpul de streaming online, torrenting sau descărcare de fișiere cu volum mare. Pachetul IPVanish VPN este dotat, de asemenea, cu caracteristici precum un comutator automat de oprire, criptare AES de 256 biți, înregistrare zero, protecție împotriva scurgerii DNS, precum și o aplicație compatibilă cu toate sistemele de operare populare. Un lucru particular care îi izolează de ceilalți furnizori de servicii este garanția înapoi a banilor. Vă vor permite să vă testați serviciul timp de șapte zile și, până la sfârșit, nu sunteți convins, puteți totuși opta pentru a vă rambursa. Vrei să afli mai multe? Verificați această recenzie completă IPVanish.

3. CyberGhost

Cu peste 1200 de servere online în orice moment, CyberGhost este un furnizor de care poți depinde întotdeauna pentru a rămâne conectat. Securitatea lor este standardul industriei de criptare AES pe 256 biți, iar politica lor de înregistrare zero este sigură că nu va dezvălui istoricul de navigare. Serviciul este dotat cu un comutator automat de omor și protecție împotriva scurgerii DNS. De asemenea, are una dintre cele mai mari capacități pentru conexiuni simultane, suportând până la 7 dispozitive simultan și toate sub un singur cont. Serviciul lor pentru clienți este accesibil și prin chat sau e-mail pentru a vă asigura că veți primi ajutorul de care aveți nevoie ori de câte ori întâmpinați o problemă. Clienții potențiali sunt bineveniți să își probeze serviciul prin intermediul serviciului de garanție înapoi de 30 de zile pentru a vedea ce ar trebui să se aștepte odată ce se înscriu cu serviciul. După cum este ilustrat în această recenzie, CyberGhost și-a îmbunătățit constant serviciul pentru ultimul an.

4. NordVPN

NordVPN este un alt furnizor de servicii de top care are până la 3.300 de servere împrăștiate în mai mult de 59 de țări diferite din întreaga lume. O astfel de rețea imensă le permite să ofere servicii, cum ar fi DoubleVPN, unde un abonat ajunge să își transmită datele prin două servere, sporind astfel nivelul de securitate. De asemenea, serviciul se bucură de asistență pentru torrenting, streaming de filme și descărcări mari de fișiere, iar aplicația sa vă permite să vă optimizați conexiunea pentru astfel de funcții. Politica de înregistrare zero a NordVPN este cu atât mai fiabilă, datorită faptului că serviciul are sediul central în Panama; o regiune în care nu se aplică legile privind jurisdicția datelor. NordVPN are cea mai scurtă perioadă de încercare la 3 zile, dar din nou nu va trebui să plătiți nimic, deoarece încercarea serviciului este gratuită. Iată tot ce vă puteți aștepta când vă înscrieți la NordVPN.

Concluzie cu privire la cel mai bun VPN pentru Microsoft Edge

Acum că ne-am uitat la 4 furnizori de VPN de nivel superior, sperăm să aveți o idee bună despre ce ar trebui să priviți atunci când alegeți ce serviciu vă abonați. Orice întrebări sau comentarii pe care doriți să le adresăm, lăsați-le mai jos în secțiunea de comentarii și vom fi siguri că vă vom reveni cu un răspuns.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map