Cel mai bun VPN pentru Mikrotik Router

Care este cel mai bun VPN pentru a utiliza pe un router Mikrotik? Este o întrebare pe care am primit-o foarte mult la VPN Guru. Mikrotik este o companie de renume specializată în software și echipamente de rețea. Compania există din 1996 și a fost înființată în Riga, capitala Letoniei. De la înființare, MikroTik a reușit să se dezvolte într-un brand respectabil pe care milioane de oameni se bazează pentru nevoile lor de rețea. Printre numeroasele sisteme de rețea pe care compania le produce, acestea sunt bine cunoscute pentru routerele lor, care se întâmplă să fie printre cele mai performante mărci din lume. 


Cel mai bun VPN pentru Mikrotik Router

Cel mai bun VPN pentru Mikrotik Router

De ce ar trebui să utilizați VPN pe routerul dvs.

Utilizarea unui VPN pe routerul dvs. vă permite să faceți o serie de lucruri pe care doar să le instalați pe computer sau laptop. Unele dintre avantajele reale includ:

Nu vă deranjați să porniți / opriți VPN-ul

Primul beneficiu evident este faptul că nu trebuie să fiți nevoiți să vă activați sau să dezactivați VPN-ul din când în când. În acest fel, veți fi automatizat procesul și nu va trebui să vă conectați la contul VPN ori de câte ori vă conectați la Internet. Acest lucru vă permite, de asemenea, să configurați măsurile de securitate pe Internet o dată pentru totdeauna, fără a fi necesară nicio intervenție suplimentară.

Vei utiliza VPN-ul pentru o gamă largă de dispozitive

Dacă vă configurați serviciul VPN înseamnă că veți putea să-l utilizați pe o mare varietate de dispozitive fără a fi necesar să configurați direct sau să pregătiți dispozitive individuale pentru VPN. Este un alt nivel de automatizare. Acest lucru vă permite să faceți lucruri cum ar fi să vizionați conținut geore-restricționat pe televizor și să vă răsfățați identitatea ori de câte ori intrați online cu dispozitivul. Făcând acest lucru, de asemenea, se asigură că limita la numărul de dispozitive pe care le puteți securiza este stipulată doar de router și nu de serviciul dvs. VPN.

Va fi mai ușor să conectați dispozitivele prin VPN

După ce ați configurat VPN pe router, orice dispozitiv conectat la acesta este protejat automat. Acest lucru vă scutește de a fi necesar să înregistrați fiecare dispozitiv unul câte unul la furnizorul VPN.

Cel mai bun VPN pentru routerul MikroTik

Există o mulțime de furnizori VPN acolo. Cu toate acestea, nu toți acceptă routere MikroTik oficiale. Iată lista noastră cu VPN-uri cele mai recomandate pe care le puteți utiliza pe routerul Mikrotik:

ExpressVPN – Recomandarea noastră de top

ExpressVPN se află cu capul și umerii deasupra majorității celorlalți furnizori de pe piață și, de asemenea, din motive foarte bune. Serviciul a fost cunoscut pentru a oferi cel mai bun din punct de vedere al asistenței clienților, ceea ce îl face unul dintre cele mai fiabile servicii, în special pentru utilizatorii VPN pentru prima dată. Acești clienți au și nevoile lor bine îngrijiți când vine vorba de aplicația ExpressVPN.

Cu suport pentru platforme care rulează pe Windows, Android, Linux și iOS, aplicația lor pune mult accent pe ușurința de utilizare și permite o navigare simplă prin toate funcțiile sale. În ceea ce privește securitatea, serviciul oferă criptare AES de 256 biți de grad militar pentru toți abonații săi, pe toate serverele sale de peste 1000+ bazate în 90 de țări. Utilizatorii ar trebui să se aștepte să poată folosi toate protocoalele VPN populare și să plătească în mod anonim prin servicii precum Paypal, Bitcoin și alte gateway-uri de plată terțe. ExpressVPN oferă o garanție de returnare a sumelor de 30 de zile, astfel încât oricine se gândește să se înscrie cu serviciul are timp suficient pentru a testa performanța furnizorului..

NordVPN

Cu sediul în Panama, acest serviciu bogat în funcții promite să ofere tot ceea ce ai avea nevoie de la un serviciu VPN și apoi unele. Rețeaua sa vastă de 3000+ servere este mai mult decât suficientă pentru a vă asigura de o conexiune puternică, indiferent de oriunde se bazează serverele la care doriți să vă conectați. 3000+ servere ajută destul de mult la facilitarea serviciului lor dublu VPN, unde utilizatorii pot transmite traficul lor prin două servere pentru a dubla practic nivelul de criptare.

O altă caracteristică inclusă este comutatorul automat pentru uciderea internetului, unde utilizatorii beneficiază de o protecție sporită, întrucât ori de câte ori conexiunea VPN este interzisă, conexiunea la Internet este întreruptă. în cele din urmă, NordVPN este de asemenea capabil să optimizeze tipul de serviciu pe care îl primiți de la aceștia, având servere dedicate care sunt alocate furnizorilor în funcție de natura activității lor online. Serviciul are servere dedicate pentru torrenting, streaming video și chiar gameplay online. Oricine dorește să savureze experiența NordVPN este binevenit să încerce serviciul timp de 3 zile, gratuit.

IPVanish

IPVanish este unul dintre puținii furnizori care se mândrește cu faptul că deține tot hardware-ul, ceea ce înseamnă că vor putea cu ușurință să ajungă la capătul lucrurilor în cazul în care, din anumite motive, serverele lor nu vor mai funcționa complet. Acest lucru este cu totul diferit de mulți alți furnizori care angajează servere și poate avea multe de-a face cu rețeaua lor se va reduce.

Aplicația este ușor compatibilă cu platforme precum iOS, Windows, Mac și Android, precum și cu Fire TV și altele asemenea. În peste peste 1000 de servere din mai mult de 60 de țări, IPVanish are o prezență impresionantă la nivel mondial, deci nu ar trebui să vă faceți griji că un anumit site sau canal vă este la îndemână. Serviciul oferă o sumă scurtă de 7 zile de returnare a banilor pentru utilizatori să încerce serviciul și să decidă dacă se potrivește sau nu preferințelor lor.

Concluzie privind Cel mai bun VPN pentru MikroTik Router

Cele trei servicii pe care le-am revizuit sunt cu ușurință cei mai căutați furnizori VPN de pe piață astăzi și acest lucru se datorează angajamentului lor față de un serviciu de calitate, iar hotărârea lor neclintită de a rămâne mereu fiabile pentru clienții lor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map