Cel mai bun VPN pentru Neon TV

Susținut de Sky TV, Neon este un serviciu de streaming video la cerere care oferă cele mai bune filme și emisiuni și acces la cele mai populare titluri din SUA. Singura problemă care ar putea împiedica telespectatorii să se aboneze la serviciu este faptul că este disponibil numai pentru utilizatorii din Noua Zeelandă. Lucrul bun este că există o modalitate de a rezolva această problemă.


Cel mai bun VPN pentru Neon TV

Cel mai bun VPN pentru Neon TV

Ce este Neon TV?

Lansat în 2015 în Noua Zeelandă, Neon concurează cu giganti din industrie, precum Netflix și Lightbox. Încă reușește să surprindă o secțiune semnificativă a publicului în streaming.

Serviciul este marginal mai scump decât majoritatea. Cu toate acestea, aceasta se datorează faptului că oferă una dintre cele mai mari colecții de titluri disponibile de la un serviciu de streaming. Deoarece majoritatea oamenilor confundă Neonul ca fiind o altă ofertă din Sky, este important să distingem că serviciul este oferit ca o entitate separată. Aceasta înseamnă că nu trebuie să fii client Sky pentru a utiliza Neon. Tot ce este necesar este un cont și o plată consistentă a unei taxe lunare de abonament.

În ceea ce privește prețul, Neon TV oferă opțiuni foarte diferite în comparație cu ceea ce ați găsi de la alte servicii de streaming. În principiu, există două niveluri pentru a alege. Utilizatorii pot opta pentru pachetul TV cu 11,99 dolari pe lună sau pot merge pentru pachete de filme și TV la 20 USD pe lună. De asemenea, utilizatorii pot avea până la cinci dispozitive înregistrate într-un singur cont și să transmită un flux de la maximum două simultan.

Dacă, deloc, un abonat se simte de parcă nu este mulțumit de gama de conținut la care accesează sau chiar de serviciul în sine, opțiunea de a renunța este întotdeauna. Cu toate acestea, pentru a evita acest lucru, serviciul oferă o perioadă de încercare de 14 zile, astfel încât să știți la ce optați de la început.

Cum să deblochezi televizorul neon în afara noii Zeelande

O VPN sau o rețea privată virtuală este una dintre cele mai eficiente metode de a lucra în jurul geo-restricțiilor care împiedică accesul la serviciu în afara țării. Funcționează permițând utilizatorilor să acceseze serviciul prin servere la distanță bazate în diferite țări. În acest fel, utilizatorii sunt capabili să își modifice adresele IP și parcă se află în țările în care este acordat accesul.

Dacă serviciul de streaming nu are nicio metodă de autentificare a locației reale a spectatorilor săi, utilizarea unui VPN garantează accesul unui abonat indiferent de locul în care se află. Tot ce trebuie să facă este să se conecteze la un server din Noua Zeelandă și toate sunt setate. 

Iată un proces pas cu pas mai elaborat:

 1. Înscrieți-vă cu un VPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul dvs. de streaming.
 3. Conectați-vă cu contul VPN.
 4. Conectați-vă la un server din Noua Zeelandă.
 5. Lansați televizorul Neon.
 6. se bucura.

ExpressVPN este un furnizor VPN de încredere care asigură utilizatorilor săi experiența de streaming perfectă. De asemenea, îi protejează de orice atacuri cibernetice care pot apărea. Iată un tabel care evidențiază principalele VPN-uri din analiza noastră de astăzi. Verifică-i.

Cele mai bune VPN-uri pentru Neon TV

Posibilitatea de a accesa site-uri cu restricții geologice este doar unul dintre lucrurile pe care utilizarea unui VPN vă permite să le faceți. Scopul său principal este de a asigura utilizatorilor săi să rămână complet siguri ori de câte ori sunt online. Un VPN face acest lucru prin criptarea traficului pe Internet. Acest lucru face dificil pentru chiar ISP-ul tău să explice tipul de activități pe care le-ai putea face online.

Utilizarea unui VPN garantează, de asemenea, securitate completă, în special atunci când accesați banca online sau faceți cumpărături de acasă. Acest nivel de securitate se extinde și la cele care tind să se bazeze pe aeroporturi sau restaurante pentru internetul lor. Un VPN împiedică dispozitivele lor să fie hacked sau infiltrate de infractorii cibernetici și, de asemenea, garantează anonimatul atunci când este online.

Utilizatorii pot ajunge să se bucure de toate aceste beneficii numai dacă ajung să se aboneze la un furnizor credibil. Există atât de mulți furnizori frauduloși pe piață și cei mai mulți dintre ei promit ceea ce nu pot oferi. Pentru a vă ajuta să evitați tratarea acestora, am creat o listă scurtă cu cei mai buni furnizori posibile pe care ar trebui să le luați în considerare. Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Neon TV.

1. ExpressVPN

ExpressVPN este înalt ca unul dintre cele mai bune servicii posibile la care te-ai putea abona vreodată. Furnizorul premiat este de peste un deceniu acum. Are o rețea de aproape 2000 de servere din întreaga lume. Acest lucru îi permite să furnizeze până la 200.000 de IP-uri pentru abonații săi.

Acest lucru, pe lângă criptarea AES de 256 biți de grad militar, utilizatorii ajung să se bucure de toate criptarea rotundă și accesul la o mulțime de site-uri și canale geo-restricționate. Serviciul permite, de asemenea, utilizatorilor săi să aibă până la 3 conexiuni simultane și să aleagă dintre PPTP, SSTP, L2TP / IPSec sau OpenVPN ca protocoale VPN.

ExpressVPN oferă, de asemenea, cea mai bună asistență pentru clienți din industrie, cu o echipă care este întotdeauna disponibilă 24/7 pentru a fi contactată prin e-mail, social media sau mesaje chat live pe site-ul său. De asemenea, serviciul permite utilizatorilor să aleagă ce părți ale traficului lor să protejeze, datorită caracteristicii sale de tunelare împărțite.

ExpressVPN are, de asemenea, servere oftalmate la care utilizatorii se pot conecta dacă au sediul în afara țării, ceea ce le permite să continue utilizarea VPN chiar și într-o regiune extrem de restrânsă. Acest lucru înseamnă că accesul la Neon TV este asigurat chiar și pentru utilizatorii din regiuni precum China și altele asemenea. Pentru o descriere mai bună la ce să vă așteptați de la ExpressVPN, aruncați o privire asupra noastră Examinare ExpressVPN.

2. IPVanish

Un alt furnizor de nivel superior este demn de luat în considerare IPVanish. Acest furnizor american are aproape 1500 de servere private în rețeaua sa. Fiind proprietate privată, riscurile de atac ale oricărui alt terț sunt reduse foarte mult, deoarece serviciul supraveghează propria sa rețea. Acest lucru înseamnă, de asemenea, viteze mai rapide pentru utilizatorii săi, precum și până la 40.000 de IP-uri pentru care pot alege.

IPVanish se asigură că utilizatorii săi pot trece între servere atât cât vor. Nu mai vorbim că, de asemenea, nu limitează lățimea de bandă a utilizatorului.

Având în vedere că serviciul este unul dintre cele mai potrivite pentru conexiuni eficiente, IPVanish oferă conținut de calitate HD la streaming fără a lua prea mult timp în buffer. Serviciul acceptă, de asemenea, utilizatorii care doresc să torrent, facilitând transferurile nelimitate de fișiere peer to peer, precum și anonimatul complet atunci când torrenting.

IPVanish oferă, de asemenea, utilizatorilor săi opțiunea de a se baza pe proxy-ul său SOCKS5 pentru protecție numai atunci când sunt online. Acest lucru le salvează dificultatea de a-și descărca clientul VPN dacă nu doresc acest lucru. Citiți prin intermediul nostru IPVanish Review pentru o informație mai detaliată despre ce trebuie să ofere IPVanish.

3. NordVPN

Efectuarea listei noastre este NordVPN, un alt furnizor mult mai bine plasat, care a fost recunoscut și pentru serviciul său eficient. Cu sediul în Panama, furnizorul are aproape 4000 de furnizori pe care îi supraveghează.

Își distribuie serverele în diferite țări din întreaga lume. Serviciul folosește, de asemenea, popularul protocol de criptare AES de 256 biți, dar îl consolidează cu alte funcții, cum ar fi Double VPN. Acesta, de exemplu, îți orientează conexiunea prin două servere diferite în loc de una, dublând astfel nivelul de protecție.

Datorită rețelei sale largi de servere, NordVPN este în măsură să specializeze unele dintre ele pentru diferite funcții. Există servere optimizate pentru streaming în HD, torrenting, descărcare în vrac și chiar jocuri online. În acest fel, abonații pot alege ce server să folosească pe baza a ceea ce fac online.

NordVPN permite până la 6 dispozitive multiple să se conecteze simultan la serviciul său și are, de asemenea, o listă de servere sigure pentru utilizatorii din regiuni extrem de cenzurate. Pentru a afla ce altceva mai are NordVPN în magazin, luați ceva timp și treceți prin intermediul nostru Recenzie NordVPN.

Concluzie cu privire la Cel mai bun VPN pentru Neon TV

Acum că știți despre VPN, accesul la televizorul Neon, în afara Noii Zeelande, ar trebui să fie o briză. Tot ce trebuie să faceți este să vă dați seama ce furnizor dintre cele trei pe care le-am discutat se potrivește preferințelor dvs. și veți fi toate setate. În cazul întrebărilor, nu ezitați să le enumerați în secțiunea de comentarii de mai jos și vom fi siguri că vă vom reveni.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map