Cel mai bun VPN pentru New Jersey

Planificați să vizitați în curând Garden State? Cu toate acestea, înainte de a ateriza în New Jersey, ar trebui să fiți conștienți de situația internetului din stat și din țară în ansamblu. Citiți mai departe pentru a afla de ce ar trebui utilizați un VPN în New Jersey, și ce VPN-uri trebuie să luați în considerare.


Cel mai bun VPN pentru New Jersey

Cel mai bun VPN pentru New Jersey

De ce am nevoie de un VPN în New Jersey?

Aveți nevoie de VPN în New Jersey? Da. De ce? Pentru că New Jersey este un oraș din SUA. SUA doar așa se întâmplă să fie unul dintre fondatorii unei organizații de supraveghere guvernamentală numită Five Eyes. Cu alte cuvinte, dacă sunteți pe solul american, aveți un risc ridicat de a vă monitoriza comunicările online. Deci, este logic ca primul motiv pentru care ai nevoie de o VPN în New Jersey este să te asiguri că conexiunea este cât se poate de privată. VPN-urile redirecționează traficul prin propriile servere sigure, ceea ce face foarte dificil pentru oricine să vadă ce faceți online.

În continuare, New Jersey este un oraș foarte populat. Dacă sunteți un turist sau pur și simplu cineva căruia îi place să beneficieze de WiFi gratuit, șansele dvs. de a vă alătura într-un hotspot spoof sunt mai mari decât nu. WiFi-ul public este periculos și ar putea duce la riscarea datelor și a dispozitivelor. Un VPN criptează datele și previne furtul de date. De asemenea, ajută mențineți piratii și atacatorii.

În cele din urmă, VPN-urile vă pot adresa adresa IP. Aceasta înseamnă că îți pot schimba adresa IP publică și pot face să pară că locuiești într-o geolocație diferită. Acest lucru vă ajută să vă faceți online anonim și vă dă capacitatea de a ocoli geo-restricțiile. Acum, nu multe canale și site-uri web sunt restricționate geo-în SUA. De fapt, cei mai mulți utilizează VPN-urile pentru a obține un IP din SUA și au acces la tot conținutul pe care oamenii din New Jersey îl pot deja. Cu toate acestea, fanii sportului american știu că nu este cazul. Puteți utiliza cu ușurință un VPN pentru ocoliți blocajele sportive care se întâmplă în toate statele.

Obțineți o adresă IP din New Jersey

Există un motiv întemeiat pentru care ar trebui să obțineți o adresă IP din New Jersey, iar primul este cel care îl primește Tratamentul local din New Jersey. După ce te conectezi la un server din New Jersey, vei deveni eligibil pentru a accesa tot felul de conținut cu sediul în statul respectiv. În caz contrar, accesul la conținutul New Jersey ar fi imposibil. În plus, odată ce internetul vă va vedea ca pe cineva care se conectează din New Jersey, nu veți mai face față niciun blocaj.

În schimb, vă veți bucura de acces nerestricționat la canale, servicii și sisteme Jersiene Noi. Nu numai că veți putea să dețineți conținutul în New Jersey, dar veți apărea și online anonim. Îți vine să crezi? Nimeni nu poate afla cine ești sau să-ți urmărească ceva înapoi. Trebuie să experimentați anonimatul online, fiind capabil să vizionați, să transmiteți în flux. dați clic după bunul plac Cu o adresă IP din New Jersey, obțineți două lucruri, tratament local și anonimat online. Urmați pașii de mai jos și veți primi o adresă IP din New Jersey în cel mai scurt timp:

Primul pas

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este înscrieți-vă cu serviciile ExpressVPN pentru că este cel mai bun din afacere.

Pasul doi

Acum că ați asigurat un abonament, descărcați și instalați aplicația ExpressVPN. Vei apărea mai întâi ca „Nu este conectat”Nu este conectat

Pasul trei

Cu contul VPN pe care îl creați, lansați aplicația și scanați prin rețeaua de servere.Locații VPN

Pasul patru

Găsiți un server situat în New Jersey și conectați-vă la unul. După cum vedeți, există multe servere la care puteți alege să vă conectați. Servere SUA

Pasul cinci

Aceasta vă va oferi o adresă IP din New Jersey. Puteți utiliza Guru VPN Instrumentul de verificare a adreselor IP pentru a se asigura că s-a făcut o modificare.

Pasul Șapte

Acum, vei părea să fii în New Jersey, spre deosebire de locul în care ești cu adevărat. Veți ști că sunteți pe un server diferit după ce vedeți „Conectat” așa cum este prezentat în imaginea de mai jos.

Conectat

Cel mai bun VPN pentru New Jersey

Acum că știți de ce este importantă o VPN în New Jersey, să discutăm ce VPN-uri ar trebui să vă uitați.

Dar mai întâi intră în top-urile noastre de top, vreau să clarific câteva puncte despre VPN-uri:

 • VPN-urile vor încetini viteza dvs. de internet. Când VPN-urile îți reorientează traficul, acestea sfârșesc încetinind conexiunea. VPN-urile de nivel superior și-au optimizat serverele pentru a contracara acest lucru.
 • Politica de confidențialitate a unui VPN este foarte importantă. Dacă întâlniți o politică de confidențialitate care nu este transparentă, clară și directă, nu vă abonați la VPN.
 • VPN-urile gratuite sunt periculoase și trebuie evitate întotdeauna. Niciun software gratuit nu face ceea ce face reclamă, iar VPN-urile gratuite nu fac excepție. Nu uitați, dacă nu puteți plăti produsul, probabil sunteți produsul.

Acum, nu trebuie să efectuați singur cercetarea. Iată primele 4 opțiuni pentru New Jersey:

ExpressVPN

Cea mai bună alegere pentru VPN-urile din New Jersey este ExpressVPN. Este probabil unul dintre cei mai buni furnizori de pe piață. Ceea ce face din ExpressVPN un concurent atât de puternic este numărul său complet de servere. Compania deține un număr mare de servere răspândite pe toată lumea, la care sunt ușor de conectat. Acest lucru face ca ExpressVPN să fie un furnizor VPN posibil. Pe lângă rețeaua extinsă, politica sa de confidențialitate este atât de strictă încât asigură securitatea online a utilizatorilor. Acest furnizor este cunoscut la nivel mondial drept cel mai bun furnizor VPN din industrie. Unele dintre funcțiile pe care le oferă acest furnizor includ:

Pro-uri

 • O caracteristică Smart DNS gratuită.
 • Un comutator de ucidere.
 • Asistență clienți de 5 stele prin chat live.
 • O politică de confidențialitate transparentă, împreună cu o politică zero-jurnal.
 • Suport P2P.
 • 2000+ servere în 94 de țări.
 • Criptare de grad militar și cele mai recente protocoale VPN.
 • Garanție de returnare de 30 de zile.

Contra

 • Un pic mai scump decât alții.

Citiți recenzia completă ExpressVPN aici.

IPVanish

IPVanish este un serviciu popular VPN printre utilizatorii VPN. Se mândrește cu o rețea decentă de servere și pretinde că oferă cele mai rapide viteze din lume. Website-ul său spune așa și nu este greșit. Acesta este un furnizor care oferă caracteristici de securitate impresionante și avansate la un preț rezonabil, pe care aproape toată lumea își poate permite. Știați că IPVanish este unul dintre puținii furnizori care dețin și gestionează propriile servere? Acesta este motivul pentru care a doua alegere a experților noștri pentru New Jersey este IPVanish. Un VPN încântător de rapid, IPVanish oferă utilizatorilor săi caracteristici precum:

Pro-uri

 • Suport pentru chat live 24/7.
 • 1000+ servere în 60 de țări.
 • Suport P2P.
 • 10 conexiuni simultane la dispozitiv.
 • Un comutator de ucidere pentru Windows și MacOS.
 • Politica de rambursare pe 7 zile.

Contra

 • Nu deblochează Netflix

Citiți recenzia completă a IPVanish aici.

NordVPN

Cea de-a treia selecție pentru New Jersey merge la NordVPN. Acest furnizor de funcții grele este cunoscut pentru abordarea bazată pe securitate. NordVPN combină o colecție îngrijită de funcții concepute pentru a vă proteja confidențialitatea și a vă menține securitatea. Un exemplu de aceste caracteristici ar fi funcția Double VPN. Aceasta anulează traficul de două ori în loc de o dată pentru o securitate suplimentară. În general, performanțele NordVPN sunt foarte bune. Rețeaua sa de server este cu atât mai impresionantă. Unele dintre caracteristicile oferite includ:

Pro-uri

 • 3500+ servere din peste 60 de țări.
 • Suport pentru chat live 24/7.
 • Criptare SSL pe 2048 biți.
 • Protecție împotriva scurgerilor DNS.
 • VPN dublu.
 • Un comutator de ucidere.
 • Politica de rambursare de 30 de zile.

Contra

 • Nu există rambursări pentru plățile Bitcoin

Citiți recenzia completă NordVPN aici.

BulletVPN

Alegerea noastră finală este BulletVPN. Acest furnizor de servicii și-a construit o reputație în jurul vitezei serverului. Deși nu este cel mai dur concurent de pe piață, este totuși un VPN care merită luat în considerare. Acest furnizor este ușor de utilizat și este conceput pentru a ajuta utilizatorii să navigheze în siguranță pe internet. În plus, oferă viteze acceptabile și posibilitatea de a debloca servicii de streaming majore. BulletVPN nu reușește să impresioneze atunci când vine vorba de securitate și confidențialitate. De fapt, principala sa preocupare este păstrarea celor mai înalte niveluri de securitate pentru a asigura satisfacția utilizatorului. Unele dintre alte caracteristici ale BulletVPN includ:

Pro-uri

 • P2P partajare servere optimizate.
 • 5 protocoale VPN diferite.
 • Politica zero-jurnal.
 • Un Switch Switch.
 • 52 servere din 30 de țări.
 • Suport pentru chat live 24/7.
 • O caracteristică Smart DNS gratuită.
 • Politica de rambursare pentru 30 de zile, fără întrebări.

Contra

 • Rețea mică de servere

Citiți recenzia completă BulletVPN aici.

Ce vrei în New Jersey?

Aceasta este tot ce trebuie să știți despre VPN-uri de top pentru New Jersey. Amintiți-vă, un VPN este un instrument care a fost creat în principal vă menține securizat și privat online. În ciuda acestui fapt, poate merge doar atât de departe. Asigurați-vă că vă luați măsurile de siguranță în timp ce sunt online și nu folosiți acest instrument pentru activități ilegale.

Suma pe care trebuie să o cheltuiți pe un an Abonament ExpressVPN nu este nimic când vine vorba de plăcerea ta online. Doar ține cont de faptul că nu ar trebui să îți faci griji pentru ORICĂ, în timp ce folosești internetul, adică dacă ai un VPN instalat pe dispozitiv.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map