Cel mai bun VPN pentru New York

New York City este Marele Apple al Statelor Unite. Acesta ocupă aproximativ 8,5 milioane de oameni, iar zona metroului găzduiește 20 de milioane de locuitori. Încă nu am inclus turiști și călători. Mulți oameni vizitează New York pentru punctele sale de atracție. Dar dacă mergeți în oraș și intenționați să utilizați WiFi public, trebuie să vă conectați mai întâi la un VPN. Nu putem sublinia suficient importanța utilizării unei VPN în New York. Nu numai că vă va ajuta să vă protejați confidențialitatea, dar și să evitați restricțiile. Haideți să aruncăm o privire la lista noastră pentru cele mai bune VPN-uri pe care să le utilizăm în timp ce vă aflați în New York.


Cel mai bun VPN pentru New York

Cel mai bun VPN pentru New York

Cel mai bun VPN pentru New York – Rezumat

Dacă nu doriți să citiți toată recenzia, asigurați-vă că consultați această listă:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN

De ce ai nevoie de VPN în New York?

New York este o atracție turistică. Sunt mereu turiști acolo. Pentru a găzdui și a atrage turiștii potențiali clienți, multe sunt afacerile care oferă WiFi gratuit clienților sau clienților lor. S-ar putea să doriți să vă gândiți de două ori înainte de a vă conecta la un astfel de WiFis, deoarece există cibernetici care așteaptă șansa de a vă fura personalul date private. Pentru a evita amenințările online, cel mai bine este să aveți un VPN. Conectându-vă la unul, obțineți o conexiune sigură și criptată la un server pe care îl alegeți. Un alt motiv valabil pentru a utiliza un VPN în New York este de a vă ajuta să evitați întreruperile și geo-restricțiile. Pentru cei care se află în interiorul sau în afara unei anumite regiuni, georestricțiile pot pune probleme. Dacă ești un turist sau un călător care dorește să te înregistreze pe un conținut din orașul natal, vei găsi o mare nevoie de un furnizor de servicii VPN. Când vă conectați la un server VPN, vă păcăliți furnizorii de conținut sau software-ul să creadă că vă aflați într-un alt loc. Astfel poți accesa tot conținutul locului respectiv.

Cel mai bun VPN pentru New York

Majoritatea oamenilor din New York au prioritate pentru alte securități și confidențialitate. Acesta este motivul pentru care lista noastră de VPN-uri se concentrează pe furnizorii care au aceste funcții. Trebuie să vă simțiți în siguranță atunci când vă conectați la Wi-Fi public sau când navigați pe Internet în New York. Un VPN este cel mai de încredere instrument care poate oferi acea pătură de securitate. Iată câteva dintre VPN-urile rapide și sigure, ușor de configurat atât pe computere, cât și pe dispozitive mobile. Aflați care sunt VPN-urile cele mai bune pentru New York aici.

ExpressVPN

ExpressVPN are un server în New York și oferă o opțiune Smart DNS pentru a debloca accesul la conținut geo-restricționat. Acest furnizor vă ajută să vă asigurați conexiunea și să deblocați toate tipurile de canale și servicii. ExpressVPN operează o rețea VPN foarte mare. Acesta este un furnizor care are grijă să protejeze confidențialitatea utilizatorilor. Puteți folosi rețeaua lor extinsă pentru a vă proteja și menține confidențialitatea, pentru a bate cenzura și pentru a transmite emisiunile, canalele și serviciile preferate din New York. În timp ce ExpressVPN este mai scump decât celelalte servicii, valoarea lor este ridicată, având în vedere dimensiunea rețelelor și a caracteristicilor serviciilor lor. Vă puteți conecta la ExpressVPN folosind toate dispozitivele și beneficiați de garanția lor de returnare de 30 de zile. Pentru a afla mai multe despre funcțiile ExpressVPN, consultați pagina noastră Recenzie ExpressVPN.

BulletVPN

Dacă vă aflați în New York și doriți să accesați în siguranță internetul fără dificultăți sau compromisuri, va trebui BulletVPN. Acest furnizor are 52 de servere în 30 de țări, inclusiv New York City. Este compatibil cu aproape toate dispozitivele și oferă aplicații prietenoase pentru utilizator. Acest furnizor este unul dintre puținele VPN-uri care oferă o opțiune Smart DNS cu abonamentul său. BulletVPN apreciază confidențialitatea utilizatorilor, motiv pentru care nu păstrează jurnalele utilizatorului. Acesta este un furnizor care poate depăși cenzura și ocoli restricțiile de orice fel, indiferent de locul în care vă aflați. BulletVPN folosește metode de criptare de cea mai bună calitate pentru a proteja confidențialitatea utilizatorilor și pentru a evita practicile de spionaj ale ISP și supravegherea guvernului. Pentru a afla mai multe despre ce are de oferit BulletVPN, asigurați-vă că consultați nostru Recenzie BulletVPN.

NordVPN

NordVPN are sediul în Panama, unde nu există legi de păstrare. Acest furnizor este puternic prezent în SUA, cu multe dintre serverele sale răspândite în toată țara. Acestea oferă aplicații prietenoase atât pentru dispozitive iOS, cât și pentru Android. NordVPN are o serie de servere în New York. Cu toate acestea, clientul nu arată orașul serverului. Dar, ne-au furnizat cu drag numerele serverului pentru NYC. NordVPN deblochează în mod fiabil conținutul din orice parte a lumii. Este unul dintre puținele VPN-uri care funcționează cu Netflix. De asemenea, trebuie să vă înscrieți la servicii VPN și SmartDNS nelimitate. Pentru o mai bună cunoaștere a acestui furnizor de servicii, poate doriți să consultați site-ul nostru Recenzie NordVPN.

Cel mai bun VPN pentru New York

VPN-urile selectate se bazează pe următorii factori: viteză, securitate și fiabilitate. De asemenea, am ales furnizorii care dețin servere în New York. În acest fel, veți avea cele mai bune viteze posibile. Indiferent de furnizorul cu care alegeți să mergeți, trebuie să rețineți că toate dețin rețele acceptabile. Decizia pe care o luați se bazează pe ceea ce prioritați cel mai mult. Pe care ai alege să-l folosești în New York? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map