Cel mai bun VPN pentru Nintendo Switch

Lansat la nivel mondial în 2017, Nintendo Switch s-a dovedit, cu siguranță, ca un succesor demn de larg popularizat al Nintendo Wii. Noua consolă vine cu un upgrade deosebit de special; Vă permite să-l conectați la televizor chiar de pe Switch Dock, astfel încât să vă puteți juca jocurile de acolo sau pur și simplu să îl eliminați de pe Dock și să aveți Joy-Cons atașat de o parte și de alta pentru jocuri portabile. Consola permite, de asemenea, modul multiplayer local, prin amabilitatea celor două controlere Joy-con detașabile.


Cel mai bun VPN pentru Nintendo Switch

Cel mai bun VPN pentru Nintendo Switch

Cel mai bun VPN Nintendo Switch

Pentru a vă economisi timpul și efortul de a citi toată recenzia de mai jos, am rezumat cele mai bune VPN-uri pentru Nintendo Switch aici:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. CyberGhost

Am nevoie de VPN pentru Nintendo Switch

Dacă există un lucru la care Nintendo a jucat toate jucătoarele sale, este serviciul lor de jocuri online. Programată inițial pentru lansare în 2017, Nintendo a optat pentru a întârzia lucrurile doar un pic mai mult și a decis să o anunțe oficial în septembrie 2018. Punditurile speculează că motivul care se află în spatele acestui lucru ar putea fi o așteptare pentru relansarea unora dintre clasicele titluri de joc din mult timp în urmă, asta a făcut din Nintendo ceea ce este astăzi. Jucătorii vor putea accesa platforma sa online cu o taxă de abonament de 20 de dolari pe an, ceea ce suntem siguri că nu vor face atât de multe daune buzunarului. Introducerea acestui serviciu plătit îi va face să elimine actuala ofertă gratuită de jocuri online și, probabil, utilizatorii lor își vor regândi opțiunile de conectare la Internet..

Calitatea conexiunii dvs. la Internet va juca un rol deosebit în a determina dacă experiența dvs. online va fi sau nu la fel de distractivă și fără probleme. Pentru a juca jocuri Nintendo Switch online, mai întâi trebuie să creezi un cont Nintendo. Acest lucru vă va face posibil să vă salvați progresul pe serviciul cloud și să permiteți, de asemenea, conversații vocale cu prietenii. Dacă sunteți un jucător veteran, probabil știți că există jocuri disponibile doar în anumite regiuni. Dacă încercați să jucați aceste jocuri dintr-o regiune restrânsă, veți primi un mesaj de eroare care vă anunță că sunteți într-o regiune neacceptată. Cea mai bună modalitate de a rezolva această problemă este să creezi mai multe conturi în diferite regiuni, însă pentru ca procesul de creare să fie trecut, va trebui să pară ca și cum ai fi de fapt în regiune în care spui că ești. atunci poți face asta?

Utilizarea unui VPN pentru comutatorul Nintendo Pentru a vă schimba locația

Conectarea la o rețea privată virtuală este o modalitate prin care ai putea schimba locația online și poți continua să creezi mai multe conturi. Detalii precum identitatea și locația dvs. sunt transmise prin adresa dvs. IP. Adresa pe care o aveți depinde de serverul pe care îl utilizați. Prin intermediul unei VPN, vă puteți conecta la un server la distanță și ați citit adresa dvs. IP pe care vă bazați oriunde se găsește serverul la distanță. Aceasta vă permite să obțineți o adresă IP britanică, americană, canadiană, franceză sau japoneză și, prin urmare, vă permite să jucați jocuri care nu au fost chiar lansate în regiunea dvs..

Un alt beneficiu pe care îl utilizează un VPN oferă utilizatorilor săi este posibilitatea de a proteja orice ai de la ISP-ul tău. Dacă aveți deja acces la o conexiune la Internet fiabilă, este probabil gestionată de administratorii de rețea sau de serviciile ISP care nu doresc ca lățimea de bandă să fie blocată de un singur utilizator, așa că vor stabili limite sau blocuri pentru oricine stabili că își folosește conexiunea. pentru activități cu lățime de bandă intensivă. Pentru a face acest lucru, ele trebuie să poată să vă spioneze conexiunea, iar acest lucru poate ajuta la prevenirea unui VPN. Abonarea la o VPN vă permite să ascundeți traficul dvs. de internet de ISP-ul dvs. și să evitați blocarea conexiunii dvs. sau accesul la serverele de jocuri.

În ciuda faptului că consola Nintendo nu are suport nativ pentru VPN, puteți să vă protejați conexiunea prin configurarea conexiunii VPN pe router. Ați putea alege să parcurgeți câteva dintre ghidurile noastre cu privire la modul de configurare a unui VPN pe routerul dvs. sau chiar să căutați unul care a fost deja configurat în prealabil. În mod alternativ, vă puteți înscrie cu un furnizor de servicii VPN care oferă proxy-uri inteligente DNS. Smart DNS poate fi configurat direct pe Nintendo Switch și vă permite să deblocați canale precum Hulu și Netflix de oriunde din lume.

Rang
Furnizor VPN
Legătură

rang

vpn-furnizor

 • Garanție de 30 de zile înapoi
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Aplicații pentru toate dispozitivele dvs.
 • Suport live 24/7

Accesați ExpressVPN

rang

vpn-furnizor

Accesați BulletVPN

rang

vpn-furnizor

Accesați NordVPN

4

vpn-furnizor

Accesați Surfshark

Cel mai bun VPN pentru Nintendo Switch

Oricare ar fi cazul, știm că veți avea nevoie de informații cu privire la care sunt cei mai buni furnizori VPN pentru jocuri online și despre ce rămâneți să câștigați odată ce vă abonați. Tocmai de aceea, am pregătit o scurtă privire de ansamblu asupra celor mai bune VPN-uri pentru Nintendo Switch.

1. ExpressVPN

ExpressVPN este unul dintre cei mai buni furnizori de luat în considerare, deoarece oferă servicii de asistență de top pentru clienți, precum și servere super rapide pentru jocuri de mare viteză. Serviciul este bazat în Insulele Virgine Britanice și are peste 2000 de servere capabile găsite în rețeaua sa. Pentru utilizatorii care ar dori să se conecteze la zonele în care utilizarea VPN este scoasă în afara legii, ExpressVPN are partea ta din spate pentru serverele sale sigure. Aceste servere îngreunează detectarea utilizării VPN. Serviciul permite, de asemenea, comutarea nelimitată a serverului în cazul în care doriți să comutați regiuni și are o capacitate pentru 3 conexiuni simultane adăugate care vă permit să vă asigurați alte dispozitive. În plus, veți utiliza funcția Smart DNS a ExpressVPN de pe Nintendo Switch fără costuri suplimentare.

Securitatea oferită de ExpressVPN este, de asemenea, de grad militar, prin amabilitatea criptării AES de 256 biți. Aceasta se bazează pe protocolul său OpenVPN, care este considerat cel mai sigur în comparație cu L2TP, PPTP și IKEv2, care sunt, de asemenea, oferite. ExpressVPN asigură clienților că datele lor nu vor fi înregistrate prin politica lor de jurnal zero și beneficiază de asistență completă pentru utilizatorii care doresc să torenteze. Serviciul este, de asemenea, printre puținele care oferă recompensă utilizatorilor care se referă la alți clienți, deoarece o trimitere de succes câștigă atât utilizatorul curent, cât și arbitrul, o lună gratuită adăugată la abonamentul lor. Pentru a afla mai multe despre ce are de oferit ExpressVPN, aruncați o privire la Examinarea noastră ExpressVPN.

2. BulletVPN

BulletVPN și-a făcut un nume solid în industria VPN, ca un serviciu care este la fel de preocupat de viteza utilizatorului lor, cât și de securitatea lor. Acest lucru face ca furnizorul din Estonia să fie o opțiune excelentă, în special pentru utilizatorii care doresc să joace cât mai multe jocuri online pe care și le doresc, fără să-și facă griji că vor fi reținuți de către ISP-ul lor. Serviciul are o gamă sănătoasă de protocoale VPN oferite, deoarece asigură suport pentru utilizatorii care ar dori să folosească OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 sau PPTP.

Ca și ExpressVPN, acest serviciu permite, de asemenea, 3 conexiuni simultane, Smart DNS și comutare de server nelimitată. Interfața de utilizator oferită de aplicația sa este de asemenea destul de ușor de utilizat, iar aplicația este disponibilă în versiuni care pot rula pe MacOS, Windows, iOS și Android, veți putea să o utilizați pe o gamă largă de dispozitive. Instalarea routerului este de asemenea posibilă, iar acest lucru ar trebui să extindă și numărul dispozitivelor pe care doriți să le protejați prin intermediul serviciului. BulletVPN are, de asemenea, mult mai multe oferte și puteți afla toate detaliile despre aceasta prin intermediul reviziei noastre BulletVPN.

3. NordVPN

NordVPN este într-adevăr furnizorul pe care trebuie să-l acoperi dacă căutați o protecție avansată, adaptată la utilizarea dvs. Standardul său de securitate este bazat pe criptarea AES de 256 biți pe care serviciul o oferă în rețeaua sa vastă de peste 4000 de servere. O astfel de acoperire largă îi permite să ofere utilizatorilor posibilitatea de a alege ce servere să se conecteze pe baza a ceea ce fac până la online. Există servere disponibile și optimizate pentru jocuri online, streaming HD, precum și torrenting.

NordVPN este, de asemenea, generos în sprijinul său pentru conexiuni multiple, permițând utilizatorilor să aibă până la 6 dispozitive conectate simultan. Serviciul oferă, de asemenea, OpenVPN, PPTP și L2TP ca protocoale VPN acceptate și, de asemenea, susține că datele utilizatorului rămân anonim prin implementarea unei politici stricte de jurnaluri zero. Serviciul are, de asemenea, suport pentru Tor peste VPN și are CyberSec ca software care te ține departe de site-urile web periculoase și de reclame dăunătoare. NordVPN permite, de asemenea, schimbarea nelimitată a serverului și lățimea de bandă nelimitată, precum și o mulțime de alte funcții despre care puteți afla mai multe detalii, aruncând o privire la revizuirea noastră NordVPN.

Înfășurați-vă pentru cel mai bun VPN pentru Nintendo Switch

Dacă sunteți un fan Nintendo avid, atunci vă pregătiți mai bine pentru lansarea lor online Nintendo Switch asigurându-vă că nu veți avea probleme cu conexiunea la Internet. Unul dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru este folosind un serviciu VPN credibil și protejându-vă conexiunea de interferențe externe sau de ascundere. În cazul în care aveți întrebări, îngrijorări sau comentarii cu privire la recenzia noastră, asigurați-vă că le lăsați în secțiunea de comentarii de mai jos și vom fi bucuroși să vă reîntoarcem.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map