Cel mai bun VPN pentru Noua Zeelandă – Revizuirea 2020

Întotdeauna am vrut să călătoresc în Noua Zeelandă. Adică ai văzut Milford Sound sau Bay of Islands? Cu toate acestea, atât cât vederea site-ului este frumoasă, navigarea pe site poate fi un pic descurajantă. Înainte de călătorie, trebuia să cercetez internetul acolo. Noua Zeelandă face parte din Five Eyes, alianță notorie care pune fiecare utilizator de internet sub supraveghere. Ei bine, asta nu m-a oprit. Am venit în țară pregătit și bine dotat cu un VPN. Permiteți-mi să împărtășesc experiența mea cu voi. Vrei să te bucuri de internet cu libertate deplină? Iată cel mai bun VPN pentru revizuire din Noua Zeelandă.


Cel mai bun VPN pentru Noua Zeelandă - Revizuirea 2020

Cel mai bun VPN pentru Noua Zeelandă – Revizuirea 2020

Serviciul VPN potrivit

Atunci când căutați un furnizor VPN bun, trebuie să luați în considerare tot ce are de oferit. Nu doriți să terminați cu unul care nu oferă ceea ce căutați.

Are nevoie de un pic de cercetare, dar din fericire, am făcut treaba asta pentru tine. Ori de câte ori doriți să investiți într-un VPN, ar trebui să acordați prioritate unor calități care trebuie să fie prezentate în funcțiile sale. Să aruncăm o privire asupra unora dintre ei în speranța de a vă oferi o ușoară idee despre ce să căutați într-un VPN credibil.

Viteze bune

Unul dintre cele mai importante lucruri de luat în considerare este calitatea serverelor VPN. Asigurați-vă că acest VPN investește bine în serverele sale, altfel, când vă conectați la un server, Internetul dvs. va scădea drastic.

Acest lucru este îndreptat către dumneavoastră streameri avizi din întreaga lume. Nu doriți să ocoliți restricțiile regionale pentru a ajunge la un videoclip de tamponare până la urmă, nu? Oricât de multe servere se poate lăuda VPN în rețeaua sa, repet, asigurați-vă că includ cele rapide dedicate streamingului HD.

Locații server

Calitate peste cantitate? Ei bine, în industria VPN ambele sunt importante. De ce te bazezi pe un serviciu VPN care se întâmplă să nu aibă servere într-o țară în care dorești deblochează conținutul? Imaginați-vă că doriți să accesați like-urile de la Match TV. Ce ai face dacă VPN-ul tău nu are servere în Rusia?

Există o mulțime de furnizori VPN premium care oferă mii de servere in jurul lumii. Ulterior, veți vedea unul sau doi dintre ei în recenzie.

Criptarea

Protocoale de securitate sunt un alt punct important de luat în considerare atunci când obțineți un VPN. În primul rând, trebuie să verificați dacă furnizorul VPN are următoarele:

 • OpenVPN
 • L2TP / IPSec
 • PPTP
 • L2TP.

Majoritatea VPN-urilor din lista noastră oferă aceste protocoale despre care se spune că sunt cele mai bune atunci când este vorba protejându-vă dispozitivul de orice posibil atac cibernetic.

torrenting

Descărcarea de conținut prin torrenting este foarte populară în zilele noastre. Cu toate acestea, este considerat a fi ilegal la fel de site-urile torrent încurajează pirateria.

Când descărcați sau partajați un fișier, adresa dvs. IP poate fi văzută de oricine altcineva partajează același fișier. Este destul de descurajant dacă căutați să navigați în mod privat. Prin urmare, alegeți un VPN care are P2P disponibil cu lățime de bandă nelimitată pe toate serverele.

Dispozitive acceptate

VPN-urile sunt aproape compatibile cu toate sistemele de operare majore de acolo. Veți găsi clienți disponibili pentru Android, iPhone, iPad, MacOS, Windows, Linux, precum și Fire Stick.

Unele dintre aceste VPN își extind acoperirea și asupra altor platforme, inclusiv console de jocuri și dispozitive de streaming prin adăugarea unui DNS inteligent caracteristică. Cu toate acestea, Smart DNS este acolo ocoliți numai restricțiile regionale. Nu va fi prezentă nicio securitate adăugată.

Analizele utilizatorului

Ia-l de la cineva care știe? Da, asta se potrivește. Când căutați un VPN, citiți toate comentariile altor utilizatori care au încercat deja serviciul. 

Poti verifică Reddit, Quora, și like-uri dacă aveți nevoie de recenzii sincere. Pe aceste site-uri web importante, utilizatorii își descriu experiența în timp ce folosesc un anumit VPN, astfel încât alții să poată beneficia în viitor. Aveți în vedere cuvântul lor, vă ajută.

intimitate

Una dintre cele mai importante caracteristici dintr-un VPN este politica fără jurnal. Dacă VPN-ul pe care l-ai vizionat nu oferă asta, ar fi bine să îți continui căutarea.

O politică fără log este o garanție pe care o utilizați VPN-ul pe care îl utilizați nu colectează date despre tine. Nici măcar istoricul de navigare nu este înregistrat. Prin urmare, tu nu trebuie să vă faceți griji pentru că guvernul dvs. va întreba despre informațiile dvs. la un moment dat în viitor. Ce pot obține când nu este nimic de adunat? Aceasta este o caracteristică perfectă pentru a avea mai ales atunci când vă aflați într-o țară precum Noua Zeelandă.

Cel mai bun VPN pentru Noua Zeelandă – Rezumat

Iată o listă cu cei mai buni furnizori VPN pentru Noua Zeelandă:

Gama de furnizori VPN disponibili pe piață este conform tuturor standardelor, destul de mare. Acest lucru poate prezenta o problemă în special pentru utilizatorii care nu au experiență prealabilă în utilizarea serviciilor VPN, deoarece nu ar ști ce ar trebui să privească atunci când merg pentru un furnizor de servicii de calitate. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care vom analiza un rezumat la ce să ne așteptăm 4 furnizori, mai ales dacă locuiești în Noua Zeelandă:

Rețineți că Noua Zeelandă este una dintre țările care fac parte Alianța de inteligență Five Eyes unde statele membre sunt înclinate să facă publică politica de păstrare a datelor pentru cetățenii lor.

Examinare ExpressVPN

Probabil, probabil că ați găsit ExpressVPN în căutarea dvs. pentru cel mai bun serviciu VPN din Noua Zeelandă. Sunt de acord că serviciul are un cost de abonament mai mare comparativ cu majoritatea altor companii. În cazul în care nu sunteți complet sigur dacă vă abonați sau nu la serviciul lor, ExpressVPN oferă de asemenea un Garanție de rambursare de 30 de zile. Asta înseamnă că trebuie să-ți ceri banii înapoi în cazul în care serviciul primit nu a fost egal.

lui ExpressVPN Suport live 24/7 echipa este, de asemenea, întotdeauna la îndemână pentru a gestiona orice nemulțumiri pe care clienții săi le-ar putea avea la maxim. După ce veți rezolva toate problemele, veți putea transmite fluxul de conținut din regiuni geo-blocate în definiție înaltă, precum și torrentă-ți fișierele media fără nici o teamă de faptul că ISP-ul tău ascultă asupra activităților tale.

Pro-uri

 • 94 de țări cu peste 2000 de servere.
 • Nu stochează datele utilizatorului.
 • MediaStream Smart DNS.
 • Criptarea tastelor de 256 biți.
 • Un comutator de ucid în cazul în care apare o defecțiune a conexiunii.
 • Nicio restricție la lățimea de bandă.
 • Se conectează la 5 dispozitive simultane.

Contra

 • Un pic scump în comparație cu alții.
 • Fără proces gratuit.

IPVanish Review

IPVanish este, de asemenea, un alt serviciu utilizat pe scară largă, care are mai mult de 1000+ servere care se întind pe mai mult de 60 de țări. Este un serviciu foarte popular, în mare parte din cauza acestuia Rețea de servere de nivel 1. Rețeaua le garantează utilizatorilor săi viteze de descărcare super-rapide și Protocol de partajare sigură a fișierelor P2P pentru utilizatorul torrentului greu.

Una dintre cele mai bune caracteristici pe care IPVanish le oferă clienților săi este aplicație client bine construită se descarcă după ce se înscriu la serviciu. Funcționalitatea sa îi permite să identifice serverele disponibile pentru a vă conecta într-o perioadă foarte scurtă de timp, iar acest lucru garantează că veți avea mereu acces la un server indiferent de locul în care este găzduit site-ul pe care îl accesați..

Dacă vă abonați la IPVanish, veți de asemenea să le apreciați Politica Zero-Logs. Te asigură că nici o înregistrare a activităților tale online nu este stocată de către serviciu. Istoricul dvs. de navigare, istoricul chatului, descărcările și fluxurile rămân private pentru dvs..

Pro-uri

 • O rețea de server decentă.
 • Nu păstrează jurnalele.
 • Aplicație prietenoasă cu utilizatorul.
 • Partajare P2P.
 • Criptare AES de 256 biți.
 • Kill Switch.
 • 10 dispozitive simultane.

Contra

 • Politica de returnare a banilor pentru 7 zile.
 • Nu poate funcționa în jurul blocului VPN al Netflix.

Recenzie VyprVPN

Al treilea pe lista noastră este VyprVPN, un serviciu care se bazează pe funcții unice pentru a vă păstra informațiile în siguranță și în siguranță pe toată durata conexiunii. VyprVPN este considerat a Rețea de servere de nivel 1 care folosește protocoale cum ar fi OpenVPN, L2TP / IPSec și PPTP pentru a cripta datele.

Unicitatea acestui serviciu este văzută prin intermediul acestuia “Cameleon” tehnologie, unde câteva se aduc îmbunătățiri la protocolul său OpenVPN care îi permite să se încurce cu pachetele de date utilizate pentru a vă facilita activitățile online, astfel încât orice tehnică de inspecție profundă a pachetelor să devină ineficientă.

VyprVPN stă înălțat cu peste 700 de servere împrăștiate în 50 de locații în întreaga lume. Această rețea mare face bine pentru a preveni întreruperile care pot apărea ca urmare a unei baze de clienți mari.

Compania este o filială a acesteia Broasca de Aur, o organizație care are sediul în SUA și, în consecință, este supusă legilor și reglementărilor care impun ca aceasta să înregistreze utilizarea serviciului de către clientul său.

Pro-uri

 • Partajare P2P.
 • Suportă protocoalele OpenVPN, L2TP / IPSec și PPTP.
 • 700+ servere pe 6 continente.
 • Un comutator de ucidere este disponibil.
 • Suport pentru chat în direct.
 • Politica de returnare a numerarului pentru 30 de zile.

Contra

 • Se poate merge mai bine cu serverele.
 • Dispozitivele simultane depind de abonament: 3 per regulat, 5 pe primă.

CyberGhost Review

Pentru a finaliza lista noastră, ne-am gândit că ar fi bine să includem o alternativă la care s-ar putea să doriți dacă o opțiune plătită este în totalitate fără probleme.. CyberGhost este un furnizor legitim care, în ciuda faptului că este gratuit, oferă genul de servicii pe care te-ai aștepta să le primești de la un abonament plătit.

Funcționează oferindu-vă un link VPN sigur pe care îl puteți utiliza accesați-vă site-urile în mod anonim. Va trebui să fiți cu ochii pe conținutul video, deoarece link-ul funcționează cel mai bine doar atunci când urmăriți videoclipuri ușoare. De asemenea, este important să rețineți că link-ul funcționează bine numai atunci când îl utilizați de pe computerul de desktop.

CyberGhost are și un alt abonament plătit care le oferă utilizatorilor săi Criptare RSA OpenVPN 2048 biți, cuplat cu o rețea care cuprinde 691 servere. Toate acestea la un preț inițial de 6,99 USD pe lună. Sunt scăderi ocazionale de viteză din cauza unei încărcări de utilizatori pe serviciul gratuit, dar cel puțin utilizatorii torrenți nu vor fi dezamăgiți deoarece serviciul are servere speciale care pot facilitează încărcarea de fișiere P2P.

Pro-uri

 • Foarte frumoasă aplicație.
 • 7 conexiuni simultane
 • Suport excelent pentru clienți.
 • 1300+ servere din 60 de țări.
 • Ucide întrerupătorul.

Contra

 • Este scump.
 • Unele servere lente

Concluzie cu privire la cele mai bune 4 servicii VPN din Noua Zeelandă

După ce aveți o perspectivă bună asupra tipului de servicii VPN care ar trebui să funcționeze bine în timp ce în Noua Zeelandă, sperăm că alegerea serviciului preferat a devenit mult mai ușoară. Serviciul pe care l-am recomanda doar datorită cât de ridicat este în termeni de performanță ar fi ExpressVPN.

Serviciul permite clienților săi să se bucure de o combinație bună de viteze de conectare ridicate, criptare fiabilă, UI ușor de navigat, locații pe serverul mondial, asistență tehnică și capacitate de torrent, toate pentru un preț care reflectă calitatea serviciului lor.

Dacă întâmplați să încercați vreunul dintre furnizorii enumerați, ne-am bucura dacă am primi o parte din feedback-ul dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map