Cel mai bun VPN pentru partajarea fișierelor

Partajarea de fișiere continuă să fie una dintre cele mai populare metode de descărcare și încărcare a suportului digital și, din câte se pare, oamenii vor folosi această metodă pentru o lungă perioadă de timp. Funcționează de către un utilizator care utilizează un număr de fișiere pe Internet pentru ca alți utilizatori prezenți în aceeași rețea să aibă acces la. Este într-adevăr atât de simplu. Singura problemă care afectează partajarea de fișiere este faptul că o mare parte din conținutul dispersat se întâmplă să conțină probleme de copyright, ceea ce înseamnă că dacă o anumită autoritate detectează că descărcați sau încărcați conținut piratat, puteți găsi tu în necaz.


Cel mai bun VPN pentru partajarea fișierelor

Cel mai bun VPN pentru partajarea fișierelor

Partajează fișiere în mod anonim cu VPN

Dacă doriți să evitați astfel de probleme, atunci cel mai bun mod de a evita acest lucru ar fi să găsiți o modalitate prin care să vă asigurați că nimeni nu va putea urmări orice este că sunteți online. O modalitate de a face acest lucru ar fi abonarea la un serviciu VPN credibil.

Un serviciu VPN vă permite să vă criptați conexiunea, ceea ce face dificil pentru oricine să vă spioneze activitățile online. Aceasta include, de asemenea, furnizorul dumneavoastră de furnizor de servicii Internet, precum și grupurile de încălcare a drepturilor de autor. Conexiunea dvs. este criptată, fiind redirecționată către serverele furnizorului dvs. și, în acest sens, veți avea o nouă adresă IP, care vă transformă în anonimat. Rămânerea anonimă online este importantă, deoarece nu ai niciodată idee despre cine ar putea avea intenția de a-ți urmări activitățile, mai ales dacă implică efectuarea de tranzacții prin intermediul băncii tale sau chiar achiziționarea a ceva online.

VPN a devenit o necesitate

Pentru utilizatorii a căror principală activitate online constă în încărcarea și descărcarea fișierelor, atunci este bine să dețineți un abonament VPN, deoarece nu puteți fi niciodată prea sigur cu privire la lucrurile pe care le partajați online. Unele dintre fișiere ar putea conține programe malware concepute pentru a descoperi toate detaliile dvs. personale de îndată ce descărcarea este finalizată, în timp ce altele pot acționa ca puncte de intrare de la distanță pe dispozitivul dvs., punând toate riscurile pe care le-ați stocat..

Asigurați-vă traficul și ascundeți identitatea

Un serviciu VPN vă ajută să evitați toate aceste scenarii, ascunzându-vă identitatea și păstrând toate activitățile online private doar pentru dvs. Alegerea unui anumit serviciu la care să vă abonați poate fi uneori dificilă, deoarece există atât de mulți furnizori disponibili pentru a alege. Cel mai bun mod de a identifica un anumit furnizor ar fi să vă asigurați că aceștia verifică cu toții o anumită listă de cerințe esențiale. Compararea furnizorilor dvs. cu această listă înseamnă că veți ajunge să plătiți pentru cel mai bun serviciu disponibil, precum și asigurarea că veți primi cel mai bun din punct de vedere al securității garantate..

Cel mai bun VPN pentru partajarea fișierelor – Ce trebuie să priviți

Acestea sunt cei 5 factori principali pe care credem că sunt cei mai importanți atunci când vine vorba de selectarea celui mai potrivit furnizor de servicii pentru partajarea fișierelor:

 1. Preț: Există furnizori care își oferă serviciile pentru un dolar de top, și există alții care încasează lângă nimic pentru a vă fi furnizorul. Stai departe de cei liberi; se știe că își vând informațiile clienților lor către terți.
 2. Viteză: Viteza pe care o veți obține de la un furnizor este determinată în principal de numărul de servere care sunt prezente în rețeaua lor. Cu cât numărul de servere este mai mare, cu atât serviciul lor este mai rapid. Funcții, cum ar fi lățimea de bandă nelimitată, comutarea nelimitată a serverului, precum și nici capacele de date sunt, de asemenea, esențiale pentru o viteză bună.
 3. Ușurință în utilizare: Un serviciu ușor de utilizat înseamnă că toată lumea, inclusiv utilizatorii pentru prima dată, nu va trebui să petreacă atât de mult timp pentru a afla ce trebuie făcut pentru a-și pregăti serviciul. Furnizorii care au configurat aplicații VPN bine ar trebui să poată oferi o experiență excelentă utilizatorului și să minimizeze timpul necesar pentru a contacta serviciul clienți.
 4. Serviciu clienți: În cazul în care orice utilizator se confruntă cu probleme de configurare a serviciului său, apelul la biroul de servicii pentru clienți este întotdeauna următorul curs de acțiune. Funcții, cum ar fi chat-ul live & răspunsul direct prin e-mail sunt indicatori ai unui serviciu care le pune în valoare clienții.
 5. Securitate: Utilizarea unui serviciu VPN înseamnă că doriți să obțineți o formă fiabilă de securitate online. Protocoalele de securitate existente pentru orice serviciu VPN trebuie să fie suficient de fiabile pentru ca utilizatorii să le încredințeze siguranța online.

Cel mai bun VPN pentru partajarea fișierelor

Acum că știți despre ce trebuie să fie fiabil furnizorul dvs., avem o listă scurtă de furnizori care îndeplinesc deja aceste cerințe și sunt siguri că vor oferi clienților servicii de primă calitate.

1. ExpressVPN – Recomandarea noastră de top

Orice utilizator care caută cele mai bune atât în ​​experiența serviciului clienți, cât și în securitatea online, nu trebuie să privească nicăieri ExpressVPN. Serviciul promite o experiență online perfectă, însoțită de servicii pentru clienți, care vă vor asigura că veți beneficia de cele mai bune servicii în furnizarea serviciilor. Aplicația lor VPN este destul de ușor de configurat și instalat și sunt clasate ca fiind compania cu cele mai rapide servere din toate SUA. În ceea ce privește prețul, solicită ceva mai mult decât ceea ce ar trebui să plătiți atunci când aveți de-a face cu alți abonați, dar dacă doriți tot ce este mai bun pe piață, asta va trebui să faceți față. Securitatea acestora este de asemenea militară, cu criptare AES de 256 biți și suport complet pentru toate protocoalele VPN populare. Încasează 12,95 USD pe lună pentru abonament, deși aveți opțiunea de a vă înscrie la garanția de returnare a banilor de 30 de zile dacă doriți mai întâi să le testați serviciile..

2. IPVanish

Venind ca unul dintre cei mai accesibili furnizori de pe piață, IPVanish oferă abonaților săi o protecție de cea mai bună calitate la un tarif foarte standardizat de 7,50 USD pe lună. Procesul lor de configurare este ușor, iar aplicația lor VPN nu necesită atât de multă specialitate pentru a putea folosi. Cu o rețea de server de peste 350 de servere din peste 60 de țări, puteți fi sigur că veți avea întotdeauna un server la care să vă conectați în țara dorită. Serviciul oferă suport OpenVPN, L2TP și protocol PPTP, precum și o criptare AES de 256 biți. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji pentru istoricul de navigare, deoarece serviciul nu păstrează jurnalele. IPVanish permite clienților săi să aibă până la 5 conexiuni în desfășurare, ceea ce înseamnă că ar fi ideal pentru un grup mic de utilizatori să reducă costurile prin conectarea la acesta printr-un singur cont. Utilizatorii sunt bineveniți să încerce garanția de returnare a banilor de 7 zile înainte de a decide să se stabilească cu ei.

3. NordVPN

Fiind bazat în Panama oferă NordVPN și clienților săi luxul de a nu fi nevoiți să răspundă nimănui în ceea ce privește securitatea datelor și istoricul utilizatorilor. Acest lucru se datorează faptului că sediul lor nu intră în jurisdicția SUA și a autorităților de păstrare a datelor. În plus, NordVPN le permite clienților să aibă până la 5 conexiuni simultane mai mult, ceea ce înseamnă că veți putea să vă asigurați toate dispozitivele folosind un singur cont. NordVPN este, de asemenea, printre cei mai accesibili furnizori din jur, cerând doar 3,29 dolari pe lună pentru utilizatorii care intenționează să rămână cu ei până la doi ani. Nu ar trebui să vă așteptați să aveți probleme cu aplicațiile lor, deoarece acestea sunt toate garantate să funcționeze bine pe Windows, Linux, Mac, iOS & Dispozitive Android.

Concluzie despre Cel mai bun VPN pentru partajarea fișierelor

Partajarea fișierelor se poate face mult mai în siguranță dacă alegeți să o faceți cu suportul unui serviciu VPN. Cele trei pe care le-am enumerat mai sus sunt mai mult decât capabile să vă cripteze conexiunea și vă asigură că nu întâmpinați probleme pe măsură ce continuați munca online.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map