Cel mai bun VPN pentru PayPal

Ah, PayPal. Orice vom face fără tine?


Serviciul de transfer online de bani a fost un har de economisire pentru mulți dintre utilizatorii săi. Puteți utiliza contul dvs. pentru a trimite și primi bani online cu ușurință și pentru a vă extinde eforturile afacerii pe plan internațional. Majoritatea site-urilor, inclusiv serviciile VPN, acceptă acum PayPal ca o opțiune legitimă de plată, astfel încât cumpărăturile online nu au fost niciodată mai simple. Deci, de ce ai avea nevoie de un VPN pentru PayPal? În afară de a vă asigura că plățile online sunt extra private și sigure … ați încercat vreodată să utilizați contul dvs. PayPal când călătoriți? Permiteți-mi să vă ofer sugestiile mele de top pentru VPN-uri pe care să le utilizați cu PayPal și să vă explic exact de ce ați avea nevoie de unul în primul rând.

Cel mai bun VPN pentru PayPal

Cel mai bun VPN pentru PayPal

Cel mai bun VPN PayPal – Prezentare generală

În cazul în care știți deja ce este un VPN și cum funcționează, poate doriți să săriți citind recenzia aprofundată de mai jos. Iată o listă cu cele mai bune VPN-uri pe care să le utilizați cu contul dvs. PayPal:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

De ce să folosiți o VPN cu PayPal?

Există două motive principale pentru care oamenii să folosească o VPN: (1) securitatea și confidențialitatea online și (2) răspândirea IP. Cu PayPal, aceste motive rămân valabile.

Gigantul de transfer de bani are protocoale de securitate excelente pentru protejarea tranzacțiilor dvs., dar chiar și aceste protocoale au puncte slabe. Este recomandat să folosiți întotdeauna o VPN atunci când aveți de-a face cu bani online, fie că este vorba de PayPal sau de servicii bancare online. Nu puteți fi niciodată prea sigur când vine vorba de plățile dvs. electronice. Un VPN vă va reorienta traficul printr-o conexiune privată folosind unul dintre serverele sale și va cripta toate datele dvs. pentru a fi pornite.

Acum, PayPal nu este blocat în afara SUA, astfel încât răspândirea IP-ului dvs. nu are nicio legătură cu accesarea conținutului restricționat regional. Cu toate acestea, PayPal nu vă va permite să vă folosiți contul dacă vă aflați în altă parte decât în ​​țara în care ați deschis-o. Platforma vă oferă posibilitatea de a deschide un nou cont în noua țară de reședință. Grozav! Până când observați că aveți nevoie de un e-mail, cont bancar, adresă și număr de telefon nou.

Expati și călători, simt durerea ta.

Cu toate acestea, folosind un VPN, puteți difuza IP-ul dvs. pentru a se potrivi cu țara inițială. În acest fel, puteți accesa contul dvs. PayPal din orice parte a lumii cu ușurință.

Cel mai bun VPN pentru PayPal

Acum că știi de ce ai nevoie de o VPN cu PayPal, să trecem la ce VPN ar trebui să te adresezi. Adevărul trist este că PayPal nu prea îi place VPN-urile. Au existat rapoarte despre avertizarea platformei și interzicerea unora dintre utilizatorii acesteia pentru utilizarea unui VPN.

Poate suna oribil, dar după ce am trecut pe forumuri pentru a vedea care sunt furnizorii blocați, am observat ceva: majoritatea interdicțiilor au fost destinate utilizatorilor care folosesc VPN-uri gratuite sau cu nivel scăzut. Iată ce ar trebui să căutați într-o VPN pentru o platformă precum PayPal:

 • O acoperire largă a serverului
 • Număr mare de IP-uri pe server
 • O politică strictă de jurnal zero
 • Un angajament pentru confidențialitatea online

Vreau să precizez că, în timp ce ToS-ul PayPal nu afirmă în niciun fel că utilizarea unei VPN nu este permisă, blocurile VPN sunt încă foarte comune cu platforma. Dacă aveți probleme în utilizarea contului dvs. cu una dintre VPN-urile enumerate mai jos, aș sugera să încercați un server diferit. Asta de obicei rezolvă problema fără probleme. Acestea fiind spuse, iată lista celor mai bune VPN-uri pe care le puteți utiliza cu PayPal:

ExpressVPN

ExpressVPN este cel mai bun furnizor VPN la care vă puteți abona pe piață. Are o acoperire globală incredibilă a serverului, viteze rapide de internet, o politică absolută de logare zero și o echipă de asistență pentru clienți ca niciuna. Datorită gamei de servicii ExpressVPN și a angajamentelor de confidențialitate, acesta este și cel mai bun VPN pe care îl puteți utiliza pentru orice platformă de plată online, inclusiv banca dvs. ExpressVPN vine cu o lungă listă de caracteristici, care includ:

 • Criptare de grad militar și cele mai recente în protocoalele VPN.
 • 2000+ servere în 94 de țări.
 • Protecție DDoS pe toate serverele.
 • Garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile pentru toate planurile de plată.
 • Suport pentru chat live 24/7.

NordVPN

Un alt VPN excelent pe care îl folosești cu platformele online de transfer de bani este NordVPN. Pionier în acoperirea globală a serverului, NordVPN a optimizat serverele pentru protecția DDoS și transmisia online. NordVPN este, de asemenea, foarte strict în privința politicii sale fără jurnal și rămâne angajat să asigure confidențialitatea utilizatorilor săi. Unele dintre numeroasele funcții pe care le veți obține de asemenea cu acest furnizor sunt:

 • 4.800 de servere mai mult în 62 de țări.
 • VPN dublu pentru un plus de securitate.
 • Criptare SSL 2048 biți.
 • Servere de protecție DDoS dedicate.
 • Politica de rambursare de 30 de zile.
 • Suport pentru chat live 24/7.

BulletVPN

A treia intrare din această listă este BulletVPN. Este posibil ca BulletVPN să nu aibă la fel de multe servere ca furnizorii de mai sus, dar oferă servere pe toate continentele locuite și face o treabă excelentă cu menținerea lor optimizată. Angajamentul BulletVPN în ceea ce privește confidențialitatea este, de asemenea, la fel cu restul furnizorilor din această listă, deoarece au o politică strictă privind jurnalele zero. Iată câteva dintre funcțiile pe care le vei primi cu un abonament BulletVPN:

 • 47+ servere din 29 de țări.
 • Funcție DNS inteligentă (gratuită!).
 • Capacitate nelimitată de bandă.
 • criptare de grad militar.
 • Politica de rambursare de 30 de zile.
 • 24/7 suport live chat și e-mail.

IPVanish

Intrarea finală pe această listă este IPVanish. Ca și în cazul tuturor intrărilor, acesta este un furnizor angajat să vă păstreze informațiile private. IPVanish are o politică strictă pentru jurnalele zero și folosește criptarea AES de 256 biți pentru toate datele dvs. Cu IPVanish, veți obține, de asemenea, caracteristici precum:

 • Trafic P2P nelimitat
 • 750+ servere în 60 de țări.
 • 10 conexiuni simultane la dispozitiv.
 • Proxy SOCKS5.
 • Acces la rețeaua VPN de nivel 1.
 • Politica de rambursare de 7 zile.
 • Serviciu de asistență 24/7.

Cum să utilizați o VPN cu PayPal?

Întregul proces de configurare a unui VPN pentru a lucra cu PayPal este destul de simplu. Iată ce trebuie să faceți pentru a accesa PayPal folosind un VPN:

 1. În primul rând, înregistrați-vă cu un VPN care funcționează de fapt cu PayPal, adică nu este listat negru.
 2. Apoi, descărcați și instalați aplicația VPN pe același dispozitiv de la care doriți să accesați contul dvs. PayPal. Android, iOS, PC și Mac sunt compatibile cu VPN.
 3. Acum, conectați-vă la aplicația VPN.
 4. În cele din urmă, conectați-vă la un server VPN și așteptați stabilirea conexiunii VPN.

Aceasta este practic nevoie pentru a utiliza un VPN cu PayPal.

Utilizarea unui VPN cu PayPal – Gânduri finale

Vreau să închei acest articol repetând ceva ce am menționat deja: PayPal aparent blochează VPN-urile. Dacă sunteți conectat la un server și nu puteți utiliza contul dvs. PayPal, cea mai ușoară soluție este să comutați pur și simplu servere. Îți sugerez să alegi servere în țara de origine, chiar dacă ești în străinătate, pentru a avea mereu acces la contul tău.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map